Indiferent de statusul relatiei voastre, un cadou este intotdeauna binevenit, cu atat mai mult atunci cand doresti sa condimentezi putin viata sexuala.

Nu vorbim despre electronice de ultima generatie la care toti barbatii viseaza, ori sedinte de beauty pentru femei. Un cadou sexy te va ajuta sa obtii lucruri mult mai importante: orgasme de neuitat si o viata sexuala activa. Pentru ca, sa nu uitam ca exista posibilitati nenumarate de a spune “Te iubesc” sau “Te doresc”. Noi iti propunem 10 modalitati de a-i arata cat de mult inseamna pentru tine partenerul/partenera de viata.

 

1. Spin and Sin

Ce poate fi mai interesant, ba chiar romantic, decat un joc amuzant in cuplu sau cu prietenii?! Spin and Sin este o ruleta amuzanta, cu diferite provocari ce trebuie puse in practica. Jocul este amuzant insa se poate termina oricand cu o partida de sex nebuna. 

 

2. Vibrator we-vibe

Din lista cadourilor sexy nu pot lipsi vibratoarele smart care, pe langa functiile avansate de vibratii, prezinta si o tehnologie moderna ce te va ajuta sa simti...mmm...orgasme de neuitat!

Vibratoarele prezinta o forma unica, ce se muleaza pe corpul tau si atinge punctele cele mai sensibile precum punctul G si clitorisul, cu o varietate larga de pulsatii. In plus, programul smart poate fi controlat de la distanta, adaugand un plus de culoare vietii de cuplu.

 

3. Ring for Sex

Un mesaj mai sugestiv decat acesta nu poate exista. Ori de cate ori ai chef de sex, trebuie doar sa ceri si ti se va da. Cadoul poate face parte oricand din rechizitoriul jocurilor de tip "dominatrix" sau il poti oferi unui prieten pentru amuzament.  

 

4. Lenjerie Comestibila

Sunteti proaspat casatoriti sau doar sarbatoriti aniversarea? Mergeti intr-o vacanta romantica? Atunci nu trebuie sa va lipseasca lenjeria comestibila. De la slip pentru barbati pana la sutien pentru femei, lenjeria este colorata, dulce si gustoasa. Ce poate fi mai romantic decat sa o dezbraci cu dintii...Gusta din placerea de a o avea cu totul si bucurati-va de momente intime unice.  

 

5. Lant cu bila vibratoare

Imaginati-va urmatoarea scena: o inviti la o cina romantica sau o astepti cu cina pregatita si vrei sa ii oferi un cadou deosebit. O bijuterie ar fi cadoul perfect! Insa ce-ai spune de o bijuterie cu bila vibratoare ce o va ajuta sa obtina multe orgasme? Un preludiu mai bun decat acesta nici ca nu si-ar dori. Surprinde-o cu lantul cu bila vibratoare de la Touche si bucurati-va impreuna de nopti pline de pasiune.  

 

6. Lenjerie pentru EL

Daca tot se apropie Halloween-ul, ce spuneti de o deghizare completa a organului vostru pretios? Fie ca alegi slip in forma de crocodil, papagal sau girafa, cu siguranta partenera se va amuza pe cinste.  

 

7. Costum Sexy de Pisica

Pisicuta pis, pis, pis / Ai putea sa il exciti! Cum? Optand pentru un costum sexy compus dintr-un body transparent, jartiere si urechi de pisica. Pe langa faptul ca aduci un plus de fantezie relatiei voastre intime, un costum sexy va ajuta sa descoperiti placeri noi.  

 

8. Accesorii Fetish

Pentru cei mai putin pudici si cu o doza in plus de nebunie, accesoriile sado-maso v-ar ajuta sa descoperiti cele mai ascunse fantezii sexuale. Ori poate doriti sa experimentati scenele erotice din 50 shades of grey... Folositi cu multa grija acest tip de accesorii si descoperiti placeri noi ce v-ar putea condimenta cu mult viata sexuala.

 

9. Spray lubrifiant Pjur Pro-Long

De lubrifiant ai nevoie oricand. Insa un lubrifiant ce creste libidoul si in acelasi timp intarzie ejacularea, nu poate fi decat cadoul ideal pentru barbati. Spray-ul lubrifiant Pjur Pro-Long este compatibil cu latexul si intarzie ejacularea precoce.  

 

10. Set Erotic

Am lasat la urma piesa de rezistenta, cadoul perfect atat pentru femei, cat si pentru barbati. Un set complet compus din vibratoare, bile vaginale, dar si mansoane penis si masturbator pentru barbati, pachetul reprezinta un cadou complet pentru un cuplu care iubeste sexul si caruia ii place sa incerce mereu placeri noi, senzatii intense.