Respiratii profunde, soapte sexy, atingeri fierbinti, nimic mai intens decat o partida de sex pasionala.

Insa atunci cand cauti partide de sex cu adevarat intense, cele cu penetrare adanca iti garanteaza placerea absoluta.

Pentru ca partida de sex sa atinga apogeul la care tindem cu totii, dorinta de contopire se manifesta prin miscari si atingeri pasionale, penetrarea devine gradual din ce in ce mai adanca, iar punctul culminant se manifesta prin orgasme cu adevarat intense. Totusi, atentia noastra se focuseaza asupra femeilor care, de multe ori pot simti un disconfort in momentul penetrarii cu toate ca acestea isi doresc in egala masura cu barbatii sa fie satisfacute prin penetrare cat mai adanca.

De aceea, iti propunem 11 pozitii sexuale care permit o penetrare adanca, oferindu-ti totodata diversitate dar si placere profunda.

 

 

1. Flat Iron  

Aceasta pozitie este o variatie a pozitiei misionarului, cu barbatul deasupra, tu stand culcata pe burta, cu soldurile usor ridicate. El va fi cel care va realiza toate miscarile, pozitia oferindu-i femeii o penetrare adanca prin stimularea intensa a punctului G.

De asemenea, pozitia ii permite partenerei miscarea soldurilor, putand sa reglezi unghiul penetrarii, iar el va avea libertatea absoluta de a realiza miscari rapide si profunde.

 

 

 

2. Face-Off  

In timp ce el sta la marginea patului in pozitia de sezut, tu te vei urca in bratele lui cu picioarele desfacute. Pozitia iti ofera un control maxim asupra unghiului de penetrare si poti opta pentru o penetrare cat de adanca doresti.

Tu vei realiza toate miscarile si tu detii controlul placerii.

 

 

 

3. Cowgirl's Helper  

O alta pozitie ce garanteaza o penetrare profunda porneste de la pozitia de mai sus, cu partenerul intins pe spate, iar tu deasupra lui, diferenta aici fiind libertatea lui de a te privi.

De asemenea, el te poate cuprinde de solduri si te poate ajuta sa realizezi miscarile cu o profunzime cat mai adanca doreste. Barbatii adora aceasta pozitie datorita rolului tau de dominatoare si libertatii lui de a te privi in intregime.

 

 

 

4. Cowgirl  

Continuam lista de pozitii cu penetrare adanca printr-o pozitie asemanatoare celei de mai sus, doar ca de aceasta data el va tine picioarele indoite, timp in care tu te vei impinge spre pieptul lui si vei aluneca pe coapsele lui. Pozitia ii permite femeii sa isi deschida picioarele oricat de mult doreste, stimuland punctul G dar si clitorisul, ceea ce inseamna placere dubla deci, de ce nu dublu orgasm?!

 

 

 

5. Missionary  

Pozitia misionarului, una dintre cele mai simple si cunoscute pozitii sexuale, ofera ambilor parteneri atat libertate de miscare, cat si o stimulare profunda. Contactul vizual iti permite o apropiere mai intima fata de partener(a). Incepeti cu miscari lente, atingeri pasionale si cu siguranta va veti bucura de o partida pe cinste.

 

 

 

6. Doggy  

Aceasta pozitie solicita mai mult miscarile lui, insa si tu il poti stimula prin miscari circulare. Tu te vei aseza in pozitia “doggy”, iar el te va penetra adanc de la spate. Mainile partenerului sunt libere deci le poate folosi pentru a-ti stimula clitorisul sau sfarcurile. Ar fi recomandat ca partenera sa stea cu picioarele desfacute, astfel incat el sa stea cu picioarele intre picioarele ei.

 

 

 

7. The Caboose  

Pozitia poate fi usor incomoda insa daca reusiti sa va gasiti locul potrivit, penetrarea va fi atat de adanca si intensa incat cu siguranta va va apropia si mai mult. Iubitul va sta in pozitia de “sezut”, sprijinit pe o mana, iar cu cealalta te va cuprinde pe tine de pulpe. Tu vei fi asezata in bratele lui cu spatele spre el. Miscarile vor fi realizate in mare parte de tine.

 

 

 

8. Scoop Me Up  

Mai puteti incerca pozitia in care tu vei sta cu spatele la el, culcati pe o parte, el fiind cel care va realiza toate miscarile de la spate. Iubitul te poate cuprinde strans de solduri, penetrandu-te adanc si, totodata stimulandu-ti punctul G. De asemenea, aceeasi pozitie poate deveni si mai intensa in momentul in care el isi coboara mainile spre clitorisul tau. Astfel, te vei bucura de dubla stimulare.

 

 

 

9. Seashell  

De pozitia “scoica” poate nu ai auzit, dar cu siguranta te va incanta. Tu vei sta pe spate cu picioarele ridicate cat de mult poti, de preferat pana ajung in dreptul capului tau, iar el isi va lua pozitia de “misionar” si va cauta sa te stimuleze in cele mai profunde modalitati. Desi aceasta pozitie impune o anumita flexibilitate pentru partenera, fiti siguri ca odata incercata nu va veti mai satura de ea.

 

 

 

10. Butter Churner  

Lucrurile incep sa se mai complice putin si sa ajunga la o intensitate mult mai adanca... din ce in ce mai adanc. Din pozitia culcata, iti vei ridica coapsele pe care le vei sustine cu mainile, iar picioarele for ajunge in dreptul capului.

Partenerul va realiza toate miscarile, stand deasupra ta, insa va avea mare grija sa nu te raneasca. Cu putina atentie, pozitia va poate oferi atat placere vizuala, cat si o stimulare profunda.

 

 

 

11. The Om  

Vreti sa va apropiati mai mult unul de celalalt? Atunci ar fi bine sa va luati in brate, el stand cu picioarele incrucisate, iar tu te vei aseza in bratele lui, cuprinzandu-i trupul cu picioarele. Tu vei realiza toate miscarile.

Pozitia va permite sa va sarutati si sa va priviti unul pe celalalt in timp ce iti misti coapsele in bratele lui.

 

De retinut!!!

Penetrarea adanca iti ofera senzatii de placere profunda doar atunci cand esti deja excitata si foarte lubrifiata. Un scurt preludiu ar trebui sa te pregateasca de ceea ce va urma. Ati putea incepe cu un masaj erotic folosindu-va de un ulei lubrifiant, dupa care continuati cu cateva pozitii sexuale simple si treptat va puteti aventura la cele mai complicate. Nu incercati pozitiile care va pun partenerul/partenera in dificultate. Nu veti reusi decat sa stricati un moment intim placut.