Prezervativele au aparut in primul rand ca o metoda de contraceptie, fiind totodata cea mai sigura metoda de prevenire a bolilor cu transmitere sexuala.

Insa pe langa placere, prezervativele mai pot fi utilizate si in scopuri practice, non-sexuale. Iata cateva intrebuintari ale prezervativului in interiorul dormitorului, dar si in afara acestuia.

 

 

1. Protectie garantata

Atunci cand ai gasit jucaria sexuala preferata si vrei sa o folosesti impreuna cu partenerul de sex, un prezervativ te poate scapa de un stres in plus. Prezervativul iti ofera garantia ca bacteriile nu vor fi transmise de la un partener la altul si astfel, va veti putea bucura de placere impreuna.

 

2. In fata si pe la spate

Acoperirea jucariilor erotice cu prezervativ reprezinta cea mai sigura modalitate de a sta departe de infectii, cu atat mai mult atunci cand jucaria este folosita pentru penetrarea anala. Prezervativul actioneaza ca o bariera ce opreste raspandirea bacteriilor in timpul stimularii anale, mai ales atunci cand treceti de la analingus la cunnilingus.

 

3. Post-Natal

Desi exista o multime de produse ce ajuta muschii sa se intareasca inainte si dupa nasterea copilului, prezervativele se dovedesc, in mod suprinzator, a fi o necesitate dupa nastere: ameliorarea durerii.

Se umple un prezervativ cu apa, se leaga la capat asemenea unui balon, dupa care se pune in congelator pana cand interiorul capata o consistenta noroioasa. Apoi se acopera cu un alt prezervativ pentru a preveni scurgerile si se foloseste pe post de compresa cu gheata.

Daca esti fan al jocurilor erotice ce presupun utilizarea ghetii, iti poti crea propria jucarie erotica cu gheata. Ai nevoie de o rola de la prosoapele de bucatarie care se va taia in lungime pentru a recrea diametrul dorit. Odata obtinut diametrul dorit, se va fixa cu banda adeziva si se introduce prezervativul in interiorul rolei. Capatul prezervativului se va fixa in afara rolei si se va umple cu apa dupa care se introduce tubul in pozitie verticala in congelator. Dupa ce interiorul tubului este complet inghetat, se indeparteaza rola si se leaga capatul prezervativului. Astfel, ati obtinut o jucarie erotica din gheata care, inainte de utilizare trebuie trecuta printr-un jet de apa calda oprind astfel orice disconfort in timpul penetrarii. Jucaria poate fi folosita atat intern, cat si extern ca o forma de preludiu.

 

4. Aprinderea focului

Da! Exact asa! Prezervativul poate fi utilizat si pentru aprinderea focului. In clipul de mai jos vedeti exact cum poate fi folosit si cum ajuta la aprinderea focului.

 

5. Protectie impotriva vremii nefavorabile

Cum am mentionat mai sus, prezervativele pot fi utilizate si in scopuri mult mai practice, ca o forma de protectie in cazuri de urgenta. Prezervativele sunt concepute cu scopul de a tine lichidul in interior, insa ele pot si folosite si pentru a te proteja de lichidul exterior. Astfel, prezervativele pot fi o forma de protectie perfecta de bandaj in timpul dusului.

De asemenea, ele pot servi si ca husa de protectie pentru telefonul mobil, in special atunci cand va aflati in drumetii sau camping si intampinati conditii meteorologice nefavorabile(in acest caz se recomanda prezervativele nelubrifiate).

Asadar, prezervativele au multiple intrebuintari. Tot ce trebuie sa faci e sa fii cat mai inventiv si cu siguranta prezervativul te va ajuta sa iesi din orice impas.

Be wise, condomise!

Sursa: lelo.com