Numeroase cercetari stiintifice au concluzionat ca intalnirile amoroase si sexuale sunt puternic influentate de feromoni.

Feromonii sunt substante volatile naturale emise de organismele vii, inclusiv de om, pe care nu-i vedem si nu suntem constienti de existenta lor, dar care sunt responsabili cu stimularea organismului la nivelul atractiei sexului opus.

Ce sunt feromonii?

Etimologia cuvantului: phero, pheran (gr) - a transfera, a purta + horman (gr) - a excita;

Feromonii sunt secretii chimice pe care corpul nostru le produce avand un rol important in comportamentul nostru. Mirosurile subliminale pot accelera pubertatea, pot controla ciclul menstrual al femeilor sau chiar influenta orientarea sexuala a fiecaruia, ne indica cine sunt membri ai familiei sau straini, dezvoltarea creierului, felul in care invatam sau memoram.

Feromonii sunt secretati de glandele sudoripare din piele ce se dezvolta in perioada de pubertate.

Cum actioneaza feromonii?

Numeroase studii au demonstrat faptul ca intalnirile amoroase si sexuale sunt puternic influentate de feromoni.

Feromonii sunt secretati de glandele sudoripare din piele ce se dezvolta in perioada de pubertate. Acesti compusi biologici sunt eliberati in aer prin intermediul lacrimilor, salivei sau transpiratiei. O data ce aceste substante sunt eliminate in aer, doar o parte a receptorilor nasului le detecteaza si transmit un miros care excita glandele sexuale, marind sensibilitatea si starnind astfel apetitul sexual. Feromonii umani nu au miros sau aroma, insa sunt extrem de puternici, starnind anumite reactii ale celor din jur referitoare la sanatate, dispozitie, dorinta sexuala. Desi sunt fara miros, actionand asupra inconstientului, feromonii faciliteaza contactele interpersonale, actionand pozitiv asupra fiecarei persoane intalnite.

In cazul oamenilor, fiinte cu capacitati rationale deosebite, rolul feromonilor nu este la fel de puternic ca la animale, efectul lor imbinandu-se cu interpetarea psihica. Astfel, atractia sexuala este influentata de maniere, voce, limbajul trupului, vestimentatie, etc.

Cum ne influenteaza parfumurile cu feromoni?

De multe ori asociem anumite arome cu diverse lucruri, de exemplu relaxarea cu lavanda. Feromonii din parfum se extrag din plante si flori, concentratia acestora diferind de la o esenta la alta. Utilizam parfumuri fie pentru a imbunatati mirosul dintr-o incapere, a hainelor sau corpului, fie cu scopul de a induce anumite stari, pentru a ne simti atragatori, puternici, sofisticati, irezistibili. Folosindu-le, femeile si barbatii sunt constienti de farmecul si gratia personala, caci feromonii sunt atributul atractivitatii, oferind un plus in timpul intalnirilor importante unde dorim sa obtinem amabilitatea altor persoane intr-un mod discret.

Ce promit parfumurile cu feromoni?

Care barbat nu si-ar dori sa impresioneze intr-o clipa o femeie ce tocmai a trecut pe langa el? Datorita concentratiei puternice de feromoni, inca de la prima aplicare poti deveni mai atragator din punct de vedere sexual, poti capta atentia oricand si oriunde, vei avea o incredere mult mai mare in masculinitatea ta. Folosind parfumul cu feromoni , vei fi stapan pe situatie si vei reusi sa abordezi mult mai usor o femeie. Acest magnetism dintre o femeie si un barbat cauzat de parfumul cu feromoni a fost demonstrat din punct de vedere stiintific. S-au realizat numeroase experimente prin care o anumita categorie de hormoni au fost rafinati pana la cele mai active elemente pentru a-si atinge scopul final. Se aplica pe piele chiar si peste after-shave. Efectul de seductie se va instala imediat si vei simti raspunsul pozitiv al femeilor.

Parfumurile cu feromoni sunt disponibile pe site-ul nostru atat in varianta pentru ea cat si pentru el, intr-o gama variata de arome si dozaje.

Care sunt avantajele folosirii feromonilor?

  • Vei primi mai multe priviri si zambete de la sexul opus.
  • In ochii partenerului vei fi mai atractiv si mai senzual.
  • Vei avea mai multe intalniri si aventuri sexuale.
  • Partenerul se va simti mai relaxat in preajma ta.
  • Te vei simti mai sigur si mai stapan pe tine.
  • Iti vei recapata increderea in sine.
  • Relatiile de prietenie se vor lega mult mai usor.