Numarul erotic, calculat in functie de data nasterii, iti spune ce fel de amanta esti si ce ar trebui sa schimbi pentru a avea o viata sexuala perfecta.

Numarul erotic se calculeaza in functie de ziua si luna nasterii. Cifrele se aduna pana cand se ajunge la un rezultat format dintr-o singura cifra. De exemplu, daca esti nascuta pe data de 25 decembrie, numarul erotic se calculeaza in felul urmator: 25.12, 2+5+1+2=10, 1+0=1, deci numarul erotic este 1.

Numarul erotic 1

Esti destul de agresiva in pat, iti place sa domini si esti destul de egoista. Pe de alta parte, esti o amanta pasionala si inventiva pe care multi barbati si-ar dori-o alaturi. Uneori dai impresia ca te straduiesti prea mult si gesturile tale pot sa para artificiale, prea studiate.

Sfat: Fii mai atenta la dorintele lui.

4love iti recomanda: produse din categoria Fetish.

Numarul erotic 2

Esti mai degraba romantica, iar sexualitatea ta este bine deghizata, ascunsa in spatele unor gesturi elegante. Asta atrage barbatii care sunt incitati de mister, insa cand ajung in pat cu tine vor descoperi ca esti pasiva si prea timida in pat.

Sfat: Macar ocazional, lasa-te in voia placerii pe care ti-o ofera iubitul tau si uita complexele.

4love iti recomanda: produse din categoria Stimulente pentru femei.

Numarul erotic 3

Esti imatura cand vine vorba de sex. Te comporti ca o adolescenta care abia a descoperit sexul, iar gesturile tale sunt teatrale, artificiale. Pe de alta parte, esti foarte inventiva si gasesti mereu noi modalitati de a-ti satisface iubitul.

Sfat: Nu e nimic rau in a fi pasionala ca o adolescenta, dar fii responsabila si nu uita de protectie niciodata.

4love iti recomanda: produse din categoria Prezervative.

Numarul erotic 4

Ai o sexualitate debordanta, care ii copleseste pe barbati. La inceput pari amanta ideala, dar apoi multi descopera ca nu pot tine pasul cu tine, nici fizic, nici psihic. Uneori esti prea agresiva in pat, unii ar zice chiar violenta, pentru ca iti e greu sa-ti controlezi instinctele.

Sfat: Uneori, barbatilor le place sexul tandru, la lumina lumanarii.

4love iti recomanda: produse din categoria Masaj erotic.

Numarul erotic 5

Esti o amanta foarte pasionala, dar cam grabita. Instinctele tale sunt mai puternice decat sentimentele, iar atunci cand ai o fantezie nu te lasi pana nu o pui in practica, indiferent cine este partenerul. Esti o amanta neobosita, nebuna dupa sex si esti gata sa incerci orice.

Sfat: Cauta sa fii mai temperata si invata sa-ti controlezi instinctele.

4love iti recomanda: produse din categoria Costume.

Numarul erotic 6

Nu prea intelegi sexul si atentia pe care i-o acorda altii. Pentru tine conteaza mai mult sentimentele, respectul si prietenia pe care le oferi si le primesti. Iar sexul il vezi mai mult ca pe o modalitate de a-ti tine iubitul langa tine.

Sfat: Lasa-te in voia pasiunii, macar din cand in cand.

4love iti recomanda: produse din categoria Afrodisiace.

Numarul erotic 7

Ai o sexualitate puternica, dar te excita mai mult inteligenta unui barbat decat corpul lui. Esti inventiva in pat si stii din instinct ce trebuie sa faci ca sa-i oferi o noapte de neuitat. Pe de alta parte, cel mai bine te simti atunci cand te masturbezi.

Sfat: Barbatii se excita foarte tare privind o femeie care se masturbeaza.

4love iti recomanda: produse din categoria Vibratoare.

Numarul erotic 8

Chiar daca ai un aspect delicat si pari "cuminte", ai o sexualitate puternica, esti pasionala si nu spui "nu" la nimic ce tine de sex. Adesea te folosesti de sex ca metoda de a obtine ce vrei, inclusiv putere, bani, influenta.

Sfat: "Gandeste" din cand in cand si cu inima.

4love iti recomanda: produse din categoria Oua vibratoare.

Numarul erotic 9

Esti o fire mai anxioasa si folosesti sexul ca modalitate de a elibera energiile negative, ceea ce poate fi bine sau rau, in functie de context. Esti o amanta experimentata, inventiva si iti place sa traiesti noi experiente tot timpul. De aceea nu esti capabila sa fii fidela.

Sfat: Daca vrei sa traiesti o experienta noua, propune-i iubitului sa o incercati impreuna.

4love iti recomanda: produse din categoria Strap-on.

Sursa: lifestyle.bzi.ro