Ati incercat toate lucrurile posibile cel putin o data, va cunoasteti trupurile in intregime si asta e abia inceputul unei vieti impreuna?

Va doriti o viata sexuala picanta si interesanta si de acum incolo? Iata cateva secrete ce va vor dezvalui totul despre sex. Nu lasati ca in casnicia voastra sa isi puna amprenta monotonia, plictiseala si aduceti un plus de pasiune vietii voastre de cuplu.

  1. Barbatii isi doresc varietate: Suntem predispusi obisnuintei, suntem niste sclavi ai rutinei. In momentul in care descoperim ceva ce ne place, tindem sa repetam acel lucru la infinit. Dar acest lucru nu face decat sa inrautateasca momentele de placere dintre voi ca si cuplu. Trebuie sa fim creativi, sa ne jucam cu anumite variabile precum: timpul, locul si stilul. Pentru a iesi din monotonia sexuala in care va aflati este necesar ca amandoi sa va doriti acest lucru. Barbatii doresc varietate si le plac foarte mult surprizele.
  2. Barbatii vor entuziasm: Barbatilor le plac femeile care preiau initiativa. Iar asta nu inseamna doar ca s-a imbracat intr-o lenjerie sexy si ca poarta ruj rosu. Este important ca partenera sa fie putin mai agresiva si sa arate cat de mult il doreste. Barbatii adora ca uneori femeia sa faca primul pas. Nu astepta ca partenerul tau sa fie singurul care preia initiativa.
  3. Barbatii doresc aventura: Fii imprevizibila si suprinde-l cu ceva obraznic si indraznet. Avantajul unei escapade (jucarii erotice, sex intr-un loc public, filme pentru adulti) este ca va reaprinde flacara pasiunii dintre voi. Chiar daca la inceput nu o sa va iasa asa cum ti-ai propus, cu siguranta va veti cunoaste mai bine.
  4. Barbatii cer atentie: In urma unui mariaj problemele isi vor spune cuvantul iar atentia se va focaliza asupra muncii, problemelor financiare, iar mai tarziu asupra copiilor. In momentul in care se va intampla asta, veti fi atat de obositi incat nu va mai sta mintea la sex. Sotul va simti ca toata atentia sotiei se indreapta spre copil, iar acest lucru nu va face decat sa va distruga relatia de cuplu. Nu lasati niciodata relatia pe ultimul plan.
  5. Barbatii doresc sa fie ghidati: Viata sexuala nu inseamna intotdeauna ca totul vine de la sine, se intampla intr-un mod firesc si are un final exploziv fara prea mult efort. Barbatii trebuie ghidati, spuneti ce va place si ce nu, fiti deschise si nu ii lasati pe ei sa ghiceasca.
  6. Barbatii doresc atractie fizica: Contactul vizual este primul lucru care starneste un barbat. Lasati hainele de gospodine la bucatarie, iar in dormitor fiti sexy, senzuale si pline de suprize. Barbatii isi doresc o femeie sexy, mereu gata de obraznicii.
  7. Barbatii apreciaza curajul: In orice relatie sunt si vor fi mereu certuri, insa cel mai urat moment este atunci cand certurile au ca subiect sexul. In momentul in care sexul este o problema acest lucru poate duce la destramarea unei relatii daca nu se discuta in cuplu in incercarea de a rezolva problema. Indiferent care este sursa problemei, barbatul apreciaza mult femeia care are curajul sa deschida acest subiect.

Si pentru ca relatia de cuplu sa reziste nu uitati sa aveti grija unul de celelalt, nu uitati sa va oferiti din cand in cand o mica placere, plecati intr-o mini vacanta la mare sau la munte doar voi doi. Acest lucru va va ajuta sa va reamintiti de ce v-ati indragostit unul de altul la inceputul relatiei voastre.

sursa: sfatulparintilor.ro