Cand vine vorba de lenjerie intima mergem pe principiul "less is more" adica "cu cat dezvalui mai mult din trup, cu atat mai sexy arati".

Multe femei se confrunta cu problema de a nu sti sa aleaga lenjeria potrivita pentru tipul lor de silueta. De aceea, iti propunem cateva sfaturi care ti-ar putea fi de mare ajutor. Sunt cateva ponturi de care poti tine cont pentru a gasi tipul de lenjerie care sa te faca sa te simti sexy si plina de incredere in tine.

1. Identifica ce tip de silueta ai

Este bine sa stii ce tip de silueta ai, cu toate ca, in unele cazuri, acesta nu este un factor decisiv in alegerea lenjeriei potrivite. O femeie nu se incadreaza perfect in nici una din cele patru siluete stabilite de experti: para, mar, dreptunghi sau clepsidra, intrucat poti avea cateva trasaturi din doua sau mai multe. Poti fi scunda si cu un bust mare sau poti fi plus-size dar cu o masa musculara bine definita. Atunci cand iti alegi lenjeria trebuie sa tii cont de modelele care iti vin tie bine intrucat, piata iti ofera o gama larga de modele din care sa alegi. Poarta ceea ce te face sa te simti si sa arati frumoasa si increzatoare, sexy si senzuala. Poarta doar ceea ce te face pe tine sa te simti extraordinar si nu ceea ce este in tendinte.

2. Axeaza-te pe atuurile tale

Atunci cand vrei sa te simti sexy si increzatoare, focuseaza-te pe partile corpului tau care iti plac cel mai mult. Orice femeie are complexe, asa ca nu te lasa coplesita de acestea. In plus, barbatii chiar nu observa celulita sau alte mici "defecte " care noua femeilor ni se par atat de evidente. Daca ai un bust frumos de exemplu, alege o piesa de lenjerie care sa scoata in evidenta acest lucru.

3. Asigura-te ca alegi marimea si materialul potrivit

Pe langa faptul ca este important sa arati bine, este important si sa te simti bine, asa ca nu alege ceva care sa iti fie prea mare si sa aiba nevoie de mici ajustari dar nici ceva care sa te stranga. Daca o haina nu iti este comoda, atunci fii sigura ca nu va arata bine pe tine. Tine cont de faptul ca desi un anumit model de lenjerie nu se aseaza bine pe corpul tau, cu siguranta vei gasi multe altele care iti vor veni minunat. De asemenea, este foarte important si materialul din care este confectionata lenjeria. Intr-adevar poate ti se pare ca dantela sau satinul arata foarte bine, dar daca pe tine te fac sa te simti inconfortabil care este rostul? Tu vrei sa te simti o zeita senzuala, nu o papusa frumos ambalata. Poarta doar lenjeriile care iti plac, doar pe cele confortabile si care se aseaza placut pe trupul tau!

4. Nu alege piese de lenjerie care sunt dificil de dat jos

Incercarea de a da jos o piesa de lenjerie poate taia cheful de sex al partenerului daca aceasta are tot felul de sisteme de prindere complicate. Daca totusi ai ales ceva mai complicat, e mai bine sa te dezbraci singura, pentru ca in fond, barbatii adora sa vada o femeie facand striptease.

5. Nu uita de culori

Producatorii iti ofera lenjerie intima intr-o gama variata de culori si modele. Alege culoarea care se potiveste cel mai bine cu tonul pielii tale. Daca nu stii ce culoare sa alegi, poti opta intotdeauna cu succes pentru variantele clasice : alb sau negru. Aceste nonculori nu vor distrage atentia de la formele tale apetisante, iar clasicul negru intotdeauna va arata sexy si chic, fara sa sugereze ca te straduiesti prea mult. 

Mai multe detalii despre semnificatia culorilor in alegerea lenjerie intime gasesti aici: click.

6. Alege accesoriile potrivite

Ce poate fi mai sexy decat o femeie purtand lenjerie erotica si tocuri inalte. De asemenea, poti purta un colier care sa ramana la gat atunci cand nu mai porti nimic altceva. Acest lucru il va incita si mai mult pe partenerul tau.

 

Lenjeria intima este una dintre cele mai importante arme de seductie. Daca vrei sa te transformi intr-o femeie sexy, provocatoare, poarta lenjerie sexy in orice situatie in care doresti sa cuceresti.