Daca ceva functioneaza, vrei sa continui sa o faci, dar in acelasi timp, chiar si cele mai bune miscari pot devenit plictisitoare.

Simti ca partidele voastre de sex au devenit deja o rutina de care v-ati cam plictisit amandoi? Odata ce descoperi cateva trucuri care nu dau niciodata gres, trucuri care-ti duc partenera pe culmile placerii, este greu sa iesi din rutina.

 

Daca ceva functioneaza, vrei sa continui sa o faci, dar in acelasi timp, chiar si cele mai bune miscari pot devenit plictisitoare.

 

De cele mai multe ori femeile se ingrijoreaza ca le ia prea mult timp pana sa ajunga la orgasm, si totusi nu doresc ca acest lucru sa se intample in primele 60 de secunde-ceea ce se intampla atunci cand folosesti aceleasi miscari tot timpul. Ideea este ca daca reusesti sa combini cateva miscari, vei observa ca partenera ta este mai mult decat satisfacuta; in plus, un orgasm intarziat este mai intens.

 

Iata aici cateva trucuri ce te vor ajuta sa-ti satisfaci partenera asa cum nimeni nu a mai facut-o:

 

1. Exploreaza-i zona intima

 

Fa-ti timp sa-i explorezi fiecare centimentru al zonei intime.

Clitorisul este o extensie a labiilor interioare, si o mica portiune din el este acoperit de piele. Aceasta parte acoperita de piele a clitorisului poate fi punctul ei sensibil. Incepe prin a-i ridica usor labia interioara in sus pana cand gasesti zona sensibila si stimuleaz-o cu degetul lubrifiat. Atunci cand partenera este pregatita pentru contactul direct al clitorisului, poti folosi degetul mare sa impingi pielea putin mai sus, in directia buricului si sa continui cu miscarile.

 

2. Gaseste-i punctul G

 

Cand vine vorba despre stimularea punctului G, majoritatea barbatilor folosesc metoda clasica: introduc un deget in vaginul partenerei cu palma orientata in sus, si folosesc miscari de du-te-vino pentru a o stimula. Poate ai observat ca nu merge intotdeauna, si daca nu ai observat, este bine sa stii ca unele metode nu functioneaza pentru toata lumea. Daca insa ai incercat si nu ai reusit sa-i gasesti punctul G, continua sa incerci. Nu este obligatoriu ca punctul G sa fie pe peretele exterior al vaginului. Incearca sa folosesti doua degete si maseaza zona cat timp este necesar. Este important ca partenera sa fie excitata in momentul in care cauti punctul G, caci astfel acesta va fi mai usor de gasit.

 

3. Cuprinde-i vaginul

 

Este posibil ca labiile exterioare sa nu fie la fel de sensibile ca restul partilor intime si asta inseamna ca acolo este locul de unde trebuie sa incepi cand vrei sa o pregatesti pentru un orgasm. Cuprinde-i vaginul cu o palma in timp ce apesi usor zona.

 

 

 

4. Joaca-te

 

Deasupra osului pubian exista o portiune foarte sensibila cu tesut gras, care atunci cand este simulata, indirect, ii stimuleaza si clitorisul.

 

5. Maseaz-o

 

Labiile exterioare nu vor stimula clitorisul la fel de intens cum o fac labiile interioare. Cu cat prelungesti mai mult timp momentul in care ii atingi clitorisul in mod direct, cu atat mai mare va fi placerea. Prinde labia majora cu degetul mare si cel aratator, si maseaza-o usor.

 

6. Ocoleste punctul sensibil

 

Pastreaza suspansul, ofera-i un mic teasing inainte sa incepi sa mangai. Aplica putin lubrifiant, introdu un deget in vagin si deseneaza cu degetul cercuri interioare in zona clitorisului apasand usor.


7. Acorda atentie cervixului

 

Daca partenera ta prefera penetrarile intense probabil ca o excita atunci cand penisul tau intra in contact cu cervixul ei- apropo, penisului nu este singura parte din corp cu care o poti excita in felul acesta. Cand partenera este excitata, cervixul se retrage putin spre interior. Introdu un deget atat cat iti permite partenera, maseaza usor, si aplica putina presiune; ai insa grija, caci zona este foarte sensibila, si trebuie atinsa cu delicatete.


8. Incearca diferite pozitii

 

Daca in mod normal partenera are orgasm atunci cand este intinsa pe spate, poti incerca si alte pozitii: lipita de perete, pe masa din bucatarie, in picoare etc. Afla ce pozitie ii place mai mult si da tot ce ai mai bun din tine.

 

 

9. Simuleaza-i intrarea vaginala

 

Daca ai o idee despre cum functioneaza corpul unei femei, probabil stii ca miscarea cu un deget in vaginul partenerei, miscari de du-te-vino, nu doar ca este plictisitoare, dar nici nu o ajuta cu nimic. Foloseste doua sau trei degete, si nu folosi miscarea de mai sus; stimuleaza intrarea vaginala (aici se gasesc cele mai multe terminatii nervoase) folosind miscari circulare.


 

10. Joacă-te cu degetele

 

Cu degetul aratator pe o parte a clitorisului, cu cel din mijloc pe cealalta parte, executa miscari ca si cand ai canta la pian. Miscarile ritmice sunt, de obicei, preferatele femeilor-nu uita de pasii de la punctul 1, daca tot te afli aici.


 

11. Pozitia femeia deasupra reinventata

 

Partenera poate sta cu fundul pe partea interioara a bratului tau, astfel ca vaginul sa fie in zona pieptului tau. Baga mana intre picioarele partenerei, si cuprinde-i fundul. Repeta miscarea pana cand intrati intr-un anume ritm. Astfel poti sa-i atingi nu doar o anumita zona, ci mai multe, si in plus, simularea vaginala nu este asa directa, ceea ce inseamna ca ii mareste dorinta.


12. Foloseste ambele maini

 

Foloseste degetul mare si cel aratator de la o mana, pentru a tine labiile departate, si cu mana cealalta stimuleaza-i clitorisului. Asta o face sa se simta putin vulnerabila, ceea ce o va excita foarte tare.

 

13. Nu renunta la slip

 

Slipul poate contribui semnificativ la stimularea partenerei, deoarece adauga putina presiune atunci cand tu ii explorezi zona intima. Daca partenera prefera contactul indirect, aceasta poate fi solutia. Scenariul ideal ar fi ca slipul sa nu fie din bumbac, ci dintr-un material putin mai dur, in timp ce tu o stimulezi pana cand aceasta este complex excitata, iar in momentul in care sunteti pregatiti pentru contactul direct, sa-i dai slipul intr-o parte, in loc sa-l dai jos.

 

14. Roag-o sa-ti arate ce si cum ii place

 

Roag-o sa te ghideze in timp ce se masturbeaza, poti descoperi multe despre unde si cum ii place sa fie antinsa- daca aceasta idee nu o face sa se simta deloc confortabil, nu o obliga. Aseaza mana ei peste mana ta, si las-o sa te ghideze spre zonele ei sensibile. Atitudinea ta trebuie sa fie ceva de "arata-mi ce-ti place", si nu "sunt confunz, ajuta-ma". Las-o sa-ti ghideze mana, si tine minte pentru data viitoare.