Sexul virtual sau cyber sexul e un tip de sex care a cunoscut o reala ascensiune in ultimii ani.

Click, click...si faci sex salbatic direct pe Internet. Cyber-sexul seamana cu sexul prin telefon numai ca in loc sa tii telefonul in mana, poti face orice altceva in timp ce citesti pe monitor descrieri excitante ale partenerului / partenerei.

Indiferent de cine il practica, fie ca sunt cupluri, fie ca sunt oameni singuri in cautare de o iesire din banal, aceasta forma de sex are farmecul ei aparte fiindca este total lipsit de riscuri, inclusiv riscuri de sanatate, iar practicantii raman ascunsi dupa perdeaua anonimatului si a discretiei.

Nu conteaza daca esti angajat intr-o relatie la distanta sau pur si simplu iti place sa iti satisfaci anumite fantezii sexuale; folosindu-te de Internet, cyber sex-ul poate juca un rol important in viata ta sexuala.
 
Locurile in care poti gasi persoane dispuse sa ia parte la aceste jocuri sunt diverse si raspandite peste tot. Exista chat room-uri special create cu destinatia asta, exista IM (instant messaging), exista site-uri si aplicatii pentru online dating, exista message boards. Daca ai deja un partener, il/o poti intalni intr-un loc pe Internet stabilit dinainte sau poti sa mentii flacara aprinsa, comunicand si practicand cyber sex zilnic prin intermediul e-mail-ului, depinde de tine si de preferintele tale doar. 
 
Acum, ca dotari minime, vei avea nevoie de un microfon rezonabil, macar. In modul acesta, persoana cu care te intinzi la povesti fierbinti poate sa auda cat de excitat si entuziasmat esti si poate sa stie ca ea e motivul principal pentru starea ta generala de “buna dispozitie”. In plus, putine lucruri sunt mai grele decat a fi nevoit sa tastezi cu o singura mana, cand esti cuprins de “febra”.
 
Cu microfon sau fara, cheia e creativitatea din ce spui. O imaginatie bogata deschide multe usi. In acelasi timp, insa, trebuie sa te sincronizezi si cu dorintele si preferintele celuilalt. Unele femei sunt topite dupa un limbaj vulgar si murdar, in timp ce altele prefera scenarii mai romantice, cu plimbat pe plaja si tinut de mana. Inainte sa te lansezi in actiune asadar, analizeaza si tatoneaza terenul.
 
Sa va prezint un exemplu practic. Incepe conversatia intreband-o cu ce e imbracata la momentul respectiv. Apoi descrie-te pe tine cum arati. Daca nu postezi un webcam care sa-i permita sa te vada, atunci poti sa te prefaci ca arati ca oricine iti vine in minte. Apoi jongleaza inainte si inapoi. Las-o pe ea sa preia comanda si sa inceapa fantezia, apoi continua tu, si faceti schimb de replici si de roluri in scenariu pana cand ajungeti in punctul in care o incheiati cu o partida imaginara de sex pe cinste.
 
Nu exista un set de reguli clare pentru cyber sex, e indicat sa evadezi din realitate si sa te lasi prada total imaginatiei. E foarte posibil sa te simti putin ridicol la inceput, masturbandu-te in fata unui calculator, dar daca stii cum sa te pierzi complet in fantezie, poti sa ai parte de o experienta de exceptie. Daca ea nu te vede, dar ai un microfon, respira greu din cand in cand in el pentru ca ea sa stie ca esti total scufundat si implicat in povestea voastra virtuala de dragoste. Descrie-i in amanuntime ce iti faci tie si de asemenea descrie cat mai detaliat si ce ii faci ei.
 
Daca nu ai nici microfon si nici webcam poti sa optezi pentru alta solutie decat sa te masturbezi cu o mana si sa tastezi cu cealalta. Schimba tactica. Las-o pe ea sa iti scrie in timp ce tu te autosatisfaci, si dupa ce ai orgasm, inversezi unghiurile si ii dai ei ragaz sa se masturbeze in timp ce tu intretii din scris intensitatea fanteziei.
 
Inainte de incheiere, ar fi necesare si alte cateva sugestii si sfaturi. Ai grija si verifica pe cat posibil cu cine te angajezi in fantezii sexuale. Sunt destui barbati care se dau drept femei pe Internet si e bine sa eviti situatii stanjenitoare. Apoi, nu-ti dezvalui identitatea reala, ramai anonim. Nu impartasi cu nimeni informatii de ordin personal. Totodata, desi constituie o experienta speciala, incearca sa nu-ti faci un obicei din cyber sex sau sa ajungi dependent de el. Fa un efort si experiementeaza si relatii concrete cu femei reale. Nu iti cauta refugiul doar pe Internet.  
 
Utilizat judicios si folosit doar ca un condiment pentru viata sexuala si nu ca un substitut, cyber sex-ul reprezinta o modalitate ideala de a explora laturi ale personalitatii si ale sexualitatii tale, o briza de aer proaspat peste rutine, o evadare din cotidian. Daca te poti implica si esti capabil sa sustii fantezia, folosindu-te de o imaginatie fecunda si de charisma in relatia cu persoana de la capatul celalalt al firului, cyber sex-ul reprezinta o alegere inspirata.