Trasul de par si folosirea cravasei in timpul sexului sunt doar inceputul a ceea ce numim in termeni populari “sex salbatic”.

De fapt, acesta este inceputul jocurilor de tip BDSM pe care chiar daca refuzi sa le accepti, exista. Multe femei adora sa fie dominate in timpul sexului.

Arta de a zgaria. Lovituri si suspine. Toate acestea te duc cu gandul la cartile despre BDSM. Insa, ceea ce nu stiai e faptul ca aceste practici sexuale dateaza inca din antichitate. Cu siguranta ai auzit de Kama Sutra – cel mai venerat ghid din lume despre sex – un text hindus vechi, scris in jurul anilor 400 i.e.n.

Da, se pare ca oamenii iubesc sexul dur cu mult inainte de a fi introdusi in lumea moderna a BDSM-ului. Ba mai mult, specialistii spun ca exista explicatii clare, de ordin fiziologic si psihologic pentru preferinta unora in folosirea biciului in timpul sexului.

Unul dintre motive ar fi “teoria transferului de excitabilitate”. In momentul in care esti muscat, zgariat sau chiar lovit, tensiunea arteriala creste ca raspuns la acea durere. Daca aceste fenomene se intampla in momentul partidei de sex, creierul tau interpreteaza actiunea ca excitare sexuala.

O alta explicatie ar fi felul in care creierul raspunde la acea durere prin suprapunerea cu excitarea sexuala. Aceasta suprapunere se poate juca putin cu felul in care raspunde creierul tau la actiune, determinandu-l sa confunde durerea cu placerea.

 

Ce trebuie sa stii inainte de a incerca sexul dur

Spontaneitatea si surprizele sunt elementele cheie atunci cand doresti sa fii romantic, insa acestea nu se aplica si in cazul sexului dur. Inainte de a va angaja intr-o partida de sex dur trebuie sa discutati si sa va asigurati ca ceea ce veti incerca nu va pune nici unuia siguranta in pericol. Este esential ca ambii parteneri sa se simta confortabil cu situatia si, cel mai important, trebuie sa va faca placere.

Preludiul – cand amandoi sunteti relaxati si excitati – reprezinta momentul cheie cand puteti discuta despre ce situatii dure v-ar excita si mai mult si cat de departe puteti merge cu ideea de BDSM.

Este important sa faceti diferenta intre fantezie si realitate si sa intelegeti ca preferinta unora pentru sexul dur nu inseamna neaparat vreo experienta neplacuta din trecutul unuia dintre parteneri.

 

Stabilirea unor cuvinte cheie sunt o idee excelenta pentru siguranta voastra

Inainte de partida de sex stabiliti impreuna cateva cuvinte cheie ce nu va vor pune siguranta in pericol. In primul rand, cuvinte precum “NU” sau “STOP” trebuie sa va opreasca din tot ceea ce faceti in acel moment, dar e bine sa aveti si cuvinte care sa dea de inteles faptul ca va place ce se intampla dar v-ati dori ca partenerul sa o lase putin mai moale.

 

4 modalitati pentru sexul dur

Daca tu si partenerul ati discutat si ati stabilit ca va intereseaza sa incercati partide de sex mai dure, atunci urmatorul pas este sa va documentati. Si unde sa gasiti informatii mai pretioase decat aici?!

  • Folosirea cravasei

Cravasa este un accesoriu ce nu poate lipsi din recuzita ta atunci cand iubesti sexul dur, insa trebuie folosita cu mare atentie. Nu te poti apuca sa iti plesnesti iubita la intamplare si sa astepti reactii pozitive din partea ei. Cuvintele cheie stabilite la inceput va vor ajuta sa stabiliti nivelul de intensitate dorit in momentul folosirii cravasei. Apoi, incearca sa o lovesti usor pe partea inferioara a posteriorului, aproape de vagin pentru a transmite vibratii clitorisului si pentru a o excita.

Textele antice Tantra vorbesc despre lovirile din timpul sexului prin care se activeaza kundalini, un tip de energie sexuala ce are ca scop iluminarea spirituala. Incepe prin loviri usoare si creste treptat intensitatea acestora doar daca partenera doreste mai mult. De asemenea, nu e cazul sa fii reticent in a-ti dori sa fii dominat, iar partenera sa fie cea care te plesneste. Ai fi surprins sa descoperi noi placeri.

  • Trasul de par

Unele femei adora sa fie trase de par in timp ce fac sex, indeosebi atunci cand incercati pozitia pe la spate. Se creeaza un val de adrenalina si endorfine. Singurul sfat ar fi sa o apuci de par cat mai aproape de scalp pentru a nu-i crea neplaceri care ar putea sa distruga complet un moment intim intens.

Nu o apuca de varfuri pentru ca ar fi prea dureros pentru ea si nu ai face decat sa-i smulgi parul.

  • Muscaturi

Muscaturile scot din noi o parte mai primitiva, animalica, dar daca se realizeaza corect, fac dintr-o partida de sex banala, una absolut incendiara. Incepe prin a-i musca usor buza de jos si coboara incet, muscand fiecare particica a corpului ei usor pana la muscaturi ceva mai intense(cu permisiunea ei).

  • Preia controlul

Femeile, in marea lor majoritate, adora ca barbatul sa joace rolul de dominator, in care ea, supusa, este ridicata pe umarul lui si aruncata pe pat.

De obicei, femeile detin controlul asupra vietii, ele fiind mult mai responsabile decat barbatii, iar pentru ele sexul este momentul in care se predau cu totul si scapa de inhibitii. Acesta este si motivul pentru care multe dintre ele doresc sa fie dominate de barbati in pat.

In cazul in care ea isi da acceptul pentru a fi dominata, accesorii fetish precum catusele, o masca de ochi si sfoara o vor face sa simta valuri de caldura si placere.

 

4love iti recomanda cea mai noua gama de produse si accesorii pentru sex salbatic, produsa de Fifty Shades of Grey. Click aici!

 

sursa: menshealth.com