Majoritatea partidelor de sex oral se termina inca inainte de a incepe, caci este posibil ca tu sa fii cel care face ceva gresit.

"Less moral, more oral" sau altfel spus, mai putine lucruri morale, mai multe partide orale.

Putine sunt cazurile cand femeile nu sunt deloc interesate sa faca acest lucru pentru tine, ceea ce inseamna ca majoritatea partidelor de sex oral se termina inca inainte de a incepe, caci este posibil ca tu sa fii cel care face ceva gresit.

 

Ai aici 5 dintre motivele pentru care ea refuza sa-ti faca sex oral:

1. Iti neglijezi igiena

Poate ti-ai dat si tu seama ca parul pubian capata un miros nu tocmai placut, si mai mult de atat, atunci cand este prea lung, capata un aspect inestetic. Indicat ar fi sa te epilezi putin in zona intima, sau chiar de tot (nimanui nu-i place sa aiba par in gura). Astfel, vei scapa de grija mirosului, si ii oferi si o priveliste buna :)

2. Te folosesti prea mult de maini

Stii scenele alea din filmele pentru adulti cand ea, in timp ce se afla jos in fata barbatului este trasa de par cu miscari de du-te vino? Uita de ele! Contrar a ceea ce ai vazut tu in filmele porno, nu tuturor femeilor le place sa le impingi capul ca pe o minge de fotbal, si nici sa le tragi de par.

Cu alte cuvinte, foloseste-ti mainile altfel! Poti incerca sa o stimulezi si tu intr-un fel, atat cat iti permite pozitia in care te afli. Poti sa-i faci desigur si cateva complimente legat de cat de bine te simti cand iti face asta, poti sa-i spui ca se pricepe sau ca arata bine in timp ce te satisface oral.

3. Uiti sa o anunti cand ejaculezi

Oricat ar parea de incredibil pentru voi, barbatii, femeilor nu le plac surprizele, nu atunci cand le iau pe nepregatite, ceea ce inseamna ca nu apreciaza nici surprizele in timpul unui sex oral. Nimeni nu apreciaza prezenta unui lichid "surpriza" in gat, in gura, pe fata.

O poti intreba daca ii place/daca i-ar placea sa-ti inghita sperma, iar daca raspunsul este (cel mai probabil va fi) nu, atunci intreab-o daca poti ejacula in alta parte pe corpul ei.

 

4. Ejaculezi greu

O partida de sex oral ar trebui sa dureze maxim 10 minute, timp in care tu ar trebui sa ajungi deja la orgasm.. daca insa iti ia mai mult timp pana sa ajungi acolo, partenera va cam evita partidele de sex oral. Ai putea in schimb sa lasi sexul oral la finalul partidei, cand esti deja excitat.

5. Iti presezi partenera

Faptul ca o presezi sa faca asta, nu te va ajuta cu nimic. Eventual vei ramane si fara sex oral si fara partenera. Femeilor nu le place sa fie presate, sa le impui capul cu aceleasi lucruri. Sexul se face in doi, ceea ce inseamna ca amandoi trebuie sa va bucurati de el. Acorda-i timp, incearca sa o intelegi.. poate sunteti abia la inceputul relatiei (pentru majoritatea femeilor, sexul oral este o chestiune foarte intima), vorbeste cu ea despre asta, dar NU o obliga.