Cautarea locului magic care te face sa vibrezi poate fi o calatorie lunga si fara succes daca nu stii exact de unde sa incepi.

Cunoaste-ti corpul mai bine si nu iti refuza experiente de neuitat doar pentru ca le consideri tabu. 

Ca incepator iti recomandam lucrurile simple care te ajuta sa descoperi ce iti place mai mult. Jucariile erotice sunt un inceput bun pentru a-ti descoperi corpul mai bine si pentru a sti exact ce anume iti place. Acestea te vor ajuta sa devii un partener sexual dorit, dar mai ales, te vor ajuta sa descoperi placerea acolo unde nu credeai ca o vei gasi vreodata.

Echipa 4love iti propune cateva jucarii erotice simple, ideale pentru incepatori, dar care promit experiente unice, placeri intense si orgasme garantate.

 

1. Stimulator clitoridian Sqweel Go

Stimulatorul este de dimensiuni mici, discret, usor de transportat oriunde, iar cele 10 limbi moi din silicon si cele 6 functii diferite de vibrare sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a simti placere.

 

2. Inel penis cu limba

Inelul pentru penis asigura erectii mai ferme si intarzie ejacularea, iar capatul prevazut cu o limba ofera senzatii unice clitorisului partenerei. Cele 7 functii diferite de vibrare asigura placere intensa si obtinerea de orgasme maxime.

 

3. Deget vibrator

Vibratorul in forma de deget este ideal pentru stimularea punctului G, datorita varfului usor curbat, iar cele 3 nivele de vibratii iti permit sa simti orgasme intense. Se recomanda utilizarea acestuia impreuna cu un lubrifiant pe baza de apa.

4. Fluturele vibrator

Fluturele vibrator este de dimensiuni mici putand fi purtat cu usurinta oricand sub haine. Fluturele sta fixat intre picioarele tale, avand bretele negre, iar capatul fluturelui iti vibreaza clitorisul.

5. Ou vibrator metalic

Oul vibrator iti ofera o senzatie placuta de penetrare, iar vitezele multiple te fac sa atingi orgasmul garantat. Prezinta o telecomanda, usor de utilizat.