Se vorbeste peste tot de ele, le vedem in tot mai multe filme, li se dedica anumite articole/carti si auzim tot mai multe persoane care le-au incercat si sunt incantate de experienta traita.

Si totusi, jucariile sexuale intra in categoria subiectelor tabuu, fiind privite cu reticenta si usoara rusine.

Cand au aparut primele jucarii sexuale? Care sunt cele mai cautate si care sunt cele mai haioase jucarii? Sunt multe de povestit...

Despre primele jucarii sexuale aflam in secolul al III-lea i.e.n., intr-un poem din Grecia, unde existau acele olisbos (obiecte in forma de falus): "barbatii nu ating niciodata aceasta rigiditate. Si ce dulceata! Un vis!... De dorul de a le incerca imi sar ochii din cap...". Nici in perioada Renasterii moda lor nu s-a stins, cu timpul jucariile capatau diverse forme.

Printre cele mai cautate jucarii sexuale, in topul preferintelor se afla oul vibrator cu telecomanda, ratusca cu vibratii, vibratorul iepure/delfin si vibratorul pentru punctul G. Cateva din caracteristicile acestor jucarii, au facut ca acestea sa fie printre cele mai cautate obiecte ce ofera placere sexuala intensa.

Oul vibrator cu telecomanda functioneaza si de la o distanta de cativa metri si poate fi utilizat chiar si din afara casei, experienta si jocurile erotice sunt deosebite. Pentru experiente unice, a aparut lenjeria intima prevazuta cu ou vibrator, prezentata si in filmul “The ugly truth". 

Ratusca cu vibratii a starnit mereu atentia femeilor, fiind dedicata exclusiv penetrarii clitorisului. Poate fi utilizata sub dus, in pat, oriunde te poarta imaginatia.

Vibratorul Iepure/Delfin, prezentat si in serialul ”Totul despre sex”, este unic datorita formei ce are ca scop penetrarea clitorisului dar si a vaginului in acelasi timp. Intensitatea vibratiilor ofera satisfactie dubla si te fac sa te indragostesti de el: 

Pentru cei care cred ca au incercat tot ce se poate in privinta fanteziilor sexuale, le amintim de perna cu vibratii ce stimuleaza clitorisul, de limba cu vibratii si sa nu-i uitam pe barbati, care se pot satisface cu masturbatoarele de la Fleshlight.

Penisul/vaginul partenerului(ei) pot avea oricand o noua fata si activitatea sexuala poate fi oricand condimentata cu diverse fantezii sexuale. 

In sex shop-ul nostru puteti gasi orice! 4love nu cunoaste limite!