Se spune ca sexul este cel mai bun analgezic, deci nu te poti plange de dureri de cap sau alte afectiuni.

Asadar, nu ai nici un motiv sa nu practici sexul in afara de lipsa partenerului, si pentru ca partida de sex sa fie una de neuitat primul pas ce trebuie urmat este preludiul. Cu cat mai lung, cu atat mai bine!

Pasiune, sexualitate, placere, extaz...intr-un cuvant, orgasm. Potrivit studiilor realizate de Lou Paget, autorul cartii “The Big O: How to have them, give them, and keep them coming”, este mult mai usor pentru femei decat pentru barbati sa aiba mai multe orgasme.

Pentru a obtine orgasme multiple, exista cateva secrete de care femeile trebuie sa tina cont: Scapa de bariere, Echipeaza-te pentru o partida cu tine, Push the button, Asigura-te ca ai timp suficient, Ofera-i o sansa partenerului, Adopta pozitii sexuale diverse.

  1. Pentru inceput trebuie sa stii ca nu conteaza doar atitudinea din timpul actului sexual, ci si comportamentul zilnic. Scapa de stres, nervi si toate celelalte probleme cotidiene care te macina si iti afecteaza viata sexuala. Cu cat esti mai optimista si mai linistita, cu atat pasiunea va creste in interiorul tau. Exploateaza la maxim erotismul din tineInainte de a avea parte de multiorgasme alaturi de partener, invata sa iti descoperi fiecare parte a corpului tau. O partida cu propria persoana suna incitant si cu siguranta este o metoda de a te descoperi pe plan sexual. Prin stimularea nervilor, vei descoperi ca exista mai multe puncte sensibile ce au nevoie de atentia ta.

  2. Inainte de a avea parte de multiorgasme alaturi de partener, invata sa iti descoperi fiecare parte a corpului tau. O partida cu propria persoana suna incitant si cu siguranta este o metoda de a te descoperi pe plan sexual. Prin stimularea nervilor, vei descoperi ca exista mai multe puncte sensibile ce au nevoie de atentia ta.

  3. Nu iti concentra atentia doar pe zona clitorisului si invata sa descoperi mai multe locuri ce iti ofera placeri nebanuite.Orgasmul poate fi obtinut si prin stimularea sanilor, a punctului G, anus sau vagin. Foloseste-ti ambele maini si insista in zonele care te excita.

  4. Pentru a beneficia de orgasme multiple relaxeaza-te, bucura-te de fiecare tresarire a corpului si nu lasa ca timpul sa stea in calea placerii.

  5. Bucura-te de orgasme in preajma partenerului si luati din cand in cand cate o mica pauza pentru a scoate din nou fiara din tine. Sfat: gelul lubrifiant iti poate fi de mare ajutor in astfel de momente.

  6. Multiorgasmele explozive vin doar atunci cand alegi pozitia sexuala potrivita. Cauta pozitia sexuala care va avantajeaza si nu lasati loc monotoniei. Cauta sa aduci mereu ceva nou vietii voastre de cuplu.  

Pozitii sexuale pentru multiorgasme de neuitat:

Misionarul - Probabil te intrebi cum e posibil ca pozitia misionarului, una dintre cele mai comode pozitii, sa-ti ofere orgasme multiple. La aceasta pozitie este important ca partenerul sa stie ce iti place si sa stie ce miscari iti aduc satisfactie.

Fluturele - Cheia acestei pozitii este unghiul. Tu stai pe masa intinsa, sprijinita pe omoplati si brate, bazinul ridicat, picioarele incrucisate dupa gatul lui, el stand drept in picioare, langa masa, facand toata treaba. Aceasta pozitie iti tonifica abdomenul si fesele si il ajuta pe el sa te penetreze mai profund.

Broscuta - Aceasta pozitie incepe cu barbatul stand pe marginea patului, cu picioarele jos. Femeia se apleaca in fata lui, cu spatele la el, ca o broscuta. El ii va oferi echilibru tinand-o de solduri sau de sani, iar ea se va ridica si cobori intre coapsele lui. Pozitia broscuta tonifica coapsele si ofera o patrundere mai adanca.

Vulturul cu aripi deschise - El sta in genunchi, tu in fata lui, intinsa pe spate, cu picioarele desfacute si intinse. Acum va puteti lua zborul! Pozitia aceasta te poarta in al noualea cer.

Sex pe scaun - Nu este cea mai confortabila pozitie, dar te ajuta sa lucrezi grupa de muschi de care nu stiai ca exista pe corpul tau. Sexul pe scaun are mai multe variante, toate destul de usor de practicat.

kudika.ro