Placerea prelungita este visul oricarei femei.

Si cum altfel sa inchei ziua decat oferindu-i partenerei tale cea mai fierbinte noapte 'ever'.

Singurul lucru mai bun decat un orgasm este acel orgasm care dureaza un minut intreg. Nu ai sa crezi dar exista! Climaxul de 60 secunde este o realitate!

Potrivit autoarei Emily Nagoski, orgasmul feminin dureaza de obicei intre 6-30 secunde. Insa, daca starea ei de spirit si miscarile lui sunt cele potrivite, punctul culminant poate insemna un orgasm prelungit cum nu crezi ca e posibil.

Iata cativa pasi esentiali in obtinerea celor mai intense si de neuitat orgasme.

 

1. Transforma dormitorul intr-o camera de hotel

Cheia unui orgasm intens este ca partenera sa fie relaxata si concentrata doar pe ideea de placere. Cu cat este mai excitata, cu atat sansa ta de a-i oferi un orgasm lung si intens creste.

Incepe prin a-i oferi un moment de relaxare, un masaj pe spate care sa ii stabilizeze starea de spirit. Opriti telefoanele, blocati usile, inchideti lumina si … aprindeti cateva lumanari pentru a induce o stare de calm, liniste. Apoi dati drumul la muzica incet. Odata creat un ambient placut, relaxant, esti pregatit sa treci la pasul 2.

 

2. Ofera-i complimente

Insecuritatea si lipsa increderii de sine o vor distrage si ii vor inhiba placerea. De aceea, pentru a o excita mai usor spune-i cat de bine arata, saruta-i fiecare particica a corpului si atinge-i usor zonele erogene. Doar asa o vei face sa se concentreze asupra sexului si astfel, va experimenta orgasme mai profunde.

Daca ai ajuns pana in acest punct esti pregatit pentru urmatorul pas.

 

3. Vorbeste-i “obraznic”

Discutiile murdare cu tenta erotica ii vor distrage atentia de la absolut orice si o vor ajuta sa se concentreze doar asupra actului sexual. Daca stii exact ce tip de limbaj obraznic o transforma, continua.

Daca nu ii face placere sa i se vorbeasca “urat”, spune-i cat de umeda si calda e si cat de mult iti place sa ii simti corpul. Preia controlul si porunceste-i sa schimbe pozitia – multor femei le place sa fie dominate in pat. Daca e genul de femeie careia i se pare sexy sa fie strigata in pat “fata obraznica”, atunci stii ce ai de facut.

 

4. Joaca-te cu ea

Atunci cand e aproape de orgasm opreste-te si provoaca-i de cateva ori orgasmul fara a-l duce insa spre final. Provocarea orgasmului in mod repetat ii va face corpul sa vibreze, rezultand intr-un final la un climax mai lung si mai intens.

Daca e adepta sexului oral, du-te jos si acorda-i o atentie mai deosebita. Pe masura ce se apropie de orgasm, va incepe sa gafaie mai repede si vei simti o crestere a tensiunii in zona abdomenului, a coapselor si a posteriorului.

In momentul in care toate aceste semne apar, mareste viteza cateva secunde, dupa care incetineste. Joaca-te asa cu ea timp de 4-5 ori dupa care las-o sa termine. Cu siguranta va avea parte de orgasmul vietii ei.

 

5. Nu te opri aici!

Efectuarea mai multor acte sexuale intr-o singura sesiune ajuta la prelungirea orgasmului. Variatia creaza mai multa tensiune si excitare. Incepe cu sexul oral, apoi jucati-va cu un vibrator si abia apoi treceti la actul sexual in sine. Foloseste degetul mare in timp ce o penetrezi pentru a-i stimula clitorisul.

 

6. Retrage-te, dar numai putin

Atunci cand se afla in pragul unui orgasm, femeile devin foarte sensibile. Mai exact, clitorisul acesteia trebuie stimulat usor pentru a o ajuta sa isi mentina climaxul pentru o perioada mai lunga.

Mai intai afla daca isi doreste sa o lasi mai moale. Indreapta-te spre urechea ei si intreab-o in soapta daca isi doreste sa fii mai bland cu ea sau si-o doreste cat mai adanc. Daca prefera atingeri mai usoare, las-o putin mai moale.

O alta optiune ar fi sa iti misti degetul sau vibratorul chiar in afara vaginului si pe clitoris. Cu miscari usoare, delicate, ea te va directiona spre locul in care isi doreste sa fie penetrata. Urmareste-i directia si fa exact ceea ce iti cere.