Deschide-te catre erotism si senzulitate cu aceasta gama aparte, care contine ingrediente cu rol afrodisiac, menite sa iti relaxeze simturile si sa te deschida catre experiente inedite.

Compozitia este vegana, fara uleiuri, imbogatita cu vitamina E si extract de jojoba. Deci daca textura clasica a uleiurilor de masaj care lasa o pelicula grasa la suprafata pielii nu te incanta, atunci Pjur Spa este alegerea perfecta pentru tine.

Nu blocheaza porii, lasand pielea sa respire in timp ce ofera ingrijire. Nu necesita curatare dupa, se absoarbe usor in piele si o lasa catifelata si hranita, iar tu te vei simti fabulos! 

Ambalajul este diferit fata de uleiurile de masaj clasice, lasa impresia de lotiune de corp, sau gel de dus. Culorile sunt atractive si te poarta cu gandul la zilele calduroase de vara.

Aroma este discreta si fina, deloc intepatoare sau stridenta, asa cum sunt produsele cu arome fructate de obicei. Textura produsului este undeva la granita intre gel, ulei si lotiune, fiind consistenta dar nu la fel de lichida ca in cazul unui ulei de masaj clasic. Avantajul in acest sens este suprafata de impact devine mai ampla, permitand miscari specifice de masaj. Se absoarbe usor in piele si o lasa moale si hidratata, ramanand doar o usoara stralucire pe piele, fara a o incarca sau a lasa acea senzatie lipicioasa. Datorita texturii se poate remarca o usoara senzatie de incalzire, care nu este datorata ingredientelor, ci a contactului mainilor cu produsul si pielea.

Gama Pjur Spa nu contine parabeni, hormoni sau coloranti, iar produsele nu sunt testate pe animale.

Aromele sunt imbietoare- cirese, capsune, vanilie, pepene galben sau fara aroma, toate discrete, ca o briza usoara.

Sfaturi pentru ulilizare:

Acesta nu este un lubrifiant, deci nu il folosi cu prezervative din latex.

Inainte de a il aplica, pune o cantitate suficienta in palma si freaca usor palmele pentru a se incalzi. Apoi aplica pe zona dorita si elibereaza-ti simturile.