Good things come in small packages!

Gloantele vibratoare demonstreaza ca mai mare nu inseamna intotdeauna mai bun si ca esentele tari se tin in sticlute mici!

 

Este deja bine cunoscut faptul ca una dintre cele mai erogene zone la femei este reprezentata de clitoris, asa ca are sens sa iti doresti un vibrator care este creat special pentru acel mic organ.

 

Gloantele vibratoare sunt mici si discrete si au ca principal rol stimularea clitorisului dar pot fi folosite si pentru stimularea altor zone erogene. De asemenea, pot fi atasate la, si folosite si impreuna cu alte jucarii erotice. Aceste mini vibratoare sunt ideale pentru femeile care folosesc pentru prima data o jucarie erotica dar si pentru cele cu mai multa experienta in domeniul jucariilor sexuale.

 

Discretia este unul dintre punctele forte ale gloantelor vibratoare. Daca ai un coleg de apartament, pereti subtiri sau pur si simplu iti place sa fii discreta, un glont vibrator este alegerea ideala intrucat acestea sunt mult mai silentioase decat vibratoarele clasice sau cele de mari dimensiuni.

 

In plus, datorita faptului ca au o dimensiune mica, pot fi transportate cu usurinta in poseta pentru ca tu sa te bucuri de el oriunde ai merge.

 

Te-ar interesa sa incerci un glont vibrator. Daca da, 4love iti prezinta in continuare o lista cu cele mai bune gloante vibratoare:

 

 

1) TANGO WE-VIBE


Tango we-vibe este un glont vibrator prevazut cu opt trepte de vibratii. Este fabricat din material waterproof asa ca poate fi folosit si in apa.

 

 

Se incarca prin cablu USB, cu care vine la pachet. O incarcare completa dureaza aproximativ 90 de minute si asigura o durata de folosire de pana la 120 de minute. Este usor de curatat si de intretinut.

 


2) NU SENSUELLE POINT BULLET

 

Acest mini vibrator este confectionat din silicon de cea mai inalta calitate si este ideal pentru stimularea clitorisului, punctului G si chiar si pentru stimulare anala.

 

Este prevazut cu 20 de functii de vibratii si este waterproof, pentru a putea fi folosit in cada sau la dus.

 

Se incarca prin cablu USB si are o durata de incarcare de 4 ore si o durata de functionare de pana la 60 de minute.



3)Glont Vibrator RO-7 Metallic Pink

 

 

Acesta este un glont vibrator cu sistem de comanda simplu si intuitiv si functioneaza pe baza unei baterii cu care vine la pachet.

 

Este fabricat din ABS si este dotat cu 7 nivele de pulsatii. De asemenea, este waterproof asa ca poate fi folosit in apa.

 


4)Glont vibrator Screaming O 

 

 

Acest glont vibrator este confectionat din ABS, va asigura 10 functii de vibratii si vine la pachet cu o telecomanda inovatoare in forma de inel pentru deget. Si el se incarca prin cablu USB si este waterproof.

 

Inelul pentru deget (telecomanda) este confectionat din silicon, are un diametru extensibil si o raza de acoperire de pana la 15 metri.

 

Vine la pachet cu cablu USB si are o durata de functionare de 60 de minute pana sa fie necesara urmatoarea incarcare.



5) LELO - ODEN 2 BLACK

 

Un mini vibrator cu telecomanda, ideal pentru cupluri. Are un design inovator cu baza in forma de inel pentru penis. Vine la pachet cu o telecomanda wireless. Se utilizeaza in timpul actului sexual, inelul se pune in jurul penisului si ambii parteneri simt vibratiile.

 

Este fabricat din material waterproof si vine la pachet cu incarcator.

 

O durata completa de incarcare de 2 ore va asigura o durata de functionare de 1 ora pentru vibrator si de 10 ore pentru telecomanda. Telecomanda are o raza de acoperire de pana la 12 metri.



 

Gloantele vibratoare nu sunt folosite doar de femei pentru masturbare, ele pot si folosite si impreuna cu partenerul in timpul preludiului sau in timpul actului sexual pentru stimularea clitorisului in timp ce el te penetreaza.

 

De asemenea, asa cum am spus mai sus, gloantele vibratoare pot fi folosite si impreuna cu alte jucarii erotice pentru intensificarea senzatiilor. De exemplu, anumite dopuri anale sunt prevazute la baza cu o mica deschizatura sferica unde se introduce un glont vibrator. Mai pot fi atasate si la inele pentru penis, pompe pentru penis si multe alte jucarii. Tot ce trebuie sa faci este sa dai frau liber imaginatiei si sa te lasi condus/a pe culmile placerii.