Cautarea locului magic care il face sa vibreze poate fi o calatorie plina de aventuri si neprevazut. Puteti incerca singure, sau va puteti ghida dupa randurile de mai jos.

Stiati ca exista 3 zone pe care le putem numi punctul G al barbatilor?

Primul dintre ele se afla chiar pe partea de jos a penisului, acolo unde cutele glandului se intalnesc. Pentru orientarea la fata locului: arata ca petalele unei flori. Acest punct fierbinte atunci cand este atins poate produce senzatii de extaz unui barbat. Este o increngatura de terminatii nervoase foarte sensibila in special daca este atinsa intr-un moment de maxima excitatie pentru el.

Al doilea punct este perineul, portiunea de piele dintre testicole si anus. Se spune despre el ca l-ar ajuta pe barbat sa mentina reactia pentru un timp mai indelungat si sa opresca ejacularea. Produce senzatii de placere nemasurata atunci cand este frecat usor, sau, dimpotriva, tare, in diferite stadii ale excitarii.

Ajungem la prostata, al treilea punct G. Prostata este o glanda interna pozitionata in spate si dedesubtul vezicii urinare care produce lichid pentru sperma. Pentru orientarea la fata locului:  nu puteti ajunge sa-l stimulati decat introducand un deget bine lubrifiat in anus. Incercati sa palpati cu degetul si eventual veti simti punctul cu aspect spongios care il va face sa geama de placere.

Si totusi, perspectiva penetrarii anale ii poate speria pe multi dintre barbati. De aceea, este indicat sa-ti intrebi partenerul cu privire la ce isi doreste si daca se simte tentat sa incerce experiente noi. 

In cazul in care raspunsul lui este afirmativ, atunci tot ce ramane de facut este sa il asezi pe spate si sa il faci sa se relaxeze pentru partida de sex oral care urmeaza. Apoi, cu un deget sau cu un vibrator special pentru prostata poti incepe penetrarea propriu-zisa. 

Sursa: ele.ro