La multi ani 2013… Am intrat intr-un an nou… in care cu siguranta toata lumea isi face planuri noi, liste noi, si fiecare dintre noi avem dorinte si sperante ca in noul an va fi mult mai bine…

De ce totusi sa nu ne reinventam mereu si din punct de vedere sexual? De ce sa nu existe in planurile noastre de viitor si capitolul “sex”?

Acum ca au trecut sarbatorile si fanteziile cuminti la lumina bradului… haideti sa ne concentram serios pe kilogramele puse in timpul sarbatorilor…si sa facem o cura de… sex!!

Ma gandesc la un wild sex… sa dam frau liber imaginatiei si sa cautam in cele mai ascunse cotloane ale mintii noastre cea mai kinky si mai hot fantezie…

Acum ca sa nu ne rezumam doar la povesti… haideti sa vedem in mare cam cu ce va putem ajuta in domeniul acesta.

Sunt mai mult ca sigura ca fiecare dintre noi au fantezii, mai mult sau mai putin sado-masochiste si daca sunt in limita constiintei fiecaruia de ce sa nu le punem in practica?

Intodeauna mi s-a parut sexy putina tortura si bineinteles putina durere. Stiu prea bine ca acestea sunt niste subiecte mult mai tabu chiar si decat sexul in sine..dar de ce sa nu incercam tot ce ne dorim?

De ce sa ne reprimam dorintele? Oricine are o latura wild, chiar si cel mai romantic si nu e nimic gresit in a impartasi acestea cu partenera/ul.

Iar daca v-am convins sa va dezlantuiti imi permit sa va dau si cateva sugetii cum ar fi sa nu va lipseasca leaganul ce va ajuta sa puneti in practica cele mai ciudate pozitii sexuale si nici latexul…bineinteles puteti incepe prin a va lega partenerul si sa folositi un set special pentru a stimula simturile..si trairile..

Nu va sfiiti sa va asteptati iubitul cu o masca black cat si sa incepeti prin a-l lega si a-l “tortura” putin… dar dupa cum doriti rolurile se pot schimba si puteti deveni cea legata si cea torturata. Sunt sigura ca doar gandul, ca sunteti imobilizata si toata placerea sta in voia partenerului va face sa visati si sa va doriti o asa experienta.

De ce sa nu iesiti din tiparele sexului zilnic… sa gasiti un alt drum spre noi experiente si sa va reprofilati din pozitia misionarului sau deasupra? Cu siguranta veti primi un orgasm…sau mai multe, binemeritate si din alte pozitii incitante sau din alte modalitati.

Nu e de ajuns sa asteptati sa va propuna partenerul sau sa se intample…faceti voi primul pas, pentru ca asa cum v-ati facut planuri in cariera…bani…sanatate…etc asa ar fi trebuit la 12 noaptea sa va ganditi inclusiv la viata sexuala… si sa cautati mereu sa va imbunatatiti performantele si orgasmele!!

Asa ca nu mai asteptati si cautati accesoriile fetish mult dorite. 4love va intampina cu produse pentru toate gusturile... la noi orice fantezie devine realitate!!

Alexussa