Vrei sa-ti impresionezi partenerul intr-un mod cu totul altfel? Vrei sa-l faci sa inteleaga ca esti de neinlocuit in viata si dormitorul lui?

Cu putin exercitiu si tinand cont de cateva sfaturi utile poti sa-i oferi o experienta unica, pe care nu o va uita niciodata.

Nu este nevoie sa fii experta in ale sexului oral, insa daca tii cont de cateva sfaturi poti imbunatati experienta pentru partener. Iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi:

Uita de “excesul” de saliva. Te-ai intrebat de ce in filmele pentru adulti sexul oral implica de cele mai multe ori cantitati mari de saliva? Motivul este cat se poate de simplu: lubrifierea corecta asigura mai multa placere barbatului si ii garanteaza un orgasm mai puternic.

Foloseste ambele maini. Chiar daca il poti satisface doar cu buzele si limba, mainile ii pot provoca si mai multa placere. Pune o mana pe penis, fara sa-l strangi tare, si a doua pe testicule sau o poti tine in miscare pe corpul lui.

Alterneaza senzatiile de caldura si racoare. Ia in gura putin ceai cald si introdu apoi penisul in gura. Scuipa ceaiul si alterneaza cu un suc rece, dar nu foarte rece. Cuburile de gheata nu au ce cauta pe penis. Temperaturile scazute duc la contractarea vaselor sanguine si ii pun in pericol erectia. Daca si-a pierdut erectia in timp ce ii faci sex oral, cu siguranta nu va fi o experienta placuta.

Foloseste toate fetele limbii. Chiar daca vrei sa ii lingi penisul ca pe o acadea, cel mai important loc in care trebuie sa-ti folosesti limba este varful. Nu utiliza doar partea superioara, alinta-l si cu partile laterale ale limbii si mai ales cu partea ei inferioara pentru ca are o textura diferita. Fii atenta la dinti pentru ca acest detaliu poate strica tot momentul.

Nu renunta la contactul vizual. Este foarte important sa pastrezi contactul vizual cu partenerul, chiar daca nu poate fi continuu. Zambeste-i in timp ce ai penisul in gura si priveste-l cu pasiune pentru a intelege cat de mult iti place ceea ce faci.

Ia-l pe tot in gura. Acest moment iti poate da un reflex de vomitiv puternic si s-ar putea sa ai probleme cu acest pas. Nu uita totusi sa-l complimentezi pentru marimea lui, lucru apreciat de orice barbat.

Sursa: eva.ro