Masajul penisului sau “hand-job” (stimularea manuala) este o modalitate de a-ti satisface partenerul, fie ca e vorba de preludiu sau actul sexual in intregime.

Nu este greu sa iti stimulezi manual partenerul insa pentru a-i oferi momente de placere maxima, e bine sa arunci un ochi pe trucurile urmatoare:

Ce pozitie se recomanda pentru stimularea manuala?

In acest caz nu trebuie sa te gandesti la cele mai complicate pozitii insa trebuie sa iei in calcul anumite detalii. In functie de pozitia pe care o are partenerul iti alegi si tu pozitia care te ajuta sa ii oferi placere. Gaseste o pozitie comoda atat pentru tine, cat si pentru mainile tale astfel incat sa nu obosesti atat de repede.

 

Fii spontana!

Indiferent de locul in care va aflati, te poti juca cu partenerul tau aproape oriunde. Ideea ca va aflati intr-un loc public, iar voi incercati sa va ascundeti pentru a nu fi vazuti, il va incanta si incita. Fie ca va aflati in taxi, in drum spre casa sau in pat, dimineata, incepe prin a-l mangaia usor, dar obraznic. Daca ii place nu te va opri si iti va permite sa continui jocul pana veti ajunge la urmatorul nivel.

 

Cate degete folosesti?

Barbatii au preferinte diferite astfel ca unii prefera ca penisul lor sa fie prins ferm, iar altii isi doresc o “strangere”mai delicata. Unii prefera ca toate cele 5 degete sa le atinga organul genital, pe cand altii doua sau trei. Pentru inceput foloseste 3 degete pe penis, iar cu celelalte 2 incearca sa ajungi la testicule. Stimularea manuala nu trebuie sa se concentreze doar asupra penisului.

 

Intra in ritm

Incepe “joaca”cu miscari lente si incet, incet incepe sa le grabesti. Nu incepe cu miscari rapide decat daca iti cere el lucrul acesta. Daca nu stii exact ce ii place, ia mana lui deasupra mainii tale si lasa-l pe el sa te conduca.

 

Fii imprevizibila!

Stimularea manuala nu inseamna ca doar penisul e in centrul atentiei, in timp ce restul corpului e uitat. Cu o mana tine penisul, in timp ce cu cealalta ii poti mangaia usor testiculele - mare atentie la cele din urma, fiind mai sensibile.

 

Foloseste lubrifiant!

In cazul in care nu are prezervativ, se recomanda folosirea unui lubrifiant pentru a ii oferi senzatii mai placute. Daca lubrifiantul e pe baza de apa, este necesara reaplicarea acestuia de cateva ori.