Informatia reprezinta putere, in special cand vorbim despre sex.

Cu cat intelegem mai bine propria sexualitate si dorinte, cu atat  putem fi intelesi mai bine de catre celalalt.

 

Potrivit cercetatorilor de la Indiana University's Center for Sexual Health Promotion 41% dintre femei si barbati au folosit un vibrator in timplul preludiului si 37% dintre femei si barbati folosesc si o jucarie erotica in timpul actului sexual.

 

In zilele noastre, se gasesc pe piata vibratoare de toate formele si marimile, cu o multitudine de functii. Unele sunt controlate prin telecomanda iar altele chiar  prin telefon sau aplicatii, si de la o distanta considerabila.

 

 

 

Pentru a te ajuta sa iti condimentezi viata sexuala 4love iti prezinta o lista cu 4 jucarii erotice smart, prezentandu-ti caracteristicile fiecaruia si modul de utilizare:


 

Vibratoare Smart clasice

 

Vibratorul Smart We Vibe

 

Este un vibrator fabricat din silicon de inalta calitate si  testat dermatologic. Vibratorul este ideal pentru jocurile erotice in 2, datorita formei sale ergonomice, astfel incat in timpul actului sexual, partenerul poate simti si el vibratiile.

 

Vibratorul este ideal pentru masarea si stimularea zonelor erogene, in special a clitorisului.

 

Acesta are incorporat un motor puternic, dar silentios, ce genereaza pana la 10 tipuri de vibratii diferite in intensitate.

 

Vibratorul este compatibil cu aplicatia We Connect, care va ajuta sa va creati propriile modele de vibratii si sa folositi telefonul ca si telecomanda de la o distanta de la 6 metri la 9 metri.

 

Aplicatia We Connect  se poate descarca de aici.

 

 

Compatibilitati:

 

Apple® :

(iOS7 sau versiune mai noua):

iPhone (4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus)

iPad (3rd Generation)

iPad Mini

iPod Touch (5th generation)

 

Android™:

(Android 4.3 sau verisiune mai noua):

HTC Droid

HTC One (M7, M8)

LG Nexus

OnePlus One

Samsung Galaxy (S3, S4, S5, S6)

Samsung Galaxy Nexus

 

Are o durata de incarcare de 90 de minute si o durata de functionare de pana la 2 ore. Vine la pachet cu cablu USB, manual de instructiuni si saculet pentru depozitare.


 

Vibrator Butterfly Pink

 

Un vibrator ce poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului (iPhone & Android), cu ajutorul aplicatiei Realov, aplicatie care se descarca de pe GooglePlay sau  appstore.

Aplicatia are mai multe moduri de vibratii, cum ar fi: Music, Motion sau Distance Play. Poate fi folosit impreuna cu slipul, sau separat.

Butterfly Pink este un vibrator ce are incorporat un motor puternic, dar silentios, capabil sa genereze diferite tipuri de vibratii. De asemenea, are sistem de control la distanta, folosind telefonul ca si telecomanda  si 10 tipuri de vibratii. Este confectionat din silicon si are suprafata neteda.

Functioneaza pe baza de baterii si se poate reincarca prin USB. Durata de incarcare este de 2 ore, si asigura o durata de utilizare timp de 4 ore, fara ca bateria sa se epuizeze. Fiind un dispozitiv de tipul waterproof, acesta poate fi utilizat si in apa.

Aplicatia Realov se poate descarca de aici   


 

 Vibratoare pentru cupluri cu control via Internet

 

Lush Lovense

Este un vibrator ce poate fi folosit solo, impreuna cu un partener sau poate fi folosit pentru video chat.


Se poate controla doar cu ajutorul aplicatiei Lovense sau a unui smartwatch, deoarece se activeaza pe muzica preferata.

Aplicatia se poate descarca de pe Google Play sau App Store. Mini vibratorul a fost proiectat atat pentru jocurile individuale, cat si pentru jocurile de cuplu, de la distanta, deoarece partenerul poate prelua controlul de la o distanta de maxim 10 metri. A fost creat special pentru a stimula punctul G si a intesifica placerea.

Vibratorul Lush Lovense se poate folosi cu aplicatia Lovense Connect  care se descarca de aici sau cu aplicatia Lovense Remote care se descarca de aici.

Se controleaza prin intermediul aplicatiei folosind telefonul ca si telecomanda. Wireless-ul trebuie sa fie activat pe telefon. Telefonul folosit ca si telecomanda are o raza de acoperire de la 2m la 10m, in functie de pozitia in care vibratorul este folosit.

Aplicatia va ofera posibilitatea sa va creati propriile tipuri de vibratii si pulsatii prin simpla aingere a ecranului telefonului. De asemenea, prin intermediul telefonului vibratorul creaza vibratii prin intemediul sunetelor (muzica).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=VO21ytV5WUE


 

Internet Controlled

Poate fi folosit de la orice distanta, prin platfoma site-urilor de video chat: Chaturbate, My Free Cams, Naked, CamSoda, CamGasm, Stripchat, iFriends, EuroLive, Cam4, MyFetishLive, Flirt4Free EuroLive si BongaCams. Va rugam sa verificati conditiile de folosire aferente fiecarui site in parte.

1) PE TELEFON

Instaleaza aplicatia "LOVENSE CONNECT", creeaza cont, bifeaza "I am a cam model" si apoi Log In la aplicatie. Conecteaza ("pair") Lush la aplicatia instalata pe telefon. NU se instaleaza aplicatia Wearables App sau LOVENSE REMOTE daca se foloseste la video chat (se sterg daca au fost instalate)!

 

2) PE CALCULATOR: Se instaleaza pe calculator browser-lui LOVENSE ce contine deja extensia:https://www.lovense.com/cam-model/guide/phone#chat....

Este posibil sa fie nevoie de dezactivati programul anti-virus (daca folositi).

3) Conecteaza-te la site-ul de video chat si activeaza extensia folosind username-ul si parola alese la instalarea aplicatiei pe telefon.

Aplicatia este special creata astfel incat satisface cerintele modelelor din video chat (selectare utilizator, timmer, show public / privat, etc.)

Apoi:

1) Spuneti clientilor sa-si instaleze aplicatia

2) Adaugati-i la lista dvs. de prieteni (pe baza ID-ului lor)

3) Acum au control asupra jucariei erotice Lush! Lush reactionea acum la tips-uri! :)

 

PENTRU O CONEXIUNE MAI BUNA INTRE TELEFON SI LUSH:

- scoateti carcasa protectoare de pe telefon

- indreptati telefonul (partea de sus) spre Lush in timpul utilizarii

- dezinstalati Lovense Remote de pe telefon (daca ati instalat-o)

 

GHID DE INSTALARE: https://www.lovense.com/cam-model/guides

Mai multe detalii: https://www.lovense.com/cam-model si http://lovense.com/faq/cam-models.

 

 

 

Couple Set Kiiroo

 

 
Set de 2 jucarii erotice, pentru cupluri. Vibratorul Pearl 2 si masturbatorul Onyx 2. Ambele dispozitive sunt dotate cu tehnologia Kiiroo si sunt compatibile cu toate dispozitivele Kiiroo, precum si cu toate aplicatiile de pe FeelMe.com.

 

Cele doua dispozitive se interconecteaza si functioneaza concomitent, astfel cei doi parteneri vor simti senzatiile unei partide de sex reale, chiar daca se afla la distanta. De asemenea, prin intermediul uneia dintre jucarii puteti sa controlati vibratiile pentru jucaria pe care o foloseste partenerul.

 

Se inregistreaza dispozitivul pe www.kiiroo.com/pages/register-your-device, (pentru inregistrare veti avea nevoie de un cod, pe care il gasiti pe cutia fiecarei jucarii sub denumirea Register Code) se instaleaza aplicatia FeelConnect pe telefonul mobil, se activeaza bluetooth-ul jucariei erotice si se selecteaza de pe telefon dispozitivul cu care doriti sa va conectati, in acest caz, jucaria erotica. Urmatorul pas este sa va inregistrati pe FeelMe.com. si sa urmati pasii de acolo. Pentru mai multe detalii:https://www.youtube.com/watch?v=dvjemLFHxps

 

 

 

                                  

 

Dupa ce ambii parteneri au instalat software-ul Kiiroo, unul dintre parteneri trimite un cod celuilalt pentru securitate. Cand cele doua jucarii sunt interconectate va puteti privi unul pe celalalt pe ecranul laptopului sau al telefonului.

 

Atentie! pentru a va conecta video prin intermediul Pc-ului, acesta trebuie sa fie prevazut cu Bluetooth.

 

 

Kit-ul este compatibil cu MAC si Windows si cu Android 4.0; iPhones, iPads si dispozitive iPod cu sistemul iOS 7.0 sau mai performante.

Vibratorul Pearl 2 este confectionat din silicon de cea mai inalta calitate, se incarca prin USB, cu care vine la pachet, are o durata de incarcare de 2 ore si o durata de functionare de 1 ora. Are o lungime de 20cm si un diametru de 3.6cm si este waterproof asa ca poate fi folosit si in apa.

Mastubatorul Onyx 2 este fabricat din material Superskin, un material care imita la atingere caracteristicile pielii umane si este dotat cu carcasa din ABS. Se incarca prin USB, are o durata de incarcare de 4-6 ore si o durata de functionare de 45 de minute. Este prevazut cu suprafata striata in interior si cu vibratii intense.

 

 

Ambele jucarii erotice sunt prevazute cu functia Touch-sensitive control si pot fi folosite si separat.

 

Jucariile erotice iti pot face viata sexuala mai incitanta si distractiva! Alege-le pe cele potrivite pentru tine si partenerul tau si cu siguranta va veti bucura de experiente placute care va vor uni ca si cuplu.