Sexul facut asa cum trebuie te poate ajuta sa slabesti!

Diversitatea pozitiilor sexuale nu doar ca iti provoaca placere imensa, dar te ajuta si la arderea de calorii. Aceste pozitii sexuale sunt usor de realizat si fac ca organismul tau sa se comporte ca in timpul exercitiilor cardio, efortul depus fiind echivalent cu cel depus la o serie de exercitii destinate imbunatatirii circulatiei.

Iata cateva pozitii sexuale care te ajuta sa slabesti semnificativ:

Pozitia misionarului:

Aceasta pozitie ii este benefica mai ales barbatului, el fiind cel mai activ, deci va arde mai multe calorii. In aceasta pozitie femeia poate deveni si ea activa daca misca cu aceeasi intensitate pelvisul, ajutand la o pentrare mai intensa.

Incearca aceasta pozitie timp de 15 minute, echivalentul a 3 minute de exercitii cardio.

Pozitia pe la spate:

Pozitia este extrem de relaxanta pentru ambii parteneri, cea mai stimulata parte a corpului femeii fiind clitorisul. Ambii parteneri depun acelasi efort, iar energia depusa antreneaza zona abdominala a barbatilor si partea dorsala a femeilor.

Incearca aceasta pozitie timp de 15 minute, echivalentul a 5 minute de exercitii cardio.

Pozitia lenesului:

Lenesul il avantajeaza 100% pe barbat, femeia fiind cea care are libertate de miscare absoluta. Excitatia vizuala este mare pentru barbat, tot acesta avand posibilitatea de a o stimula prin mangaieri repetate. Barbatul se aseaza culcat pe spate, femeia deasupra lui cu spatele la partener.

Aceasta pozitie este benefica femeilor, zonele cele mai lucrate fiind bratele si pulpele. In cazul in care femeia isi onduieste mijlocul pentru o penetrare adanca, este solicitata foarte mult si zona taliei.

Incearca aceasta pozitie timp de 15 minute, echivalentul a 10 minute de exercitii cardio. Pentru aceasta pozitie sexuala efectul caloric la barbati este aproape nul.

Pozitia Lotus:

Barbatul se aseaza in pozitia lotus sau turceste, iar femeia deasupra, in poala lui, cuprinzandu-l cu picioarele in jurul mijlocului. Aceasta pozitie poate fi destul de rigida insa cu putin effort din partea barbatului care isi va tine partenera de mijloc, pozitia poate fi chiar placuta.

Miscarile lor sunt destul de ingreunate insa asta inseamna ca depun effort mai mare, muschii abdominali si cei de pe solduri lucrand intens in cazul ambilor parteneri. Pozitia Lotus ii poate oferi femeii mai multe posibilitati de penetrare asezandu-se din aceasta pozitie pe spate si miscand violent soldurile.

Incearca aceasta pozitie timp de 15 minute, echivalentul a 8 minute de exercitii cardio pentru fiecare.

Pozitia Copacului:

 

In picioare, barbatul sprijinindu-se de un perete, femeia se va prinde de gatul lui iar cu picioarele de mijloc. Pozitia poate fi destul de incomoda pentru barbat, care poate acuza dureri de spate. In cazul in care efortul este prea mare, femeia poate recurge la un mic artificiu si se poate sprijini cu fundul de o masa.

Avantajul acestei pozitii este cresterea nivelului intimitatii, intre cei doi parteneri existand o apropiere maxima si depunerea unui efort mai mare ceea ce inseamna arderea imensa de calorii.

Incearca aceasta pozitie timp de 15 minute, echivalentul a 15 minute de exercitii cardio pentru barbat, respectiv 8 minute pentru femeie.

 

Sursa: lyla.ro