“Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese” - Oscar Wilde

Si totusi, pentru a fi un amant desavarsit trebuie sa cunosti toate zonele erogene ale femeilor. Iar arma secreta ce stimuleaza zonele erogene ale femeilor este chiar sarutul.  Prin saruturi poti obtine rezultate mult mai bune decat prin atingere si exista zone erogene mai putin cunoscute. Iata cateva exemple:

Soldurile

Stiai ca soldurile sunt o parte a corpului extrem de sensibila pentru femei? Poate unul din motive ar fi si faptul ca sunt aproape de centrul placerii. Sarutand aceasta zona ii vei oferi placere si senzatii de neuitat partenerei tale.

Urechile

Barbatii cu experienta stiu ca urechile pot oferi momente intense atunci cand sunt stimulate cu gura. Important e sa stii cum sa te joci cu ele si sa fii cat mai pasional. Muscaturile gentile pe lob iti dau fiori de-a lungul sirei spinarii.

Clavicula

Profita de momentele in care iubita ta este imbracata si sarut-o cu pasiune in zona claviculei. Cu siguranta isi va dori mai mult si te va lasa sa o atingi in locuri unde nu poti ajunge cat timp este imbracata.

Ceafa

Vrei sa o exciti pana la a-si dori sa faca dragoste cu tine? Atunci trebuie sa-i saruti ceafa. Vei fi surprins de rezultate. Cand iubita ta spala vase sau se afla in fata computerului, suprinde-o cu saruturi senzuale pe ceafa. Sigur va uita de tot si va dori sa intre in jocul tau.

Fata

Saruta-i cu tandrete pometii, fruntea, nasul sau pleoapele. Aceste saruturi ii vor face placere si se va simti venerata.

Femeia este o fiinta sensibila, delicata si misterioasa in acelasi timp, asadar nu este deloc usor sa o multumesti. Gaseste-i punctele sensibile si ofera-i momente de placere intense.