Articole

Cum sa alegi cel mai bun lubrifiant

Publicat on Fri, 14 May 2021 (2814 vizualizari)

Cand vine vorba de sex, indiferent de ceea ce iti face placere, poti merge pe regula- cu cat mai umed cu atat mai bine. Logica este....fluida, pentru ca asta este important cand vorbim de lubrifiant.

Si daca asociezi lubrifiantul cu uscaciunea vaginala, este timpul sa faci ceva in acest sens. Gandeste-te ca va fi mai putina frictiune, piele mai moale si sex mai bun- indiferent de gen, varsta sau stadiu in viata.

De fapt, potrivit studiilor, 70% din femei au recunoscut ca sexul este mai placut si satisfacator folosind lubrifiant. Si contrar parerilor, a avea nevoie de lubrifiant nu inseamna ca nu esti interesata de partener.

Deci daca esti barbat, renunta la ideea ca lubrifierea este singurul indicator al excitarii si ai incredere in ce spune partenera ta.

Priveste lubrifiantul ca pe o incurajare si un mod de a economisi timpul cand esti pe fuga, pentru ca uneori trebuia sa iesi pe usa cu 5 minute in urma. Deci iata cateva ponturi.

Ce tip de lubrifiant ar trebui sa aleg?

Cand esti la cumparaturi, vei vrea sa te gandesti la diversele tipuri de lubrifianti disponibili, cand il alegi pe cel mai bun pentru tine. Acestia vin intr-o varietate de tipuri: 

- Pe baza de apa 

- Pe baza de silicon

- Pe baza de ulei

- Hybrid- combinand cele de mai sus (de exemplu apa si silicon)   

Pe baza de apa

Cunoscut ca fiind versatil, poate fi folosit practic in orice activitate la care te gandesti, chiar si cele care implica jucarii din silicon. De asemenea este compatibil si cu prezervativele- din latex si non latex. Si scad riscul de a se rupe prezervativele.

Pentru sex vaginal dar nu numai Pjur Aqua sau Pjur Basic este o alegere ideala, care echilibreaza pH-ul vaginal, reducand frictiunea. Acest tip de lubrifiant este cel mai popular pentru trei motive: nu lasa pete pe lenjerie, se simte placut pe piele, si se spala foarte usor cu apa.

Dar daca ai pielea foarte sensibila...

Pe baza de silicon

Iti vei dori sa incerci un lubrifiant pe baza de silicon, care se simte delicat ca matasea pe zonele tale sensibile. Siliconul este hipoalergenic, deci majoritatea persoanelor nu vor intampina vreo reactie. De asemenea acest tip de lubrifiant are o durata mai mare de actiune.

Asa ca daca iti doresti ceva care tine mai mult, pentru a nu aplica foarte frecvent, ai gasit produsul potrivit.

Utilizatorii experimentati, care au testat sexul la dus, au afirmat ca lubrifiantii pe baza de silicon fac experienta mai placuta, tinand cont ca cei pe baza de apa se indeparteaza usor prin contactul cu apa.

Cateva idei de lubrifianti pe baza de silicon grozavi sunt Pjur Original, iar pentru incepatori Pjur Light si Pjur Basic Silicon

Pe baza de ulei

Daca esti genul care nu vrea sa se deranjeze absolut deloc in momentul in care incepe actiunea- intelegem asta, si iata lubrifiantul care te ajuta sa te bucuri de placere nesfarsita. Orgie Divine este realizat din ingrediente 100% naturale, cu proprietati de lubrifiere indelungata.

Ponturi? Lubrifiantii pe baza de ulei pot dubla placerea, insa partea nu prea buna este daca folositi prezervative pe baza de latex. Acest tip de lubrifiant creste sansa de a deteriora prezervativele, stricandu-ti buna dispozitiie din timpul activitatii.

Totodata lubrifiantii pe baza de ulei sunt asociati cu sanse mai mari de infectii, cum ar fi bacteriile vaginale. Si cearceafurile scumpe ar putea fi alt motiv sa stai deoparte de acest tip delubrifiant. Uleiul are tendinta de a persista in haine si cearceafuri si a fi dificil de curatat. 

Lubrifiant natural 

Poate esti ingrijorat referitor la ingredientele pe care le pui acolo? Lubrifiantii naturali au aparut mai recent, desi sunt diferite dezbateri referitoare la ce inseamna natural.

In sens general cauta produse care au ingrediente naturale si preferabil o lista cat mai mica de ingrediente in general. Pjur Med este o alegere grozava si contine glicerina naturala, cu rol de hidratare intensa.

Lubrifiant cu alte proprietati  

Cum sunt cei speciali pentru femei sau pentru barbati. Cei pentru femei au formule mai delicate cu pielea si flora naturala (Pjur Woman Aqua) din zona intima (Pjur Woman Vegan), lasand pielea moale si catifelata (Pjur Woman Aloe), si prevenind iritatiile (Pjur Woman Nude)

Lubrifiantii pentru barbati au proprietati de energizare (Pjur Superhero) cu extract de Ginko, sau de intarziere a ejacularii (Pjur Superhero Serum) reducand sensibilitatea in zona intima.

O alta gama este este cea speciala pentru sex anal, cu formula mai concentrata (Pjur Back door Silicone) care are proprietati de relaxare (Pjur Analyse Me) si desensibilizare pentru aventurosi, pentru a maximiza placerea si a ingriji pielea delicata din zona (Pjur Back Door Regenerating). 

Cum sa folosesti lubrifiantul in mod corect?

Nu exista o regula de utilizare generala. Ai nevoie pentru masturbare? Ai chef dar corpul tau nu intelege mesajul pentru a da startul la lubrifiere? Da-i drumul si unge bine peste tot.

Majoritatea femeilor de varste diferite afirma ca folosesc lubrifiant chiar daca raspunde si corpul natural. Pur si simplu aplica unde ai nevoie- vagin, penis sau anus.

Dupa ce ai descoperit lubrifiantul ideal pentru tine, poate vrei sa iti incalzesti putin mainile. Nu ar fi necesar insa lubrifiantul poate se simte usor rece in zonele intime daca sari peste acest pas. Daca folosesti un prezervativ nu uita sa aplici un lubrifiant fara ulei.

Indiferent ca folosesti prezervative, diafragma sau baraje dentare, lubrifiantul poate reduce frictiunea si a face sexul mult mai placut pentru tine si partener.

Evita cu orice pret

Cand incepi cautarea, vei afla ca sunt tot felul de optiuni- cu arome, natural, cu efect de incalzire, cu efect efervescent. Acestea pot fi optiuni foarte interesante, insa nu uita sa consulti lista de ingrediente, si sa verifici pH-ul acestora cu benzi speciale.

Un vagin sanatos are un pH intre 3.5 si 4.5 deci lubrifiantul ar trebui sa aiba un pH similar. Intotdeauna acorda atentie listei de ingrediente. Sunt cateva ingrediente pe care ar trebui sa le eviti, caci pot cauza iritatii sa inflamatii: glycerina, nonoxynol-9, petroleum, propylene glycol, chlorhexidine gluconate. Dar totodata este preferabil sa nu contina parabeni, pentru a minimiza riscul infectiilor.

Daca folosesti prezervative si jucarii erotice, alege unul care este prietenos cu latexul, cauciucul si plasticul. Si indiferent de motivul pentru care folosesti, nu uita- este simplu si distractiv sa iti duci viata sexuala la urmatorul nivel.

 

Poliamor versus poligamie

Publicat on Fri, 07 May 2021 (997 vizualizari)

Iubire in libertate sau libertate in iubire?

In zilele noastre exista multiple modalitati de a descrie relatiile. Intreaga comunitate a imbratisat multiplele nuante ale sexualitatii, intreaga societate fiind pregatita sa vorbeasca acum mai mult decat alta data despre monogamie.

Multe persoane confunda poliamorul, poligamia, poliginia si poliandria- si nu e suprinzator, tinand cont ca sunt termeni noi pentru majoritatea persoanelor. Desi toate sunt forme de relatie care implica mai mult de doua persoane, exista cateva diferente cheie intre ele.

Raspunsul pe scurt este ca poliamorul implica a avea relatii intime cu mai mult de o persoana in acelasi timp. Asta inseamna una sau mai multe relatii romantice cu diferiti parteneri.

Poligamia pe de alta parte implica a fi casatorit cu multipli parteneri.

Unii practicanti ai poliamorului sunt casatoriti si au parteneri in afara casatoriei. Cu toate acestea, poligamia descrie in mod exclusiv persoane care sunt casatorite.

Poliandria si poliginia sunt ambele forme de poligamie, cu alte cuvinte implica a fi casatorit.

Poligamia

- Practica de a te casatori cu una sau mai multe persoane, deci a avea mai multe relatii in care esti casatorit sau nu cu una din persoane.

- Este adesea cu scop de gratificare sexuala si uneori din motive politice, dar are si un aspect emotional dincolo de dorinta sexuala sau aspectele romatice. Cel mai adesea se gaseste sub forma poliginiei, in care un barbat se casatoreste cu mai multe femei.

-Deci este vorba despre o persoana care are multipli parteneri, in timp ce in poliamor ambii parteneri pot avea mai multi iubiti sau relatii.

Poliamor

- Presupune a avea mai multi parteneri, spre deosebire de poligamie care inseamna a avea mai mule sotii. Poliamorul este o forma consensuala a non monogamiei.

- Poliamorul este diferit de alte forme de non monogamie, cum ar fi swingul sau relatiile deschise, in care partenerii interactionaza cu alte persoane in principal cu intentii sexuale.

Cum stii ca poliamorul este potrivit pentru tine?

La fel ca poligamia, poliamorul nu este pentru toata lumea. Ca orice alta relatie, poligamia implica angajament fata de multipli parteneri. Efortul de a mentine fiecare relatie implica munca constanta, o sanatate mentala buna, respect sanatos pentru limitele personale si conversatii sincere despre cum va simtiti fiecare din voi pe termen lung. Este vorba de o alegere constienta, care se poate schimba in orice punct.

Poliamorul implica mult mai mult decat doar aspectul fizic. O relatie sanatoasa presupune 

- Incredere

- Comunicare

- Angajament

- Respect

O relatie poliamoroasa nu va functiona decat daca toti partenerii isi dau acordul in privinta aranjamentului.

Pentru a sti daca poliamorul este pentru tine, ar trebui sa fii pregatit sa te confrunti cu problemele care pot aparea. Unele dintre acestea se refera la gelozie si intimitatea emotionala cu alte persoane.

De ce sa alegi un asemenea stil de viata?

De obicei motivele pentru a alege un astfel de stil de viata sunt culturale sau religioase, desi nu este mereu cazul. Cand e vorba de poliamor si non monogamie consensuala in general, sunt mai multe motive pentru care oamenii aleg asa ceva

- Partenerii se simt atrasi si de alte persoane desi sunt atrasi si unul de celalalt.

- Partenerii vor sa se implice emotional si cu alte persoane

- Unul din parteneri nu vrea sa faca sex sau anumite fantezii sexuale, in timp ce celalalt vrea.

- Vrei sa experimentezi iubirea romantica sau sexul cu cineva diferit decat partenerul

- Ideea de a te intalni cu mai multe persoane se simte eliberator si atragator.

- Experimentarea si curiozitatea.

Non monogamia are cu siguranta multiple beneficii. Desi nu este pentru oricine, multe persoane gasesc acest stil de relatie eliberator si confortabil.

Mituri

Desigur sunt multiple mituri si pareri gresite despre poliamor si poligamie- in principal pentru ca subiectul este stigmatizat si este reprezentat gresit de catre social media.

Nu este o tulburare psihica.

A fi atras si a vrea sa te intalnesti cu mai multe persoane nu inseamna boala psihica. Unii oameni sunt capabili sa iubeasca mai multe persoane in acelasi timp.

Nu este o forma de inselat.

Poliamorul nu este acelasi lucru cu infidelitatea. Diferenta dintre cele doua o constituie aprobarea celuilalt. Daca partenerul tau este de acord ca tu sa ai si alti parteneri, nu este inselat, este poliamor.

Este posibil sa iti afecteze limitele relatiei

Nu afirmam ca persoanele ce practica poliamorul nu pot insela. A fi adeptul acestui stil de viata nu inseamna ca orice e permis. Ca in orice relatie, este important sa respecti limitele partenerului. Daca depasesti aceste limite, poate fi considerat inselat. De exemplu, daca tu si partenerul sunteti de acord sa va intalniti doar cu persoane cunoscute de ei, si voi va intalniti cu cineva necunoscut, a nu le spune este o forma de inselat.

Nu este acelasi lucru cu a avea o relatie deschisa sau a practica swinging-ul

A avea o relatie deschisa implica a ii permite partenerului sa faca sex cu alte persoane. Swing-ul de obicei se refera la cupluri care schimba partenerii.

In timp ce poliamorosii pot opta pentru relatii deschise sau swing, nu e chiar acelasi lucru. Multi nu opteaza pentru swing sau relatii inchise- insemnand ca partenerii pot avea multiple relatii, dar fara a face sex sau a se intalni cu cineva din afara grupului. Unele persoane ce practica poliamorul aleg sa nu faca sex deloc.

Relatiile poliamoroase nu sunt calea spre dezastru

Toate tipurile de relatii au parte de provocari- inclusiv cele poliamoroase. Exista o parere gresita referitoare la faptul ca persoanele opteaza pentru astfel de relatii pentru ca vor sa fuga de angajamente. Si nu este deloc asa, dimpotriva, isi iau angajament fata de mai multi parteneri.

Nu e de mirare ca un studiu recent a demonstrat ca nu exista diferente semnificative intre relatiile monogame si cele non momogale in ceea ce priveste satisfactia relatiei.

Comparatia cu alte dinamici alte relatiei  

Majoritatea dintre noi nu am asistat la alte tipuri de relatii decat cele monogame. Insa exista multiple dinamici diferite in relatii.

- Semi monogami: persoanele sunt in principiu monogami insa ar putea fi deschisi catre sex sau relatii cu alte persoane.

- Poliflexibili: este vorba de acele persoane care sunt fericite atat in relatii monogame cat si non monogame. Sunt satisfacuti in ambele situatii.

- Polifidelitate: se refera la egalitatea in grup si acordul ca nici o alta persoana sa aiba relatii de nici un tip cu altcineva din afara grupului.

- Sex ocazional: probabil ai mai auzit de asa ceva. Este vorba de sex fara asteptari referitoare la monogamie sau exclusivitate, si poate fi o forma de non monogamie etica, pentru ca in mod consensual ai relatii cu mai multe persoane.

- Intalnirile casual: sunt similare cu sexul casual, se refera la a iesi la intalniri cu mai multe persoane in timp ce in mod clar nu exista asteptari referitoare la monogamie.

- Triada: numita si in truplu, este relatia in care trei persoane isi dau intalniri unul cu celalalt.

- Quad: ca si triada se refera la o relatie ce implica patru persoane.

- V: Este cazul in care o persoana se intalneste cu doua persoane, insa celelalte doua nu se mai intalnesc cu nimeni altcineva.

- Anarhia: nu e tocmai o relatie structurala ci mai degraba o filosofie a relatiilor. In acest caz regulile si asteptarile fata de relatie nu sunt determinate de asteptari, ci mai degraba de acordul specific intre persoane. De exemplu doi prieteni fac sex. Desi sexul nu este ceva comun in cadrul unei relatii, ei pot fi de acord ca vor asta in relatia lor.

Relatiile deschise: este cazul in care un cuplu face sex cu alte persoane (dar nu si relatii romantice)

- Unicornii: uneori considerat o insulta, cuvantul unicorn este folosit pentru a descrie o persoana care face sex cu cupluri. De obicei este vorba de o femeie bisexuala sau pansexuala care face sex cu un cuplu format dintr-o femeie si un barbat. Unicornii nu sunt de obicei considerati ca facand parte dintr-un cuplu, ci doar parteneri sexuali.

- Poliamor solo: este cazul in care cineva are relatii intime cu mai multe persoane, dar traieste o viata independenta. Poate ca nu isi doresc sa se implice cu un partener- de exemplu casatorie, a locui impreuna, a face copii, etc.

Exista multe stiluri de relatii. Si dupa cum vedem, posibilitati nelimitate.

Cum afli daca poliamorul este potrivit pentru tine

Nu exista un test pentru a afla daca poliamorul este potrivit pentru tine, dar sunt cateva intrebari pe care ti le poti adresa pentru a descoperi daca merita sa incerci.

Exemple:

- Simti ca ai putea fi atras de mai mult de o persoana? Daca da, ce inseamna atractia pentru tine?

- Te simti capabil sa iti iei angajament fata de mai multe persoane? Cum ar arata acest angajament?

- Cum gestionezi gelozia? Multe persoane poliamoroase sunt geloase, si nu trebuie sa se simta rusinate. E important sa stii daca poti procesa gelozia si sa comunici cu partenerul pe aceasta tema.

- Te descurci cu organizarea si prioritizarea timpului? A avea un singur partener necesita timp si munca, a avea multipli parteneri implica si mai mult timp si munca. Daca iei in considerare sa te intalnesti cu mai multi parteneri, managementul timpului trebuie sa ti se potriveasca manusa.

- Imagineaza-ti ideea de a iubi pe cineva care are alt partener (sau parteneri). Te-ai simti confortabil cu ideea?

Poliamorul arata diferit pe oameni diferiti, si multe persoane isi ajusteaza relatia si asteptarile pe baza nevoilor, dorintelor si capacitatilor proprii.

La ce ar trebui sa te astepti

Exista multe informatii despre poliamor, si iti recomandam sa cercetezi bine subiectul inainte. Sunt multe resurse ce te pot ajuta sa:

- intelegi diferitele forme de non monogamie, si sa alegi structura relationara potrivita pentru tine

- sa negociezi cu potentiali parteneri pentru a seta limite

- treci peste gelozii

- comunici cu partenerii

- informezi familia si prietenii despre relatiile tale

- manageriezi timpul.

Daca esti interesat de poliamor, este necesar sa discuti ideea cu partenerul tau. Fii sincer si deschis.

Este normal ca partenerii sa simta ca nu sunt suficienti, cand unul din ei isi prezinta interesul referitor la non monogamie, ceea ce este perfect in regula. De aceea este important sa le amintesti ca nu iti doresti asta pentru ca nu ii mai iubesti sau nu mai esti satisfacut cu ei.

Uneori ajuta sa te alaturi comunitatilor de acest tip online, sau in persoana. A te conecta cu alte persoane cu preferinte comune, te poate ajuta sa intelegi mai bine si iti fie mai usor.

Totul despre squirting sau ejacularea feminina

Publicat on Fri, 23 April 2021 (5220 vizualizari)

Squirtingul si ejacularea feminina sunt termeni relativ diferiti, insa dincolo de semantica insa iata cateva tehnici pentru a iti activa izvorul feminin.

Aditional, partenerul tau ar putea gasi acest ghid util, pentru a intelege cum sa te ajute sa atingi aceasta minunata senzatie.

1. Detalii despre anatomie

Inainte de a invata tehnica potrivita pentru squirting, este important sa iti intelegi propria anatomie, si unde e pozitionat totul in zona.

In imaginea de mai jos poti vedea unde se afla partile anatomice importante. 

Punctul G

Desi imaginea este destul de detaliata, este important sa retii locatia punctului G. Desi unii medici inca ii neaga existenta, nu ii putem nega existenta, dar sensibilitatea acestuia difera de la persoana la persoana, si de la o situatie la alta.

Punctul G este cea mai importanta zona pe care sa ne concentram, si este localizata pe peretele anterior al vaginului, la 3-8 cm de intrare.

Trebuie sa retii ca punctul G este dificil de gasit cand nu esti excitat. Cu toate acestea, cand esti excitat isi mareste dimensiunea. Si cand devine mai mare se simte moale, spongios si usor denivelat pe suprafata. Textura sa se simte similara cu interiorul gurii, insa mai moale.

Glanda Skene

Cand stimulezi punctul G, stimulezi in acelasi timp o glanda amplasata putin mai sus, numita glanda Skene (supranumita si prostata feminina). Glanda Skene este localizate in preajma peretelui uretrei, si se conecteaza cu uretra. Glanda Skene este locul pentru squirting.

Nu poti stimula glanda Skene direct, fiind in interiorul peretelui vaginal. Mai degraba, este deasupra punctului G. Deci poti doar sa o stimulezi indirect cand stimulezi punctul G. In concluzie ne vom concentra pe stimularea punctului G.

Glanda Skene poate fi diferita de la o femeie la alta, si exista cazuri unde nu s-a gasit aceasta glanda la unele femei. Datorita acestui aspect, unele femei pot ejacula foarte usor in timp ce altele intampina dificultati. Desigur sunt si alti factori pe care ii vom atinge pe parcurs.

Clitorisul

Cand inveti sa ejaculezi, clitorisul nu este la fel de important ca punctul G. Asta deoarece majoritatea femeilor experimenteaza squirtingul prin stimularea punctului G, cu toate acestea nu este imposibil.

Deci pentru majoritatea persoanelor, restul anatomiei feminine este pe loc secundar, dupa punctul G, cand vine vorba de a porni izvorul feminin. Deci pentru a pastra lucrurile simple, nu vom discuta despre clitoris in cele ce urmeaza.

2. Tehnici de squirting

Una din partile cheie a invata cum se face este sa intelegi ca e un intreg proces care se construieste. Squirtingul nu se intampla mecanic, urmand cateva tehnici. Este necesar sa o iei incet pentru a intra in aceasta stare excitata si foarte comoda.

Fa-te comoda si relaxata

A fi comoda si relaxata este o prioritate. Fiecare are rutina preferata pentru relaxare. Poate e vorba de a te intinde in pat in haine comoda in timp ce pentru altii poate insemna un dus fierbinte. Poate ai nevoie de experimentare pentru a afla ce functioneaza pentru tine.

A te excita 

Apoi urmeaza sa intri in starea de excitare. Iata cateva sugestii in acest scop:

- Lecturi erotice

- Filme pentru adulti

- Fantezii cu gandul la cineva

- Masaj

- A folosi un vibrator sau dildo

In timp ce te pregatesti sa intri in starea de excitare, nu te gandi atat de mult la punctul G. Foloseaza-te pe celelalte zone ale corpului. In mod ideal ar trebui sa incerci sa petreci 20-30 minute in care sa te pregatesti sa ajungi in punctul in care esti foarte aproape de orgasm.

Pe masura ce te exciti, glanda Skene va incepe sa se umple si sa devina mai mare, ceea ce inseamna ca punctul G va deveni mai mare si mai sensibil. Uneori a umple glada Skene se simte ca si cum ai vrea sa faci pipi. Asta este pentru ca glanda Skene este localizata chiar langa vezica urinara si va pune extra presiune pe aceasta pe masura ce se mareste.

In acest punct, punctul tau G ar trebui sa fie suficient de mare si de sensibil incat sa il gasesti usor cu degetele. Tine minte ca este localizat pe peretele anterior vaginului, asa cum se vede si din imagine.

De aceea este necesar tot acest preludiu, pentru a construi starea de excitare maxima preliminara squirtingului. Fara aceasta glanda Skene nu va fi umflata si punctul G nu va fi la fel de sensibil. Cu alte cuvinte daca nu te pregatesti corespunzator squirtingul va fi foarte dificil.

Fiecare raspunde diferit la tehnicile care urmeaza. Deci asigura-te ca experimentezi pentru a afla ce functioneaza pentru tine.

Carligul

Este cea mai buna tehnica daca iti folosesti doar mainile. Pentru a o realiza, aseaza-te pe spate si strecoara-ti mana mai jos de stomac, cu palma pozitionata cu fata pe burta. Cand cobori si ajungi la vagin insereaza degetul mijlociu si inelar, lansand aratatorul si degetul mic in afara, in jos. Acum este necesar sa cauti punctul G cu varful degetelor si sa masezi usor in timp ce mana este in pozitia carligului. Exista multe modalitati de a stimula punctul G in aceasta pozitie.

Apasa butonul

Poti apasa pe punctul G in mod repetat ca si cum ai apasa un buton. Pur si simplu experimenteaza cu cantitatea de presiune necesara. Acest mod de a apasa poate fi placut, dar urmatoarele tehnici asigura mai multe sanse sa te faca sa atingi orgasmul cu squirting in acelasi timp.

Vino incoa

A face cu degetul semnul de vino incoa sau miscarea aceasta cu degetul, va permite degetului inelar si mijlociu sa sa maseze inainte si inapoi spatele punctului G, oferindu-ti mult mai multa stimulare. Iarasi, testeaza pentru a vedea ce fel de presiune ti se potriveste. Poate vei observa ca aceasta tehnica, ca si cea anterioara iti oboseste degetele si vei vrea sa le scoti rapid.

Scuturatul mainii

Aceasta pozitie combina cele doua tehnici anterioare, dar amplificate. In loc de a folosi mana sau degetele, iti vei folosi intreaga mana. Mai intai trebuie sa iti pozitionezi degetele ferm, cu varfurile apasand asupra punctului G. Apoi trebuie sa iti folosesti inteaga mana pentru a oferi presiune, mult mai multa presiune decat in cazul anterior.

Fa asta apasand cu bratul in timp ce il misti in sus si in jos rapid. In timp ce degetele tale apasa pe punctul G, vei putea sa oferi astfel o cantitate mult mai mare de presiune. Asta aproape garanteaza declansarea squirtingului.

Jucarii sexuale

Optional poti folosi dildo-uri sau vibratoare in forma de penis. Exista chiar stimulatoare speciale cu forma pentru punctul G, pentru a stimula si mai bine.

Squirting in timpul sexului

La fel cu squirtingul in timp ce iti oferi singura placere, poate vrei sa experimentezi squirtingul impreuna cu partenerul. Cheia este sa folosesti unghiul corect si adancimea penetrarii potrivita. Partenerul tau trebuie sa intre aproximativ 6-9 cm pentru squirting. Totul este sa cauti unghiul potrivit.

4 pozitii sexuale pentru a te ajuta in squirting 

Pozitia G Spot- asa cum sugereaza si numele, se refera la simularea directa a punctului G cu fiecare penetrare.

Gata de lansare- pozitia este grozava pentru ca ofera mult control. Poti folosi picioarele amplasate pe pe pieptul partenerului pentru a controla cat de adanca este penetrarea. Daca totusi intampini probleme in a stimula punctul G, este pentru ca partenerul intra prea adanc.

Cu capul in jos- priveste-o ca pe pozitia G Spot dar mai extrema. Este putin mai periculoasa, asa ca nu o fa daca nu esti pregatit fizic pentru asta.

Pozitia jocheu- este mai usor de pus in practica, deoarece vei sta intinsa pe burta, insa necesita miscari sepcifice, pentru ca partenerul sa ofere presiunea potrivita pe punctul G.

In loc de miscarile du-te vino ample, trebuie sa maseze mai mult in interior, miscari mai mici si concentrate pe zona. Astfel varful penisului va stimula punctul G.

Presiune si eliberare

Pe masura ce punctul tau G este stimulat in timpul masturbarii sau sexului, vei incepe sa simti o tensiune ascendenta. Multe femei raporteaza acea necesitate de a urina. Este complet natura pentru doua motive:

1. Glanda Skene este foarte apropiata de vezica urinara si pe masura ce expandeaza, pune presiune asupra acesteia, crescanda senzatia de a avea nevoie la baie.

2. Pe masura ce glanda Skene se mareste, vei simti in mod natural sa eliberezi presiunea. Asa cum spuneam glanda Skene este conectata cu uretra asa ca se va simti putin ca si cum mergi la baie in timpul squirtingului. Deci nu exista o modalitate simpla de a evita senzatia de urinare.

Deci nu te ingrijora referitor la aceasta senzatie si intelege ca unele femei simt mai intens decat altele. Tot ce trebuie sa faci este sa continui ceea ce faci si sa permiti senzatiei placute sa creasca in intensitate pana cand vei atinge punctul maxim. Acest punct este adesea ratat pentru ca nu se insista destul pana la squirting.

Pe masura ce presiunea creste si simti ca te apropii de momentul maxim, este important sa te lasi si sa fii ok cu ceea ce urmeaza. Pentru unele femei asta implica sa te relaxezi complet, in timp ce pentru altele poate insemna sa impingi orgasmul sa se intample. Iarasi experimenteaza si vezi ce  functioneaza pentru a obtine maximum de placere.  

 

Cat de frecvent fac sex cuplurile “normale”?

Publicat on Wed, 14 April 2021 (1703 vizualizari)

Un studiu longitudinal din 2017 publicat in Arhivele Comportamentului Sexual a studiat comportamentul sexual a peste 26,000 persoane, intre anii 1989 si 2014. S-a desoperit ca un adult face sex in medie de 54 de ori pe an, cu alte cuvinte o medie de o data pe sptamana.

Intr-un anumit punct in viata, multe cupluri isi pun intrebarea cat sex fac cuplurile normale?

Si cu toate ca nu exista un raspuns complet clar, terapeutii sexuali au multe lucruri de spus despre acest subiect. Iata ce afirma, si cateva ponturi aditionale pentru a te ajuta sa te raportezi la viata ta sexuala.

Media

Exista cateva intrebari printre terapeutii sexuali referitor la care este media pentru cuplurile aflate intr-o relatie serioasa. Raspunsul variaza de la o data pe saptamana, la o data pe luna.

Cand cuplurile inceteaza sa mai faca sex, relatia lor devine vulnerabila catre furie, detasare, infidelitate si in final divort.

De altfel viata sexuala a cuplurilor este afectata de multi factori: varsta, stilul de viata, sanatatea fiecarui partener si libidoul natural, si desigur calitatea generala a relatiei.

Deci in timp ce poate nu exista un raspuns corect referitor la cat de des cuplurile ar trebui sa faca sex, majoritatea terapeutilor recomanda a intretine relatii intime minim o data pe saptamana.

Casnicia ta este in pericol?

Terapeutii sexuali sunt de acord ca a face sex mai rar de 10 ori pe an, este un motiv sa denumesti relatia ta ca fiind lipsita de sex.

Cu toate acestea, lipsa sexului nu inseamna ca e in pericol casnicia ta. In timp ce sexul poate fi cel mai bun mod prin care cuplurile isi exprima iubire si dorinta fata de celalalt, lipsa sexului nu inseamna neaparat ca va indreptati spre despartire, desi e ceva de care ar trebui sa te ocupi.

Cum sa va sincronizati libidourile

Exista o serie de factori care trebuie pusi in ordine pentru a face din sex ceva ce va doriti amandoi. La multe cupluri diferenta de opinie poate fi o problema. Si de cele mai multe ori certurile nu au loc din cauza sexului ci a motivelor din jurul subiectului.

Daca libidourile voastre nu sunt balansate, scopul tebuie sa fie a va intalni la mijloc, asta inseamna putin mai mult sex decat unul dintre voi vrea, dar putin mai mult decat celalalat isi doreste.

Nici o disponibilitate a vreunui cuplu pentru sex nu se potriveste perfect mereu. Cheia este cat de bine cuplurile negociaza in momentul in care unul initiaza si celalalat refuza. Ca orice alta problema a relatiei, sexul este o problema care necesita negociere si compromis.

Poate ca ti se pare dificil de explorat si negociat, cand prioritatea este gestionarea problemele zilnice. Munca, familie, treburi casnice, si multe altele care par mult mai importante decat o partida cu partenerul.

Dar sexul poate deveni distractiv din nou! Odata ce ne oprim din a mai face, ne regasim blocati intr-o bucla, dar imediat ce revenim, ne amintim cat de mult ne-a lipsit. Deci incearca si sigur iti va placea.

La inceput iti va parea ca a programa sexul si a iti face timp pentru el, e ciudat, insa vei vedea ca va conduce la mai multa intimitate. Imbratisati-va zilnic, faceti exercitii pentru a creste nivelul de testosteron, inchideti distragerile, cum ar fi calculatorul sau tv-ul. Daca tot aveti probleme de a crea momentele intime, un terapeut sexual poate fi o idee buna pentru a te ajuta pe tine si partenerul tau sa aterizati pe aceiasi pagina.

Sa faci sex zi de zi este normal?  

Potrivit unui studiu din 2018, doar 5% din cuplurile casatorite au afirmat ca fac sex mai des de patru ori pe saptamana. Deci nu este foarte comun sexul zi de zi. Nu spunem ca nu este sanatos, daca asta functioneaza pentru tine si relatia ta, atat timp cat amandoi sunteti deschisi catre asta.

Ce sa faci daca nu esti fericit cu frecventa relatiilor sexuale

1. Vorbeste despre asta

Este primul lucru necesar si important- ca cei doi sa poarte o discutie despre sentimentele si emotiile lor. Este importanta verbalizarea explicita, pentru a nu interveni erori in comunicare sau presupuneri gresite. Abordati subiectul cat de des posibil.

2. Programati sexul

Pentru cuplurile care intamplina dificultati in viata intima, dar se simt totusi conectati in alte arii ale relatiei, recomandam a programa sexul. Asta nu inseamna ca sexul este mai putin spontan. A programa sexul este un mod de a a ii arata parteneului ca vrei sa prioritizezi sexul, la fel cum faci si cu alte arii de importanta ale vietii.

Cum faci asta? Nu inseamna sa ai un program extrem de fix, de genul 6 minute acum facem in pozitia misionaurlui. Ci mai degraba la modul de a iti informa partenerul ca vrei sa il gasesti dezbracat cand ajungi acasa.

Aceasta metoda poate ca nu functioneaza pentru oricine, si este in regula. Incearc-o si vezi cum se simte. Daca nu functioneaza, incearca altceva.

3. Incearca intalnirile romantice

Pentru partenerii care sunt amandoi angajati in a fi mai intimi impreuna, recomandam sa isi schimbe definitia referitoare la sex, astfel incat sa nu simta presiunea. Un exercitiu grozav este ca partenerii sa planifice o intalnire intima saptamanal. Aceasta este diferita de intalnirile pentru sex, care sunt focusate pe placere, fara un scop anume, si doar pentru conectare sub diversele ei forme. Asta poate implica orice de la saruturi, a sta dezbracati impreuna in pat, mangaieri, a face dus impreuna, masaj sau activitati sexuale.

4. Consultati un terapeut sexual sau coach

Un terapeut sexual calificat te poate ajuta sa colaborezi asupra celor mai bune metode pentru a creste intimitatea sexuala in relatia ta.

Asta poate fi mult mai distractiv decat iti imaginezi. Desigur vor fi si discutii in care te vei simti vulnerabil, dar sunt si adesea teme sexuale creative, pentru a readuce energia sexuala inapoi in relatie. Mai important, a aduce o a treia parere te poate ajuta sa navighezi prin blocajele recurente, si sa cureti energia negativa care poate pluteste in jurul vietii sexuale, astfel incat amandoi sa reveniti pe aceiasi pagina.

Importanta calitatii dincolo de cantitate

Calitatea sexului pe care il faci este mult mai importanta decat cantitatea. Fericirea barbatilor tinde sa vina mai degraba din aspectele sexuale ale vietii, iar a femeii mai degraba din aspectele emotionale. Cea mai importanta parte a relatiei este sa vorbiti unul cu celalalt despre dorintele voastre sexuale si sa pastrati linia comunicarii deschisa. Daca vrei sa faci sex mai frecvent, sau sa condimentezi lucrurile in dormitor, vorbeste cu partenerul. Comunicarea, nu sexul, este constanta de care trebuie sa tii cont, pentru ca relatia ta sa fie echilibrata.

Cum sa alegi jucaria sexuala potrivita pentru tine

Publicat on Thu, 08 April 2021 (3065 vizualizari)

A cumpara o jucarie sexuala poate fi coplesitor.

Fie ca preferi sa cumperi online sau fizic dintr-un sex shop, a cumpara o jucarie sexuala poate fi coplesitor.

Nu doar ca trebuie sa afli ce face fiecare, dar trebuie sa te lamuresti daca se potrivesc cu modul in care iti place tie sa fii satisfacut.

De aceea am pus la punct un ghid cu explicatii asupra acestor jucarii sexuale, si motivul pentru care isi merita locul in sertarul tau.

Dildo

Ce e un dildo? Un dildo este orice jucarie sub forma falica sau de penis, mai clar sau mai vag, care este creat pentru a fi inserat in vagin, anus sau gura.

Dildo-uri standard 

Denumite dildouri clasic, de obicei imita caracteristicile si functiile biologice ale penisului. Exista atatea puncte sensibile interne in interiorul corpului, inclusiv punctul G sau punctul A pentru posesorii de vagin, si punctul P, pentru detinatorii de penis.

Un dildo standard poate fi folosit manual sau atasat de hamuri, pentru a stimula aceste puncte.

Retine! Este sigur sa folosesti un dildo anal doar daca are baza mai lata, pentru a ramane in exterior.

Daca folosesti un dildo pentru jocurile solo, iti recomandam un dildo cu baza de suctiune, cum e acesta.

De ce? Pentru ca il poti atasa de peretele dusului si il poti folosi fara maini, la fel cum ai face daca ar fi un partener implicat.

Daca planuiesti sa il folosesti pentru pegging- este bine sa optezi pentru un model subtire si usor fara suprafata texturata, cum este acesta.

Si daca esti in cautarea unui dildo care are aspectul unui penis, nimic nu se compara cu acesta sau acesta.

Dildourile duble 

Asa cum ai putea ghici aceste tipuri de dildo au capete pentru penetrare la ambele extremitati.

De obicei lungimea este mai mare, unele arata ca doua dilouri cu baza unita, altele sunt in forma de U.

In functie de forma iti permit sa experimentezi fie penetrare dubla, fie penetrarea mai adanca.

De asemenea iti poti confectiona tu singur un dildo dublu, unind doua dildo-uri cu cupa de suctiune.

Strap-on fara hamuri

Sunt produse cu design ergonomic, in forma de L, care permite unuia din parteneri sa experimenteze senzatia de complet, in timp ce il penetreaza pe celalalt.

Pot fi purtate si de cineva care vrea sa se bucure de jocuri solo, sau sa primeasca sex oral. 

Desi dupa denumire se intelege ca poate fi purtat fara hamuri, pentru un impact mai sigur se poate atasa un ham deasupra.

Cele mai bune produse strap-on de pe piata sunt cele de la Fun Factory.

Hamuri

Dildo-urile standard pot fi purtate in interiorul hamurilor pentru joculete cu strap-on.

Exista diverse tipuri de hamuri, dar cand mergi la shopping cel mai important este sa gasesti tipul care ti se potriveste.

Hamurile ar trebui sa fie foarte elastice sau cel putin ajustabile, caci nu iti doresti sa se miste din pozitie, indiferent in ce mod folosesti dildo-ul. Cu cat e fixat mai bine, cu atat mai mult control vei avea asupra lui si a miscarilor

Stil strap-on

Fixat bine in hamuri, acest tip este foarte ajustabil, pentru a putea fi fixat foarte bine pe corp.

Pot fi sub forma unui slip, pentru a putea fi mai usor de purtat.

Exista tipul de strap-on pentru purtatorii de penis, care poate fi inserat in interiorul dildo-ului, fiind o optiune grozava pentru cei care sufera de disfunctie erectila.

Stil lenjerie

Se gasesc modele care arata ca boxeri, slipi, sau tanga, pentru a putea fi purtati pe sub haine, si pe care doar se ataseaza un dildo la nevoie.

Vibratoare externe

Vibreaza? Are o forma care indica a se folosi in afara corpului? Atunci clar este un vibrator extern. Si exista numeroase tipuri. Totul tine doar de tine si de ce anume iti face placere. 

Vibrator in forma palmei- care poate semana cu mouse-ul unui computer, avand forma ergonomica pentru a acoperi vulva, labia si clitorisul. 

Vibrator-bijuterie- usor de strecurat in poseta, adorat de clitoris
 
Vibrator slip- se insereaza pe slip si de obicei are telecomanda pentru a putea fi folosit in afara casei
 
Vibrator Wand- sub forma unui microfon, cu capul rotund, ideal pentru a masa orice zona erogena din corp.
 
Vibrator deget- de dimensiuni mici, se poate tine cu doua degete pentru a stimula cat mai precis.
 
Vibrator glont- aceasta categorie nu are limite. Practic orice stimuleaza clitorisul poate fi inclus.
 
Inel pentru penis cu vibratii- se plaseaza la baza penisului si ofera totodata stimulare si scrotului partenerului in timpul penetrarii.
 
Vibrator pentru penis- cu design special pentru a rasfata intregul penis prin vibratii.
 

Vibratoare interne 

Iti place penetrarea anala? Dar cea vaginala, daca e cazul? Daca raspunsul este DA la oricare, este timpul sa adaugi un vibrator intern in colectia ta de jucarii.

Tipul exact de vibrator intern pe care il alegi va depinde de tipul senzatiilor pe care iti doresti sa le experimentezi.

Vibrator pentru punctul G- creat cu forma speciala pentru a stimula aceasta zona, amplasata la 5-7 cm anterior peretelui vaginal.

Vibrator pentru punctul A- are forma mai lunga, fiind necesari cativa cm in plus pentru a stimula aceasta zona.
 
Vibrator ou- seamana cu vibratoarele glont, dar sunt mai groase, pentru a stimula intern.
 
Vibrator ou pe bat- forma este de ou cu un maner, pentru a explora zonele interne cu precizie
 
Vibrator anal- are baza mai lata pentru siguranta si pentru manevrare facila.
 
Vibrator pentru prostata- are forma anatomica pentru a stimula in interior prostata, care este amplasata la 4-5 cm in interiorul rectului
 

Vibrator combinat

Ce se intampla cand un vibrator extern si unul intern se unesc? Rezulta un vibrator combinat.

Acest vibrator practic are o parte interna si una externa, pentru stimulare concomitenta.

Cele mai cunoscute sunt cele tip iepuras, dar sunt si anumite stimulatoare pentru prostata similare.

Vibrator iepuras

Include un stimulator intern pentru punctul G si unul extern pentru stimularea clitorisului.

Avantajul este orgasmul mai rapid. Unele femei pur si simplu nu pot avea orgasm doar prin penetrare si atunci este necesara stimularea clitoridiana.

Aceasta categorie de vibratoare se numeste asa pentru ca stimulatorul clitoridian are forma de iepuras sau urechiuse de iepuras.

Iata cateva modele sugestive: 

- Fun Factory India Red

- G Rabbit Pink

- Vibrator iepuras cu bile

Dar nu toate au forma de iepuras. De exemplu Lelo Ina Wave, Lelo Soraya 2 si We-Vibe Nova, includ aceiasi tehnologie cu dubla stimulare, insa fara urechiuse.

Inainte de a cumpara unul totusi fii realistic referitor la dimensiunea corpului tau si cat spatiu este necesar pana la clitoris, si unde in interior vrei sa fii stimulat.

Vibratoare pentru masajul prostatei

Multe stimulatoare pentru prostata au forma care maseaza perineul (zona dintre anus si testicule). Aceasta ajuta in stimularea prostatei din exterior spre exterior.

Recomandari

We-Vibe Vector

Lelo Hugo

Baghete fara vibratii

Vibratoarele tip bagheta sunt grozave, insa nu da la o parte modelele fara vibratii.

In general realizate din otel inoxidabil sau sticla, pot fi folosite intern pentru a pune presiune pe punctul G si punctul A. Si chiar si punctul P atat timp cat are o baza mai lata si o curba usoara.

Otelul inoxidabil si sticla pot retine temperatura corpului, ceea ce inseamna le poti incalzi sau raci, pentru a experimenta diferite temperaturi si senzatii corporale.

Pentru calitate inalta poti testa produsele de tipul acesta. Pentru un pret mai accesibil, opteaza pentru modele din sticla, cum sunt acestea.

Produse diverse pentru posesorii de vagin

Nu toate modelele se incadreaza in tipologia clasica. Insa nu inseamna ca nu te vor face sa scoti sunete de placere.

Jucarii pentru suctiunea clitorisului

Daca esti femeie si adori senzatia de sex oral, trebuie sa cunosti aceste tipuri de jucarii.

Aceste modele se folosesc de tehnologia de suctiune si de circulatia aerului pentru a stimula clitorisul. Functioneaza ideal pentru persoanele care nu sunt fane ale vibratiilor dar vor totodata orgasme, sau pur si simplu vor ceva diferit.

Functioneaza si pentru sfarcuri, oferind senzatii de vis.    

Exista o multitudine de stimulatoare cu suctiune pentru clitoris:

- Daca iti place senzatia de a fi lins acest model este perfect.

- Daca vrei unul care se incadreaza intre doua corpuri We-Vibe Melt

- Daca vrei si vibratii si amuzament iata un model in forma inedita.

- Daca vrei suctiune intensa pe clitoris Lelo Sona Cruise.

Vibratoare ce imita miscarea du-te vino

Sigur dildo-urile pot fi folosite facand acea miscare ce imita penetrarea, dar nu e atat de usor. Poate ca te doare bratul sau amorteste. Este cu siguranta mai dificil pentru majoritatea persoanelor sa faca miscarea aceea cu mana fara sa oboseasca.

Aceste tipuri de jucarii iti permit sa le pozitionezi intr-un loc si sa le lasi acolo pentru a isi face miscarea in locul tau. Astfel acest tip de vibrator se potriveste oricui, indiferent cata forta are in brate.

Unele stimulatoare de acest tip inlcud un atasament pentru clitoris care ofera stimulare, asemanator cu vibratoarele tip iepuras.

Bile Kegel

Oua de jad, bile vaginale, bile Ben Wa, sunt in diverse forme si modele, dar toate acestea fac acelasi lucru, se plaseaza in interiorul vaginului pentru a antrena pelvisul.

In mod original au fost folosite pentru a intari muschii pelvieni. In zilele noastre sunt folosite ca jucarii sexuale- in special in scenele kinky si BDSM ca o forma de dominare.

Recomandam bile din silicon cum ar fi Svakom Kegel Nova Set sau Satisfyer V Balls.

Utilizatorii mai avasanti pot incerca bile cu greutati cum ar fi Lelo Luna Beads sau We-Vibe Bloom vibrating Kegel balls.

Produse pentru placere diversificata pentru posesorii de penis

Daca crezi ca jucariile erotice pentru posesorii de penis sunt doar mansoanele, pregateste-te sa afli ca te inseli.

Pulsatori

Mai degraba decat a folosi alte tipuri de stimulare, pulsatorii folosesc tehnologia cu oscilatii pentru a oferi placere.

Cea mai populara jucarie cu pulsatii de pe piata este Hot Octopuss Pulse.

Supranumit si primul vibrator pentru barbati, aceasta jucarie se inconjoara in jurul penisului si prin oscilatii specifice stimuleaza pana la orgasm.

Exista si varianta Hot Octopuss Pulse Duo care poate fi folosit cu un partener purtator de vagin, pentru o experienta sexy comuna.

Masturbatoare automate    

Fie ca nu poti fizic sa iti folosesti mainile pentru placere, fie nu vrei, aceste masturbatoare automate sunt perfecte- fac toata treaba pentru tine.

Iata cum functioneaza- lubrifiezi jucaria, penisul, sau ambele si il inserezi, apoi rotesti incat sa porneasca stimularea.

Intrigat? Arunca o privire aici.

Mansoane masturbatoare

Sunt mansoane care se plaseaza pe penis, si pe care le actionezi cu ajutorul mainii.

Cele de tip Fleshlight sunt cunoscute, insa asta este doar o optiune.

Mai sunt si cele din gama Tenga si altele.

Inel pentru penis

Realizat in mod tipic din silicon, nitril sau otel inoxidabil, inelul pentru penis are designul special pentru a se fixa la baza penisului, pentru a pastra fluxul sanguin in penis.

Rezultatul? Erectii mai ferme, mai puternice si uneori intarzierea ejacularii.

Elastice, ajustabile si realizate din materiale inoxidabile, inelele pentru penis sunt adesea cu design pentru a putea fi plasate si sub scrot. Inelele cu vibratii se plaseaza  baza penisului.

Beneficiile majoritatii inelelor cu vibratii sunt ca pot fi pozitionate pentru a aplica stimulare pe scrot sau a oferi stimulare clitoridiana pentru femei, in timpul partidei de sex.

Recomandam We-Vibe Verge sau Lelo Tor 2.

Ohnut

Tehnic vorbind, Ohnut este mai degraba un ajutor pentru sex. Cu toate acestea este un produs de care toti posesorii de penis care fac sex cu posesori de vagin ar trebui sa stie.

Produsul se plaseaza la baza penisului, pentru a limita cat din penis intra in interioriul vaginului in timpul actului sexual.

Ideea este ca penetrarea sa fie mai placuta, in cazul in care este dureroasa.

Jucarii anale

In sfarsit am ajuns la partea in care vorbim despre accesoriile anale.

De ce jucariile anale sunt placute este destul de simplu. Indiferent de genul din care faci parte, anusul este dotat cu foarte multe terminatii nervoase.

Anal plug

Creaza senzatia de a fi plin. Iar pentru femei, pentru ca vaginul si anusul au perete comun, pot fi purtate pentru a face interiorul vaginului mai stramt.

Dincolo de a fi placut pentru un barbat in timpul penetrarii, un canal vaginal stramt creaza o senzatie de umplere pentru femei. Totodata cresc sansele pentru ca punctul G sa fie atins in timpul penetrarii.

Alege dopul anal bazat pe nivelul de experienta pe care il detii:  

- Incepatori b-Vibe Snug Plug 1

- Intermediari Fetish Fantasy

- Avansati b-Vibe Rimming Plug 2.

Bile anale

In timp ce dopurile anale sunt despre a crea o senzatie sustinuta, bilele anale sunt in general despre miscare cu miscare.

Au design special pentru a masa sfincterul cand intra si ies, pentru a crea o placere cand sunt extrase.

Intrigati? Verifica b-Vibe’s triple anal beads, care are optiunea de vibratii.

Stimulator prostata

Deja am discutat despre vibratoare pentru prostata, dar-spoiler alert- nu toate produsele de acest tip sunt cu vibratii. Unele stimulatoare sunt in principal doar cu forma speciala (adica o forma curbata) pentru a sprijini masajul prostatei.

Prostata raspunde bine fata de presiunea ferma, metodica. Adesea baza stimulatorului pentru prostata este sub forma unui maner, pentru a il putea manevra inainte si inapoi pentru a crea presiune.

Pentru senzatii mai intense, arunca un ochi pe Aneros MGX prostate stimulator.

Jucarii pentru kink-curiosi

Jucariile kinky pentru incepatori sunt despre erotizarea zonelor erogene care adesea sunt ignorate sau creza senzatii surprinzatoare. Iata cum poti incepe.

Legat la ochi

Este simplu- prin a indeparta un stimul sau altul, celelalte simturi devin mai accentuate.

Atingerea devine mai electrica in momentul in care nu vezi ce urmeaza.

Poti sa iti improvizezi propria bandana pentru ochi, sau poti incerca masca pentru ochi.

Pene pentru tachinare

Penele de acest tip pot fi folosite pentru a oferi o atingere delicata oriunde pe corp. Sunt in special grozave pe zonele extrem de sensibile.

Arunca un ochi peste  Lovers Feather Tickler 

Catuse   

Iti place ideea de a trebui sa ii spui partenerului exact ceea ce iti place pentru ca nu ii poti arata?

Te incita conceptul de a fi dominat? Da o sansa catuselor.

Nu recomandam catusele clasice stil politist, pentru ca sunt de metal si pot afecta pielea sau venele.

Dar recomandam materiale mai flexibile sau delicate cu pielea:  

Lelo Sutra

Catuse cu puf

Catuse ajustabile

Mobilier pentru sex

Poate ca suna super deplasat, dar chiar daca tu si partenerul va simtiti cel mai normal cuplu din lume, accesoriile-mobilier pot fi folosite pentru a face viata sexuala mai placuta.

Adevarul este ca mobilierul pentru sex are scopul de a te ajuta pe tine si pe partenerul tau sa fiti mai confortabili in timpul pozitiilor care deja iti plac-sau nu le poti practica datorita limitarilor fizice.

Perne si dispozitive de suport

Spre deosebire de pernele pe care dormi (care de obicei sunt flexibile si moi), pernele pentru sex si cele pentru suport sunt realizate din material dur si ferm (dar confortabil), de obicei spuma, care sprijina corpul.

Sunt ideale pentru persoanele care nu sunt super flexibile sau care au dificultati in a isi sprijini greutatea corpului.

Exista perne si accesorii care te ajuta fie pentru confort fie pentru a stimula mai cu precizie punctul G.

Leagane pentru sex

Desigur pot fi folosite de cuplurile kinky dar sunt o optiune grozava pentru orice cuplu care vrea sa incerce noi pozitii, unghiuri sau greutati. 

De exemplu, in pozitiile in picioare greutatea corpului poate fi mai dificil de sustinut.

Iata cateva idei:

- Daca te afli intr-un spatiu ingust.

- Daca ai suficient spatiu in locuinta.

 

Deci ce jucarii sexuale ai alege?

Totul se rezuma la a sti ce anume iti place si a afla ce anume te ajuta sau te sustine. Sau a sti ce iti place, si a cauta o jucarie care iti ofera si mai mult din ce iti place.

Deci inainte de a lua decizia, petrece suficient timp cu tine si your sexy self, si invata ce iti face placere. Cu siguranta ai primit in viata taskuri mai dificile decat sa te auto-explorezi. :)

 

46 termeni care descriu orientarea sexuala

Publicat on Fri, 02 April 2021 (1729 vizualizari)

De ce conteaza?

Orientarea sexuala are de-a face cu identitatea de sine, cu modul in care experimentezi sexualitatea si atractia romantica, si interesele si preferintele din jurul relatiilor sexuale si romantice.

Cine este partenerul tau romantic sau sexual intr-un anumit moment nu defineste decat acel moment. Sexualitatea poat fi fluida- existand schimbari in diferite situatii pentru unii, si in decursul anilor pentru altii.

A iti observa tiparele din relatiile romantice si sexuale, comportamentele si preferintele pe parcursul timpului este un mod mult mai bun de a intelege care este identitatea ta sexuala sau orientarea.

A te familiariza cu limbajul care descrie diferite tipuri de sentimente sexuale si romantice, si orientarile, te vor ajuta pe tine, partenerii tai si prietenii- sa navigati si sa intelegeti diferitele moduri in care oamenii isi experimenteaza sexualitatea.

Allosexual

Un termen sau categorie in care se incadreaza toti cei care experimenteaza atractia sexuala. Acest termen se foloseste pentru a normaliza experienta de a fi asexual si a oferi o nuanta mai specifica a celor care nu fac parte dintr-o comunitate asexuala.

Allosexism

Se refera la norme, stereotipuri si practici din societate care opereaza sub presupunerea ca toate fiintele umane ar trebui sa experimenteze atractie sexuala.

Allosexismul ofera privilegii celor care experimenteaza atractie si prejudiciaza pe cei asexuali.

Androsexual

Un termen care comunica atractia sexuala sau romantica la barbati sau sexul masculin in general. Acest termen include in mod intentionat atractia pentru cei care se indentifica in genul masculin in ceea ce priveste caracteristici biologice, anatomice sau de sex la nastere.

Asexual

Aceasta identitate sau orientare include indivizi care nu experimenteaza atractie sexuala fata de nimeni, indiferent de gen. Totusi pot experimenta atractie romantica fata de persoane de un gen sau mai multe.

Autosexual

O persoana a carui sexualitate este atractiva in proprii ochi. Cineva care se simte atras de propria persoana. Insa a te masturba nu inseamna ca esti autosexual.

Autoromantic

O orientare romantica care descrie atractia romantica fata de ei insisi. Cei care se identifica ca fiind autoromantic adesea categorisesc relatia pe care o au cu ei insisi ca fiind romantica.

Bicurious

Se refera la acele persoane care se intreaba sau isi exploreaza bisexualitatea, care in mod tipic include curiozitatea in ceea ce priveste atractia sexuala sau romantica fata de persoane ale diverselor gene.

Bisexual

O orientare sexuala care descrie pe cei care experimenteaza atractie romantica sau emotionala fata de mai multe genuri.

Adesea cunoscuti si sub prescurtarea bi, include indivizi care sunt atrasi de o varietate de persoane, de gen similar sau diferit cu ei.

Biromantic

Cei care experimenteaza atractie romantica dar nu sexuala, fata de indivizi de mai multe genuri. 

Closeted (in the closet)

Descrie persoanele din comunitatea LGBTQIA care nu isi exprima public identiatea sexuala, atractia sexuala sau comportamentul sexual, expresia de gen sau identitatea de gen. De obicei se practica din cauza fricii de discriminare, respingere, umilinta sau violenta.

Dezvaluire

Se refera la procesul de a fi deschis referitor la sexualitate si gen. Pentru multe persoane LGBTQIA, a se dezvalui nu este un eveniment unic, ci un proces ce implica o serie de momente si conversatii.

Procesul poate include:

- a impartasi cu cineva din acelasi gen sau cineva similar, in privinta atractiei romantice sau sexuale

- inditificarea ca LGBTQIA

- dezvaluirea identitatii de gen specifice, a expresiei de gen sau a orientarii sexuale sau romantice.

Unele persoane LGBTQIA decid sa isi pastreze sexualitatea, genul sau interesul sexual private, in timp ce altele decid sa impartaseasca lucrurile pe care le iubesc cu cei dragi, cunostinte, sau public.

Procesul de a se dezvalui este o sursa de acceptare de sine si de mandrie pentru majoritatea indivizilor LGBTQIA.

Decizia este personala, si fiecare ar trebui sa o faca in propriul ritm.

Cupiosexual

Descrie persoanele asexuate care nu experimenteaza atractia sexuala, dar totusi au dorinta de a se angaja in comportamente sexuale sau relatii sexuale.

Demisexual

Face parte din spectrul asexual, orientarea sexuala descrie indivizii care experimenteaza atractia in anumite circumstante, cum ar fi sub auspiciul unei relatii romantice, sau conexiunii emotionale cu o persoana.

Demiromantic

Orientarea romantica descrie indivizi care experimenteaza atractie romantica in anumite circumstante, cum ar fi a construi o relatie romantica cu cineva.

Fluid

Acest termen se refera la faptul ca sexualitatea, atractia sexuala si comportamentul sexual se poate schimba in decursul timpului si poate fi dependent de diverse situatii.

Este folosit pentru a descrie pe aceia care experimenteaza schimbari in sexualitatea proprie, atractia sexuala sau comportamentul sexual in decursul vietii.

Gay

Un termen care descrie indivizii care experimenteaza atractia sexuala, romantica sau emotionala fata de persoanele de gen similar.

Unele femei gay prefera sa foloseasca termenul lesbian, in timp ce altele queer sau gay. Este de asemenea cel mai bine sa intrebi care sunt cuvintele sau termenii pe care cineva ii foloseste pentru a se descrie pe sine.

Cei din domeniul medicinei sau psihologiei denumesc aceasta orientare ca homosexualitate. Insa este un termen considerat invechit si ofensator si nu ar tebui folosit de catre indivizii LGBTQIA.

Graysexual

Este un termen folosit pentru a constientiza zonele gri din spectrul sexual, pentru acele persoane care nu se identifica in mod explicit ca fiind asexuali sau aromantici.

Multe persoane care se identifica in aceasta categorie experimenteaza atractie sexuala sau dorinta, dar poate ca nu in aceiasi frecventa ca cei care sunt total in afara spectrului asexual.

Grayromantic

O orientare care descrie indivizii care experimenteaza atractia romantica. In zona gri dintre romantic si aromantic.

Multe persoane care se identifica ca grayromantici experimenteaza atractie romantica, dar poate ca nu la aceiasi intensitatea si frecventa ca cei de orientare romantica.

Gynesexual

Un termen folosit pentru a comunica atractia romantica sau sexuala fata de femei, sau feminitate. Acest termen include atractia fata de cei care se identifica ca femei, feminine sau femele, indiferent de biologia sau anatomia de la nastere.

Heterosexual

Un termen care descrie persoanele care experimenteaza atractie sexuala, romantica sau emotionala fata de persoanele de sex opus, sau de gen diferit.

Chiar si transexualii se pot identifica ca heterosexuali. Aceasta orientare sexuala se mai numeste si straight.

Homosexual

Un termen invechit si depasit, adesea intalnit in domeniul medicinei si psihologiei, care se refera indivizii care experimenteaza atractie sexuala, romantica, sau emotionala fata de persoanele de acelasi gen.

Lesbiana

O femeie sau cineva care se identifica ca femeie, care experimenteaza atractie romantica sau sexuala fata de cineva de acelasi gen.

Unele femei care sunt lesbiene prefera sa foloseasca termenul gay sau queer, in timp ce altele prefera eticheta de lesbiana.

LGBTQIA

Acest acronim adesea descrie indivizi care nu se identifica exclusiv ca heterosexuali. Acronimul LGBTQIA+ reprezinta: lesbiana, gay, bisexual, transexual, queer sau questioning, intersex si asexual.

Simbolul + se refera la multiplele orientari sexuale existente si identitati de gen care fac parte din comunitatea LGBTQIA, dar nu sunt incluse in acronim.

Libidoist asexual

Un termen folosit pentru a descrie o persoana asexuala, care experimenteaza emotii sexuale care sunt satisfacute prin auto stimulare sau masturbare.

Aceasta eticheta se refera la faptul ca, pentru unele persoane, a actiona in directia libidoului sau emotiilor sexuale nu implica neaparat comportamente sexuale cu altii.

Monosexual

O categorie mai larga, ce include persoane care experimenteaza atractie romantica sau sexuala fata de persoane de un singur sex sau gen. Monosexualitatea include in mod tipic pe cei care sunt exclusiv heterosexuali, gay sau lesbiene.

Non-libidoist asexual

Se refera la o identitate din spectrul asexual, fiind cineva care nu experimenteaza nici o emotie sexuala sau sa aiba un libido activ.

Omnisexual

Omnisexual este similar cu pansexual si poate fi folosit pentru a descrie indivizii a caror sexualitate nu este limitata catre persoanele de un anumit gen, sex sau orientare sexuala.

Pansexual

Un termen care descrie indivizii care pot experimenta atractie sexuala, romantica sau emotionala fata de orice alta persoana, indiferent de gen, sex, sau sexualitate.

Panromantic

Un termen care descrie indivizii care pot experimenta atractie romantica sau emotionala (dar nu sexuala) fata de orice persoana, indiferent de gen, sex sau sexualitate.

Polysexual

Un termen care descrie indivizii cu o orientare sexuala care implica atractie romantica sau sexuala fata de persoane de diferite genuri. Orientarea polisexuala include bisexualitatea, pansexualitatea, omnisexualitatea si queerii, pe langa de multe altele.

Pomosexual

Un termen (nu neaparat o identitate) folosit pentru a se referi la cei care resping etichetele sexuale, sau nu se identifica cu nici unele dintre ele.

Passing

Se refera la perceptia societatii si presupunerea asupra sexualitatii sau genului cuiva.

In mod specific, acest termen este mai comun folosit pentru a discuta despre modul in care o persoana LGBTQIA este perceputa, sau asumata de a fi straight.

Este important de retinut ca unii membri LGBTQIA au dorinta de a se integra in acest termen sau nu. De fapt, actul de a fi perceput ca straight poate fi o sursa de disconfort si discriminare pentru membrii LGBTQIA.

Queer

Un termen umbrela care descrie indivizi care nu sunt exclusiv heterosexuali. Termenul queer (Q-ul din LGBTQIA) constientizeaza ca sexualitatea este un spectru opus unei colectii de categorii independente si mutual exclusive.

A folosi cuvantul queer deschide optiuni dincolo de lesbian, gay, bisexual catre indivizi care nu se incadreaza neaparat in aceste categorii, sau care prefera o categorie care nu este dependenta de un anumit sex sau gen.

In timp ce acest termen candva era negativ si cu conotatii derogatorii, in timp a iesit la suprafata ca fiind comun si social acceptat pentru indivizii LGBTQIA, pentru a se referi la sine si la comunitate.

Dincolo de utilizarea frecventa, unii inca au asocieri negative cu termenul queer si nu le place sa fie definiti in acest mod. Queer ca orice alt termen ce descrie sexualitatea, ar trebui sa fie folosit in mod sensibil si respectuos.

Questioning

Procesul de a fi curious despre, si a explora unele aspecte ale sexualitatii sau genului.

Atractia romantica

Experienta de a avea un raspuns emotional care rezulta in dorinta pentru o interactiune sau relatie romantica dar nu neaparat sexuala, cu alta persoana sau cu tine insuti.

Unele persoane experimenteaza atractia romantica dar nu si cea sexuala.

Orientarea romantica

Orientarea romanica este un aspect al identitatii de sine care implica:

- cum te identifici

- modul in care experimentezi dorinta romantica (daca o experimentezi)

- genul sau sexul persoanelor cu care cineva se implica in realtii romantice (daca este cazul)

- genul sau sexul persoanelor fata de care cineva este atras romantic (daca este cazul).

Sapiosexual

Un termen care descrie pe cei care experimenteaza atractie pe baza inteligentei mai degraba deca raportat la sex sau gen.

Atractia sexuala

Se refera la a experimenta dorinta sexuala sau excitare raportat la alta persoana sau grup de persoane.

Sex- aversiune

Descrie pe cei care sunt asexuali si simt aversiune pentru sau dezinteres extrem fata de sex sau comportament sexual.

Sex- favorabil

In spectrul asexualitatii, sex- favorabilul este vazut ca fiind opus sex-repulsiei, si descrie pe cei care sunt asexuali si in anumite situatii au sentimente pozitive sau favorabile raportate la sex.

Sex- indiferent

Descrie pe cei a caror sexualitate si sentimente sunt indiferente sau neutre raportat la sex si comportament sexual.

Orientare sexuala sau sexualitate

Este un aspect care include:

- cum te identifici

- modul in care experimentezi dorinta romantica sau sexuala (daca e cazul)

- genul sau sexul persoanelor care se implica in activitati sexuale sau romantice (daca este cazul)

- genul sau sexul persoanelor fata de care cineva este atras (daca este cazul)

Sexualitatea se poate schimba pe parcursul vietii cuiva si in diferite situatii. Este de inteles existenta unui spectru larg, in loc de o serie de categorii mutuale exclusive.

Repulsie sexuala

Similara cu aversiunea sexuala, repulsia face parte din spectrul asexualitatii, si descrie pe cei care sunt asexuali si repulsivi sau dezinteres dus la extrem fata de sex sau comportament sexual.

Skoliosexual

O orientare sexuala care descrie pe cei care sunt atrasi sexual de persoane fara identitati de gen, cum ar fi nonbinarii, querri de gen sau trans.

Spectrasexual

Un termen care descrie persoanele care sunt atrase sexual sau romantic de multiple sau variate genuri, sexu sau identitati sexuale- dar nu neaparat toate sau una.

Straight

Cunoscut si ca heterosexual, straight descrie persoanele care experimenteaza emotii sexuale, romantice, sau atractie emotionala fata de indivizi ai genului opus, sau de un gen diferit.

Persoanele care se identifica ca cisgenderi sau transgenderi pot fi straight.

Concluzia

Este in regula sa te simti nesigur sau depasit de toate aceste etichete pe care acum le descriem sexuale sau romantice, referitor la atractie si comportament.

A expanda limbajul pe care il folosesti pentru a descrie sexualitate poate oferi o ghidare importanta, validare si acces catre comunitate, in timp ce te afli in calatoria descoperirii de sine si a satisfactiei.

 

(adaptat dupa healthline.com)

Totul despre libidoul barbatilor

Publicat on Fri, 26 March 2021 (1950 vizualizari)

Perceptia existenta asupra libidoului masculin

Exista multe stereotipuri care caracterizeaza barbatii ca fiind obsedati de sex. Carti, televiziune si filme, toate promoveaza caractere si personaje care presupun ca barbatii sunt disperati dupa sex si ca doar femeile sunt preocupate de romantism.

Dar este adevarat? Ce stim oare despre libidoul barbatilor?

Stereotipuri despre libidoul barbatilor

Deci care din stereotipurile despre barbati sunt reale? Cum se compara barbatii cu femeile? Iata cateva mituri populare referitoare la sexualitatea masculina.

Barbatii se gandesc la sex toata ziua.

Un studiu recent realizat la Universitatea din Ohio, realizat pe 200 de studenti a demontat acest mit. A se gandi toata ziua la sex, ar insemna 8.000 ganduri in 16 ore in care esti treaz. Barbatii au raportat 19 ganduri pe zi, in timp ce femeile 10. Concluzia ar fi ca barbatii se gandesc de doua ori mai mult la sex decat femeile? Acelasi procent este similar si in privinta gandurilor referitoare la somn sau mancare.

Barbatii se masturbeaza mai des decat femeile.

Intr-un studiu realizat in China, s-a concluzionat ca 48,8% dintre femei si 68,7% dintre barbati se masturbează. 

Barbatilor le ia 2-7 minute sa atinga orgasmul.

Exista un model in 4 faze al raspunsului sexual:

1- excitare

2- platou

3- orgasm

4- revenire

Atat femeile cat si barbatii experimenteaza aceste faze in timpul activitatii sexuale. Dar durata fiecarei faze difera de la o persoana la alta. A determina cat dureaza ca un barbat sau femeie sa aiba orgasm este dificil, pentru ca faza de excitare si de platou poate incepe cu cateva ore inainte ca persoana sa atinga climaxul.

Barbatii sunt mai deschisi catre sex ocazional.

Intr-adevar studiile demonstreaza ca barbatii sunt mai deschisi sa se angajeze in sex ocazional, insa doar intr-un context de noutate (locatie noua, petrecere, bar). Intr-un mediu sigur si cunoscut, proportiile sunt egale. Totodata contextul si normele sociale au un impact mare asupra disponibilitatii pentru sex ocazional.

Cuplurile gay fac sex mai des decat cuplurile lesbi.

Acest mit este dificil de demontat. Pentru ca ambele categorii se bucura de o varietate de experiente sexuale, exact ca si heterosexualii. Barbatii singuri gay care locuiesc in orasele mari pot fi mai deschisi catre un numar mare de parteneri. Cuplurile de lesbiene pot avea diferite definitii referitoare la ce inseamna sex. Poate folosesc jucarii, poate masturbare reciproca.

Barbatii sunt mai putin romantici decat femeile

Ca si in cazul modelului in 4 faze, acest aspect poate fi diferit de la o persoana la alta. Asa ca este dificil sa demonstrezi stiintific ca barbatii sunt biologic mai putin inclinati catre romantism.

Dorinta sexuala si creierul

Dorinta sexuala este adesea denumita libido. Nu exista o masura numerica pentru acesta. Insa poate fi inteles in termeni relevanti. De exemplu un libido scazut inseamna o scadere a interesului fata de sex.

Libidoul masculin se afla in doua zone din creier: cortexul cerebral si sistemul limbic. Aceste parti ale creierului sunt vitale pentru libidoul si performanta barbatilor. Sunt asa importante ca, de fapt, un barbat poate avea orgasm doar gandindu-se sau visand o experienta sexuala.

Cortexul cerebral este partea creierului responsabila de functii cum ar fi planificarea si gandirea. Asta include si gandurile referitoare la sex. Cand un barbat devine excitat, semnalele care isi au originea in cortex pot interactiona cu alte parti ale creierului si sistemul nervos. Unii nervi maresc bataile inimii si circulatia in organele genitale. De asemenea dau semnalul catre procesul de a genera erectia.

Sistemul limbic include si alte parti ale corpului: hipocampul, hipotalamusul, amigdala si altele. Aceste parti au legatura cu emotiile, motivatia si libidoul. Sunt studii care arata ca a privi imagini sexuale, creste activitatea in amigdala mai mult pentru barbati decat pentru femei. Cu toate acestea raspunsul cerebral este mai complex, de aceea nu inseamna ca barbatii sunt mai usor de excitat decat femeile. 

Testosteronul

Este hormonul cel mai adesea asociat cu libidoul masculin. Produs in principal in testicule, are un rol crucial in functiile corpului, incluzand:

- dezvoltarea organelor sexuale masculine

- cresterea parului pe corp

- dezvoltarea sistemului osos si muscular

- ingrosarea vocii la pubertate

- productia de sperma

- productia de globule rosii in sange.

Nivele joase de testosteron sunt adesea asociate cu un libido scazut. Nivelele de testosteron tind sa fie mai mari dimineata si mai scazute seara. In decursul vietii unui barbat, nivelul de testosteron este cel mai mare in adolescenta tarzie, dupa aceea tinde sa scada.

Pierderea libidoului

Libidoul poate scadea odata cu varsta. Dar uneori scaderea libidoului este poate avea si alte cauze:

Stresul sau depresia.

Daca experimentezi asemenea conditii, vorbeste cu medicul tau, care iti va prescrie medicamente sau psihoterapie.

Boli endocrine.

Acestea pot scadea productia de hormoni masculini.

Nivele scazute de testosteron.

Anumite conditii medicale cum ar fi apneea in somn, poate cauza nivele scazute de testosteron, care pot impacta libidoul.

Anumite medicamente.

Unele medicamente iti pot impacta libidoul. De exemplu antidepresivele, antihistaminele si chiar medicamentele pentru tensiune pot afecta erectia. Medicul tau iti poate sugera o alternativa.

Tensiunea ridicata.

Sistemul vascular afectat poate influenta abilitatea barbatilor de a obtine si a mentine erectia.

Diabet.

La fel cu a avea o tensiune sanguina ridicata, diabetul poate afecta sistemul vascular al barbatilor si capacitatea de a mentine erectia.

Doar tu poti aprecia ce este normal si in regula pentru libidoul tau. Daca experimentezi schimbari ale libidoului, vorbeste cu medicul tau. Uneori poate fi dificil sa vorbesti cu cineva despre dorintele tale sexuale, dar un medic este un profesionist care te poate ajuta.

Concluzii

Libidoul masculin poate disparea? Pentru multi barbati libidoul nu poate disparea complet. Pentru majoritatea barbatilor libidoul se poate schimba in decurusul timpului. Modul in care faci dragoste si te bucuri de sex se va schimba in decursul timpului, la fel si frecventa. Dar sexul si intimitatea pot fi o parte placuta a imbatranirii. 

 

Lotiunile de masaj vegane Pjur - SPA ScenTouch

Publicat on Tue, 16 March 2021 (1549 vizualizari)

Deschide-te catre erotism si senzulitate cu aceasta gama aparte, care contine ingrediente cu rol afrodisiac, menite sa iti relaxeze simturile si sa te deschida catre experiente inedite.

Compozitia este vegana, fara uleiuri, imbogatita cu vitamina E si extract de jojoba. Deci daca textura clasica a uleiurilor de masaj care lasa o pelicula grasa la suprafata pielii nu te incanta, atunci Pjur Spa este alegerea perfecta pentru tine.

Nu blocheaza porii, lasand pielea sa respire in timp ce ofera ingrijire. Nu necesita curatare dupa, se absoarbe usor in piele si o lasa catifelata si hranita, iar tu te vei simti fabulos! 

Ambalajul este diferit fata de uleiurile de masaj clasice, lasa impresia de lotiune de corp, sau gel de dus. Culorile sunt atractive si te poarta cu gandul la zilele calduroase de vara.

Aroma este discreta si fina, deloc intepatoare sau stridenta, asa cum sunt produsele cu arome fructate de obicei. Textura produsului este undeva la granita intre gel, ulei si lotiune, fiind consistenta dar nu la fel de lichida ca in cazul unui ulei de masaj clasic. Avantajul in acest sens este suprafata de impact devine mai ampla, permitand miscari specifice de masaj. Se absoarbe usor in piele si o lasa moale si hidratata, ramanand doar o usoara stralucire pe piele, fara a o incarca sau a lasa acea senzatie lipicioasa. Datorita texturii se poate remarca o usoara senzatie de incalzire, care nu este datorata ingredientelor, ci a contactului mainilor cu produsul si pielea.

Gama Pjur Spa nu contine parabeni, hormoni sau coloranti, iar produsele nu sunt testate pe animale.

Aromele sunt imbietoare- cirese, capsune, vanilie, pepene galben sau fara aroma, toate discrete, ca o briza usoara.

Sfaturi pentru ulilizare:

Acesta nu este un lubrifiant, deci nu il folosi cu prezervative din latex.

Inainte de a il aplica, pune o cantitate suficienta in palma si freaca usor palmele pentru a se incalzi. Apoi aplica pe zona dorita si elibereaza-ti simturile.

 

Cum sa faci sex uimitor in mai putin de 15 minute

Publicat on Wed, 03 March 2021 (2703 vizualizari)

Daca esti intr-o relatie de ceva timp, poate ca ai intrat intr-o rutina cu sexul. Stii ca vine inainte de a te baga in pat, pentru ca e unul din rarele momente cand petreci timp impreuna cu celalalt, dar poate ca sunteti amandoi obositi si nu e cine stie ce. Poate ca tragi rapid concluzia ca nu poti face sex in alta parte a zilei sau intr-un mod nou, pentru ca a devenit ceva automat. Dar nu e neaparat adevarat!

Sexul rapid sau o partida rapida, se incadreaza in 1-5 minute per sesiune. Adesea poate ca nici unul din voi nu se dezbraca, si il strecori in timp ce te grabesti sa ajungi undeva, poate spre munca.

Poate ca nu suna tocmai romantic, dar e ok. Exista timp suficient sa te bucuri de partide romantice prelungite cu partenerul cand aveti timp, dar una mica este tocmai pentru cand nu ai timp....dar totusi va doriti unul pe celalalt atunci pe loc. Si ce daca ati putea fi prinsi sau nu aveti timp de orgasme multiple- totusi partidele rapide sunt distractive si au la baza chimia sexuala dintre voi doi.

Cel mai bun moment pentru o partida rapida

Cel mai bun moment pentru una mica este cand timpul e o problema! Nu exista un moment potrivit sau nu, dar vei descoperi ca, in functie de programul tau, s-ar putea sa fie totusi cea mai buna optiune pentru a avea parte totusi de sex.

Una mica de dimineata- este perfect pentru cand ai putin timp inainte de a pleca la munca, in special daca lucrati in programe diferite. Adesea automat sexul dimineata devine rapid pentru ca trebuie sa te pregatesti pentru ziua ce urmeaza. Valabil si seara cand poate esti obosit si vrei sa adormi mai repede.

Sistem de semnale- impreuna puteti dezvolta un sistem de semnale, pentru a il lasa pe celalalt sa stie ca e momentul pentru o partida rapida, chiar daca sunteti intr-o camera plina de oameni. Cu siguranta veti descoperi o modalitate distractiva pentru a va informa reciproc ca aveti chef!

Dar uneori una mica nu tine de faptul ca nu aveti timp. Poate doar are legatura cu faptul ca il doresti pe celalalt chiar in acel moment, si el simte la fel. Si nu mai aveti rabdare sa va rupeti hainele unul de pe celalalt, si rezulta in sex exploziv dar rapid. Si nu e nimic in neregula cu asta. Sa o faci rapid inseamna ca iti ramane timp pentru alte aspecte ale vietii.

Pregateste-te pentru o partida rapida

Pentru ca nu ai suficient timp si poate te ingrijorezi sa nu fii prins, trebuie sa fii eficient. Aceasta este cheia in a te bucura de o partida rapida si grozava. Asta nu inseamna sa iti dai jos toate hainele. Daca stii ca urmeaza, planuieste dinainte.

Poarta fusta- poate ca iti poti pune o fusta care e usor de descheiat sau dat jos pentru un acces mai rapid al partenerului.

Lenjerie intima- ia in considerare sa nu porti ciorapi sau chiloti. Sau opteaza pentru lenjerie decupata, care e sexy si nu pune bariere.

Nu te dezbraca- nu prea este timp sa te dezbraci complet cand ai timp doar pentru una mica. Va trebui sa pastrezi jocurile de rol si costumele pentru alta ocazie. De aceea in multe filme vei remarca scene cu participanti care au pantalonii ramasi pe glezne. Pur si simplu ii ridici inapoi, inchei fermoarul si te intorci la ceea ce faceai inainte de partida de sex.

Pastreaza lucrurile private- daca esti ingrijorat ca trezesti copiii, sau ca cineva va poate vedea, asigura-te ca ai inchis si incuiat usa. In caz contrar, poti seta un sistem de alerta cand cineva ar putea intra.

Fii atent la timp- o idee este sa setezi alarma pe telefon pentru a te asigura ca nu dureaza prea mult sau ca ridici suspiciuni despre ceea ce faceti in alta camera. Poate transformi asta intr-un joc. Poti sa te dezbraci si sa ai si orgasm inainte sa sune alarma? Pun pariu ca poti!

BDSM & jucarii sexuale- de vreme ce vorbim de o partida rapida, vei vrea sa eviti sectorul bondange si orice ia timp si pregatire speciala, in special daca stii ca cineva poate aparea in orice minut si sa va prinda. Jucariile sexuale pot fi o idee buna dar in timpul unei partide scurte poate nu e cel mai potrivit.

Este dificil sa ai timp de pregatire asa ca e bine sa ai tot ce ai nevoie in preajma. Deci vei vrea sa ai la indemana tot ce iti trebuie. Asta poate include servetele umede sau lubrifiant. Si sa nu uitam de prezervative! Doar pentru ca vrei una mica nu inseamna ca corpul tau a avut timp sa se pregateasca!

Pozitii si locatii pentru sex rapid

Cum faci dintr-o partida rapida un succes? Depinde de locatie si de pozitie. Poate nu ai un pat la indemana, asa ca foloseste aceste ponturi pentru cea mai hot partida rapida de pana acum:

- Foloseste masa, birou, si orice suprafata in avantajul tau. Te poti sprijini sau urca pe ele sau sprijini picioarele in timp ce partenerul sta in picioare.

- Apleaca-te peste mese mai mici sau scaune, pentru o penetrare mai intensa.

- Orice pozitie in care stai in poala lui functioneaza grozav si la birou. Doar asigura-te ca mobila sta la locul ei.

- O masina poate fi un loc grozav pentru una mica deasemenea. Te poti urca tu deasupra, sau sa lasi scaunele pe spate, pentru a incerca pozitia misionarului.

Cele mai multe pozitii pot fi adaptate pentru o partida rapida. Totul este despre conveniente si acces. Deci nu te lasa prins de ideea de pozitie corecta atat timp cat se simte bine.

Partea mai putin grozava

Adesea partidele scurte poate ca nu aduc atat de multa placere ca o partida indelungata pe indelete. Iata de ce:

Fara orgasm- pentru femei o partida rapida poate fi excitanta, insa uneori e dificil sa ajunga la orgasm atat de rapid. Mai ales ca majoritatea femeilor necesita in jur de 20 minute de preludiu. Deci daca scopul tau e sa atingi orgasmul, poate ca sexul rapid nu e pentru tine. Cu toate acestea, o partida rapida poate fi hot si grozava daca esti dispus sa faci unele sacrificii. Sau poate fi o partida preliminara pentru ceva mai lung care poate avea loc mai tarziu.

Ceva care poate fi de ajutor in cazurile acestea pot fi mesajele sexy trimise dinainte. Poate impartasirea fanteziilor, incat sa fii deja excitat cand te vezi cu partenerul. Totusi pentru unele femei e mai dificil sa devina excitate, asa ca un lubrifiant la indemana poate fi de ajutor.

Datorita lipsei de timp, poate ca nu esti pregatit complet pentru a face sex. Asa ca asigura-te ca partenerul tau nu tine cont de faptul ca esti epilat sau nu, sau ca nu te-ai spalat inca pe dinti de dimineata. Aceste lucruri nu trebuie sa fie importante atunci cand vrei o partida rapida. Si ca veti fi atat de prinsi in moment incat nu veti simti anxietate sexuala.

Adevarul despre partidele rapide

Sexul pe fuga nu ar trebui sa fie singurul tip de sex de care ai parte. Caci nu este doar despre a avea orgasm cand esti intr-o relatie. A face partide scurte te poate impiedica sa te conectezi la un nivel mai profund cu partenerul, asa cum poti cand faci dragoste pe indelete. Cand faci doar sex pe fuga nu apuci sa faci nici mare lucru. Anumite pozitii si fantezii le poti incerca doar cand ai timp.

O sesiune completa cu preludiu sau masaj poate fi tot ceea ce ai nevoie pentru a elibera stresul si a te relaxa complet. Partidele rapide pot fi uneori nesatisfacatore pentru ca stii ca trebuie sa te intorci la viata reala in curand. Nu apuci sa te alinti prea mult, lucru necesar de cele mai multe ori.

Partidele rapide se focuseaza pe sex, ceea ce este grozav, dar ar trebui sa fie doar presarate printre celelalte tipuri de sex pe care le faci. Asta asigura ca voi amandoi aveti sansa sa atingeti orgasmul si ca nu va veti satura de acelasi tip de sex.

Daca intalnesti pe cineva care are timp doar e partide rapide, ar trebui sa iti pui intrebari. Este prea ocupat pentru o relatie adevarata? Esti tu singura femeie cu care se vede? Este disponibil sa se conecteze emotional prin sex? Sau poate inca nu a invatat cum, si asta e ceva ce il poti invata pe masura ce relatia progreseaza.

Desigur o balanta sanatoasa intre partide rapide si sex normal este ceea ce ar trebui sa iti doresti. Partidele scurte nu implica la fel de mult angajament ca cele mai lungi, si te poti bucura fara sa te opresti prea mult din ceea ce ai de facut. Si tocmai asta le face grozave!

 

 

Ce este electrosexul si cum sa il practici in siguranta

Publicat on Fri, 19 February 2021 (1630 vizualizari)

Electrosex, electrostimulare sunt termeni deja cunoscuti, devin din ce in ce mai populari. Nu e de mirare! Tehnologia evolueaza iar jucariile erotice nu pot decat sa tina pasul.

Pentru cei care sunt mereu in cautare de ceva nou in ceea ce priveste explorarea vietii sexuale, jucariile cu electrostimulare reprezinta o alternativa interesanta. Acest gen de jucarii adauga un nou nivel de senzatii pe care multe persoane le adora, si sunt grozave pentru experimentare in cuplu.

Dincolo de numele sugestiv, electrosexul nu include socuri electrice directe. Insa furnizeaza senzatii asemenatoare cu gadilit, a rula un cub de gheata pe corpul partenerului, a tachina cu o pana, sau alterna senzatii de caldura sau racoare.

In sens general, electrosex reprezinta a include in mod senzual impulsuri electrice in cadrul activitatii sexuale. De obicei dispozitivele se gasesc sub denumirea e-sim, sau jucarii e-sim. Paleta de senzatii poate varia de la preludiu delicat pana la penetrari intensive pentru orgasme prelungite.

Jocurile electro pot fi parte din practicile BDSM dar nu numai. Totul tine de tine si de partener daca vrei ceva mai intens sau te multumesti cu lucrurile obisnuite. Senzatiile unice aduc extaz in intreg corpul, si te poti bucura de acestea singur, sau in doi, sau in trei.

Instructiuni pentru novici

Nu te ingrijora, nu e chiar asa dificil. 

Dispozitivele: e-stim dispozitiv, sau e-stim jucarii

Jucariile cu electrostimulare pot fi impartite in doua categorii: cele care se conecteaza la dispozitive e-stim, care includ electrozi sau accesorii ce se pot conecta la dispozitivul de baza, si jucariile de sine statatoare care au incorporate sistemul e-sim.

Dispozitiv de baza e-sim: sunt panouri de control, care fac legatura cu jucariile. De pe acestea se poate regla controlul de la soft la intens, ritmul pulsatia sau penetrarea. Ii poti comanda de aici.

Jucarii care se pot conecta: aici e vorba de alegere si de gusturi, caci exista o gama variata si pentru oricine: dildo, dildo anal, cusca pentru penis, manusi, bile vaginale sau seturi de electrozi pentru sesiuni individuale de stimulare intensa.

Multi-player: dispozitivele cu doua canale cum sunt Tension Lover sau Pure Vibes pot sustine doua jucarii sau seturi de electrozi in mod simultan, oferind placere si stimulare la dublu.

Zeul deasupra tuturor dispozitivelor e-sim este Cluster Buster, care poate sustine un numar infinit de jucarii, avand 8 canale independente, ce pot fi ajustate individual, pentru a purta pe oricine pe muntele Olimp al placerii. Include telecomanda wireless.

Jucarii cu sistem e-sim inclus: care sunt echipate cu propriul sistem pulsatoriu, si suprafata conductoare, pentru a te bucura de aceiasi placere dar cu mai putine dispozitive. Intensitatea electrostimularii este usor de ajustat prin programele pre stabilite. Un mod usor de a te transforma in fanul electrosex doar la o distanta de buton...usor si delicat sau rapid si intensiv. Vibratorul Tickling Truman abia asteapta noi fani!

Ponturi pentru a incepe!

Iti recomandam sa te obisnuiesti cu acest tip de stimulare in afara corpului.

Cel mai usor este sa testezi jucaria direct in palma:

- Plaseaza jucaria in palma in asa fel incat suprafata sa ia contact cu pielea

- In acest moment porneste stimularea fie pe dispozitiv fie pe jucarie, in functie de tip. Nu iti face griji, automat va incepe cu intensitate redusa.

- Obisnuieste-te cu impulsurile si stimulii pe mana, incercand diverse intensitati. Dar fii atent: pe palme si in general unde intra pielea in contact cu suprafata, curentii sunt distribuiti in mod egal. Daca atingi doar cu doua degete, suprafata automat este mai mica deci si curentii mai concentrati si deodata se va simti mai intens. Deci nu te teme, si daca e posibil evita.

Accesorii pentru utilizatori avansati

Daca deja esti in tema cu electrosexul, nu te va mai soca mare lucru...dar cu toate acestea vrem sa te punem la curent cu unele accesorii sau gadgeturi de care poate nu stii.

Pentru senzatii mai intense si e-reactii incitante:

E-lubrifianti: asigura-te ca folosesti lubrifianti speciali pentru electrostimulare care sunt compatibili cu jucariile, prezervativele si conductivitatea specifica. Exista lubirifianti speciali ca Bonnie & Glide sau The Godfather- care nu doar ofera umiditate specifica ci sunt conductori delicati.

Pentru el: masturbatoare sau dispozitive pentru stimularea prostatei. Pentru placere si rasfat la cote inalte impulsurile electrice te rasfata in moduri greu de imaginat. De la dulce la obraznic.

Pentru ea: bile vaginale. Se regasesc in diverse forme, pentru a explora senzatii de vis. Sunt usoare, cu forma ce le fac usor de manevrat, si ofera libertate de miscare, trimitand totodata impulsuri electrice exact acolo unde iti place.

Este stimularea electrica periculoasa sau daunatoare?

In general stimularea prin jucariile e-sim nu este daunatoare. Daca sunt folosite conform instructiunilor si nu se modifica. Pentru siguranta la cotele cele mai inalte, trebuie sa tii cont de urmatoarele reguli.

Cea mai importanta regula: nu folosi dispozitive e-sim nicaieri deasupra taliei. Evita zona inimii, gatului, sau capul.

Exceptia? Clemele pentru sfarcuri din gama e-sim, care pot fi folosite si pe labii.

Nu fa nici o exceptie daca ai probleme cu inima sau ai un pacemaker, fara consultul medicului, sau in timpul sarcinii, sau in contact cu obiecte sau lichide inflamabile!!

Cum pot retine asta? Electricitatea intotdeauna cauta calea cea mai scurta de a parcurge distanta intre doi poli. Cu aceasta regula in minte iti va fi usor sa verifici daca curentul ar trece prin una din zonele de evitat- cap/creier, inima sau gat.

Grija pentru piele- ponturi pentru a preveni iritatia

Subiectul este relevant mai ales daca vorbim de electrozi.

- Curata delicat zona cu apa si sapun.

- Scurteaza parul din acele zone cu foarfece si nu cu lama de ras.

- Fiecare zona iritata nu ar trebui stimulata.

- Cablurile de conectare ar trebui pozitionate incat sa nu traga de electrozi.

Arsuri cauzate de curentul dispozitivelor?

Caldura e pornita? Da. Arde? Nu! Intensitatea si frecventa curentilor sunt in mod deliberat prea slabe pentru aceasta.

Cu toate acestea daca vorbim de piercinguri si accesorii metalice genitale, sau sterilet, pot atrage curentul si se pot incalzi. Lamureste subiectul cu ginecologul, sau indeparteaza piercingul cand apare efectul de incalzire.

Fara prejudecati: e-sim este BDSM?

Nu neaparat dar sigur ca poate face parte. Si sa fim sinceri fara spiritul de pionerat al SM si BDSM, tehnologia, jucariile si curiozitatea in crestere in domeniu, ar fi ramas probabil la un nivel foarte de baza.

Electrosex poate fi considerat ca parte a SM sau nu. Totul tine de perspectiva si de viziune.

Dar cum spuneam, limitele dintre preludiu, pulsatii si pedepse sunt fluide, iar cand implica jucarii, ofera posibilitati nelimitate.

Have fun!!

location
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Marketing
Statistica