Articole

Cum sa folosesti un vibrator

Publicat on Tue, 19 May 2020 (7041 vizualizari)

Daca nu stii sa folosesti un vibrator inca, atunci cu siguranta ratezi doze mari de placere si orgasme.

A folosi un vibrator este un bonus grozav atat pentru masturbare cat si pentru o viata sexuala regulata. De fapt te poate ajuta sa ai un orgasm daca pana acum nu ai mai experimentat unul. Iar unele femei sunt capabile sa aiba orgasme doar asa. Acest ghid te va invata exact cum sa folosesti un vibrator, si tehnici care functioneaza cel mai bine.

Alege vibratorul potrivit pentru tine

Inainte de a invata cum sa folosesti un vibrator, vei vrea sa alegi unul, si exista cativa factori importanti de luati in considerare:

Puterea: unul din aspectele cele mai importate cand alegi un vibrator pentru tine- este sa te asiguri ca este suficient de puternic. Daca in prezent intampini probeme in a atinge orgasmul, fie in cadrul vietii sexuale cat si in timp ce e auto satisfaci, si ai nevoie de stimulare intensa pentru a reusi- cu siguranta ai nevoie de un vibrator puternic.

Asta inseamna ca este cazul sa eviti optiunile ieftine care nu ofera multa stimulare si ramai la cele high class- Lelo, weVibe, magic wand.....si cele tip iepuras.

Modele si setari- alt factor important de luat in considerare inainte de a cheltui banii pe o jucarie noua- sunt modelele si setarile pe care le are. Cu majoritatea vibratoarelor poti seta intensitatea vibratiilor. Ceea ce e minunat- pentru ca inseamna ca vei obtine exact tipul de stimulare pe care ti-l doresti.

La alte modele, poti seta si programele, care inseamna cicluri de programe de intensitati diferite, fie valuri sau pulsatii- care cresc si scad in intensitate constant. Multe femei prefera genul acesta de program decat cel constant clasic, liniar. De fapt este o problema mare cu majoritatea vibratoarelor- pentru ca intensitatea nu este cea potrivita si nu ai optiunea sa o ajustezi. Deci s-ar putea sa fie prea puternic sau prea slab, si sa nu o poti ajusta.

Forma- pentru multe femei, forma nu este un aspect asa important. De exemplu pentru cele care sunt interesate de stimulare clitoridiana folosind vibratorul in afara vaginului. Daca vorbim de penetrare, desigur forma este importanta.

Din fericire- majoritatea magazinelor specializate detin o varietate de forme si marimi- de la cele mici tip glont pana la cele tip penis, cu forme si rotunjimi ce imita foarte bine realitatea- asa ca vei gasi cu siguranta ceva ce se potriveste nevoilor tale.

Sunetul- probabil nu iti doresti un vibrator galagios. Mai ales daca imparti locuinta si cu alte persoane, vei dori sa fii discret, iar un model zgomotos nu te va ajuta in acest sens. Un model ieftin de obicei nu este si silentios.

Pregateste-te pentru placere maxima

Odata ce ai gasit un vibrator bun, sunt cateva lucruri pe care sa le faci inainte de a incepe actiunea, pentru a te asigura ca te bucuri de placeri totale.

Primul si cel mai important lucru este sa intelegi ce te excita si ce iti face placere. Asta poate implica aspecte ca:

- A face o baie lunga fierbinte.

- A citi un text erotic.

- A pregati camera cu muzica, arome si lumina difuza.

- A te atinge si mangaia ca preludiu.

- A privi la materiale porno daca iti face placere.

- A bea un pahar de vin.

Alt lucru foarte important pentru a atinge maximum de placere este sa iti cunosti corpul atat de intim incat sa intelegi exact ce butoane ai nevoie sa atingi, pentru a te aduce pe culmile placerii.

Cum sa folosesti un vibrator- 9 tehnici intense

Cheia acestor tehnici este sa le experimentezi si sa decizi care functioneaza cel mai bine pentru tine.

1. Preludiu cu vibratorul

Incepe prin a misca cu delicatete vibratorul pe deasupra zonelor erogene cele mai sensibile. Cum ar fi sanii, sfarcurile si interiorul coapselor. Pentru unele persoane gatul, buzele sau abdomenul, sau interiorul coatelor raspund la stimularea cu vibratorul.

Pe masura ce devii excitat, focuseaza-te mai mult pe coapse si vagin, dar nu atinge zona intima inca. Tachineaza-te usor plimband vibratorul prin jurul ei, pe deasupra labiilor si in zona clitorisului pana aproape iti vine sa implori pentru contact direct.

2. Tachineaza cu delicatete

A tachina usor este similar cu tehnica anterioara, cu exceptia faptului ca de data aceasta te vei focusa mai mult pe zona vaginului, dar realizand un contact minim.

Incepe prin a aplica vibratorul deasupra vaginului tau si treci cu el usor catre clitoris. Odata ce ai ajuns acolo, revino inapoi. In timp ce realizezi aceasta tehnica corpul tau va urla dupa mai multa intensitate, dar nu ii oferi asta inca. Mentine o atingere delicata ca un fulg, cat poti de mult.

3. Focus clitoridian

Acum e randul clitorisului. Misca varful vibratorului pe deasupra clitorisului si aplica presiune direct pe acesta. Exista cateva lucruri pe care le poti face in acest punct:

- Poate vrei sa apesi capatul vibratorului pe una din partile clitorisului.

- Poate preferi sa treci pe deasupra lui inainte si inapoi.

- Poate preferi sa faci cerculete incet sau foarte repede.

- Poate preferi sa te tachinezi incontinuare aplicand presiune minima.

Cheia este sa experimentezi cu aceste tehnici diferite, si sa gasesti partea clitorisului care se simte cel mai placut prin stimularea cu vibratorul.

4. Capisonul clitorisului

Unele femei simt ca a intra in contact direct cu clitorisul se simte prea intens si chiar dureros. Daca te incadrezi in aceasta categorie, nu te ingrijora- nu esti singura- si exista o solutie simpla.

Trebuie sa folosesti capisonul clitorisului ca un amortizor. Este acea portiune mica de piele care il acopera. Deci in loc sa folosesti vibratorul direct pe clitoris, foloseste-l pe capison mai degraba. In acest mod vibratiile vor fi mai putin intese, dar totusi placute.

5. A trece pe deasupra

Este o tehnica foarte populara, si presupune a stimula intreaga zona a vaginului pe deasupra cu toata suprafata vibratorului. Trebuie sa apesi cu toata suprafata pe vagin. Varful acestuia ar trebui sa ajunga pe clitoris, in timp ce lungimea acestuia pe labii sau vagin, iar baza vibratorului la baza vaginului. Daca strangi picioarele in timp ce le apropii, ai putea cu usurinta sa tii vibratorul, chiar si fara maini.

6. Finalizeaza in interior

Cu toate aceste tehnici care au loc in afara vaginului, este timpul acum sa te gandesti la ce este in interior. Pentru aceasta este util un vibrator in forma de penis, care poate penetra cu usurinta vaginul.

Folosind lubrifierea ta naturala, sau un lubrifiant cumparat, umezeste bine vibratorul, si introdu-l cu delicatete in interiorul vaginului. Pur si simplu sa il lasi sa ramana acolo poate fi foarte placut, dar ai putea descoperi ca este mult mai placut sa aplici presiune pe punctele cele mai sensibile de acolo, in mod particular punctul G si glanda Skene, ca si punctul A, toate aceste putand provoca orgasm.

Experimenteaza cu presiunea pe care o aplici, intensitatea vibratiilor si diferitele zone din interiorul vaginului, pentru a descoperi care se simt mai intens.

7. Adauga degetele acestui mix

Doar pentru ca folosesti un vibrator nu inseamna ca nu poti folosi si degetele. De fapt a face asta adauga mai multa placere jocului. Foloseste-ti degetele pentru a iti stimula punctul G, in timp ce cu cealalta mana folosesti un vibrator pentru clitoris. Desgur poti face schimb de maini, sa folosesti degetele pe clitoris si un vibrator pe punctul G.

Cum am mai repetat deja, cheia este sa experimetnezi si sa vezi ce iti face placere. Poate vei descoperi ca preferi presiune pe punctul A sau sa stimulezi labia in loc de clitoris.

8. Foloseste vibratorul pentru sex mai bun

Vibratoarele sunt considerate de multe ori ajutoare in relatii, si a le vedea asa este o idee grozava. A folosi un vibrator in timpul sexului poate imbunatati in mod semnificativ placerea ambilor parteneri. Daca ai probleme in a atinge orgasmul in timpul sexului, a folosi un vibrator te poate ajuta sa atingi orgasme in timpul penetrarii. A il folosi pe clitoris in timpul anumitor pozitii ce iti permit acest lucru- face totul mult mai usor.

Daca iti face placere- poti cere partenerului sa foloseasca vibratorul pe tine in timpul sexului. Desigur ar putea fi distractiv si ca tu sa folosesti pe el vibratorul. Iarasi depinde de voi si de ce pozitii alegeti. Daca va place ideea- stimularea perineului poate fi foarte placuta- ca si testicolele.

Important! Unii tipi mai sensibili pot lua personal faptul de a folosi un vibrator in timpul sexului. Ar putea considera ca ei nu sunt suficienti de buni. Si poate fi foarte frustrant, in special daca tot ce iti doresti este sa incerci ceva nou cu el. Daca el se simte ofensat sau stresat, atunci poate ca e cazul sa il asiguri ca doar vrei sa incerci ceva nou, si ca nu este el de vina si nici nu greseste cu nimic.

9. In timpul sexului oral, sau hand job

La fel cum am sugerat mai sus, poti folosi vibratorul pe partener in timpul sexului, a sexului oral sau hand job. Iata cateva idei:

- Incearca sa treci usor cu vibratorul deasupra suprafetei si sa vezi cum reactioneaza.

- In timp ce ii oferi sex oral, poti folosi vibratorul pe testicole, sa il plimbi de-a lungul lor si sa le tachinezi usor astlfe

- Perineul barbatului este incredibil de senzitiv asa ca incearca sa presezi vibratorul in acest punct. Desi este sensibil poti incerca mai multa fermitate caci va fi mai placut pentru el.

- Daca barbatul tau este fan jucarii, nu te retine din a folosi si pentru stimulare anala. Poti tachina intai exteriorul si apoi sa intri usor in interior, sau chiar sa penetrezi cu vibratorul.

Avertisment!

Desi vibratoarele imbunatatesc viata sexuala a majoritatii femeilor, exista si o parte intunecata pe care o simt majoritatea.

Si nu ma refer la adictie, ci altceva mai subtil.

Cand incepi sa folosesti vibratorul, vei remarca ca vibratiile te vor face sa ai orgasm foarte usor, chiar foarte rapid. Insa cu timpul vei constata ca si corpul tau sa ve adapta la puterea vibratorului, ca si orgasmele. Asta inseamna ca dupa ce vei reveni la stimularea cu degetele nu vei resimti placerea la fel, ceea ce va face mai dificil sa ai orgasm.

Este valabil si pentru sexul clasic. Daca corpul tau s-a adaptat stimulilor vibratorului, iti va fi putin dificil sa ai orgasm, pentru ca barbatul nu iti poate oferi aceiasi stimulare. Deci dependenta poate fi in acest sens. Solutia e simpla, inceteaza sa mai folosesti vibratorul cateva luni si senzitivitatea va reveni.

Un ultim lucru de spus este ca vibratorul poate acoperi si stimula multe arii. Adesea cand incepi sa il folosesti esti deja excitata asa ca sari peste preludiu si pregatire, asa ca folosese-l cum iti place tie mai mult si bucura-te la maxim!

Mai mult sex- un ajutor in lupta cu virusul

Publicat on Thu, 30 April 2020 (1088 vizualizari)

Cum iti afecteaza coronavirus viata sexuala

Majoritatea oamenilor aflati in izolare experimenteaza schimbari in rutina lor zilnica. Nu mai merg la birou, scoala, petreceri sau iesiri in oras cu prietenii, reuniuni cu familia. Deci nu este o surpiza faptul ca pentru multe persoane si viata sexuala are de suferit.

Unii poate nu au incotro, automat au parte de mai putin sex sau deloc- fiind izolati singuri- si fiind foarte riscant pentru a se intalni cu partenerul . Sau poate sunt situatii in care partenerul este afectat de virus. Pe de alta parte cei care pot avea parte de mai mult sex se pot confrunta cu problema de a ramane fara stoc de prezervative- si de aceea se speculeaza ca multi bebelusi se vor naste peste 9 luni.

Dar daca totusi nu faci parte din aceste categorii in schimb nu ai chef- nu esti singur! Majoritatea persoanelor raporteaza o scadere a libidoului datorata panicii si disperarii generale. Doar o mica parte raporteaza ca virusul a avut un efect bun asupra vietii lor sexuale (24% dintr-un chestionar realizat de NBC News, la care au raspuns 9000 persoane).

Fiecare raspunde diferit la aceiasi stimuli; iata cateva idei pentru care reactionezi asa:

Te lupti cu dispozitia proasta

Pentru multe persoane, cand sunt stresate, sexul este ultimul lucru la care se pot gandi. Poate ingrijorarea pentru parintii care sunt in varsta, stresul de a iti crea o rutina de viata acasa, sau incertitudinea asupra viitorului- toate predomina si viata sexuala cade pe ultimul loc. Pentru altii sexul este un mecanism adaptativ, si cand anxietatea si stresul cresc- la fel si libidoul. Acest lucru este sustinut de traficul crescut pe Porn Hub din ultima perioada.

Economia este dezastruoasa

Perspectivele nu sunt prea imbucuratoare asta e clar pentru toata lumea. Si daca este sa confruntam cu rata natalitatii, din perioadele de criza economica, ne dam seama usor ca dorinta de sex a populatiei nu este tocmai ridicata. Grija zilei de maine si stresul referitor la viitor poate fi un motiv foarte puternic pentru scaderea libidoului.

Prea mult timp impreuna

In cadrul relatiilor pe termen lung, poate fi dificil sa pastrezi misterul tot timpul. Si este valabil pentru momentele cand sunteti blocati impreuna, fara posibilitatea de a desfasura prea multe activitati independente separat. Prea mult timp petrecut impreuna poate fi atat un plus cat si un minus. Asa cum afirma terapeuta de cuplu Esther Perel, avem nevoie si de stabilitate si de independenta. Nevoia noastra de a fi impreuna exista in acelasi timp cu nevoia de a sta separati. Cu prea multa distanta nu poate fi conexiune. Dar prea mult timp petrecut impreuna inseamna ca nu mai avem nici o punte pe care sa traversam, catre celalalt. Cand relatia devine fuzionala- nu mai ai cu cine sa te conectezi, pentru ca sunteti deja una. Deci sa nu fiti surprinsi ca in aceste perioade de stres si anxietate intensa libidoul sa varieze de la o extrema la celalalta. 

Insa majoritatea cuplurilor se adapteaza gradual, caci un lucru e sigur cat priveste carantina si sexul: ai suficient timp sa te bucuri pe indelete de asa ceva.

Totusi haideti sa vedem in ce masura mai mult sex ne ajuta in lupta imptriva virusului

Tinand cont ca pana acum sigur esti la un anumit nivel de izolare, cu regulile incerte, panica si vestile despre sanatate nu tocmai incurajatoare- sigur cauti metode pentru a lucra asupra acestui fapt.

Iata vestea buna. Exista un mod sanatos pentru a preveni virusul! Sexul. Sexul este metoda perfecta pentru a gestiona aceste vremuri tulburi. Cel putin sexul ajuta in depresie, anxietate, plictiseala si lipsa exercitiilor- toate provocate de statul acasa. Dar nu numai. Sexul ajuta atat in combaterea singuratatii cat si a lipsei timpului singur- doar cu tine, asa ca este util si atunci cand esti singur acasa si iti doresti atingerea cuiva, sau dimpotriva cand esti prea des impreuna cu partenerul si incercati sa nu va rupeti capurile reciproc cand va certati pentru ultima prajitura. Nu asumam ca previne sau vindeca eventuala infectare, insa exista corelatii semnificative intre o viata sexuala buna si imbunatatirea sanatatii fizice si mentale in general, care coreleaza cu un sistem imunitar bine pus la punct asa ca.....

 

Daca totusi nu esti convins, iata argumentul biologic referitor la beneficiile sexului mai frecvent in timpul carantinei.

Activitatea sexuala (definita ca orice activitate cu scop erotic, singur sau un partener) are multiple beneficii pentru sanatate. In primul rand exercitiul fizic. Poate o partida de distractie de unul singur nu este echivalentul unei ore de cardio, dar orice activitate sexuala cu un partener arde de la 20 pana la cateva sute de calorii.

In mod secundar, activitatea sexuala- excitarea, joaca sustinuta si orgasmul in mod particular- schimba chimia corpului in sens pozitiiv, si lucreaza cot la cot, daca nu chiar mai bine decat alti factori- in sustinerea sistemului imunitar.

Decizia de a face sex si concentrarea pe excitare, este ca o forma de meditatie mindfulness. Cand te concentrezi pe stimulii fizici si pe scopul de a crea placere- sistemul nervos parasimpatic se activeaza. Sistemul parasimpatic lucreaza in starea de relaxare a corpului, fiind in opozitie cu sistemul simpatic, cel anxios care se activeaza in cazuri de frica sau pericol, de tipul lupta sau fugi- raspuns cum e si in cazul pandemiei. Deci a te angaja in activitati sexuale te poate ajuta in a te relaxa inclusiv in privinta a ceea ce se intampla la nivel mondial. Toate acestea in timp ce aduce si alte beneficii similare meditatiei- sprijina sistemul cardiovascular, digestiv si neurologic.

Si in timp ce toate activitatile sexuale sunt benefice, orgasmul este modul principal de a activa sistemul parasimpatic. Orgasmul stimuleaza nervul vag, important in conectarea centrilor parasimpatici din creier cu corpul. A stimula nervul vag poate reduce depresia si anxietatea, fiind una din directiile asupra carora actioneaza sexul ca imbunatatire a dispozitiei. Dar mai sunt si altele.

Orgasmul schimba nivelul hormonilor din creier. Cortizolul- hormonul stresului- scade, ceea ce te poate ajuta sa faci fata unei zile sau saptamani dificile. Alte substante cresc. Dopamina-care se centreaza pe recompense, te poate ajuta asupra partilor pozitive de a sta acasa. Endorfinele, substantele proprii ale corpului cu efect opioid-iti pot oferi starea de euforie specifica unor droguri- asa ca priveste orgasmul ca pe o aventura naturala. Vasopresina- care ajuta in reglarea tensiunii sexuale, si oxitocina- care este asociata cu conectarea sociala- si care ambele cresc in nivel. Impreuna toate aceste substante chimice sunt asociate cu inlaturarea simptomelor depresiei si anxietatii, si imbunatatirea starii de bine si a simtului conectarii sociale, fie ca esti singur sau cu un partener in carantina. Si tinand cont ca ai tot timpul din lume acasa, te poti bucura si rasfata pe indelete cu explozii delicioase oricand iti doresti.

Deci iata- preocuparile erotice au si efect de exercitii fizice, si conduc si la scaderea nivelului de stres, si a anxietatii, sustin imbunatatirea dispozitiei, a sanatatii si simtul conectarii sociale, marind totodata abilitatea de a tolera frustrarea datorata carantinei. Sexul nu este doar o distragere incitanta, ci iti poate intari corpul si mintea.

Asa ca stai in casa, fa sex cat de mult poti, si ramai pe fir caci revenim cu noi idei pentru a face viata erotica mai distractiva si placuta in aceasta perioada de izolare la domiciliu.

 

Sex fierbinte in timpul izolarii

Publicat on Wed, 08 April 2020 (1458 vizualizari)

Ponturi pentru momente incendiare in doi in timpul carantinei si izolarii

Tinand cont de situatia in care ne aflam la nivel mondial, multe tari se afla in izolare si carantina. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te panichezi. Iti amintesti toate aceste momente in care ti-ai fi dorit sa ai timp pentru tine?

Daca esti izolat cu persoana iubita poate ca rasufli usurat, ca macar esti in carantina cu cineva drag. Si ai atat de mult timp sa faci tot ceea ce ti-ai dorit, de pe lista de lucruri de facut in cuplu, acum ca fiecare week-end este un week-end al rasfatului in doi. Cumparati-va un leagan al iubirii. Sau incepeti un blog despre sex.

Acum ca ai tot timpul din lume, ai putea gasi niste moduri placute si creative de a-l petrece, si desigur sexul ar putea fi primul pe lista. Iata cateva idei in acest sens.

1. Programeaza in agenda timpul pentru sex (ca si restul activitatilor)

Este normal sa te simti stresat in aceasta situatie deloc normala, in care raspandirea unui virus ne seteaza ritmul vietii, insa este imperios necesar sa ne gestionam nivelul de stres. Organizatia Mondiala a Sanatatii ne sfatuieste a limita expunerea la stiri, in special cele care te afecteaza negativ. Unul din modurile pentru a face asta este sa iti creezi o rutina zilnica, un program...si sa te limitezi la acel interval pentru a citi sau urmari stiri. Si da, un program si pentru sex.

A trata viata sexuala ca pe un task de bifat poate suna un pic ciudat, dar este un mod bun de a iti reaminti ca ai nevoie de confort, de contact uman si placere fizica. De asemenea, a planifica rutine zilnice in timpuri de incertitudine poate oferi sentimentul de ordine si normalitate intr-o situatie haotica.

2. Aranjeaza un loc special pentru a face dragoste

A avea un loc special pentru a face sex este intotdeaauna o idee buna pentru a intra in dispozitie, atat tu cat si partenerul. Nu inseamna ca este necesar sa amenajezi o camera speciala dedicata activitatilor de budoir ca pe vremuri.

Exista multiple modalitati e a transforma locuinta de la ceva monoton la sexy. Poate include lumanari parfumate, uleiuri esentiale, betisoare parfumate. Poate a aseza o patura sau covor matasos pe podea in mijlocul livingului si a aprinde o lumanare- transforma camera intr-un loc special. Sau o baie relaxanta, parfumata si confortabila poate fi modul perfect de a te transpune intr-un moment deosebit.

3. Dedica-te tie complet

De cate ori faci sex, fa-o pe bune. Complet si total. In aceste vremuri tulburi avem tendinta sa fim anxiosi si sa facem multitasking mental in tot ceea ce facem. Efectul de suprimare al sexului asupra stresului functioneaza in ambele sensuri; fie ca vei reduce nivelul de stres prin sex, fie stresul va afecta abilitatea de a te angaja complet in actul sexual.

Secretul este imersiunea completa a simturilor. Pentru un moment, uita de orice intentie, chiar si intentia de a atinge orgasmul, si lasa-te cupris de toate senzatiile: ceea ce simti in partea inferioara a corpului, caldura, mirosul pielii, respiratia, atingerea buzelor...senzatia delicioasa de atingere a organelor genitale...lasa-te purtat fara sa te gandesti unde vei ajunge.

4. Fii tandru si afectuos mai mult decat de obicei

Nu este nimic gresit in a fi putin mai intens sau kinky, dar vremurile dure, poate putin inspaimantatoare, necesita reasigurari, prietenie, apropiere si atingeri pline de iubire. Chiar daca la un anumit nivel egoismul este intotdeauna prezent in sexualitate, atat la nivel biologic cat si social, acum nu este cazul pentru a fi centrat pe sine, ci pe a impartasi...inclusiv sexual, la fel ca in toate celelalte aspecte. In aceasta realitate ciudata, putem fi in acelasi timp plictisiti de izolare, cat si panicati de pacea care este afectata de tumultul mondial. Este normal sa tanjim dupa caldura si afectiunea fizica si prezenta celuilalt. Haideti sa ne straduim sa renuntam la falsitatea si sa facem din asta un joc al schimbului- de energie, de placere, si mai presus de toate- de iubire.

5. Ramai in siguranta

Fii responsabil prin tot ce inseamna asta si asigura-te ca nu raspandesti virusul, chiar daca nu apartii de grupurile vulnerabile. Din ceea ce stim este extrem de infectios, si chiar daca nu s-a dovedit ca se transmite sexual, este o iluzie sa crezi ca este posibil sa faci sex cu alta persoana fara sa transmiti boala, daca unul din voi o are.

In acest moment ce putem face este sa pastram distanta sociala, sa respectam regulile si sa ne abtinem de la a ne intalni cu noi parteneri.

Este de asemenea important sa avem o comunicare deschisa cu partenerul prezent despre statusul sanatatii fiecaruia si posibila expunere viitoare.

In final, toti ar trebui sa adoptam un tip de comportament precaut (inclusiv sex) pentru a evita rani sau infectii, care necesita ingrijire medicala, pentru ca serviciile medicale sunt supra aglomerate sau chiar indisponibile in unele locuri.

Acum mai mult decat niciodata trebuie sa ne pastram calmul si siguranta, chiar daca asta inseamna sa fii mai precaut sexual pentru moment.

 

(dupa lelo.com)

Raspandeste iubire, nu virusi!

Publicat on Fri, 27 March 2020 (1120 vizualizari)

Joaca-te daca tot trebuie sa stai in casa!

In prezent lumea pare ca se rastoarna cu susul in jos. Distanta sociala este pe agenda de zi si este necesar sa stam in casele noastre. Pe timpul acestei stari de urgenta, este imperios necesar sa ne protejam atat pe noi si cat si pe ceilalti. Coeziunea sociala, sprijinul reciproc si solidaritatea aratata celorlalti oameni conteaza acum mai mult ca niciodata. Dar cum ne putem proteja pe noi si pe ceilalti? In primul rand prin a sta acasa si a nu lasa nebunia generala sa ne afecteze. Sa raspandim iubire, nu virusi!

Insa in aceste zile, multi dintre noi considera o provocare a gestiona tot acest timp liber. Poate fi dificil de a ramane creativ si a gasi cai de a petrece timpul liber in mod distractiv. Din fericire avem noi idei cum sa gasim resurse, pentru a face aceasta situatie dificila mai usor de trecut, intr-un mod placut.

Iata cateva sugestii pe care le poti pune in aplicare pentru cand esti fortat sa stai acasa. 

Curatenia de primavara

Acum chiar nu mai ai nici o scuza ca nu ai timp! Nu te ingrijora, nu vorbim de datul cu aspiratorul sau stersul geamurilor. Insa stim alta categorie care are nevoie de atentie! Acum este momentul ideal sa explorezi sertarul cu jucarii, sa le speli, cureti si sa reincarci toate accesoriile erotice si sa le asezi frumos in saculetii speciali pentru depozitare.

Imbunatateste-ti imunitatea

Nimic nu pastreaza sanatatea mai in forma si reduce stresul mai mult decat joaca de unul singur. Este demonstrat stiintific ca orgasmele elibereaza hormonii oxitocina si serotonina care ne fac si sanatosi si fericiti. Asa ca ia-ti jucaria preferata si fugi pe canapea, patul din dormitor, sau in baie, pentru o portie generoasa de self pleasure.

Experimenteaza

Mai mult timp petrecut acasa inseamna mai mult timp pentru a experimenta. Foloseste timpul acesta cu intelepciune si du-te sa explorezi. Fie singura fie cu un partener exista numeroase zone erogene ce asteapta sa fie descoperite. De exemplu- stimularea perineului- o zona erogena adesea subestimata, care poate oferi o turnura total noua si interesanta jocurilor erotice.

Provocarea pulsatiilor

Vrei ceva mai provocator? Nici o problema! Ce zici de provocarea pulsatiilor? Ia un vibrator cu pulsatii si foloseste-l timp de 30 zile. Nu doar ca iti va creste senzitivitatea si libidoul dar vei invata si foarte multe despre corpul tau si vei simti beneficii de fiecare data cand faci sex.

Exercitii pentru pelvis

Pentru multi sosirea primaverii desemneaza momentul pentru a face exercitii. Asa ca de ce sa nu folosesti oportunitatea pentru a iti antrena muschii pelvieni. Pelvisul este centrul de putere feminin si ar trebui lucrat in permanenta. Si care e partea cea mai grozava? Un pelvis bine antrenat face sexul si mai intens. Si pentru tine si pentru el.

 

Totusi daca esti izolat impreuna cu partenerul, poate ca ti se pare o provocare sa fiti impreuna 24/7. Insa asta este realitatea pentru multi dintre noi in aceasta perioada. In lipsa obligatiilor zilnice- munca, prieteni, sala de fitnes, evenimente sociale- cei care sunt intr-o relatie intra intr-un teren fara precedent.

Lucrurile sunt pe cale sa devina mult mai interesante...in special daca partenerul tau este doar la cativa metri in apropiere.

Interesant nu inseamna plictisitor. Pur si simplu aveti nevoie de un sistem de supravietuire care sa va faca sa treceti prin aceste saptamani sau luni. Este necesar sa va stabiliti si delimitati rutine eficiente de munca de acasa, si seri pentru intalniri, pentru a pastra relatia fericita.

Dar cum ramane cu sexul? Cum pastrezi lucrurile incitante cand petreceti aproape fiecare minut impreuna? Nici tu nici partenerul nu veti mai ajuge la saloane de infrumusetare, asa ca veti vedea mult mai mule aspecte ale celuilalt in cu totu alta lumina. Acele crunte epilari braziliene cu ceara de care se plangea ea? Nu mai este cazul. Dar acele pedichiuri nu atat de reusite ca in sezonul cald? S-ar putea sa fii nevoit sa te obisnuiesti.

Vei fi alaturi de partener/a pentru cateva saptamani. Ce faceti daca nu aveti unde evada dupa o cearta? Cum eliberati tensiunile? Sigur, sexul este o optiune, fiind o metoda de a gestiona stresul pe termen lung. Si este necesar sa lucrati la elimina anxietatile, pentru a ramane sanatosi mental intr-un fel sau altul.

(Cu toate acestea daca esti suficient de norocos sa ai mici teroristi care fac scoala online acasa, sau de care sa ai grija, aceste ponturi nu sunt pentru tine. Fii multumit daca mai faci sex vreodata. Fa tot posibilul sa impartiti in mod egal indatoririle legate de scoala si dormiti cu randul- s-ar putea sa fie cea mai mare placere apropiata de orgasm pe care o vei avea pentru o vreme).

Daca tu si partenerul tau sunteti ingrijorati ca va veti plictisi unul de celalalt in dormitor, urmeaza acest program conceput pentru o saptamana, pentru a pastra atmosfera incendiara.

Luni: poarta minimul esential

Ar trebui sa te rasfeti cu tinute atractive cat mai des. Sigur, tu si partenerul probabil va vedeti dezbracati noaptea, sub asternuturi in principal. Dar ce ar fi sa incepi ziua cu activitate nud- lasa totul la vedere! Ai de efectuat video conferinte? Te poti imbraca doar in partea de sus. Subit zilele de luni nu vor mai fi atat de lipsite de motivatie.

Marti: programeaza cina in avans

Pentru marinari asta inseamna pranzul la cina. Pentru altii- o bere in miezul zilei. In cazul nostru vorbim de sex. (Da, cat soarele este inca pe cer) . Nu exista un mod mai bun de a iti da refresh unei dupa amiezi decat cu o partida buna de sex. Si nu uita, intotdeauna undeva pe glob e trecut de 12 p.m.

Miercuri: incearca R&B

Sexul este minunat, dar ce ar fi sa incerci putina tandrete in schimb? Fa cu randul in a seta dispozitia in fiecare saptamana: aromaterapie, o baie cu spuma si un playlist potrivit. Fara sex- doar relaxare si conectare unul la celalalt pentru un timp.

Joi: schimba ceva

Cunosti acea pozitie despre care tu si partenerul tau mereu ati discutat dar nu ati incorporat-o inca in agenda voastra sexuala? Sau faptul ca ati fost de acord sa va uitati la filme porno impreuna dar nu ati facut-o inca? Sau poate nu ai chef sa mergi pana la capat dar vrei sa acorzi atentie totala celuilalt (sex oral). A fi atat timp impreuna e o ocazie grozava de a incerca trucuri noi.

De Vineri pana Sambata: post intermitent

A lua o pauza de la sex este o adevarata provocare de vointa. Ia sa vedem cat de multi poti sta fara sex- doar masaje, mangaieri romantice, sarutari pe gat si alte moduri de preludiu inocent. Tot acest joc poate face ca asteptarea sa merite din plin.

Speram ca macar una din aceste idei sa iti faca timpul petrecut acasa mai distractiv, si sa ajute in inlaturarea plictiselii.

Totusi ce e esential este sa ramai acasa, sa eviti contactele sociale, si sa nu te lasi purtat de nebunia generala. Raspandeste iubire, nu virusii!

 

 

(adaptat dupa funfactory.com si level.medium.com)

Idei pentru momente fierbinti cand stai in casa

Publicat on Fri, 20 March 2020 (2900 vizualizari)

Iata cateva idei sexy pe care le poti pune in practica cu usurinta- in functie de copii si timpul disponibil- fara prea multa pregatire. Acest buchet inspirational de idei, poate ajuta orice cuplu sa condimenteze departamentul sex.

Este momentul sa faci un pas sau doi in afara zonei de confort si sa te lasi purtat! Tu si partenerul tau va veti bucura de ceva nou, si cine stie, unele din lucruri poate vor deveni o obisnuinta. Poate chiar iti vor placea majoritatea! Nu ai de unde sa stii pana nu incerci!

Fie ca este vorba sa parasiti dormitorul, sa folositi obiecte din casa sau sa incerci ceva complet nou si aparte, s-ar putea sa functioneze pentru tine si partenerul tau. Cu siguranta vei gasi ceva ce poti face in seara asta!

Recreaza primul sarut

Respirati impreuna, tineti-va de mana si imbratisati-va in timp ce faceti asta.

Cina seducatoare

Mananca sexy si seducator. Acorda atentie modului cum lingi inghetata sau cum rontai carnea de pe un os.

Anticiparea

Vedeti cat de mult timp puteti sta excitati fara sa va rupeti hainele de pe voi.

Complet imbracati

Incercati sa va .... cu hainele pe voi...sau macar cu lenjeria intima pe voi.

Rasfata cu parul

Lasa-ti parul desprins si plimba-l pe tot corpul lui.

Ochii sunt oglinda sufletului

Pentru cel putin un minut, fiecare dintre voi priviti-va unul in ochii celuilalt.

Admirator secret

Setati-va conturi de email folosind alte nume. Apoi trimiteti-va emailuri sexy si poze din acele conturi.

Da jos tot

Jucati un joc de striptease

Spuneti o poveste

Colaborati in a scrie o poveste erotica sau un fragment erotic.  Scrie sau recita un paragraf, in timp ce partenerul face la fel....apoi continua. Mergeti inainte in acest fel pana finalizati povestea.

Incercati cu manusi

Cumpara o pereche de manusi din nitril si ofera-i partenerului un hand job. Va fi o experienta noua si diferita!

 

Mascarada

Poarta o masca.

Alt par, alta tu

Poarta o peruca si pozeaza in altcineva.

Foloseste protectie

Incearca un nou tip de prezervativ. Sau incearca un prezervativ feminin.

Margele peste tot

Foloseste un sirag de perle (chiar si cele de plastic sunt potrivite), si ofera-i un hand job.

Aluneca pe coaja de banana

Ofera-i un hand job cu o coaja de banana. Incearca sa o incalzesti la cuptorul cu microunde pentru cateva secunde, pentru momente si mai intense.

Atentie! Alunecos

Foloseste extra lubrifiant. Mult!

Economiseste apa.

Faceti dus impreuna. Foloseste lubrifiant pe baza de silicon si intrati la dus impreuna.

Dublu orb

Foloseste o masca pentru ochi si fii tu cel orbit, sau alternati.

Utilizare multipla

Gaseste trei lucruri in bucatarie (o spatula, lingura de lemn, miere), cu care va puteti juca senzual.

Pictura cu degetele

Pictati cu degetele sanii celuilalt.

Miscare in sensul acelor de ceas

Fa asta in jurul clitorisului. Cu degetul, pana la ora 12 si inapoi. Vezi cum se simte mai bine.

Pune in act

Inchiriaza un film porno si pune in act o scena.

Arta performantei

Masturbati-va unul pentru celalalt. Scoate sunete, mimica si fii teatral pentru celalalt.

Clubul de carte

Cititi pe rand celuilalt cate o povestire erotica dintr-o carte sexy.

Board games pentru adulti

Joaca un joc de echipa dar schimba regulile si fa-le sexy.

Cat de apropiat te simti

Incearca un board game special desemnat pentru a inspira monogamia.

Pe drum

Fa sex in masina ta, chiar daca este parcata in garaj.

Strange tare

Strange tare zona pelviana, in jurul lui.

Bataie cu perne

Cauta o noua pozitie care include a folosi perne.

Spala-te pe dinti...sau altceva

Porneste o periuta electrica...si foloseste pe sfarcurile lui...sau ale ei.

Pentru el

Foloseste un vibrator...pe el, in zona cunoscuta ca perineu, intre anus si testicole.

Sexting

Poarta o discutie sexy, fie prin video sau sms, si chiar daca locuiti impreuna- mergeti in camere separate.

Cine castiga cursa

Faceti un concurs si vedeti cine finalizeaza primul sau cine poate rezista mai mult.

Imbracat. Dezbracat.

Alege outifitul partenerului si imbraca-i inainte de a ii dezbraca.

Pierde-te pe ringul de dans

Cumpara un vibrato wireless si du-te sa dansezi. Permite partenerului sa controleze telecomanda.

 

Trezeste-te si straluceste

Fa sex primul lucru dimineata.

Respiratie inaltatoare

Vezi cat de sus iti poti ridica energia sexuala prin respiratie.

Plezneste-ma

Fii kinky- incearca sa pleznesti sau sa te lasi pleznit.

Pentru amandoi

Incearca un vibrator cu structura realizata pentru amandoi.

In natura

Fa dragoste afara, in natura.

Intalnire ieftina

Du-te la o intalnire intr-un hotel ieftin.

Sex pe bani.

Plateste-ti partenerul/partenera pentru sex.

Nu sta pe loc.

Ofera sau primeste un lap dance.

Scoala de dans

Danseaza lent, ca si cum e prima data, dar nu acea prima data usor ciudata. Decat, daca, desigur- te excita.

Joc de rol

Noteaza cateva fantezii si pune-le intr-o palarie. Apoi alege una din ele la intamplare si pune-o in practica. Include o lista de accesorii necesare.

Freaca-ma asa cum trebuie!

Oferiti-va cate un masaj al scalpului.

Aromaterapie

Masati-va reciproc folosind lumanari care se topesc si se transforma in ulei de masaj.

Lasa luminile aprinse

Lasa luminile aprinse. Fii obraznic. Daca esti si mai curajos- lasa si draperiile trase deoparte.

Hraneste-ma

Pregateste o masa din alimente cu efect afrodisiac. Hraniti-va unul pe celalalt, sau mancati direct de pe corpul partenerului.

Dirty talk- fraze pentru a-ti innebuni partenerul

Publicat on Fri, 13 March 2020 (33218 vizualizari)

Vreau sa te gandesti la mine.

Iti vreau ochii asupra mea.

Iti vreau mainile pe mine.

Te vreau cu totul!

Putini sunt cei care se bucura de partidele de sex silentioase. De multe ori este reteta sigura pentru sex banal si plictisitor.

De aceea in cele ce urmeaza sunt prezentate cateva idei pentru a vorbi sexy cu partenerul tau, pentru a construi tensiune sexuala, a pastra atractia si cel mai important a avea partea de sex incredibil.

Vreau orgasm.

Cu limba ta!

Aceste idei si ponturi sunt incredibil de puternice, daca vrei sa le accesezi si sa ai parte de orgasme intense din cap pana in picioare, si senzatii care il vor face sa fie innebunit dupa tine.

 

 

De ce sa inveti sa vorbesti sexy/murdar de fapt?

Primul pas este sa intelegi de ce ai face asta.

Multe femei considera ca a folosi fraze sexy sau usor vulgare- cum sunt unele exemple enumerate aici- sunt tabu, sau rezervate pentru ce se intampla in dormitor. Cu siguranta face sexul sa fie mai placut, dar functioneaza si in alte arii ale relatiei de asemenea.

Construieste tensiune sexuala- de departe cel mai puternic beneficiu pentru a vorbi sexy este cresterea dorintei si a tensiunii intre parteneri. Tensiunea sexuala este pilonul pe care se construieste o relatie plina de pasiune si dorinta.

Multe persoane care se afla in relatii de cursa lunga, cu trecerea timpului, devin mai degraba prieteni sau colegi de camera decat atrasi unul de celalalt erotic.

In loc sa va rupeti hainele de pe voi constant, va chinuiti de zor sa intrati in dispozitie pentru sex. Poate ca ati si incercat cateva ponturi despre care ati auzit sau citit...dar nu au functionat cine stie ce.

Palmuieste-ma.

Musca-ma.

Defineste-ma.

Fa-ma a ta!

Tensiunea sexuala este cheia

Este acel sentiment magic, care te face sa te gandesti la celalalt, care te face sa iti doresti sa fii aproape fizic si care te face complet incitat cand va aflati unul in compania celuilalt.

A vorbi sexy cu partenerul este metoda cea mai buna pentru a construi tensiunea sexuala dintre voi. Poti invata niste fraze sexy care construiesc tensiunea intre voi in cele ce urmeaza.

Sex mai intens

A folosi fraze sexy sau obraznice poate intensifica viata sexuala. Poti striga si pronunta tot felul de fraze oricat de obraznice in timp ce sunteti in procesul creator: "F.....mai tare", "Vreau sa iti gust sperma", "Ador sa te simt in mine".

Dar....poti folosi de asemenea si alte fraze mai intense sau nu, care fac tot actul sa para mai sexy. Poti sa ii soptesti in ureche "Nu te opri, imi place ce imi faci" sau "Te simt incredibil", si vei vedea ca face toata diferenta.

Tine-l cu gandul la tine in permanenta

A construi tensiunea sexuala cu barbatul tau este evident un beneficiu al folosirii cuvintelor murdare in acest ghid. Un alt beneficiu este ca il vei pastra pe celalalt cu gandul la tine in permanenta.

Nu este nimic mai inconfortabil decat sa stii ca iubitul tau este departe, si are alte prezente feminine in jur. A folosi tipul corect de cuvinte sexy cu el il va pastra constant cu gandul la tine, avand fantezii referitoare la ce va face cand te va vedea, asteptand cu nerabdare sa ii scrii sau sa il suni.

Cand combini construirea tensiunii sexuale, a il tine cu gandul la tine si a avea parte de sex intens impreuna, probabil vei observa beneficiile vorbitului sexy in relatia voastra.

 

Cum sa vorbesti sexy si obraznic- instructiuni pas cu pas

Acum ca am stabilit beneficiile, este timpul sa inveti cum se face:

1. Incepe usor- daca incepi deodata sa vorbesti obraznic cu partenerul, si sa fii extrem de explicit/a, exista sansa ca celalalt sa intre putin in panica, in special daca e unul din putinele lucruri la care nu se astepta de la tine. Este o idee mult mai buna sa introduci treptat vorbitul sexy care nu este foarte extrem sau explici. Incepe usor si construieste dupa lucrurile mai intense.

2. Incepe in dormitor- vei gasi ca este mai usor si mai natural sa introduci acest gen de activitate sexy in timp ce te afli cu celalalt in momentele voastre intime sau in dormitor. Acolo presiunea este mai mica si lucrurile decurg natural.

Odata ce devii confortabila cu vorbitul obraznic in privat, apoi poti experimenta treptat in orice context. Nu este nimic mai incitant decat a ii vedea reactia celuilalt cand te apleci si soptesti ceva sexy la ureche, in timp ce va aflati amandoi intr-un bar aglomerat, sau un loc public.

Da-mi.

Tot.

Pana la ultima picatura.

3. Modeleaza discursul dupa preferintele celuilalt- aproape fiecare barbat de pe aceasta planeta adora sa vorbesti obraznic cu el, dar este vital sa inveti rapid ce tip de vorbit sexy ii place cel mai mult. Unii prefera subtil, sau chiar politicos, in timp ce altii prefera super explicit.

Asa ca poate barbatul tau adora sa ii spui ceva simplu si subtil cum ar fi :" Abia astept sa ajungem acasa" in timp ce va aflati poate la biserica. Sau poate prefera ceva incredibil de explicit cum ar fi: "Abia astept sa ajungem acasa si sa ma asez in genunchi in fata ta pentru a-ti simti penisul cum pulseaza cu putere in gura mea".

4. Modeleaza discursul dupa gustul tau- evident ca vrei sa vorbesti obraznic in moduri in care partenerul va fi excitat. Dar nu uita ca si tu ai nevoie de distractie. Atat de multe persoane uita asta.

Daca nu te simti confortabil sa folosesti un limbaj explicit in timp ce vorbesti obraznic cu partenerul, sau daca nu iti place ideea de a ii trimite mesaje obraznice, atunci nu o fa. Cheia este sa faci sa functioneze si pentru tine.

Cu toate acestea, sfatul meu este sa incerci mai intai, si dupa sa decizi daca este pentru tine sau nu. Este perfect normal sa te simti putin emotionat, nervos sau timid cand incepi sa vorbesti sexy cu partenerul sau cand incerci ceva nou. Cu cat faci asta mai des, si vei vedea reactii pozitive, cu atat increderea ta in tine va creste.

5. Nu te forta- sfaturile pe care le citesti aici sunt doar atata- sfaturi. Nu este litera de lege care functioneaza fara greseala de fiecare data si in fiecare situatie. Nimeni nu are solutia ideala pentru oricine, si formula magica secreta care sa functioneze in orice caz.

Asa ca daca ai incercat o tehnica de cateva ori si nu primesti reactia pe care ti-o doresti, nu te simti ca si cum trebuie sa continui. Uita de aceasta tehnica si incearca altceva. Prin acest proces de incercare si eroare ai ocazia sa vezi ce este si ce nu este pentru tine, si vei construi asa o enciclopedie de vorbit sexy si strategii care va vor tine pe amandoi in priza si dornici.

Unii gasesc ca vorbitul mai direct si explicit le ofera mai multe beneficii, in timp ce altii prefera lucrurile mai subtile. Unii exceleaza la sexul prin telefon, in timp ce altii se simt mai confortabil sa discute prin mesaje. Cheia este a te focusa pe ce functioneaza mai bine pentru tine.

6. Marea minciuna referitoare la vorbitul obraznic- exista o conceptie gresita pe care multe femei o au cand incep sa vorbeasca sexy, este ca o capcana in care cad fara sa isi dea seama- si anume agresivitatea. Unele femei isi imagineaza ca cea mai buna cale de a vorbi sexy este prin a fi agresive si explicite. Pe masura ce parcurgi exemplele care urmeaza vei realiza rapid ca a fi subtil cand vorbesti sexy este mult mai intens si puternic decat a fi agresiv sau explicit.

De exemplu in timp ce te afli la o petrecere cu partenerul, a te apropia de el si a-i spune "Nu iti imaginezi ce ti-as face daca nu ar fi atata lume in jur", si apoi sa il saruti dulce pe obraz inainte sa continui conversatia ca de obicei, este incredibil de puternic si il va da pe spate. Acesta se va intreba constant la ce te-ai referit, si ce veti face dupa petrecere, si desigur va fi foarte incitat.

Si cand te gandesti ca nu ai spus mare lucru. Pastreaza in minte faptul ca pe masura ce experimentezi si inveti sa vorbesti sexy, vei avea langa tine un partener complet dependent de tine si numai de tine.

Sexul cu tine este ca un drog.

Cred ca sunt dependenta.

 

Idei de fraze sexy si obraznice pentru inspiratie

Sunt organizate in trei categorii: prima este pentru a construi tensiunea sexuala, a doua este pentru a intensifica sexul si a treia este pentru a il lasa sa se gandeasca la tine si numai la tine.

Fraze pentru a construi tensiunea sexuala

- Daca nu am fi la aceasta petrecere cu toti acesti oameni in jur, as sari pe tine imediat.

- Ce ai spune daca ti-as cere sa imi faci sex oral chiar acum?

- Poate suna intens dar am nevoie de p... ta chiar acum.

- Te voi stoarce de energie diseara!

- As vrea sa ma pot controla mai bine in preajma ta, dar cand te vad tot ce imi doresc este sa rup hainele de pe tine si sa te f.....

- Am nevoie sa te simti in mine.

- Nimeni nu mi-a mai tras-o asa ca tine!

- Chiar si cand esti intr-o dispozitie proasta, imi vine sa te f....

- Diseara te voi marca- ca fiind al meu.

- Cand vom ajunge acasa vreau sa iti provoc cel mai intes orgasm.

- Stiind ca ai control asupra mea, ma face sa ma simt atat de excitata.

- Ce preferi sa port in diseara? Tanga, chilotei, sau nimic?

- M-ai disciplina daca nu as fi cuminte?

- Diseara te voi rupe in bucati!

- Daca toti oamenii astia nu ar fi in jur, as fi in genuchi cu p.... ta in gura.

- Abia ma pot concentra- ma tot gandesc la tine cum ma apuci si ma patrunzi.

- Am o surpriza sexy pentru tine mai tarziu

- Ce as vrea sa putem sta in pat si sa facem sex toata ziua (perfect pentru cand pleaca de la tine).

- Ador sa te vad purtand haine stramte

- Ghici ce culoare au chiloteii mei?

- Trebuie neaparat sa ne vedem dupa munca, excitarea ma doboara.

- Tot ce vreau este sa imi simt p...... pulsand in jurul p..... tale.

- Arati al naibii de sexy dimineata.

- Port acesti chilotei special pentru tine.

- Ma simt atat de excitata si lipsita de aparare cand ma domini.

- Diseara va fi super fain! (perfect si ca mesaj)

- Daca te comporti cum trebuie, prevad placere pentru tine in viitorul apropiat

- Inceteaza sa ma mai privesti asa, ma faci sa ma umezesc.

- Diseara vom face tot ce vreau eu. Dar nu iti fa griji, va fi distractiv.

- Diseara te voi face sa strigi si sa taci in acelasi timp.

- Pacat ca nu suntem in pat acum, pentru ca ma gandesc numai la a iti simti corpul deasupra mea.

 

 

Fraze sexy pentru sex intens

- Vreau doar sa fiu jucaria ta sexuala.

- Vreau sa iti simt p....in gura mea.

- Imi place cand ma f....ca pe o curva.

- F...- ma bine!

- Nu vreau sa imi mai simt nici o particica din corp dupa ce termini cu mine.

- Vreau sa iti gust sperma.

- Sa te fac sa ai orgasm este prioritatea mea principala acum.

- Gusta-ma.

- Nu vreau sa pot sa pot sa merg pe picioare maine, asa ca f...- ma bine.

- Foloseste-ma.

- Nu te opri.

- F...-ma ca si cum as fi proprietatea ta.

Ma faci sa imi dau drumul.

- Ador p... ta.

- F...-mi p....!

- Umple-ma!

- Vreau sa termini pe mine.

- Vreau sa adorm cu tine in mine.

- Apuca-mi sanii si musca-mi sfarcurile.

- Am fost foarte rea si acum vreau sa ma pedepsesti.

- Nu pleci de aici pana nu iti simt sperma in gura mea.

- Mai adanc (si apoi il tragi in interior cu mainile si picioarele).

- Vreau sa te aud cum imi strigi numele cand ai orgasm.

- Iti place cum te f..?

- Trage-ma de par si plezneste-ma.

- Te rog f...- ma tare!

- Fa-ma c...a ta!

-Termina pentru mine!

 

Fraze sexi pentru a il face sa stea cu gandul la tine (Multe din acestea sunt ideale de trimis ca mesaje)

- Ma simt atat de mica cand ma cuprinzi cu bratele....mi-e dor de asta.

- Cateodata mi se inmoaie picioarele cu totul cand ma saruti.

- Doar gandul la tine ma face sa ma umezesc complet.

- Mi-e dor de p... ta.

- Daca ar fi sa facem sex intr-o singura pozitie pentru tot restul vietii, care ar fi aceea?

- M-am masturbat cu gandul la tine seara trecuta.

- Inca ma doare tot corpul dupa noaptea trecuta.

- Cred ca esti singurul tip care ma face sa ma simt furioasa si excitata in acelasi timp.

- Cel mai hot moment aseara a fost sa simt cum iti dai drumul in mine.

- Inca iti simt gustul.

- Vreau sa fiu doamna ta pe strada si c.... ta in pat.

- Nu m-as fi gandit ca o sa intalnesc vreodata pe cineva care sa ma faca atat de excitata.

- Ar trebui sa muncesc dar nu ma pot gandi decat la tine si cum ma domini.

Acum ca ai ajuns pana aici cu acest ghid si ai invatat atatea despre a vorbi obraznic, poate esti interesat sa inveti anumite fraze care il vor face pe celalalt sa fie dependent sexual de tine. Ramai aproape, urmeaza un articol in curand.

(adaptat dupa badgirlsbible.com)

 

 

Cum sa faci sex in 3 si sa fie magic

Publicat on Wed, 04 March 2020 (10680 vizualizari)

Multumita confesiunilor de pe internet si a "inspiratiei" oferita de materialele pentru adulti, se pare ca toata lumea isi doreste partide de sex in 3.

Poate ca te simti un pic puritan daca nu te incanta la fel de mult ideea. In realitate, in lumea reala, poate sunt cativa care isi doresc sa experimenteze asa ceva, dar foarte multi prefera sexul cu un singur partener (pe rand).

Sexul in 3 este o fantezie comuna, dar majoritatea femeilor prefera sa o lase la nivel de fantezie. Daca te gandesti la modul serios sa adaugi o persoana noua in dormitor, sau daca esti singura si cauti sex casual cu alti doi oameni, de ce nu? Iata cateva ponturi in acest sens.

Sexul in 3 este pentru tine?

Exista un numar de motive pentru care unii se simt atrasi de ideea de sex in 3, cand vor ceva mai mult in viata lor sexuala. Pentru inceput- ai posibilitatea sa cunosti pe cineva nou, din punct de vedere sexual. Poti testa stilul altei persoane, fara sa simti ca iti inseli persoana iubita sau partenerul de viata. Daca nu ai mai fost vreodata cu o femeie, sexul in trei iti poate oferi aceasta oportunitate. La fel si in cazul unui nou barbat, daca ai fost doar cu o persoana pana in prezent.

Se pare ca exista ceva deosebit de erotic pentru unii oameni, cand isi vad partenerii cu alta persoana, si o partida in 3 le permite sa experimenteze asta intr-un mod sigur, cu atat mai mult daca planifica asta. Mai mult decat atat, ai parte de experienta de a fi privit de alta persoana in timp ce te bucuri de placere sexuala. Daca esti un voyeour sau exhibitionist, o partida in 3 poate alimenta de minune preferintele tale kinky.

Si in final, nu putem sa nu mentionam cat de minunat poate fi sa experimentezi a fi stimulat din doua directii in acelasi timp. Cu un singur partener nu poti experimenta o limba pe clitoris in timp ce te saruti cu partenerul, dar adaugand o a treia persoana ecuatiei, iti poate provoca placere mult mai intensa decat ai simtit inainte, si ai optiuni duble de primit de asemenea!.

Partidele in 3 nu sunt totusi pentru oricine. Nu te forta sa faci asta daca nu te incanta ideea, indiferent cat de sexy se presupune ca e. O relatie puternica, fara incredere si comunicare nu este fundamentul pentru sex in 3. O astfel de experienta nu va salva o relatie, la fel cum un copil nu salveaza o casnicie care este pe punctul de a se destrama.

In mod similar, a accepta o partida in 3 in incercarea de a preveni ca partenerul tau sa te insele este o reteta sigura catre esec. Cu siguranta nu ar trebui sa urmezi aceasta idee daca este o amenintare sau ultimatum in cazul unei astfel de relatii.

De multe ori femeile raporteaza ca participa la astfel de relatii pentru ca le face placere partenerilor. Exista o linie fina intre a te juca si a accepta ceva care va provoca resentimente si distanta intre tine si partenerul tau. A pastra tacerea in aceasta privinta poate parea o cale de a mentine pacea, dar in acelasi timp poate fi exact opusul a ceea ce ar trebui sa faci.

Desi poate nu ajungi sa participi la o partida in 3 si partenerul tau va fi dezamagit, poate este o oportunitate sa descoperi ca partenerul tau simte la fel si ca puteti lucra asupra increderii si comunicarii, pana veti fi pregatiti pentru acest gen de experienta.

A gasi partenerii perfecti

Chiar daca esti sigur ca vrei o partida in 3, nu ar trebui sa te grabesti sa te arunci asa inainte. Exista cateva aspecte de care sa tii cont, la fel cum sunt anumite lucruri de pus la punct daca decideti sa faceti sex anal sau orice alta experienta erotica noua.

De exemplu, iti doresti inca o femeie sau inca un barbat in dormitor? Doua femei si un barbat sau doi barbati si o femeie? Prima varianta este adesea preferata de barbati.

Urmatoarea intrebare se refera la cine va lua parte la partida in 3...

Daca esti intr-o relatie, partenerul tau va lua partea la 1/3 din ecuatie, dar a fi singur nu inseamna ca nu te poti bucura de o partida in 3. Trebuie doar sa gasesti doua persoane disponibile in acest sens. Ai putea fi invitatul perfect pentru sex in 3 in cadrul unui cuplu, sau dimpotriva, nici unul din voi nu trebuie sa fie intr-o relatie.

Exista doua optiuni majore de gandire cand e vorba de sex in 3: fie alegi un prieten in care ai deja incredere si te simti atras de idee pentru ca transmite siguranta....fie optezi pentru cineva nou, pe care nu va mai trebui sa il vezi vreodata dupa.

Ultima poate fi o optiune grozava daca te simti ciudat sa ramai prieten cu unii, dupa ce i-ai vazut dezbracati sau le-ai provocat orgasm. In plus nu trebuie sa mai vorbesti vreodata cu cineva strain daca partida in 3 nu s-a finalizat atat de bine.

Mai departe, poate fi dificil de descifrat daca un prieten este deschis ideii de a lua parte la o partida in 3. Daca cunosti un prieten care si-a exprimat vreodata deschiderea catre o partida in 3 sau a mentionat ca e deschis spre o astfel de experienta cu tine sau partenerul- iti va fi mai usor sa abordezi subiectul. Dar cu toate acestea risti sa compromiti intreaga prietenie daca se poate simti ofensat de o asa propunere.

Insa multumita internetului, a gasi o persoana care sa ti se alature unei partide in 3 este mai usor ca niciodata, datorita numeroaselor retele de socializare, unele chiar dedicate explicit intalnirilor de acest gen. Este suficient sa descrii ce iti doresti mai exact si cu siguranta vei intra in contact cu persoane care vor fi potrivite.

Dar pastreaza in minte...

Doar pentru ca cineva e interesat nu inseamna ca este potrivit. Nu doar ca trebuie sa iei in considerare chimia dintre doua persoane, dar si modul in care se inteleg. In plus, pot fi probleme- daca cu totii veti fi atrasi unii de altii, daca aveti interese sexuale si fantezii comune, si chiar starea de sanatate-motive ce va pot intoarce inapoi pe listele de cautari, dupa ce gasiti o persoana.

Cel mai bune pozitii :

Pana in acest punct speram ca v-ati cunoscut membrii triadei si ca abia asteptati sa treceti la actiune.

Ce faceti acum?

Poate fi coplesitoare ideea de a avea o persoana in plus de care sa tii cont in dormitor, dar cu un pic de planificare inainte, si constientizare a ceea ce urmeaza sa faceti, lucrurile vor deveni mult mult mai usoare. Sa vedem cateva pozitii potrivite.

Pozitiile vor varia dupa criteril 2 femei + 1 barbat sau 2 barbati + 1 femeie.

Daca este vorba de o partida in 3 cu doi barbati, iata cateva idei:

Dubla penetrare- un partener penetreaza anal, celalalt vaginal. Unul din barbati poate sta intins pe spate, femeia deasupra, si celalalt o poate penetra de la spate.

-Turnul Eiffel- acest nume amuzant vine din modul cum se vede dintr-o parte imaginea cu toti participantii. Femeia este penetrata pe la spate de unul din barbati, in timp ce ii ofera sex oral celuilalt.

- Misionarul- femeia are unul din barbati intre picioare, in pozitia misionarului, si celalalt poate ingenuchea la capul femeii, unde aceasta ii poate oferi sex oral, rasfatand din plin penisul si testicolele.

- Pe margine- femeia va sta intinsa cu gatul in afara marginii patului. Unul din barbati te o poate penetra clasic, in timp ce ii va putea oferi celuilalt ce va sta la margina patului- sex oral.

Dar in ceea ce priveste sex in 3 cu doua femei si un barbat?

- Cursa dubla- una din femei sta pe fata lui, in timp ce cealalta sta in pozitia clasica deasupra.

- 69 + 1- cele doua femei vor fi in pozitia 69, iar barbatul va penetra una din ele. Este mai usor daca una din femei va sta in pozitia pe la spate, iar din unghiurile potrivite poate face sex chiar cu femeia de dedesubt.

- Navigarea la distanta- barbatul penetreaza femeia cu picioarele peste umeri. Cealalta femeie o incaleca pe prima, pentru a primi sex oral. Barbatul si femeia se pot saruta lejer, si o pot mangaia pe sani pe cealalta.

- Barca - barbatul sta pe spate cu una din femei calare pe fata lui. Cealalta femeie sta deasupra in pozitia clasica, avanad mana disponibila pentru a o mangaia pe cealalta pe sani sau spate.

Unele pozitii functioneaza indiferent de gen. De exemplu stati in cerc incat fiecare sa ofere sex oral celuilalt, si cu siguranta veti avea partea de distractie. Desigur este intotdeauna distractiv cand doi din participanti ii ofera sex oral celui de-al treilea. Sau unul singur poate oferi sex oral celorlalti doi, daca stau aliniati unul langa celalalt.

Intotdeauna pot exista variatiuni ale acestor pozitii, si atat timp cat toata lumea se simte bine nu exista pozitii corecte sau gresite. Sau poate unul din membri prefera sa se masturbeze in timp ce ii priveste pe ceilalti. Daca cineva are maini sau guri libere, profita de ocazie pentru stimulare.

Sexul in siguranta si partidele in 3

Indiferent ca faci sau nu sex cu cineva nou, este important sa vezi daca sta bine cu sanatatea sexuala, lucru cu atat mai valabil in cazul sexului in 3. Daca fiecare are analizele facute recent, si sunt bune, puteti merge inainte si sa va bucurati unul de celalalt. A folosi prezervativul este grozav pentru bolile cu transmitere sexuala, insa virusul HPV se transmite prin piele si e riscant.

In final nici un deget, limba sau penis nu ar trebui sa treaca de la anus la vagin sau gura. Desi poate e o imagine adesea vazuta in filmele pentru adulti, bacteriile prezente in anus sunt daunatoare celorlalte orificii. A schimba prezervativele inainte de a schimba orificiile este ideea cea mai sigura.

Cum sa ai parte de sex in 3 fara emotii si sentimente ranite

A adauga inca o persoana in dinamica voastra, chiar daca este vorba de placere sexuala temporara adauga mai multe emotii in ecuatie.

- Una e cum te simti tu referitor la aceasta persoana

- Cum simte partenerul tau despre el/ea

- Cum va simtiti voi doi referitor la emotiile celei de-a treia persoane

- Unul din voi poate ca are o conexiune mai buna cu noua persoana.

Ai putea fi surprins de ceea ce simti. Unele persoane se pot simti geloase sau nesigure in timpul sau dupa o partida in 3, ceea ce le arunca in propria capcana, tinand cont ca ei au fost cei care au abordat subiectul din start. Alteori, partenerul care nu a fost cel care a initiat ideea poate fi cel care se bucura mai mult de moment de fapt.

Toate aceste emotii sunt perfect normale, si nu trebuie sa iti afecteze actuala relatie daca reusesti sa comunici eficient. Pentru inceput, poate fi de ajutor sa vorbesti cu iubitul tau despre potentialele emotii pe care le poti avea inaintea actului. Recunoaste ca poti avea emotii negative sau pozitive, care iti pot parea dificil de gestionat. Ambii puteti discuta despre posibilele reactii ale emotiilor celuilalt.

Este la fel de important sa comunicati in timpul partidei. Daca oricare din voi vrea sa se opreasca- ar trebui sa faci asta imediat.

Chiar si o pauza te poate ajuta sa te regrupezi, si sa discuti despre emotiile si sentimentele voastre. Este intotdeauna o idee buna sa ceri feeedbackul partenerului, si asta se aplica si in cazului sexului in 3. Chiar daca ca e vorba de un partener nou, aceleasi tehnici se aplica, si te poate ajuta sa navighezi prin marea de emotii pe care le poti trai in cadrul unei partide in 3.

Un lucru pentru care ar trebui sa fii pregatit este ca s-ar putea ca unul dintre voi sa vrea sa se opreasca. Poate veni deodata direct, spus, cerut sau vei observa ca unul din voi este rezervat. Acesta este un moment perfect sa ceri feedback. Uneori emotiile pot deveni atat de intense ca cineva poate simti simptome de atac de panica sau lacrimi. In acest punct, comunicarea si grija preced orice alt beneficiu pe care l-ai putea obtine dintr-o partida in 3.

Pentru unele cupluri, a lua partea la sex in 3 le poate revitaliza vietile. Dar, a te grabi sa faci sex in 3 poate ruina de asemenea o relatie. Asa ca asigura-te ca inainte esti pregatit emotional, mental si logistic, si tine cont de faptul ca oricat iti doresti asa ceva, s-ar putea sa nu fie minunat. Pe de alta parte, a lua parte la o partida in 3 poate deschide noi cai spre o noua lume din punct de vedere sexual. Nu ai de unde sa stii pana nu incerci.

 

Masajul tantric al lingamului

Publicat on Wed, 26 February 2020 (4041 vizualizari)

Conform tantra, ne conectam cu partenerul la un nivel profund si personal. Totodata ne conectam cu energia sexuala universala, care circula in corpul partenerului, ca fiind energia vietii. O tehnica pentru a face asta este prin masajul lingamului.

Da, este un mod mai fancy pentru a denumi hand job-ul. Dar este realizat cu mai multa consideratie, respect, grija si dorinta de a aduce placere dezinteresata partenerului.

Arta masajului lingamului nu are ca scop a aduce partenerul la orgasm, dar a ii permite sa se relaxeze si sa primeasca placere, pentru a atinge o stare mai inalta de constienta.

Ce este masajul lingamului?

Este o tehnica din tantra, a carei practica si aplicare se focuseaza asupra penisului. Spre deosebire de un hand job obisnuit, masajul lingamului nu include doar masajul si miscarile du-te vino asupra penisului, ci pot include si alte tehnici centrate asupra testicolelor, perineului si prostatei (denumita Punctul Sacru). Masajul lingamului nu este despre a a obtine orgasmul si a finaliza. In schimb este despre a te concentra asupra valurilor multiorgasmice care apar prin intermediul masajului. Caci DA, orgasmele multiple NU sunt doar pentru posesorii de clitoris.

Lingam este denumirea in sanscrita pentru penis, si se traduce pe scurt ca bagheta de lumina. In filosofia tantrica, lingamul este abordat dintr-o perspectiva de iubire totala si respect, la fel cum este vazut si yoni-ul sau vaginul. Cand ii aduci partenerului placere prin bagheta sa de lumina, te umpli de aceiasi lumina, intr-un schimb constient de energie in a oferi si a primi placere.

O parte majora a sexualitatii sacre este sa inveti sa iubesti penisul si sa nu iti ai retineri in privinta lui. Multe femei nu se simt total confortabil in a manevra penisul barbatului. Daca esti intr-o situatie similara, acorda-ti timp pentru a reflecta asupra impresiei negative pe care poate o ai imprimata de la societate, cultura sau familie.

Gandeste-te cata incredere este necesara din partea unui barbat pentru a ceda complet controlul, nu doar asupra penisului dar a intregului corp altei persoane. Respecta aceasta daruire si onoreaza-i corpul si penisului cu grija si consideratia pe care le merita. Intentia este totul in acest punct.

Masajul lingamului este o practica ce onoreaza cu adevarat penisul si pe cei care il detin. Il facem pentru a oferi placere. Se afla o resursa incredibila de energie in aceasta zona, si a invata cum sa o stimulam si sa o circulam este o tehnica foarte puternica. In India multe statui ale zeului Shiva sunt reprezentate sub forma unui lingam. Cu alte cuvinte lingamul este reprezentarea de fapt a zeului hindus Shiva, sub forma falica. Pentru practicantii tantrei antice, aceste statui inglobeaza o semnificatie secreta: ca puterea acestui zeu se afla in penis, despre care se credea ca inglobeaza esenta masculinitatii concentrata intr-un singur loc. Gandeste-te in asa fel: sexul sacru este despre a aborda corpul partenerului ca pe un templu si penisul acestuia ca pe cel mai sfant loc dintre toate.

 

 

Cum sa executi masajul lingamului pe partenerul tau

Masajul lingamului poate fi realizat in doua moduri: de catre posesorul penisului sau de catre un partener. Poate fi realizat ca act independent sau ca preludiu inainte de a face dragoste. Pentru cei care doresc sa foloseasca aceasta practica sacra in scopul masturbarii sau pentru a cultiva energia, urmeaza aceleasi instructiuni de mai jos:

1. Relaxeaza posesorul penisului.

Permite partenerului sa se aseze pe spate, intr-o pozitie cat mai comoda si confortabila. Poate fi de ajutor o perna sub cap sau solduri. Picioarele ar trebui sa fie indepartate, cu genunchii indoiti, pentru a avea acces usor in zona genitala. Aminteste-i sa inspire profund; ii va ajuta in a accesa starea de relaxare.

2. Aminteste-ti sa respiri

Respiratia este unul din aspectele ce separa sexul tantric de sexul obisnuit. In timp ce oferi partenerului tau masajul lingamului nu uita sa practici respiratia tantrica (Bliss Breath): primeste energia placerii si incitarii in timp ce inspiri, si trimite energia iubirii in timp ce expiri.

Aceasta respiratie speciala iti va aduce trei beneficii:

- Vei simti starea de prezenta sau mindfulness mai profund.

- Te va face mai empatic catre gandurile si emotiile partenerului.

- Iti va imbunatati intuitia sexuala

3. Incurajeaza si posesorului penisului sa respire adanc

Inainte de a incepe masajul lingamului, conecteaza-te cu partenerul practicand respiratia tantrica explicata mai sus. Doar inspirand de cateva ori impreuna, in acelasi timp, va va echilibra pe amandoi si va echilibra bioritmurile. In timp ce le oferi masajul aminteste-le sa inspire adanc, relaxant, si sa primeasca toate emotiile benefice.

4. Lubrifiaza si maseaza zonele din jurul penisului.

Foloseste uleiul tau de masaj preferat pentru a unge baza penisului si testicolele. Incepe prin a aluneca cu mainile inainte si inapoi inainte de a te concentra pe esential. Asta il va face si pe partenerul tau sa se simta mai relaxat.

Complimenteaza-l referitor la ceva ce iti place, legat de ceea ce vezi si atingi.

Mergi catre testicole. Cu grija, incet maseaza-le. Iti poti folosi degetele cu mare gentilete, si le poti trage usor. Sau poti sa le aduni usor ca o cupa in podul palmelor.

Maseaza zona testicolelor si a penisului (osul pubisului din fata, partea interioara a coapselor, zona perineului, la mijlocul distantei dintre testicole si anus).

Ai grija la testicole. Oamenii sunt foarte diferiti in privinta genului de atingere pe care il prefera in aceasta zona. Unii sunt mai senzitivi sau se gadila mai mult decat altii. Este in regula sa intrebi partenerul cum ai vrea sa le fie atinse testicolele inainte de a incepe sa ii atingi.

 

5. Maseaza corpul penisului.

Odata ce ai dezmierdat si alintat zonele din jurul penisului si partenerul tau vrea in mod clar mai mult, muta-ti atentia spre corpul penisului.

Varietatea este cheia aici:

-Variaza modul in care prinzi cu mainile, de la gentil la intens si apoi iarasi usor.

- Variaza miscarile de du-te vino de la sus in jos, invers si apoi miscari circulare.

- Variaza actiunea de la o mana, la doua maini. Cand folosesti doar o mana, alterneaza intre a folosi mana dreapta sau mana stanga, si cu mana libera devino creativa.

- Variaza viteza de la incet la repede. Incepe incet si lent si treptat mareste viteza si ritmul, si apoi revino la viteza mica iarasi. Alterneaza presiunea, viteza, ritmul si metodele.

- De asemenea alterneaza masarea corpului penisului de la baza pana la cap. Odata ajunsa la cap, poti continua miscarea in jos, sau poti rasuci- pornind de la radacina penisului si pana la varf.

Cand folosesti doua maini, o poti face in doua feluri:

- Amandoua mainile tin penisul in aceiasi directie, cu degetele indreptate in aceiasi directie.

- O mana tine penisul in oglinda cu cealalta, fie intr-un sens fie in celalalt

- Amandoua mainile se misca in sus si in jos in acelasi timp. Ulei suficient este necesar pentru aceasta miscare. Ajuta in a crea o miscare usoara, alunecoasa.

- Mana de la baza se misca in sus si in jos in timp ce partea de sus executa o miscare de rotatie circulara pe capul penisului.

 

6. Nu il lasa sa finalizeze. Tine-l in apropierea orgasmului.

Pana in acest punct, partenerul tau poate fi foarte stimulat si incitat si poate isi va dori sa finalizeze. Dar daca acorzi suficienta atentie respiratiei, si modului in care corpul reactioneaza si se misca, si eventualele gemete, ar trebui sa poti prezice daca se afla in apropierea orgasmului. Cand vezi ca se afla foarte aproape, retrage-te usor din ceea ce faci, sau micsoreaza ritmul si aminteste-i sa respire si sa mentina atentia pe valurile orgasmice pe care le experimenteaza. Penisul poate trece de la a fi tare ca piatra la semi erectie. Nu te ingrijora. Este exact ceea ce ar trebui sa se intample in acest punct.

7. Stimuleaza Punctul Sacru in exterior.

Punctul Sacru este prostata, care este o glanda de dimensiunea unei alune, localizata intre vezica urinara si penis. Cand este stimulata corespunzator, este foarte placut. Poti avea acces atat intern (prin a insera degetele, sau cu ajutorul unei jucarii pentru masajul prostatei in anus) sau extern (prin masajul exterior fara penetrare).

Daca partenerul tau nu are experienta in masajul prostatei, incepe extern. Pentru a localiza punctul, cauta o proeminenta de dimensiunea unei alune, situata undeva la mijloc intre testicole si anus. Apasa usor acea zona. Fii atenta sa mergi usor si sa permiti partenerului sa te ghideze pentru a obtine maximum de placere.

Cand atingi punctul corect, maseaza usor prin a apasa usor in interior cu buricele degetelor, apoi retrage-te si si apasa din nou in interior. Poti opta pentru o miscare circulara de asemenea. Daca partenerul tau nu este epilat, foloseste ceva mai mult ulei in aceasta zona. Sau mai simplu, intreaba daca iti permite sa epilezi parul din zona pentru acces mai usor.

8. Stimuleaza Punctul Sacru intern

Intreaba partenerul posesor de penis daca este interesat in a duce masajul prostatei la nivelul urmator printr-un masaj intern. Daca este de acord, vei dori sa relaxezi anusul cu ulei de masaj din abundenta. Maseaza bine in exterior, printr-o miscare circulara, gentila. Nu introduce vreun deget fara a primi permisiunea. Intreaba daca este pregatit pentru mai mult.

Daca partenerul tau este pregatit pentru insertie, asigura-te ca atat anusul cat si degetele sunt bine unse cu ulei. Si ca unghiile tale nu au colturile ascutite. Incepe prin a insera doar varful degetului la inceput. Mergi inainte si inapoi pentru a relaxa zona. Odata ce se simte confortabil, poti insera degetele mai adanc, tinand cont ca prostata este la 2-3 cm in interiorul anusului, anterior peretelui rectului.

Odata atins locul potrivit, maseaza usor zona, miscand degetele de la o parte la cealalta, in sus si in jos, in sus si in jos, sau preseaza usor ca si cum ai stoarce. Cere mereu feedback partenerului, referitor la cum se simte. Permite-i sa conduca experienta.

 

9. Finalizeaza masajul

Unii barbati au marturisit ca au simtit orgasmul in tot corpul. Este vorba de un orgasm puternic unde se poate simti o senzatie de pulsatie in alte parti ale corpului, cum ar fi piept, solduri, si chiar picioare. Altii au marturisit ca au simtit din cap pana in picioare pulsatii, mult mai profunde decat au experimentat in orgasmele trecute.

Pentru a finaliza masajul, poti permite partenerului sa finalizeze cu sau fara ejaculare, sau poti continua cu a face dragoste. Daca partenerul tau practica retentia spermei, le poti permite sa isi transmuteze orgasmul din zona genitala in tot corpul circuland energia.

Bonus: Orgasm fara ejaculare

Pe langa focusul asupra respiratiei, amintit mai sus, alt aspect este a permite partenerului sa aiba orgasm fara ejaculare. Este o abilitate pe care multi barbati nu realizeaza ca o au, dar este perfecta in cazul masajului lingamului. In plus, ii poate permite experimetarea orgasmelor multiple in timpul actului sexual.

Exista doua modalitati prin care se poate obtine:

1. Apasa Punctul Sacru cu fermitate in timpul orgasmului.

2. Inconjoara cu degetele baza scrotului si trage in jos usor dar cu fermitate in timpul orgasmului. Doar asigura-te ca nu il ranesti.

Ambele metode necesita practica. Un lucru cu care te poti confrunta este sa nu fii suficient de ferma. Asigura-te ca nu ranesti cu unghiile cand apesi in zona perineului. Cere feedback in cazul ambelor tehnici pentru a te asigura ca partenerul este confortabil.

Asigura-te ca ai suficient timp sa ii acorzi pentru a se putea reintoarce la lumea inconjuratoare. Poate iti vei dori sa il acoperi si sa ii oferi cateva minute sa respire si sa se relaxeze in liniste ca atunci cand ar fi fost la un salon de masaj profesionist.

In cuplu, poate fi usor sa cazi in rutina. Masajul lingamului este o metoda de a incerca ceva nou care sa iti permita sa acorzi atentie barbatului tau fara sa astepti un orgasm. Il poate face pe el sa se simta apreciat si adorat intr-un mod care poate ii lipsea.

 

(adaptat dupa mindbodygreen)

Cum sa vorbesti despre sex cu un partener nou

Publicat on Tue, 18 February 2020 (2442 vizualizari)

Imagineaza-ti ca mergi la un restaurant unde bucatarul iti serveste ce vrea el, in loc sa te lase sa alegi, sau sa te intrebe ce ti-ai dori. In mod similar, cand e vorba de sex, multi dintre noi ne imaginam ca stim ce vrea partenerul, sau ne ridicam si plecam in loc sa oferim feedback.

Dintre toate conversatiile necesare, cea referitoare la sex poate fi una din cele mai jenante. Si sa nu fii surprins daca tu sau celalalt sunteti putin reticenti referitor la subiect. Insa indiferent cat disconfort este asociat cu perspectiva unei conversatii despre sex, este ceva ce nu poti evita la nesfarsit. Asta daca iti doresti o relatie ce implica asa ceva. 

Fie ca e vorba de un one night stand, sau inceputul unei relatii, daca vrei sex de calitate, trebuie sa abordezi subiectul oral verbal. Nu te poti astepta ca partenerul sa stie ce vrei, daca nu comunici. Adesea oamenii isi imagineaza ca, daca celalalt ii iubeste sau le pasa, le vor ghici gandurile si vor face exact ceea ce isi doresc.

Cand urmeaza sa faci sex cu un partener nou pentru prima data ai prefera sa fie mediocru sau mai degraba fantastic? Trebuie sa iti dam vestea ca, atat timp cat nu abordezi subiectul cu partenerul, viata ta sexuala nu va atinge apogeul. Poti avea jucarii , lubrifianti si toata experienta sexuala din lume, dar nimic nu te va face sa ai un orgasm atat de intens ca atunci cand ai o discutie complet deschisa cu noul tau partener.

Deci cum initiezi subiectul? Intr-o cultura si societate in care oamenii se simt aproape instant ofensati sau atacati cand aud subiecte pe teme sexuale, a aborda acest subiect necesita tact si diplomatie, mai ales daca este prima discutie.

Iata cum sa porti aceasta discutie fara sa te simti jenat sau ciudat.

De ce este atat de important sa explorati subiectul verbal inainte de a trece la fapte?

Pentru a avea parte de sex de calitate este necesar sa comunici nevoile si dorintele partenerului. Nu poti avea o viata sexuala buna fara comunicare. Daca vrei sa afli cum ii place partenerului sa fie atins, sau daca vrei tu sa fii atins intr-un anumit fel, trebuie sa fii in stare sa articulezi acest lucru.

Gandeste-te la asta ca la un proiect pe care l-ai avea de realizat pentru scoala sau munca. Daca seful sau profesorul tau iti da un task, cu cat mai multe detalii sunt incluse pentru a il finaliza, cu atat mai de succes va fi. La fel este si in cazul sexului. In plus fiecare este diferit. Ce a functionat poate la un fost partener sexual poate avea efect minim sau inexistent in cazul partenerului actual. Iar sansele sunt mici ca unul dintre voi sa citeasca mintile celuilalt, chiar daca stati bine la comunicarea non verbala.

Vestea buna este ca, comunicarea rezolva toate acestea. Insa adesea a discuta despre sex poate fi jenant sau dificil pentru foarte multi oameni, fie ca este vorba de o aventura de o noaptea sau o relatie pe termen lung. Insa este un act de vulnerabilitate, prin care riscam sa simtim jena sau disconfort. Chiar si cei care sunt deschisi catre astfel de subiecte, poate nu stiu CUM sa le abordeze fara a simti critica sau judecata. Nevoile tale sexuale posibil sa fie diferite de cele ale partenerulu, asa ca nu te poti astepta sa ti le ghiceasca.

 

Despre ce ar trebui sa discutam mai exact?

Pregateste-te sa discutati despre TOT. Evident trebuie sa explorati pentru a vedea pe ce pagina va aflati fiecare, si ce inseamna a face sex pentru voi.

Iata cateva intrebari ajutatoare:

- Ce inseamna pentru tine a intretine relatii sexuale

- Este vorba de sex ocazional sau relatie

- Ai de gand sa practici monogamia

- Intretii relatii sexuale si cu alte persoane?

Dupa ce v-ati asezat pe aceiasi pagina-emotional- ar fi bine de verificat starea de sanatate (boli cu transmitere sexuala, si ultima data cand s-au testat). Sex sanatos, inseamna sex grozav. Aceasta conversatie ar trebui sa aiba loc intr-un mediu sigur, acasa la tine sau unde te simti tu in siguranta, dar departe de dormitor pentru a permite sinceritatii si deschiderii sa se manifeste.

Apoi vine momentul potrivit pentru a discuta despre subiectele amuzante ce te vor ajuta sa iti propulsezi viata sexuala la nivelul urmator. Pentru a te asigura ca pentru amandoi se vor aprinde artificii, este recomandabil a pune doua intrebari:

- Cum iti place sa fii atins?

- Ce pot face pentru a te face sa te simti bine?

Daca descoperi ca sunteti fani diverse chestii kinky sau de exemplu bondage sex, este necesar sa duceti conversatia la urmatorul nivel. Discutati despre limite, cuvinte de siguranta, ce va place si ce nu.

Cum abordezi subiectul in modul cel mai putin jenant posibil?

Fa-l sa sune fun. Cheia este sa fii jucaus, atent si curios. Incearca sa abordezi discutia prin partea amuzanta a acesteia, si clarifica din start ca doar vrei sa traiesti viata sexuala la cote maxime.

Poti aborda la modul:" Iubi (pisi, iepuras, motanel si alte animalute sau onomatopee), vreau sa avem parte de super sex. Ce fantezii ai? Ce iti place in timp ce faci sex? Care este pozitia ta sexuala preferata? Cu ce jucarii iti place sa te joci?" Continua cu orice intrebare ai avea referitoare la preferintele celulalt si apoi fa-ti loc intre  subiectele mentionate mai sus.

Ai putea cauta pe google pentru o lista cu Da si Nu referitoare la limite sexuale, pentru a discuta cu partenerul referitor la care din ele sunt importante pentru voi.

Exista vreun subiect pe care NU al trebui sa il mentionez?

Nu. Pe bune, daca iti trece ceva prin minte, mentioneaza. Chiar daca sunt lucruri ce tin de tine si ce iti place sa faci cand te joci singur, si nu il implica pe celalalt. Insa isi va crea o imagine si o viziune de ansamblu asupra universului tau interior.

Cand ar trebui sa initiez discutia despre sex

Nu trebuie sa o lansezi neaparat imediat ce ai cunoscut pe cineva hot pe Tinder, dar ar fi bine totusi inainte de a face sex. Neaparat poarta conversatia inainte de a trece la actiune. Pentru aspectele kinky, fetishuri si alte lucruri mai intense este necesar sa negociati aceste limite, granite si cuvinte de siguranta inainte de a initia orice joc de acest tip. Trebuie sa va asigurati ca va aflati intr-un mediu sigur, de incredere si cu cineva care va respecta aceste limite.

Nu putem face asta prin mesaje?

In apararea ta, suntem de acord ca, conversatiile live pot fi dificile. Din fericire acest subiect nu trebuie sa fie unul dintre ele. Este ok sa vorbesti despre sex prin mesaje daca te face sa te simti mai confortabil. Sa tastezi este un mod mai usor de a aborda subiecte usor dificile cum e sexul. De exemplu, daca iti place sa fii strangulat, poate ca iti este mai usor sa spui: " mi-ar placea foarte mult sa ma tintesti de pat, si in timp ce esti in mine sa ma strangulezi pentru a-mi arata ca sunt a ta", pentru a lasa timp de gandire si astepta un raspuns. Daca partenerul tau reactioneaza ok, vei sti ca poti aborda subiectul.

Cu toate acestea la un moment dat va trebui sa faci tranzitia catre o conversatie reala. Deci sa speram ca mesajele doar vor crea calea si dispozitia pentru a te simti super sexy.

Sa discuti despre sex este ca orice alta abilitate. Iti ia timp si cu cat practici cu atat devii mai deschis, mai confortabil si mai bun la asta. Mult succes  in a lua 10 cu felicitari la comunicare! Te va ajuta in absolut toate aspectele vietii, inlcusiv dar nu limitat la: a il aborda pe cel care iti place, a iti convinge seful sa iti dea o saptamana in plus de vacanta...ah si desigur, discutiile despre sex. Evident!

 

Un libido mare inseamna dependenta de sex?

Publicat on Tue, 04 February 2020 (1573 vizualizari)

Nu este nici o indoiala ca multe persoane sufera in urma comportamentului lor sexual, si ca viata lor sexuala ii afecteaza in moduri nesanatoase atat pe ei cat si familia sau prietenii (de exemplu a cheltui toti banii pe dame de companie sau alte servicii sexuale, a fi concediati de la locul de munca pentru masturbare sau a insela partenerii carora le-au promis fidelitate, etc.)

Totusi inca exista pareri diferite, puternic opuse referitoare la aceste tipuri de comportament. Este vorba de nevoia sexuala prea mare sau de fapt modul in care o exprima si se manifesta devine o problema?

Inainte de a explora subiectul este necesar sa clarificam termenii, pentru a vedea exact ce inseamna dorinta sexuala sau libidoul, si ce inseamna adictia sau dependenta.

Dorinta sexuala sau libidoul

Libidoul se refera la atitudinea generala a unei persoane in ceea ce priveste dorinta sexuala sau activitatea sexuala. Deci unii pot avea un libido mic, mare sau mediu, in functie de dorinta pe care au de a intretine relatii sexuale.

Ce inseamna dorinta sexuala mare sau libidoul crescut?

Este greu de masurat sau definit un libido crescut, si tine de perceptia fiecaruia. De exemplu, poate ca partenerul sau partenera ta au libidoul mai scazut decat al tau si asta te poate face sa crezi ca dorinta lor sexuala este extrem de scazuta.

In mod alternativ, iti poti pune intrebari cum ar fi:

- Cum arata un libido "normal" ?

- In ce mod difera dorintele tale de asteptarile tale?

- Cum te simti dupa ce te masturbezi uitandu-te la filme porno, comparativ cu atunci cand te gandesti ca vrei sa faci sex si te pui in postura de a initia actul?

Ca o concluzie, dorinta sexuala a cuiva poate fi mare fara sa cauzeze interferari in viata lor de zi cu zi, si fara sa le creeze daune, lor sau celor din jur.

 

Ce este o adictie?

Potrivit definitiei din dictionar, o adictie reprezinta "o nevoie complusiva, cronica, fiziologica sau psihologica pentru un obicei, substanta, comportament sau activitate daunatoare fizic, psihologic sau social, cu anumite simptome bine definite (anxietate, iritabilitate, tremur), care se manifesta in momentul incetarii acelui comportament.

 

La polul opus este interesant de stiut cum arata un libido scazut, cunoscut si ca "tulburare sexuala hipoactiva".

Ce este tulburarea sexuala hipoactiva? Potrivit manualului de diagnostic DSM-5 (pe care il folosesc profesionistii in domeniu), un libido foarte scazut poarta numele de tulburare sexuala hipoactiva, si este caracterizata de "frecventa redusa a gandurilor erotice, fanteziilor sau dorintelor referitoare la activitatea sexuala". Este necesar a fi mentionat ca "aceste simptome trebuie sa persiste pentru un minim de sase luni, si sa cauzeze distres semnificativ clinic."

Dar sa revenim la intrebarea referitoare la dorinta sexuala crescuta si dependenta de sex.

Ce este dependenta de sex?

Dependenta de sex este cunoscuta sub numele de "hipersexualitate". Aceasta se caracterizeaza de obicei prin una sau mai multe din urmatoarele:

- Tendinta de a fi obsedat de sex.

- A sacrifica timpul dedicat profesiei, vietii sociale sau personale, pentru a desfasura activitati sexuale.

- A avea (si a actiona) in urma nevoilor compulsive sexuale.

- A isi asuma riscuri ce tin de sexualitate

- A experimenta sau cauza durere fizica sau emotionala datorata comportamentului sexual.

Dorinta sexuala crescuta si dependenta sexuala: sunt unul si acelasi lucru?

Majoritatea persoanelor isi imagineaza ca in mod automat dependenta sexuala are de-a face cu a avea un libido crescut.

Modelul traditional al adictiei sexuale include prea multe orgasme, ca si criteriu pentru a desemna pe cineva ca fiind dependent de sex. Cel mai comun standard al acestui model acorda 7 orgasme pe saptamana ca fiind acceptabile, ceea ce clasifica jumatate din barbati si multe din femei ca dependenti de sex.

Dar studiile arata ca dependenta de sex nu are neaparat legatura cu libidoul crescut. Intr-un studiu desfasurat pe aproximativ 2000 de barbati in Croatia, cu varstele intre 18-60 ani, au completat fise referitoare la dorinta lor sexuala in general (de exemplu cat de intensa este dorinta lor sexuala intr-o zi obisnuita, sau cat de mult timp petrec angajandu-se in fantezii sexuale si activitati de acest gen intr-o zi oarecare).

De asemenea au luat in considerare aspecte referitoare la problematica sexualitatii (folosind instrumente de screening bazate pe modelul adictiei sexuale, ce cuprindeau intrebari referitoare la utilizare a sexului ca modalitate de a gestiona emotiile negative, referitoare la a nu se simti capabili sa isi controleze propria sexualitate, a se angaja in activitati sexuale indiferent de consecintele daunatoare, si distresul si rusinea asociate cu comportamentele lor sexuale).

Rezultatele au aratat ca acei barbati care au obtinut scor ridicat la sexualitate problematica (aproximativ 3% din grup), nu erau aceiasi barbati care au obtinut scoruri foarte ridicate la dorinta sexuala (aproximativ 4% din grup). Doar 4 barbati din 2000 se aflau in ambele grupe!

Si mai mult, grupul cu probleme sexuale, s-a dovedit a fi de fapt mai putin activ sexual, decat grupul cu libido crescut, adica faceau sex mult mai rar, cu mai putini parteneri sexuali si se uitau la filme porno mai rar. Si chiar faceau sex mai rar decat grupul de control- adica cei care nu aveau nici libido crescut, nici probleme sexuale.

Grupul de barbati cu probleme sexuale s-a diferentiat de grupul de control si prin anumite aspecte ce tin de personalitate, sanatate si alte aspecte demografice, care ajuta la a intelege substratul acestor probleme. De obicei acestia erau fie religiosi, fie deprimati, foloseau substante, sau nu erau de acord cu a se uita la materiale porno, si simteau ca sexualitatea lor este impotriva valorilor lor morale.

Grupul cu libidoul mare, pe de alta parte, era in mod surprinzator mai activ sexual si mai deschisi in privinta materialelor porno decat grupul de control, dar in celelalte aspecte a fost dificil de observat diferente, comparativ cu grupul de control.

Rezultatele au confirmat faptul ca, cu cat o persoana este mai religioasa, cu atat considera ca utilizarea materialelor porno este gresita si nepotrivita, si cu atat cred despre ei ca sunt dependenti de pornografie, indiferent de cantitatea de materiale pe care o folosesc sau nu.

Un alt studiu referitor la corelatia dintre cantitatea de filme porno privita si stresul psihologic este iarasi important de mentionat, pentru ca s-a demonstrat ca nu este nici o legatura intre cele doua. Dimpotriva, cu cat cineva se considera dependent de materiale porno, cu atat aceasta viziune ii poate declansa depresia, anxietatea, stresul si furia.

Luate impreuna, aceste informatii descoperite sugereaza ca dependenta de sex, sau tulburarea hipersexuala nu este despre cat de des te gandesti la sex, sau cat de des faci sex, sau cu cate persoane diferite faci sex.

Dorinta sexuala, ca multe alte aspecte umane, are o distributie normala, unii au libido foarte scazuta, altii foarte ridicat si majoritatea oamenilor undeva la mijloc. Unde anume te afli pe aceasta scala este determinat de gene si hormoni si nici un punct pe acest continuu nu este nesanatos.

Mai degraba a avea probleme de natura sexuala sau a identifica pe cineva ca dependent de sex sau porno se refera la:

- a folosi sexul ca mecanism de aparare in cazul depresiei, anxietatii sau altor probleme psihice

- a considera ca gandurile si comportamentele sexuale sunt impotriva moralitatii tale sau a celor dragi.

Adevarul este ca, inca traim intr-o societate care condamna exprimarea sexualitatii. Aceasta atitudine ne invata ca a face sex prea des, a avea mai multi parteneri sexuali, a face sex ocazional, in afara relatiei de cuplu, sau fanteziiile sexuale, sunt rele sau nesanatoase. Este mult prea usor de a internaliza aceste viziuni, si a simti ca este ceva in neregula cu noi pentru ca avem asa dorinte.

Dar in loc sa ne ingrijoram in mod automat referitor la cat de mult sex facem sau ne dorim, mai bine sa ne focusam pe cum si de ce il facem si ce simtim referitor la asta.

Uneori a te confrunta cu frica de sex sau pornografie sta la baza acceptarii si adoptarii unui set de valori mai pozitive referitor la viata sexuala, si a gasi mai mult sprijin din partea prietenilor, partenerilor sau comunitatii.

Poate ca este mai usor de spus decat de facut, dar pentru cei care au o dorinta sexuala mai ridicata, aceasta acceptare poate fi promotorul unei vieti sanatoase, fericite, autentice si asumate.

 

 

 

 

location
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Marketing
Statistica