Cu cat societatea devine mai receptiva la discutiile legate de sex si placere, jucariile sexuale isi fac tot mai mult loc in dormitoarele noastre.

Desi pana nu demult vibratoarele reprezentau un subiect tabu, acum lucrurile stau ceva mai diferit. Acum jucariile sexuale se gasesc pe internet, in sex shop-uri si nu mai reprezinta ceva rusinos.

 De fapt, acum vibratoarele au luat forme atat de deosebite incat pot fi considerate adevarate opere de arta.

Si daca jucariile sexuale au devenit atat de importante in viata noastra, noi iti prezentam 5 motive pentru care ele sunt importante si in viata de cuplu.

 

  1. Jucariile sexuale imbunatatesc comunicarea dintre parteneri. Atunci cand intri cu partenerul intr-un sex shop trebuie sa discutati despre ce va intereseaza pe fiecare si de ce. Daca in dormitor v-ar fi fost dificil sa discutati deschis despre dorintele voastre sexuale, intr-un sex shop, aflandu-va fata in fata cu o varietate de obiecte sexuale nu aveti cum sa evitati subiectul. Acelasi principiu se aplica si in momentul in care decideti sa comandati online un vibrator, sau un dildo.

     

  2. Jucariile sexuale va ajuta sa scapati de inhibitii. Daca suferi de anxietate de performanta, nu esti singur(a). Barbatii sunt la fel de peocupati de capacitatea lor de a face o femeie sa obtina orgasmul, la fel cum femeile sunt preocupate in a obtine orgasmul in timpul sexului. De aceea, folosirea unui vibrator smart de tipul We-Vibe Sync va creste nivelul de incredere pentru ambii parteneri.

     

  3. Jucariile sexuale va apropie mai mult din punct de vedere intim. Odata cu folosirea primului vibrator in cuplu, apar si primele fantezii sexuale discutate deschis, deci viata sexuala este explorata intens. Nu vor mai exista discutii jenante si va veti bucura de mai multa deschidere din partea partenerului si a ceea ce doriti sa explorati sexual. Cu cat va cunoasteti mai bine preferintele in materie de sex, cu atat mai bune vor fi partidele sexuale.

     

  4. Jucariile sexuale sunt o punte de legatura cu alte...lucruri. Fara indoiala, cu totii avem fantezii sexuale. Ei bine, jucariile sexuale sunt un pas inainte spre indeplinirea tuturor acelor fantezii. Odata ce mintea voastra se deschide catre placerea oferita de diverse obiecte sexuale, veti observa ca amandoi veti deveni mult mai deschisi unul fata de celalalt, iar relatia de cuplu va fi mult mai bine sudata.

     

  5. Jucariile sexuale inseamna sex mai bun. Indiferent ca tu si partenerul tau folositi jucarii sexuale pentru cupluri sau vibratoare ce pot fi utilizate solo, viata voastra sexuala nu poate decat sa beneficieze de pe urma acestora. Studiile au confirmat faptul ca persoanele care au o viata sexuala activa sunt mult mai fericite in viata de cuplu.