Orice barbat isi doreste ca partenera lui sa ajunga la orgasm in timpul unei partide de amor cu el, iar nereusita acestui lucru este destul de frustranta.

Un studiu recent a descoperit ca doar 25% dintre femei ating orgasmul in urma unei partide de sex normal(vaginal), iar 40% dintre femei nu sunt atrase doar de sexul normal.

Insa niciodata nu e prea tarziu pentru ca partenerul tau sa invete sa faca sex oral de nota 10 pentru ca 81% dintre femei ating orgasmul prin sex oral.

Denumirea de cunilingus vine din latina si inseamna “lingerea vulvei”. Cunilingusul pentru o femeie poate fi cireasa de pe tort, o va face sa se simta iubita, dorita si ii va incredere in sine. Insa cel mai important moment este obtinerea orgasmului!

Sexul oral nu mai este demult un subiect tabu. Cele mai multe femei prefera cunilingusul in defavoarea unei partide de sex prin penetrare pentru ca pentru multe din ele aceasta este singura cale spre atingerea orgasmului.

Exista totusi si femei carora nu le place sexul oral. Oricat de mult s-ar chinui partenerii lor, sunt femei carora nu le place pur si simplu sau prefera alte practici sexuale. Insa ar fi pacat ca o femeie sa refuze sexul oral pana nu a experimentat macar o data. Nesiguranta, faptul ca nu ii place propriul corp sau se simte stanjenita de momentul in sine, sunt doar cateva scuze care o vor face sa piarda... ceva de neuitat!

Tainele Cunilingusului!

Mai intai de toate, ai grija de ea si de zona intima a partenerei. Nu fi brutal si nu patrunde rapid si banal pentru ca se va simti deranjata. Asa cum tu ti-ai dori ca ea sa fie atenta atunci cand iti atinge penisul, la fel si tu trebuie sa oferi atentie. Clitorisul detine 8000 de terminatii nervoase, de 2 ori mai multe decat penisul, deci sensibilitatea este mult mai mare.

Atunci cand partenera nu este excitata, capul citorisului este putin expus. In schimb, atunci cand ajunge la un grad ridicat de excitatie, tesuturile sunt irigate cu sange si clitorisul are o erectie: intregul clitoris iese de sub tesutul moale care il acopera in "stare neutra". In acest moment, de obicei, vaginul se lubrifiaza.

Acum poti intra pe un teren plin de placere! Alege o pozitie cat mai comoda si nu uita ca, la femei, atingerea orgasmului prin sex oral dureaza mai mult decat la barbati.

Aproape orice pozitie poate fi buna pentru sexul oral si daca alegi si o locatie incitanta atunci fii sigur de reusita ta.

Fii atent la tot ce faci, nu te grabi, sexperimenteaza, joaca-te tandru si comunica cu partenera in tot acest timp.

Nu uitati ca oricand, dar mai ales in cazul sexului oral, igiena intima este foarte importanta. Alegeti sa faceti un dus impreuna, iar acest moment poate fi un preludiu perfect.

NU UITA !

Sexul oral poate fi preludiul perfect pentru sex normal, sau orice alta practica sexuala va place. Totusi, poate fi singura practica sexuala de care ai nevoie pentru orgasm. Orice ati alege, ideal ar fi sa eviti greselile pe care multi barbati le fac in timpul cunilingusului.

Nu te poti baza pe faptul ca in fata ta e o inghetata pe care o lingi la intamplare. Ai de a face cu o zona sensibila, cu foarte multe terminatii nervoase, de care trebuie sa ai grija.

Sursa: divahair