Joaca-te daca tot trebuie sa stai in casa!

In prezent lumea pare ca se rastoarna cu susul in jos. Distanta sociala este pe agenda de zi si este necesar sa stam in casele noastre. Pe timpul acestei stari de urgenta, este imperios necesar sa ne protejam atat pe noi si cat si pe ceilalti. Coeziunea sociala, sprijinul reciproc si solidaritatea aratata celorlalti oameni conteaza acum mai mult ca niciodata. Dar cum ne putem proteja pe noi si pe ceilalti? In primul rand prin a sta acasa si a nu lasa nebunia generala sa ne afecteze. Sa raspandim iubire, nu virusi!

Insa in aceste zile, multi dintre noi considera o provocare a gestiona tot acest timp liber. Poate fi dificil de a ramane creativ si a gasi cai de a petrece timpul liber in mod distractiv. Din fericire avem noi idei cum sa gasim resurse, pentru a face aceasta situatie dificila mai usor de trecut, intr-un mod placut.

Iata cateva sugestii pe care le poti pune in aplicare pentru cand esti fortat sa stai acasa. 

Curatenia de primavara

Acum chiar nu mai ai nici o scuza ca nu ai timp! Nu te ingrijora, nu vorbim de datul cu aspiratorul sau stersul geamurilor. Insa stim alta categorie care are nevoie de atentie! Acum este momentul ideal sa explorezi sertarul cu jucarii, sa le speli, cureti si sa reincarci toate accesoriile erotice si sa le asezi frumos in saculetii speciali pentru depozitare.

Imbunatateste-ti imunitatea

Nimic nu pastreaza sanatatea mai in forma si reduce stresul mai mult decat joaca de unul singur. Este demonstrat stiintific ca orgasmele elibereaza hormonii oxitocina si serotonina care ne fac si sanatosi si fericiti. Asa ca ia-ti jucaria preferata si fugi pe canapea, patul din dormitor, sau in baie, pentru o portie generoasa de self pleasure.

Experimenteaza

Mai mult timp petrecut acasa inseamna mai mult timp pentru a experimenta. Foloseste timpul acesta cu intelepciune si du-te sa explorezi. Fie singura fie cu un partener exista numeroase zone erogene ce asteapta sa fie descoperite. De exemplu- stimularea perineului- o zona erogena adesea subestimata, care poate oferi o turnura total noua si interesanta jocurilor erotice.

Provocarea pulsatiilor

Vrei ceva mai provocator? Nici o problema! Ce zici de provocarea pulsatiilor? Ia un vibrator cu pulsatii si foloseste-l timp de 30 zile. Nu doar ca iti va creste senzitivitatea si libidoul dar vei invata si foarte multe despre corpul tau si vei simti beneficii de fiecare data cand faci sex.

Exercitii pentru pelvis

Pentru multi sosirea primaverii desemneaza momentul pentru a face exercitii. Asa ca de ce sa nu folosesti oportunitatea pentru a iti antrena muschii pelvieni. Pelvisul este centrul de putere feminin si ar trebui lucrat in permanenta. Si care e partea cea mai grozava? Un pelvis bine antrenat face sexul si mai intens. Si pentru tine si pentru el.

 

Totusi daca esti izolat impreuna cu partenerul, poate ca ti se pare o provocare sa fiti impreuna 24/7. Insa asta este realitatea pentru multi dintre noi in aceasta perioada. In lipsa obligatiilor zilnice- munca, prieteni, sala de fitnes, evenimente sociale- cei care sunt intr-o relatie intra intr-un teren fara precedent.

Lucrurile sunt pe cale sa devina mult mai interesante...in special daca partenerul tau este doar la cativa metri in apropiere.

Interesant nu inseamna plictisitor. Pur si simplu aveti nevoie de un sistem de supravietuire care sa va faca sa treceti prin aceste saptamani sau luni. Este necesar sa va stabiliti si delimitati rutine eficiente de munca de acasa, si seri pentru intalniri, pentru a pastra relatia fericita.

Dar cum ramane cu sexul? Cum pastrezi lucrurile incitante cand petreceti aproape fiecare minut impreuna? Nici tu nici partenerul nu veti mai ajuge la saloane de infrumusetare, asa ca veti vedea mult mai mule aspecte ale celuilalt in cu totu alta lumina. Acele crunte epilari braziliene cu ceara de care se plangea ea? Nu mai este cazul. Dar acele pedichiuri nu atat de reusite ca in sezonul cald? S-ar putea sa fii nevoit sa te obisnuiesti.

Vei fi alaturi de partener/a pentru cateva saptamani. Ce faceti daca nu aveti unde evada dupa o cearta? Cum eliberati tensiunile? Sigur, sexul este o optiune, fiind o metoda de a gestiona stresul pe termen lung. Si este necesar sa lucrati la elimina anxietatile, pentru a ramane sanatosi mental intr-un fel sau altul.

(Cu toate acestea daca esti suficient de norocos sa ai mici teroristi care fac scoala online acasa, sau de care sa ai grija, aceste ponturi nu sunt pentru tine. Fii multumit daca mai faci sex vreodata. Fa tot posibilul sa impartiti in mod egal indatoririle legate de scoala si dormiti cu randul- s-ar putea sa fie cea mai mare placere apropiata de orgasm pe care o vei avea pentru o vreme).

Daca tu si partenerul tau sunteti ingrijorati ca va veti plictisi unul de celalalt in dormitor, urmeaza acest program conceput pentru o saptamana, pentru a pastra atmosfera incendiara.

Luni: poarta minimul esential

Ar trebui sa te rasfeti cu tinute atractive cat mai des. Sigur, tu si partenerul probabil va vedeti dezbracati noaptea, sub asternuturi in principal. Dar ce ar fi sa incepi ziua cu activitate nud- lasa totul la vedere! Ai de efectuat video conferinte? Te poti imbraca doar in partea de sus. Subit zilele de luni nu vor mai fi atat de lipsite de motivatie.

Marti: programeaza cina in avans

Pentru marinari asta inseamna pranzul la cina. Pentru altii- o bere in miezul zilei. In cazul nostru vorbim de sex. (Da, cat soarele este inca pe cer) . Nu exista un mod mai bun de a iti da refresh unei dupa amiezi decat cu o partida buna de sex. Si nu uita, intotdeauna undeva pe glob e trecut de 12 p.m.

Miercuri: incearca R&B

Sexul este minunat, dar ce ar fi sa incerci putina tandrete in schimb? Fa cu randul in a seta dispozitia in fiecare saptamana: aromaterapie, o baie cu spuma si un playlist potrivit. Fara sex- doar relaxare si conectare unul la celalalt pentru un timp.

Joi: schimba ceva

Cunosti acea pozitie despre care tu si partenerul tau mereu ati discutat dar nu ati incorporat-o inca in agenda voastra sexuala? Sau faptul ca ati fost de acord sa va uitati la filme porno impreuna dar nu ati facut-o inca? Sau poate nu ai chef sa mergi pana la capat dar vrei sa acorzi atentie totala celuilalt (sex oral). A fi atat timp impreuna e o ocazie grozava de a incerca trucuri noi.

De Vineri pana Sambata: post intermitent

A lua o pauza de la sex este o adevarata provocare de vointa. Ia sa vedem cat de multi poti sta fara sex- doar masaje, mangaieri romantice, sarutari pe gat si alte moduri de preludiu inocent. Tot acest joc poate face ca asteptarea sa merite din plin.

Speram ca macar una din aceste idei sa iti faca timpul petrecut acasa mai distractiv, si sa ajute in inlaturarea plictiselii.

Totusi ce e esential este sa ramai acasa, sa eviti contactele sociale, si sa nu te lasi purtat de nebunia generala. Raspandeste iubire, nu virusii!

 

 

(adaptat dupa funfactory.com si level.medium.com)