Electrosex, electrostimulare sunt termeni deja cunoscuti, devin din ce in ce mai populari. Nu e de mirare! Tehnologia evolueaza iar jucariile erotice nu pot decat sa tina pasul.

Pentru cei care sunt mereu in cautare de ceva nou in ceea ce priveste explorarea vietii sexuale, jucariile cu electrostimulare reprezinta o alternativa interesanta. Acest gen de jucarii adauga un nou nivel de senzatii pe care multe persoane le adora, si sunt grozave pentru experimentare in cuplu.

Dincolo de numele sugestiv, electrosexul nu include socuri electrice directe. Insa furnizeaza senzatii asemenatoare cu gadilit, a rula un cub de gheata pe corpul partenerului, a tachina cu o pana, sau alterna senzatii de caldura sau racoare.

In sens general, electrosex reprezinta a include in mod senzual impulsuri electrice in cadrul activitatii sexuale. De obicei dispozitivele se gasesc sub denumirea e-sim, sau jucarii e-sim. Paleta de senzatii poate varia de la preludiu delicat pana la penetrari intensive pentru orgasme prelungite.

Jocurile electro pot fi parte din practicile BDSM dar nu numai. Totul tine de tine si de partener daca vrei ceva mai intens sau te multumesti cu lucrurile obisnuite. Senzatiile unice aduc extaz in intreg corpul, si te poti bucura de acestea singur, sau in doi, sau in trei.

Instructiuni pentru novici

Nu te ingrijora, nu e chiar asa dificil. 

Dispozitivele: e-stim dispozitiv, sau e-stim jucarii

Jucariile cu electrostimulare pot fi impartite in doua categorii: cele care se conecteaza la dispozitive e-stim, care includ electrozi sau accesorii ce se pot conecta la dispozitivul de baza, si jucariile de sine statatoare care au incorporate sistemul e-sim.

Dispozitiv de baza e-sim: sunt panouri de control, care fac legatura cu jucariile. De pe acestea se poate regla controlul de la soft la intens, ritmul pulsatia sau penetrarea. Ii poti comanda de aici.

Jucarii care se pot conecta: aici e vorba de alegere si de gusturi, caci exista o gama variata si pentru oricine: dildo, dildo anal, cusca pentru penis, manusi, bile vaginale sau seturi de electrozi pentru sesiuni individuale de stimulare intensa.

Multi-player: dispozitivele cu doua canale cum sunt Tension Lover sau Pure Vibes pot sustine doua jucarii sau seturi de electrozi in mod simultan, oferind placere si stimulare la dublu.

Zeul deasupra tuturor dispozitivelor e-sim este Cluster Buster, care poate sustine un numar infinit de jucarii, avand 8 canale independente, ce pot fi ajustate individual, pentru a purta pe oricine pe muntele Olimp al placerii. Include telecomanda wireless.

Jucarii cu sistem e-sim inclus: care sunt echipate cu propriul sistem pulsatoriu, si suprafata conductoare, pentru a te bucura de aceiasi placere dar cu mai putine dispozitive. Intensitatea electrostimularii este usor de ajustat prin programele pre stabilite. Un mod usor de a te transforma in fanul electrosex doar la o distanta de buton...usor si delicat sau rapid si intensiv. Vibratorul Tickling Truman abia asteapta noi fani!

Ponturi pentru a incepe!

Iti recomandam sa te obisnuiesti cu acest tip de stimulare in afara corpului.

Cel mai usor este sa testezi jucaria direct in palma:

- Plaseaza jucaria in palma in asa fel incat suprafata sa ia contact cu pielea

- In acest moment porneste stimularea fie pe dispozitiv fie pe jucarie, in functie de tip. Nu iti face griji, automat va incepe cu intensitate redusa.

- Obisnuieste-te cu impulsurile si stimulii pe mana, incercand diverse intensitati. Dar fii atent: pe palme si in general unde intra pielea in contact cu suprafata, curentii sunt distribuiti in mod egal. Daca atingi doar cu doua degete, suprafata automat este mai mica deci si curentii mai concentrati si deodata se va simti mai intens. Deci nu te teme, si daca e posibil evita.

Accesorii pentru utilizatori avansati

Daca deja esti in tema cu electrosexul, nu te va mai soca mare lucru...dar cu toate acestea vrem sa te punem la curent cu unele accesorii sau gadgeturi de care poate nu stii.

Pentru senzatii mai intense si e-reactii incitante:

E-lubrifianti: asigura-te ca folosesti lubrifianti speciali pentru electrostimulare care sunt compatibili cu jucariile, prezervativele si conductivitatea specifica. Exista lubirifianti speciali ca Bonnie & Glide sau The Godfather- care nu doar ofera umiditate specifica ci sunt conductori delicati.

Pentru el: masturbatoare sau dispozitive pentru stimularea prostatei. Pentru placere si rasfat la cote inalte impulsurile electrice te rasfata in moduri greu de imaginat. De la dulce la obraznic.

Pentru ea: bile vaginale. Se regasesc in diverse forme, pentru a explora senzatii de vis. Sunt usoare, cu forma ce le fac usor de manevrat, si ofera libertate de miscare, trimitand totodata impulsuri electrice exact acolo unde iti place.

Este stimularea electrica periculoasa sau daunatoare?

In general stimularea prin jucariile e-sim nu este daunatoare. Daca sunt folosite conform instructiunilor si nu se modifica. Pentru siguranta la cotele cele mai inalte, trebuie sa tii cont de urmatoarele reguli.

Cea mai importanta regula: nu folosi dispozitive e-sim nicaieri deasupra taliei. Evita zona inimii, gatului, sau capul.

Exceptia? Clemele pentru sfarcuri din gama e-sim, care pot fi folosite si pe labii.

Nu fa nici o exceptie daca ai probleme cu inima sau ai un pacemaker, fara consultul medicului, sau in timpul sarcinii, sau in contact cu obiecte sau lichide inflamabile!!

Cum pot retine asta? Electricitatea intotdeauna cauta calea cea mai scurta de a parcurge distanta intre doi poli. Cu aceasta regula in minte iti va fi usor sa verifici daca curentul ar trece prin una din zonele de evitat- cap/creier, inima sau gat.

Grija pentru piele- ponturi pentru a preveni iritatia

Subiectul este relevant mai ales daca vorbim de electrozi.

- Curata delicat zona cu apa si sapun.

- Scurteaza parul din acele zone cu foarfece si nu cu lama de ras.

- Fiecare zona iritata nu ar trebui stimulata.

- Cablurile de conectare ar trebui pozitionate incat sa nu traga de electrozi.

Arsuri cauzate de curentul dispozitivelor?

Caldura e pornita? Da. Arde? Nu! Intensitatea si frecventa curentilor sunt in mod deliberat prea slabe pentru aceasta.

Cu toate acestea daca vorbim de piercinguri si accesorii metalice genitale, sau sterilet, pot atrage curentul si se pot incalzi. Lamureste subiectul cu ginecologul, sau indeparteaza piercingul cand apare efectul de incalzire.

Fara prejudecati: e-sim este BDSM?

Nu neaparat dar sigur ca poate face parte. Si sa fim sinceri fara spiritul de pionerat al SM si BDSM, tehnologia, jucariile si curiozitatea in crestere in domeniu, ar fi ramas probabil la un nivel foarte de baza.

Electrosex poate fi considerat ca parte a SM sau nu. Totul tine de perspectiva si de viziune.

Dar cum spuneam, limitele dintre preludiu, pulsatii si pedepse sunt fluide, iar cand implica jucarii, ofera posibilitati nelimitate.

Have fun!!