Iata ca decembrie si prima ninsoare si-au facut aparitia, iar dupa cum bine se stie acestea sunt primele semne cand toata lumea incepe sa viseze la sarbatori...Craciun, Revelion.

Dar ce ar fi sa ne luam pentru un moment gandul de la mancare, petreceri, haine si alte lucruri specifice Craciunului si sa ne indreptam un pic atentia spre un Craciun doar al nostru, intim si plin de fantezii ascunse,

pentru ca vrem sau nu sa recunoastem cred ca oricare dintre noi are sau a avut fantezii cu Mosul sau Craciunita, de aceea dedicam acest articol unui Craciun numai al cuplurilor dornice de experiente de neuitat..sub bradut.

Credeti sau nu aceasta perioada si toate simbolurile specifice acesteia sunt niste afrodisiace naturale foarte puternice si chiar libidoul tuturor este mult mai crescut, de aceea cred ca ar trebui sa ne oprim un pic din rutina fiecarui an si sa ne indeplinim si cele mai ascunse fantezii legate de seara sau dimineata de Craciun si sa petrecem niste zile de poveste…Putem incepe chiar din seara de Ajun pe care o putem transforma intr-un vis, noi doamnele si domnisoarele transformandu-ne in niste Craciunite sexy  si sa oferim un cadou de neuitat in…pat sau de ce nu… sub brad, sa impresionam partenerul cu o cina romantica.. un masaj si bineinteles, sa lasam frau liber imaginatiei.

Desigur sa nu ii neglijam pe domnii care vor sa fie Mos Craciunul nostruacela pe care ni-l dorim, sexy si dispus sa ne indeplineasca orice dorinta pentru ca am fost "ascultatoare" tot anul si nu l-am asteptat in zadar cu atata ardoare si pregatire.

Dupa cum bine stiti la 4love orice fantezie se indeplineste si nu ezitati sa vi le puneti in practica petrecand un Craciun de neuitat, cu ajutorul nostru si in locul cadourilor clasice de sub brad daruiti-va momente speciale si delicioase in intimitatea casei dumneavostra sub si la lumina beculetelor din brad.

4love va intampina cu o oferta variata de cadouri si va ureaza cu aceasta ocazie un Craciun fericit!!!

Alexussa