Viata sexuala in 2021 va fi diferita acum ca suntem in era Varsatorului.

Lucrurile vor lua o turnura intensa. Energia Varsatorului este despre a face lucrurile in felul nostru unic, deci toate semnele zodiacale vor observa ca 2021 este un an in care ne vom simti incurajati sa ne exploram tabuurile sexuale si dorintele ne-ortodoxe. Este foarte posibil sa ne cautam parteneri sexuali care nu se tem sa exploreze, si care nu se supara de ceva mai dur si dincolo de limite.

Transparenta si comunicarea deschisa si sincera vor fi extrem de sexy avand planetele cheie in semne de aer. Deci daca anul care a trecut am simtit ca vietile noastre nu au fost atat de interesante pe cat ne-am fi dorit, in acest an nivelul de satisfactie va fi direct corelat cu abilitatea noastra de a cere ceea ce vrem. Fluxul comunicarii se imbunatateste, si sexul bomba va fi mai accesibil.

Uranus, planeta suprizelor isi incheie retrogradarea si stationeaza in Taur, in timp ce Marte planeta actiunii, ce guverneaza sexul si atractia, va fi in senzualul Taur pentru 6 saptamani, incepand cu 6 ianuarie. Sexul anul viitor va fi fizic intens. Vom vrea sa ne simtim devorati, dar nu controlati de parteneri.

A face sex in public sau stiind ca sunteti priviti va fi mega stimulator, si cu cat mai surprinzatoare pozitia cu atat mai bine. Odata ce anul nou astrologic isi intra in drepturi in zodia Bebecului, pe 21 martie, vom remarca o crestere a libidoului si a vigorii sexuale. Vom fi mai focusati pe a face sex de dragul experientei, decat a ii adauga semnificatii. Dar dupa luna plina in Scorpion de pe 26 aprilie, vom simti lucrurile total diferit, si vom tanji dupa conexiuni sufletesti care ne lasa plini de dorinta. Sexul se poate simti mistic, si va fi nevoie de extra protectie, pentu ca regulile de reproducere ale Scorpionului si combinatia cu luna plina pot duce la sanse mai mare de sarcini neasteptate.

In timpul sezonului retrogradarii din vara lui 2021, sexul cu un fost iubit este foarte probabil, si cu cat incercam sa ii rezistam, cu atat mai intensa nevoia se va simti. Lucrurile neincheiate ar putea conduce la un climax al tensiunii sexuale- care explodeaza in timp ce Marte tranziteaza zodia Rac de pe 23 aprilie pana pe 11 iunie- moment de maxima fertilitate de asemenea, deci ai mare grija daca nu doresti sa iti maresti familia. Jupiter retrograd in Pesti, apoi Varsator de pe 20 iunie pana pe18 octombrie este un moment ideal pentu a explora sexul tantric si a experimenta preludii mai elaborate cu noi insine si cu partenerii nostri. Inspira-te din filmele erotice, schimba imagini vizuale sexuale cu celalalt si incetineste ritmul in care faci dragoste, pentru a fi mai constient in fiecare moment de ceea ce faci.

Viata va parea de vis in aceasta vara datoria lui Neptun retrograd in Pesti, care ne indeamna sa gandim mai putin si sa simtim mai mult. Ne putem lasa corpurile si sufletele sa fie ghizi principali cand vine vorba de cu cine facem sex. Iar daca sunteti intr-o relatie serioasa, a face dragoste se va simti ca un mod intoxicant de a il cunoaste si explora pe celalalt, si a fuziona cu el, in toate sensurile posibile.

Sezonul Scorpion 2021 este ca din povesti. Cu Marte, planeta actiunii in Scorpion, incepand de pe 30 octombrie, urmat de senzuala luna plina in Scorpion de pe 4 noiembrie, ne va face sa ne simtim mai misteriosi, cutezatori si obraznici, si asta ne incurajeaza sa experimentam si sa mergem mai in profunzime decat suntem obisnuiti, atat sexual cat si emotional. Daca finalizam anul prin manifestarea acelei partide in trei pe care o visam, sau vreo fantezie BDSM, o putem pune pe seama eclipsei nebunesti in Taur de pe 19 noiembrie, amplificandu-ne complet vitalitatea sexuala, pe masura ce anul se incheie.

Deci anul 2021 va fi plin de schimbari si de oportunitati de a ne explora mai profund ca niciodata, asa ca dati-va frau liber imaginatiei si lasati inhibitiile la o parte!