Multumita confesiunilor de pe internet si a "inspiratiei" oferita de materialele pentru adulti, se pare ca toata lumea isi doreste partide de sex in 3.

Poate ca te simti un pic puritan daca nu te incanta la fel de mult ideea. In realitate, in lumea reala, poate sunt cativa care isi doresc sa experimenteze asa ceva, dar foarte multi prefera sexul cu un singur partener (pe rand).

Sexul in 3 este o fantezie comuna, dar majoritatea femeilor prefera sa o lase la nivel de fantezie. Daca te gandesti la modul serios sa adaugi o persoana noua in dormitor, sau daca esti singura si cauti sex casual cu alti doi oameni, de ce nu? Iata cateva ponturi in acest sens.

Sexul in 3 este pentru tine?

Exista un numar de motive pentru care unii se simt atrasi de ideea de sex in 3, cand vor ceva mai mult in viata lor sexuala. Pentru inceput- ai posibilitatea sa cunosti pe cineva nou, din punct de vedere sexual. Poti testa stilul altei persoane, fara sa simti ca iti inseli persoana iubita sau partenerul de viata. Daca nu ai mai fost vreodata cu o femeie, sexul in trei iti poate oferi aceasta oportunitate. La fel si in cazul unui nou barbat, daca ai fost doar cu o persoana pana in prezent.

Se pare ca exista ceva deosebit de erotic pentru unii oameni, cand isi vad partenerii cu alta persoana, si o partida in 3 le permite sa experimenteze asta intr-un mod sigur, cu atat mai mult daca planifica asta. Mai mult decat atat, ai parte de experienta de a fi privit de alta persoana in timp ce te bucuri de placere sexuala. Daca esti un voyeour sau exhibitionist, o partida in 3 poate alimenta de minune preferintele tale kinky.

Si in final, nu putem sa nu mentionam cat de minunat poate fi sa experimentezi a fi stimulat din doua directii in acelasi timp. Cu un singur partener nu poti experimenta o limba pe clitoris in timp ce te saruti cu partenerul, dar adaugand o a treia persoana ecuatiei, iti poate provoca placere mult mai intensa decat ai simtit inainte, si ai optiuni duble de primit de asemenea!.

Partidele in 3 nu sunt totusi pentru oricine. Nu te forta sa faci asta daca nu te incanta ideea, indiferent cat de sexy se presupune ca e. O relatie puternica, fara incredere si comunicare nu este fundamentul pentru sex in 3. O astfel de experienta nu va salva o relatie, la fel cum un copil nu salveaza o casnicie care este pe punctul de a se destrama.

In mod similar, a accepta o partida in 3 in incercarea de a preveni ca partenerul tau sa te insele este o reteta sigura catre esec. Cu siguranta nu ar trebui sa urmezi aceasta idee daca este o amenintare sau ultimatum in cazul unei astfel de relatii.

De multe ori femeile raporteaza ca participa la astfel de relatii pentru ca le face placere partenerilor. Exista o linie fina intre a te juca si a accepta ceva care va provoca resentimente si distanta intre tine si partenerul tau. A pastra tacerea in aceasta privinta poate parea o cale de a mentine pacea, dar in acelasi timp poate fi exact opusul a ceea ce ar trebui sa faci.

Desi poate nu ajungi sa participi la o partida in 3 si partenerul tau va fi dezamagit, poate este o oportunitate sa descoperi ca partenerul tau simte la fel si ca puteti lucra asupra increderii si comunicarii, pana veti fi pregatiti pentru acest gen de experienta.

A gasi partenerii perfecti

Chiar daca esti sigur ca vrei o partida in 3, nu ar trebui sa te grabesti sa te arunci asa inainte. Exista cateva aspecte de care sa tii cont, la fel cum sunt anumite lucruri de pus la punct daca decideti sa faceti sex anal sau orice alta experienta erotica noua.

De exemplu, iti doresti inca o femeie sau inca un barbat in dormitor? Doua femei si un barbat sau doi barbati si o femeie? Prima varianta este adesea preferata de barbati.

Urmatoarea intrebare se refera la cine va lua parte la partida in 3...

Daca esti intr-o relatie, partenerul tau va lua partea la 1/3 din ecuatie, dar a fi singur nu inseamna ca nu te poti bucura de o partida in 3. Trebuie doar sa gasesti doua persoane disponibile in acest sens. Ai putea fi invitatul perfect pentru sex in 3 in cadrul unui cuplu, sau dimpotriva, nici unul din voi nu trebuie sa fie intr-o relatie.

Exista doua optiuni majore de gandire cand e vorba de sex in 3: fie alegi un prieten in care ai deja incredere si te simti atras de idee pentru ca transmite siguranta....fie optezi pentru cineva nou, pe care nu va mai trebui sa il vezi vreodata dupa.

Ultima poate fi o optiune grozava daca te simti ciudat sa ramai prieten cu unii, dupa ce i-ai vazut dezbracati sau le-ai provocat orgasm. In plus nu trebuie sa mai vorbesti vreodata cu cineva strain daca partida in 3 nu s-a finalizat atat de bine.

Mai departe, poate fi dificil de descifrat daca un prieten este deschis ideii de a lua parte la o partida in 3. Daca cunosti un prieten care si-a exprimat vreodata deschiderea catre o partida in 3 sau a mentionat ca e deschis spre o astfel de experienta cu tine sau partenerul- iti va fi mai usor sa abordezi subiectul. Dar cu toate acestea risti sa compromiti intreaga prietenie daca se poate simti ofensat de o asa propunere.

Insa multumita internetului, a gasi o persoana care sa ti se alature unei partide in 3 este mai usor ca niciodata, datorita numeroaselor retele de socializare, unele chiar dedicate explicit intalnirilor de acest gen. Este suficient sa descrii ce iti doresti mai exact si cu siguranta vei intra in contact cu persoane care vor fi potrivite.

Dar pastreaza in minte...

Doar pentru ca cineva e interesat nu inseamna ca este potrivit. Nu doar ca trebuie sa iei in considerare chimia dintre doua persoane, dar si modul in care se inteleg. In plus, pot fi probleme- daca cu totii veti fi atrasi unii de altii, daca aveti interese sexuale si fantezii comune, si chiar starea de sanatate-motive ce va pot intoarce inapoi pe listele de cautari, dupa ce gasiti o persoana.

Cel mai bune pozitii :

Pana in acest punct speram ca v-ati cunoscut membrii triadei si ca abia asteptati sa treceti la actiune.

Ce faceti acum?

Poate fi coplesitoare ideea de a avea o persoana in plus de care sa tii cont in dormitor, dar cu un pic de planificare inainte, si constientizare a ceea ce urmeaza sa faceti, lucrurile vor deveni mult mult mai usoare. Sa vedem cateva pozitii potrivite.

Pozitiile vor varia dupa criteril 2 femei + 1 barbat sau 2 barbati + 1 femeie.

Daca este vorba de o partida in 3 cu doi barbati, iata cateva idei:

Dubla penetrare- un partener penetreaza anal, celalalt vaginal. Unul din barbati poate sta intins pe spate, femeia deasupra, si celalalt o poate penetra de la spate.

-Turnul Eiffel- acest nume amuzant vine din modul cum se vede dintr-o parte imaginea cu toti participantii. Femeia este penetrata pe la spate de unul din barbati, in timp ce ii ofera sex oral celuilalt.

- Misionarul- femeia are unul din barbati intre picioare, in pozitia misionarului, si celalalt poate ingenuchea la capul femeii, unde aceasta ii poate oferi sex oral, rasfatand din plin penisul si testicolele.

- Pe margine- femeia va sta intinsa cu gatul in afara marginii patului. Unul din barbati te o poate penetra clasic, in timp ce ii va putea oferi celuilalt ce va sta la margina patului- sex oral.

Dar in ceea ce priveste sex in 3 cu doua femei si un barbat?

- Cursa dubla- una din femei sta pe fata lui, in timp ce cealalta sta in pozitia clasica deasupra.

- 69 + 1- cele doua femei vor fi in pozitia 69, iar barbatul va penetra una din ele. Este mai usor daca una din femei va sta in pozitia pe la spate, iar din unghiurile potrivite poate face sex chiar cu femeia de dedesubt.

- Navigarea la distanta- barbatul penetreaza femeia cu picioarele peste umeri. Cealalta femeie o incaleca pe prima, pentru a primi sex oral. Barbatul si femeia se pot saruta lejer, si o pot mangaia pe sani pe cealalta.

- Barca - barbatul sta pe spate cu una din femei calare pe fata lui. Cealalta femeie sta deasupra in pozitia clasica, avanad mana disponibila pentru a o mangaia pe cealalta pe sani sau spate.

Unele pozitii functioneaza indiferent de gen. De exemplu stati in cerc incat fiecare sa ofere sex oral celuilalt, si cu siguranta veti avea partea de distractie. Desigur este intotdeauna distractiv cand doi din participanti ii ofera sex oral celui de-al treilea. Sau unul singur poate oferi sex oral celorlalti doi, daca stau aliniati unul langa celalalt.

Intotdeauna pot exista variatiuni ale acestor pozitii, si atat timp cat toata lumea se simte bine nu exista pozitii corecte sau gresite. Sau poate unul din membri prefera sa se masturbeze in timp ce ii priveste pe ceilalti. Daca cineva are maini sau guri libere, profita de ocazie pentru stimulare.

Sexul in siguranta si partidele in 3

Indiferent ca faci sau nu sex cu cineva nou, este important sa vezi daca sta bine cu sanatatea sexuala, lucru cu atat mai valabil in cazul sexului in 3. Daca fiecare are analizele facute recent, si sunt bune, puteti merge inainte si sa va bucurati unul de celalalt. A folosi prezervativul este grozav pentru bolile cu transmitere sexuala, insa virusul HPV se transmite prin piele si e riscant.

In final nici un deget, limba sau penis nu ar trebui sa treaca de la anus la vagin sau gura. Desi poate e o imagine adesea vazuta in filmele pentru adulti, bacteriile prezente in anus sunt daunatoare celorlalte orificii. A schimba prezervativele inainte de a schimba orificiile este ideea cea mai sigura.

Cum sa ai parte de sex in 3 fara emotii si sentimente ranite

A adauga inca o persoana in dinamica voastra, chiar daca este vorba de placere sexuala temporara adauga mai multe emotii in ecuatie.

- Una e cum te simti tu referitor la aceasta persoana

- Cum simte partenerul tau despre el/ea

- Cum va simtiti voi doi referitor la emotiile celei de-a treia persoane

- Unul din voi poate ca are o conexiune mai buna cu noua persoana.

Ai putea fi surprins de ceea ce simti. Unele persoane se pot simti geloase sau nesigure in timpul sau dupa o partida in 3, ceea ce le arunca in propria capcana, tinand cont ca ei au fost cei care au abordat subiectul din start. Alteori, partenerul care nu a fost cel care a initiat ideea poate fi cel care se bucura mai mult de moment de fapt.

Toate aceste emotii sunt perfect normale, si nu trebuie sa iti afecteze actuala relatie daca reusesti sa comunici eficient. Pentru inceput, poate fi de ajutor sa vorbesti cu iubitul tau despre potentialele emotii pe care le poti avea inaintea actului. Recunoaste ca poti avea emotii negative sau pozitive, care iti pot parea dificil de gestionat. Ambii puteti discuta despre posibilele reactii ale emotiilor celuilalt.

Este la fel de important sa comunicati in timpul partidei. Daca oricare din voi vrea sa se opreasca- ar trebui sa faci asta imediat.

Chiar si o pauza te poate ajuta sa te regrupezi, si sa discuti despre emotiile si sentimentele voastre. Este intotdeauna o idee buna sa ceri feeedbackul partenerului, si asta se aplica si in cazului sexului in 3. Chiar daca ca e vorba de un partener nou, aceleasi tehnici se aplica, si te poate ajuta sa navighezi prin marea de emotii pe care le poti trai in cadrul unei partide in 3.

Un lucru pentru care ar trebui sa fii pregatit este ca s-ar putea ca unul dintre voi sa vrea sa se opreasca. Poate veni deodata direct, spus, cerut sau vei observa ca unul din voi este rezervat. Acesta este un moment perfect sa ceri feedback. Uneori emotiile pot deveni atat de intense ca cineva poate simti simptome de atac de panica sau lacrimi. In acest punct, comunicarea si grija preced orice alt beneficiu pe care l-ai putea obtine dintr-o partida in 3.

Pentru unele cupluri, a lua partea la sex in 3 le poate revitaliza vietile. Dar, a te grabi sa faci sex in 3 poate ruina de asemenea o relatie. Asa ca asigura-te ca inainte esti pregatit emotional, mental si logistic, si tine cont de faptul ca oricat iti doresti asa ceva, s-ar putea sa nu fie minunat. Pe de alta parte, a lua parte la o partida in 3 poate deschide noi cai spre o noua lume din punct de vedere sexual. Nu ai de unde sa stii pana nu incerci.