Transport si Livrare

Costul de livrare prin Posta Romana este de 19 lei. Prin Curierat Rapid livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON, iar pentru comenzi mai mici de 300 RON costul de livrare este 14 RON.

Livrarea se face prin sistem ramburs. Datorita faptului ca serviciile Companiei Nationale Posta Romana nu au ajuns la o fluidizare perfecta, este posibil ca avizul de instiintare ca ati primit un colet sa nu ajunga la dvs. Astfel , va rugam ca si in cazul in care acest aviz nu a ajuns la dumneavoastra, sa mergeti in termen de 4 zile lucratoare la oficiul postal ce apartine de adresa furnizata de catre dvs. Toate coletele confirmate de operatorul site-ului sunt expediate 100%.

Pachetul este discret, iar ambalarea se face in conditii de igiena maxima in cutii mate ce nu dezvaluie continutul.
Daca doriti o livrare mai rapida, sau vreti sa primiti coletul la o alta adresa (de ex. la servici) se poate alege curieratul rapid. Pentru curierat rapid nu este necesar ca adresa furnizata sa coincida cu cea din buletin si se va achita in plus o taxa de expediere de 14 RON. Veti fi contactat telefonic de catre operatorii nostri pentru detalii despre livrare.

Produsele vor ajunge in 1-2 zile prin curierat rapid si in 3 zile lucratoare prin posta.

Saptamanal avem reduceri de 10% la o gama foarte variata de produse.

Nu exista limita minima pentru a face comanda! Garantam confidentialitatea datelor. Nu incurajam spam-ul, iar adresa dumneavoastra de e-mail si datele personale fac obiectul relatiei pe care o aveti cu site-ul www.4love.ro. Preturile au inclus TVA.

location