Iti propunem 5 exercitii de yoga care te vor ajuta sa obtii orgasme mai intense si practic sa devii experta in arta sexului.

Pe langa faptul ca viata ta sexuala va fi imbunatatita si partidele de sex vor fi mult mai intense, exercitiile de yoga pe care ti le vom prezenta aduc si un plus de beneficii pentru sanatate. Exercitiile intensifica circulatia sangelui, tonifica musculatura, energizeaza si relaxeaza. 

 

Numeroase studii de specialitate au gasit o legatura puternica intre lipsa de activitate fizica si disfunctia erectila la barbati sau dificultate in atingerea orgasmului la femei. De aceea, se recomanda realizarea de exercitii fizice in mod regulat pentru o stare optima de sanatate. Iar daca mentinerea starii de sanatate optime nu te determina sa faci mai mult sport, imbunatatirea vietii sexuale cu siguranta reprezinta motivatia principala pentru care te vei apuca de urmatoarele exercitii. 

 

Noi ne-am oprit asupra catorva exercitii de yoga, usor de realizat, constand in pozitii simple si totodata complexe, dar mai ales eficiente. Aceste exercitii imbunatatesc viata sexuala pe termen lung.

 

 

POZITIA 1

 

Din pozitia sezut, cu picioarele incrucisate, se realizeaza exercitii de respiratie. Inspira pe nas, lent si tine-ti respiratia pret de 5 secunde, dupa care expira pe gura intr-un interval de 5 secunde. Continua exercitiul timp de 1 minut.

 

Repetitii: 1 minut

 

 

 

POZITIA 2

 

Din stat in genunchi, avand corpul arcuit si barbia atingandu-ti pieptul inspira adanc. Expira in timp ce iti curbezi spatele cat de mult posibil, iar capul il ridici. In timpul acestui exercitiu toata atentia se concentreaza asupra musculaturii pelvine, realizandu-se o usoara contractare a acestei regiuni. Repeta miscarea de 5-6 ori.

 

Repetitii: 5-6

 

POZITIA 3

 

Acum intinde-te pe burta, in pozitia cobra, cu palmele pe podea si picioarele perfect intinse. Ridica-te lasand picioarele in aceeasi pozitie, mainile perfect intinse si arcuieste corpul cat de mult posibil. Ridica capul si inspira. Revino la pozitia initiala incet si expira. Repeta miscarea de 10 ori.

 

Repetitii: 10

 

POZITIA 4

 

O alta miscare importanta din yoga ce te ajuta sa te incalzesti si iti stimuleaza intens musculatura consta in pozitia urmatoare. Din pozitia cobra, ridica-ti usor posteriorul cu mainile pe podea, pana ajungi in pozitia unui V inversat. Mentine pozitia pret de cateva secunde.

 

Repetitii: cateva secunde

 

 

POZITIA 5

 

Un alt exercitiu extrem de util pentru obtinerea unor partide de sex fierbinte este pozitia podul. Mainile se tin pe podea, picioarele indoite de la genunchi, iar bazinul se va ridica in timp de palmele vor fi fixate de podea. Respira incet si adanc. Mentine pozitia pret de 60 secunde. Miscarea se va repeta de 4-5 ori.

 

Repetitii: 4-5

 

 

Aceste exercitii sunt utile atat pentru femei, cat si pentru barbati. Asadar, ati putea incerca sa va antrenati impreuna, incheind antrenamentul cu o partida de sex pe cinste.

 

Sursa foto: soundbodylife.com