Iata ce trebuie sa faci ca sa obtii ce iti doresti!

Poate ca iti doresti sa iti condimentezi viata sexuala cu un vibrator sau cu o pereche de catuse. Sau poate doar iti doresti ca partenerul tau sa iti faca sex oral mai des?

 

Orice ar fi, te asiguram ca nu esti singura care isi doreste sa incerce ceva nou si incendiar in materie de sex.

Sexologii sunt de parere ca femeilor le este greu sa discute explicit  cu partenerii despre cea ce isi doresc in dormitor. Desigur, exista si exceptii.

Noi te asiguram ca impartasirea dorintelor sexuale cu partenerul creaza o legatura puternica intre voi si va consolideaza relatia. Daca poti vorbi cu el despre fanteziile tale sexuale, cu singuranta vei realiza ca aveti o relatie bazata pe incredere si veti depasi impreuna toate momentele dificile care pot aparea in viata voastra de cuplu.

Daca inca nu te-am convins, iti mai spunem ca cercetatorii au ajuns la concluzia ca acele cupluri care experimenteaza lucruri noi in dormitor macar de 2-3 ori pe an, au sanse considerabil mai mari de a ramane impreuna pentru mai mult timp.

Poti crede ca este mai usor de spus decat de facut, nu? Suntem de acord cu tine si, de aceea, am pregatit pentru tine un ghid pas cu pas pentru a obtine ce iti doresti de la partenerul tau:


1. Afla ce iti doresti

Este imposibil ca partenerul tau sa iti ofere ce iti doresti daca nici macar tu nu stii care este acest lucru. Asa ca, daca iti doresti sa incingi lucrurile in dormitor dar nu stii de unde sa incepi, trebuie sa stii mai intai care sunt zonele tale erogene. Pentru a le descoperi incearca masturbarea. Exploreaza-ti corpul folosind diferite tipuri de atingere, presiune, lubrifianti si jucarii erotice si lasa-te prada fanteziei.

De asemenea, este important sa tii cont si de ceea ce isi doreste el, asa ca ii poti cere sa isi faca o lista cu lucrurile pe care el ar dori sa le incerce in dormitor. Nu te teme ca acest lucru va strica surpriza, de fapt, majoritatea cuplurilor considera ca este destul de dificil sa fi spontan in pat. O lista cu ceea ce ambii va doriti este un mod inteligent de a evolua in viata sexuala.

2. Comunicati

Odata ce stii ce iti doresti, fie ca este vorba de bile anale, mai mult sex oral sau mai multa pasiune, este momentul ideal sa ii dezvalui  si partenerului tau dorintele tale.

Daca nu stii cum sa ii sugerezi sa folositi jucarii erotice in timpul actului sexual, puteti vizita un Sex Shop impreuna. Vibratoarele, costumele sexy si toate celelalte dispozitive expuse, va vor da cu siguranta idei.

Daca tot ce iti doresti este mai multa pasiune in dormitor, tot ce trebuie sa faci este sa il indrumi chiar in timpul actului sexual cum sa te satisfaca. Oferindu-i feedback si incurajari este primul pas pentru o relatie mai deschisa intre voi doi in cea ce priveste nevoile voastre sexuale. Fa tu primul pas si cu siguranta va prinde si el curaj sa iti spuna ceea ce isi doreste.

3. Discutia de dupa

Dupa ce ati incercat o anumita pozitie este important sa ceri feedback explicit de la partener pentru a stabili daca este una in care amandoi v-ati simtit confortabil si daca se merita sa o mai incercati. Daca considerati ca respectiva pozitie este mai incitanta in teorie decat in practica sau ca partenerul tau nu s-a simtit tocmai confortabil este cel mai bine sa nu o mai repetati. Multe lucruri par cool in filme sau in carti dar cand le incerci in viata reala situatia este cu totul alta.

O experienta nereusita insa nu trebuie sa te impiedice sa experimentezi lucruri noi. Tine minte ca este in ordine sa iti doresti cateodata sa experimentezi lucruri noi in dormitor, dar  asta nu inseamna ca fiecare partida de sex trebuie sa arate ca o scena din Fifty Shades of Grey.

 

sursa: Women’sHealth