Sextingul este o metoda prin care iti inciti partenerul cu texte obraznice, cuvinte fierbinti, imagini provocatoare sau chiar filmulete cu tine in ipostaze sexy, toate prin intermediul telefonului.

Cati dintre voi au incercat macar o data sa faca sex prin telefon?  Aceasta metoda este preferata mai ales de cuplurile aflate la distanta, astfel reusind sa mentina aprinsa pasiunea dintre ei.

Desi sextingul este la moda printre relatiile la distanta, aceasta metoda poate fi o forma de preludiu incitanta pentru ambii parteneri chiar daca locuiesc impreuna. Sexologii sustin ca sexul prin telefon creste libidoul si condimenteaza viata sexuala.

Si totusi, trebuie sa tii cont de cateva reguli inainte sa formezi numarul.

1.  Pregateste-te psihic inainte de a suna.

Sextingul nu este o metoda practicata de persoanele pudice si iti trebuie 1 dram de nebunie si curaj pentru a face acest pas. Pregateste-ti cuvintele si intra in pielea personajului in asa fel incat cel sunat sa intre in joc.

2.  Exerseaza vocea. 

Pregateste-ti o voce senzuala, fii pasional(a) si cu siguranta vei avea parte de o convorbire de neuitat.

3.  Schimba ritmul vocii.

Atunci cand e cazul, schimba ritmul vocii de la tare la soapte. Treci de la un ritm mai lent la unul alert si foloseste imperative.

4.  Stinge lumina si imbraca-te lejer.

 Inainte de a-l apela, fa o baie cu spuma, imbraca-te lejer, stinge luminile, toarna-ti un pahar cu vin si relaxeaza-te.  Daca te simti confortabil intr-o lenjerie sexy sau doar in prosopul de baie, apelul catre iubitul tau poate fi initiat. 

Toata "aventura" incepe cu o conversatie normala, vorbind despre ce ai facut de-a lungul zilei sau despre orice alt subiect, iar apoi, in mod natural, totul poate fi deviat spre... sex, spre o partida de sex prin telefon. Poti incepe printr-un flirt nevinovat... "Cum ti-a mers astazi, iubitule?" - ar putea fi o replica buna pentru inceput. Sau daca preferati sa fiti mai "brutali", te poti adresa cu un "Te vreau acum...acolo jos!".

5.  Vrei sa te ating...acolo?

Spune-i ce i-ai face: cum l-ai dezbraca, unde si cum l-ai atinge, unde l-ai saruta. Inchide ochii atunci cand ii spui acestea sau, daca ai o poza cu el la indemana, priveste-o. Acum este momentul sa te folosesti de toate detaliile, pentru ca sexul la    telefon trebuie sa fie unul plin de amanunte, fara descrieri vagi si lipsite de substanta.

 Lasa-l si pe el sa de-a frau liber imaginatiei, sa isi spuna fantezia si va puteti completa unul pe celalalt. Spune-i cum si unde vrei sa fii atinsa. Fa-i cunoscut faptul ca te atingi si iti doresti ca si mainile si buzele lui sa iti dezmierde corpul.

Cateva jucarii sexuale si un vocabular mai deocheat va pot fi de mare ajutor intr-o partida de sex prin telefon. Pana la urma este ceva intim intre voi doi si totul este permis, nu-i asa?

Sursa: eva.ro