Iata de ce!

Barbati care folosesc jucarii sexuale sunt mai multi decat ti-ai putea imagina. Ideea ca barbatii folosesc jucarii sexuale este una tabu. Dar nu trebuie sa fie asa.

Exista o varietate cunoscuta de jucarii sexuale pentu femei, dar exista si o multime de optiuni disponibile pentru barbati. In timp ce multi barbati sunt rusinati de ideea de a folosi jucarii, 45% dintre ei le folosesc fie singuri, fie impreuna cu partenerul. Aceasta statistica poate parea socanta, dar in realitate lucrurile ar trebui sa stea altfel.

 

Avantajele barbatilor care folosesc jucarii sexuale

In afara ca sunt distractive, jucariile au o multitudine de beneficii. Inainte de a judeca sau a respinge ideea, aruncati o privire asupra beneficiilor pe care o jucarie masculina o poate aduce in viata si relatie.

Imbunatatesc sanatatea fizica

Masturbarea este buna pentru sanatate, iar jucariile pot face ca acest lucru sa fie si mai bun. Desi nu e nimic gresit in folosirea mainilor, in timp acest obicei poate deveni plictisitor. Jucariile sexuale pot face masturbarea mai placuta si pot oferi orgasme mai bune si mai intense.

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale masturbarii pe care oamenii nu il cunosc este ca poate reduce riscul de cancer de prostata. De asemenea, masturbarea poate stimula sistemul imunitar si poate imbunatati sanatatea mintala si cardiovasculara.

Imbunatatesc sanatatea sexuala

Jucariile sexuale masculine te pot ajuta sa explorezi ce simte corpul tau si sa iti construiasca increderea inainte de a experimenta ceva cu un partener care ar putea sa nu fie pregatit. Pentru persoanele care au deficiente in mentinerea libidoului sau care ejaculeaza prematur, exista anumite jucarii care pot mentine o erectie puternica sau chiar intarzie ejacularea.

Distractie pentru cupluri

Folosirea jucariilor cu un partener poate fi deosebit de intim daca explorezi noi modalitati de a obtine placerea.

Conectare la distanta

Jucariile sunt un mod interesant pentru cupluri de a se conecta intim atunci cand se afla intr-o relatie la distanta. O aplicatie pe telefon si...restul e placere!

Sa vorbim putin despre tipurile de jucarii.

Mansoanele pentru masturbare imita un vagin, o gura sau un anus si sunt concepute pentru jocurile solo. Sunt realizate dintr-o varianta diversa de materiale, care mai de care mai moi si mai atractive si sunt cu siguranta muuuuult mai prietenoase decat mana ta! 

Inelele pentru penis sunt de asemenea un accesoriu care restricioneaza fluxul de sange pentru a intarzia ejacularea. Avantajul de a le folosi este ca imbunatatesc erectiile si intensifica senzatiile simtite. Sunt distractive atat pentru jocurile solo, cat si pentru partener, sunt simple sau cu vibratii, stimuleaza zonele erogene si pot fi folosite pe post de vibrator daca nu sunt fixate in jurul penisului.

Dildourile anale pot fi folosite de catre oricine si sunt disponibile intr-o varietate de forme, materiale si dimensiuni, in functie de preferinte. Aceste jucarii raman la locul lor in timpul penetrarii si pun presiune in apropierea punctului G atat la femei, cat si la barbati.

Stimulatoarele pentru prostata sunt concepute pentru a ajunge la glanda prostatica si a o stimula. Unele jucarii vibreaza si pulseaza in acelasi timp. Totusi, aceste stimulatoare pot fi intimidante pentru cei care nu au experimentat jocurile anale. Cu o minte deschisa, barbatii care folosesc acest tip de jucarii sexuale isi imbunatatesc in mod evident viata sexuala.

Extensiile sau mansoanele sunt practic o varianta pentru cei care isi doresc sa mareasca lungimea si circumferinta penisului si pot fi folosite pentru o oferi partenerului o experienta mai placuta, precum si prelungirea actului sexual. Le gasiti intr-o varietate larga de texturi si forme si asigura atat placerea, cat si distractia in timpul folosirii.

Jucariile smart sunt printre cele mai cautate deoarece indeplinesc o sumedenie de functii si raspund la multiple cerinte. Functioneaza atunci cand sunt utilizate la distanta, pot fi conectate la internet si controlate de partener, pot vibra pe ritmul muzicii, pot avea camere de filmat, functii de incalzire samd. Acestea sunt perfecte pentru relatiile la distanta, cat si pentru partenerii care se bucura de riscul de a folosi jucarii in spatii publice.

Pentru barbatii care folosesc jucarii sexuale, speram ca acesta a fost un articol util. Pentru cei care inca nu au incercat, dar n-ar spune nu in viitorul apropiat, ne dorim sa credem ca i-am ajutat sa-si dea seama ca nu e nimic de care sa se rusineze. Pana la urma, exista atat de multe optiuni indiferent de sexualitate sau experienta!

Daca nu stiti de unde sa incepeti, nu ezitati sa ne contactati pentru a va ajuta sa alegeti jucaria care vi se potriveste cel mai bine.