Fanteziile joaca un rol important in viata noastra, facand parte din imaginatia fiecaruia dintre noi. Ni le inchipuim mereu, oriunde, fiind considerate o modalitate prin care oamenii isi exploreaza sexualitatea.

Ele pot lua diverse forme si ne ofera libertatea de a incerca multe din lucrurile pe care nu am avea curaj sa le facem in viata reala.

Fanteziile nu iau intotdeauna o forma reala, ele pot ramane doar in imaginatia noastra, insa a ne bucura de ele este dreptul fiecaruia dintre noi. Depinde de noi daca dorim sa ne rezumam doar la starea de visare sau dorim sa punem in practica fanteziile erotice ce aduc un plus de energie vietii noastre sexuale. Fanteziile difera de la un sex la altul, studiile aratand ca barbatii se gandesc inzecit mai mult decat femeile la fanteziile lor sexuale. Acest lucru se poate datora faptului ca barbatii au un nivel mai ridicat de hormoni sexuali care se regaseste in organismul lor.

La ce ne ajuta fanteziile erotice?

Fanteziile erotice se afla undeva in subconstientul nostru si chiar daca nu dorim sa le acceptam, ele exista. A da frau liber fanteziilor ne ajuta enorm in viata sexuala, ele au rolul de a creste dorinta sexuala, mentin starea de excitare si chiar pot declansa orgasmul.

In cazul cuplurilor care inainteaza in varsta, dorinta sexuala nu este atat de aprinsa ca la inceput, iar in acest caz fanteziile erotice joaca un rol important de imbunatatire a vietii sexuale.

Tu ce fantezii sexuale ai experimentat?

Cand vine vorba de imaginatie in timpul actului sexual, atat femeile, cat si barbatii doresc sa puna in aplicare diverse fantezii. Insa nu toti au curajul sa imparataseasca partenerilor cele mai intime fantezii.  

Ideal ar fi sa discutati in cuplu despre gandurile voastre cele mai ascunse in ceea ce priveste viata sexuala, dar inainte sa evaluati precis daca ceea ce veti spune partenerului va poate afecta viata de cuplu sau nu.

Incercati sa va impartasiti din fanteziile care ar putea fi acceptate de partener(a) si de ce nu, sa le puneti in practica. Daca unul dintre voi este putin mai timid, incercati sa va impartasiti din fantezii in mod indirect, si s-ar putea sa aveti suprize placute sau chiar sa fiti uimiti de ce veti experimenta la urmatoarea partida de sex.

Cateva dintre cele mai ascunse si totusi cele mai practicate si dorite fantezii erotice ti le impartasim noi acum:

  1. Menage a trois: Una dintre cele mai intalnite fantezii in randul barbatilor este sexul cu 2 femei deodata. Desi barbatilor nu le este foarte usor sa multumeasca o singura femeie, faptul ca ar avea 2 femei in pat ii stimuleaza la maxim. Acesta este momentul oportun de a-si confirma virilitatea si de a-si implini orgoliul de barbat.

  2. Sexul cu o femeie rea: De obicei barbatii sunt cei care domina in pat, iar femeilor le place, insa barbatii sunt excitati de ideea ca ar putea fi si ei dominati la un moment dat de “femeia rea”. De aici porneste atractia pentru femeile greu de abordat, usor agresive, aceasta devenind o adevarata provocare pentru barbat. In acelasi timp, barbatii se simt atrasi si de femeia care joaca dupa propriile reguli.

  3. Sex in fata oglinzii: Reflexia din oglinda provoaca o placere deosebita cuplurilor si astfel ei sunt puternic stimulati vizual. A face dragoste in fata oglinzii incita imaginatia oricarei persoane, iar barbatii au posibilitatea de a admira corpul femeii in diverse pozitii sexuale.

  4. Sex pe masa din bucatarie: Orice coltisor din casa poate constitui un adevarat loc de nebunii. In urma unor sondaje, mai bine de 50% dintre barbati au declarat ca prefera o partida de sex memorabila pe masa din bucatarie. In acest mod, exista posibilitatea de a pune in practica foarte multe pozitii sexuale, iar barbatul detine controlul absolut.

  5. Jocurile erotice: Jocurile erotice au in prim plan femeia care interpreteaza un rol. De cele mai multe ori aceasta este fie sclava lui sexuala, fie stapana partidei. Accesoriile au un rol important in desfasurarea unui astfel de moment. Astfel ca, jucariile sexuale, costumele din latex, catusele sau cravasa sunt cateva din obiectele preferate de cupluri.

Sursa: kudika.ro