Daca in articolul anterior am vorbit despre alegerea vibratorului pentru incepatori, acum e timpul sa vorbim despre cum se foloseste un vibrator.

Cautarea locului magic poate fi o calatorie destul de lunga daca nu stii exact ce pasi sa parcurgi pentru a atinge varful icebergului.

Mai mult decat atat, vibratoarele pot fi utilizate atat pentru a simti placere intensa, cat si pentru a aduce o schimbare in plus relatiei de cuplu. De aceea, pe langa informatiile ce tin de utilizarea vibratorului pentru masturbare, vom discuta si despre utilizarea vibratorului in cuplu si beneficiile acestuia.

 

1. Pregateste-te pentru a experimenta un moment de placere cum nu ai mai avut pana acum!

Asigura-te ca esti singura in camera si nu te va deranja nimeni. Gaseste-ti un loc confortabil, intim, pune-ti telefonul pe silent si fii sigura ca nimeni si nimic nu-ti va distrage atentia de la momentul petrecut cu tine insati. Pune-ti pe fundal muzica care te face sa intri in starea de care ai nevoie pentru a petrece momente unice cu tine, redu lumina, eventual foloseste cateva lumanari ce creeaza o lumina difuza si fii pregatita pentru pasul urmator.

 

2. Incepe cu degetele

Incalzeste-ti zonele erogene jucandu-te cu degetele pe tot corpul. Simte-ti fiecare particica a corpului si regaseste-ti zonele sensibile care prin atingere iti produc fiori. Apoi coboara incet cu degetele catre clitoris si exploreaza zona vaginala cat mai mult, redescopera ceea ce te face sa simti placerea intensa. 

 

3. Testeaza-ti vibratorul

Inainte de a permite contactul dintre zona intima si jucaria ta sexuala, testeaza vitezele vibratorului, familiarizeaza-te cu toate setarile, lasa-l sa functioneze cateva secunde pe fiecare nivel de vibratie si apoi il poti utiliza cu incredere.

 

4. Primul contact cu vibratorul

Inainte de a folosi vibratorul, un lubrifiant te-ar ajuta sa realizezi o penetrare mai placuta. Apoi seteaza vibratiile la nivelul cel mai scazut si incepe treptat sa il introduci in vagin. Nu te grabi! Bucura-te de fiecare moment si cu siguranta punctul culminant va fi cu mult mai intens decat ti-ai imaginat vreodata. Exploreaza fiecare particica a vaginului tau, aloca timp si clitorisului, parcurge drumul care te face sa simti fiori.

 

5. Obtinerea unui orgasm clitoridian

Daca nu ai rabdare sa explorezi fiecare particica a zonei tale intime si te vei concentra mai mult pe zona erogena externa, este foarte probabil ca vei experimenta doar un orgasm clitoridian care, de altfel, este si cel mai intens. Insa, inainte de a obtine un orgasm cu siguranta vei dori sa te bucuri mai mult de placere sexuala si vei dori sa iti cunosti mult mai bine trupul. Schimba vitezele vibratorului treptat, penetreaza clitorisul insa nu in mod constant si permite trupului tau sa reziste mult mai mult placerii. Nu uita sa te relaxezi din cand in cand, sa respiri si sa traiesti fiecare senzatie intensa pe care ti-o ofera corpul tau.

 

6. Introducerea vibratorului in vagin

Revino la cea mai joasa treapta de viteza a vibratorului si introdu-l usor in vagin, fara a-l introduce fortat, lucru ce te va face sa te simti inconfortabil. Cu miscari de “du-te – vino” incearca sa localizezi punctul G fara a uita insa de clitoris si treptat se creste si nivelul de vibratii in functie de ceea ce simti ca aduce mai multa placere corpului tau.

 

Atunci cand vrei sa utilizezi vibratorul in cuplu, fii sigura ca partenerul nu are o problema cu asta. Consimtamantul amandurora va crea un moment de confort, lucru ce va ajuta la consolidarea relatiei de cuplu. Odata ce amandoi v-ati decis ca un vibrator ar suda si mai mult relatia sexuala, este timpul sa parcurgeti 2 pasi importanti: preludiul si penetrarea propriu-zisa. 

 

7. Preludiu

Permite-i partenerului sa testeze fiecare functie a vibratorului si sa se familiarizeze cu el inainte de a-l testa cu tine. Dupa ce v-ati familiarizat amandoi cu functiile jucariei sexuale, puteti incepe un preludiu prin care el va afla care sunt zonele tale sensibile. Prima experienta cu vibratorul in cuplu va fi o adevarata aventura. Practica face diferenta!

 

8. Penetrarea propriu-zisa

Un vibrator te ajuta sa obtii placerea dupa care multe femei tanjesc: orgasm vaginal si orgasm clitoridian. In timp ce partenerul te penetreaza, apasa vibratorul pe clitoris pentru a obtine placere dubla. Sau ai putea sa introduci vibratorul in vagin, timp in care partenerul tau se va juca cu clitorisul.

 

Nu ezitati sa fiti creativi! Bucurati-va de fiecare experienta, comunicati intre voi si experimentati lucruri noi.