Seduce!

Ce te-as seduce intr-o seara ploioasa de mai, atunci cand totul afara miroase a tine. As aduce mirosul ploii la noi in asternuturi albe, as incuia usa si as pastra ascunsa cheia.M-as naste din nou, acolo, langa tine in pat si n-as avea nici un regret.

Atunci cand esti la mine-n ganduri, dar nu si la mine in brate, cand vocea ta nu imi mai vorbeste decat din vagi amintiri, atunci cand simt ca mi se taie respiratia si picioarele mele nu mai stiu drumul spre tine, cand dorul mi se incolaceste in jurul gatului pe care l-ai sarutat de atatea ori, atunci te-as!
 
Te-as lasa sa ma iubesti, dar numai dupa ce as fi citit dorinta in ochii tai. Abia atunci ti-as permite sa ma descoperi, sa atingi tot ce-a ramas neatins din mine, sa-mi cunosti fiecare dorinta in parte si fiecare gand ce-mi tremura pe buzele prea rosii. As stinge lumina, as aprinde cateva lumanari si m-as apuca sa te descopar pe acorduri fine de saxofon. 
 
Mi-as lipi buzele de gatul tau fin, respirand dorinta, si ti-as descheia nasturii camasii, sa pot sa-ti intru in suflet. Ti-as respira fiecare por, m-as infrupta cu fiecare soapta, ca mai apoi sa te transform in apa dulce si sa te beau cu sete. As vrea sa simti cum arde dorinta in mine, si cat de adanc mi-ai intrat in oase. 
 
Ti-as saruta si ochi, si frunte, si nas, si gura, si te-as lasa sa simti cum imi curgi prin vene si cum imi bati in torace. Rascoleste-mi atunci gandurile, prin care umbli gol, oricum, de multa vreme, si du-ma acolo unde nimeni nu m-a mai dus vreodata. Stii prea bine ca te-as urma oriunde fara sa-ti cer nimic in schimb. 
 
Te-as lasa sa-mi iei toate temerile de femeie ce doreste un barbat asa cum te doresc eu, si toate amintirile care nu vorbesc despre tine, si te-as ruga sa mi le transformi in dorinta. In dorinta de tine. As vrea ca tu sa intelegi ca eu nu sunt o jumatate de femeie si, drept urmare, nu am nevoie de o jumatate de barbat. Eu te vreau de-a intregul, cu tot ce esti si cu tot ce vrei. Am  nevoie sa-mi fii, sa ma doresti, sa ma primesti nu doar la tine-n pat, ci si la tine-n piept. Te-as dezbraca de griji, te-as imbraca-n saruturi, fara sa-ti promit nimic, si nu, n-as mai lasa sa treaca nici macar o zi fara sa-ti repet ca desi te am, eu tot te-as. Imi doresc sa intelegi ca nu am nicio pretentie sa ma cunosti, ca nu vreau cadouri si nici lux, eu vreau doar sa ma simti. 
 
Vreau sa-ti port parfumul, ceasurile, si toate camasile, si mai vreau sa crezi ca sunt femei, asa ca mine, care vor aventuri de o noapte.. asta doar daca noaptea e una polara, si dureaza cel putin sase luni, si tu sa ai certitudinea ca in toate lunile si toate anotimpurile, eu tot pe tine te-as!