Kamasutra, cartea dragostei, inseamna mai mult decat sex si pozitii sexuale. Manualul contine notiuni si tehnici complexe despre seductie, cuplu, jocuri erotice.

Pozitii sexuale simple, complexe si chiar acrobatice iti vor colora viata sexuala, totodata asigurand o legatura mai puternica in viata de cuplu.

Noi ti-am pregatit o serie de pozitii sexuale pe care ai putea sa le incerci cu partenerul – pozitii sexuale care te ajuta sa obtii mereu orgasme intense si sa va cunoasteti mai bine punctele erogene ale corpului. 

Pozitia “Super Stimulata”

Avantajele pozitiei “super stimulata” permite raporturi sexuale incitante, in care se pune accent pe stimularea punctului G. Efectul vizual aduce un grad in plus de excitare.

Ce trebuie sa faci? Din pozitia lungita pe pat ridica-ti picioarele si spirjina-le de pieptul partenerului. Acesta va sta in genunchi in fata ta si el e cel care penetreaza. Partenerul trebuie sa aiba grija sa nu fie prea violent atunci cand te penetreaza din aceasta pozitie pentru a nu-ti provoca dureri.

Pozitia se recomanda a fi practicata intre 2 pozitii confortabile, putand fi urmata de pozitia clasica a misionarului.

 

Pozitia “Suspendata”

Avantajul acestei pozitii este ca poate fi practicata oriunde si oricand, actul sexual avand o durata scurta. Daca esti imbracata intr-o rochie, dezbracarea nici macar nu este necesara.

Partenerul va sta in picioare, eventual sprijinit de un perete/dulap, iar tu te vei prinde cu mainile in jurul gatului lui si picioarele in jurul mijlocului. Pentru a evita accidentele, in cazul in care partenerul nu are suficienta forta, partenera se va sprijini de perete, in aceeasi pozitie de imbratisare a partenerului ei.

 

Pozitia “Podului”

Incearca aceasta pozitie doar daca partenerul tau este suficient de flexibil incat sa nu se raneasca. Avantajul pozitiei “podul” este acela ca femeia are libertatea de a se misca dupa bunul plac, iar pozitia ii permite sa stimuleze mai atent punctul G.

Partenerul se va aseza in pozitia de pod, iar ea va fi cea care executa toate miscarile.

 

Pozitia “Relaxatului”

In cazul in care vrei sa te bucuri de o partida de sex relaxata, in care nici unul din parteneri nu trebuie sa isi consume energia sau doar vrei sa amani momentul ejacularii, pozitia “relaxatului” te va ajuta.

Partenerul se va aseza in pozitia culcat pe o parte, iar partenera va sta pe spate, cat mai relaxati amandoi. El va executa miscarile de baza insa dintr-o pozitie relaxata.

 

Pozitia “Calaretului”

Aceasta pozitie este controlata de partenera, ea fiind cea care executa miscarile, oferindu-i posibilitatea de a-si cunoaste mai bine punctele erogene. Partenerul va sta pe spate, iar ea il va “calari” invers, sprijinindu-se de genunchii lui pentru un control mai atent asupra miscarilor. El va avea un efect vizual excitant asupra posteriorului ei.

 

Pozitia “Vulturului”

Pozitia “Vulturului” ii permite barbatului sa execute toate miscarile, iar femeia se relaxeaza si se bucura de intensitatea actului sexual. Penetrarea este foarte intensa si satisfacatoare, avand loc si un contact vizual excitant.

Partenerul se va aseza in genunchi, iar ea va sta pe spate, cu picioarele intinse in sus. Pentru o penetrare mai bine controlata se recomanda ca partenera sa aiba sub ea o perna.

 

Pozitia “Ghemuit”

Pozitia ii permite partenerului sa se joace cu sanii si clitorisul femeii. Ambii parteneri se vor aseza in pozitia ghemuit, pe o parte. Desi nu exista contact vizual, intensitatea cu care partenera este stimulata asigura un act sexual preferat de majoritatea cuplurilor.

 

Pozitia “Sfinxului”

Din aceasta pozitie, punctul G al femeii este stimulat mai intens, iar barbatul este cel care executa toate miscarile. Partenera va sta sprijinita pe brate, cu un picior intins, iar celalat indoit. El va executa toate miscarile de la spate.

 

Pozitia “Cascada”

Partenerul va sta pe un scaun, iar ea va sta in bratele lui cu capul in jos, timp in care el se va juca cu sanii si o va penetra intens. Pozitia presupune flexibilitate din partea femeii si o atentie deosebita din partea barbatului.

 

Pozitia Erotic V

Aceasta pozitie se recomanda doar persoanelor atletice si aveti nevoie de o masa. Partenerul va sta in picioare, cu genunchii usor indoiti, iar partenera se va aseza pe marginea mesei cu picioarele si mainile pe umerii lui. El va executa toate miscarile. Pozitia presupune un contact vizual intens, dar si mult echilibru din partea ambilor parteneri.

 

"Biblia" sexului contine o varietate mult mai larga de pozitii sexuale, care mai de care mai antrenante, ce iti solicita flexibilitatea si fizicul la capacitate maxima. Si ce ar insemna o viata sexuala fara diversitate?