Fiecare dintre noi avem diverse fantezii legate de viata sexuala.

Pentru a da frau liber acestora, majoritatea femeilor de astazi considera lenjeria erotica indispensabila. Aceasta este foarte importanta pentru felul in care se simte femeia, pentru starea de confort si senzualitate creata in primul rand la nivel psihic si apoi pentru mesajul trimis partenerului.

Culoarea lenjeriei transmite in creierul barbatilor o multitudine de mesaje si poate fi, in acelasi timp, o sursa importanta de informatii despre femei, despre temperamentul si preferintele lor sexuale. Alegerea unei culori poate parea la prima vedere pur intamplatoare. De multe ori se intampla sa alegem o nuanta anume fara sa ne explicam de ce am preferat-o tocmai pe aceea. Foloseste culorile lenjeriei erotice in functie de intentiile tale pentru a nu transmite mesajul gresit.

Alb. Culoarea inocentei, a puritatii si a simplitatii Nu este o alegere potrivita daca vrei sa cuceresti un barbat, deoarece denota o slaba personalitate sexuala, insa este perfecta daca vrei sa fii dominata sau sa pari neexperimentata.

Negru. Culoarea seductiei. Transmite erotism, mister, eleganta, putere, pune in valoare o piele alba si avantajeaza siluetele cu probleme.

Beige/ Culoarea pielii. Desi initial poate induce senzatia de transparenta si naturalete, aceasta este culoarea cea mai putin indicata deoarece denota plictiseala si lipsa oricarei stimulari. Evita sa porti aceasta culoare daca iti propui o noapte pasionala.

Verde. O culoare indrazneata care induce senzatia de naturalete, prospetime, libertate. Femeile care aleg aceasta culoare in lenjeria erotica sunt sigure pe ele, independente si curajoase.

Galben. Culoarea veseliei, a poftei de viata. Fiind o culoare solara, este indicat sa o purtam mai degraba vara, pe o piele frumos bronzata decat in zilele friguroase si ploioase.

Gri. Aceasta culoare este asociata persoanelor linistite, terne, timide, lipsite de initiativa. Nu transmite erotism, insa este ideala cand vrei sa arati ca iubesti in totalitate persoana de langa tine.

Roz. Culoarea femeilor copilaroase, jucause, insa fara prea multa initiativa, indicata pentru momente romantice si relaxate.

Albastru. Este culoarea regalitatii si a femeilor oneste, calme, increzatoare, sensibile. Transmite stabilitate, dar este potrivita si pentru femeile care fac primul pas.

Rosu. Fara indoiala este o culoare dinamica, a pasiunii, increderii si puterii. Intensa si agresiva, aceasta simbolizeaza totul de la dragostea pasionala pana la violenta, dominare si sado-masochism.