Ce sa pui in tolba lui (sexy) Mos Craciun

Si pentru ca stim ca NU ati fost cuminti tot anul, iata ce surprize va aduce Mosul anul acesta.

Lelo - Tiani 3 Deep Rose 

Lelo Tiani 3 este un vibrator pentru cupluri, care face momentele intime si mai intense. Aspectul sau arata cat de mult compania tine la estetica, comparativ cu alte jucarii sexuale care pot parea intimidante. Suprafata catifelata si forma anatomica il fac ideal pentru diverse joculete erotice in doi, dar si solo. 

Este confectionat din silicon de cea mai inalta calitate, hipoalergenic si testat dermatologic. Prezinta multiple trepte de vibratii de intensitati diferite si vine la pachet cu o telecomanda wireless. Include incarcator iar durata completa de incarcare este de 2 ore. Partea subtire se introduce in vagin, lasand loc suficient si pentru partener, iar partea mai groasa stimuleaza clitorisul. Este fabricat din material waterproof asa ca poate fi folosit si in apa. Se recomanda utilizarea cu lubrifiant pe baza de apa. Telecomanda are o raza de acoperire de pana la 12 metri.  

Il poti comanda de aici.

Set Bondage 10 piese

Pentru cei care sunt deja fani accesorii BDSM, vor gasi aici tot ceea ce au nevoie pentru a fi dati pe spate. Dar chiar si pentru incepatori, acest set cuprinde in mare tot ceea ce ai nevoie pentru a adauga o nota kinky momentelor in doi.

Setul contine: 

- calus;

- catuse pentru maini;

- catuse pentru glezne;

- zgarda;

- sfoara ( 2.5 m) 

- cleme pentru sfarcuri;

- masca pentru ochi;

- accesoriu cu puf;

- cravasa;

- bici;

Il poti comanda de aici.

Bila Vaginala Candy Kegel Trainer

Exercitiile kegel executate regulat sunt grozave pentru femeile ce doresc sa isi intareasca muschii pelvieni, ceea ce conduce la experiente sexuale imbunatatite, si sanatate sexuala. Exista o varietate de optiuni pe piata, insa nici una nu este precum Candy, cu dezign atractiv, vibratii moderate, si o aplicatie pe telefon pentru exercitii ghidate.

Bila Kegel cu vibratii confectionata din material moale, hipoalergenic. Este un produs inovator in materie de bile vaginale intrucat acesta se conecteaza la telefonul tau mobil, oferindu-ti astfel acces la un curs de antrenament care sa te ghideze. Aceasta aplicatie te ajuta si sa iti urmaresti progresul, motivandu-te sa treci la urmatorul nivel.

Bila are un design optimizat pentru a spori eficienta si astfel muschii tai pelvieni vor deveni din ce in ce mai puternici.

Dispozitivul functioneaza pe mai multe stadii:

Stadiul de inceput (wake up) are 4 faze, fiecare durand intre 3 si 25 minute. In urma acestui stadiu vei observa deja cum muschii tai pelvieni isi recapata elasticitatea.

Stadiul avansat: acest stadiu presupune mers, genoflexiuni si ridicari. In urma lui vei simti cum muschii tai pelvieni se intaresc si cum pierzi din tesutul adipos de pe coapse, talie si abdomen.

Stadiul de mentinere (Glow): acest stadiu nu are un program anume fiind un stadiu de mentinere. Este recomandat sa exersezi cate 15 minute pe zi, de 2-3 ori pe saptamana, pentru a mentine elasticitatea si forta muschilor tai pelvieni.

Beneficii:

- confort sporit: avand un diametru de 33 de mm, aceasta bila este potrivita pentru orice vagin.

- are design ergonomic si este waterproof, asa ca poate fi folosita si la dus.

- este confectionata din silicon medical de cea mai inalta calitate, este rezistenta, nu produce iritatii sau alergii.

- are motor silentios, asa ca o poti utiliza oriunde.

Dispozitiv smart Aceasta bila este un dispozitiv smart care inregistreaza contractiile muschilor tai si trimite rezultatele pe telefon pentru ca tu sa vezi progresul pe care il faci. Modul de incarcare este prin cablu USB, durata de incarcare completa fiind de 5 ore.

Carcasa Acum nu mai trebuie sa iti faci griji nici pentru curatare intrucat carcasa bilei este prevazuta cu raze ultraviolete, o tehnologie inovatoare care omoara peste 270 de bacterii de diferite tipuri. Dupa ce ai folosit bila Candy tot ce trebuie sa faci este sa o clatesti cu apa si apoi sa o pui in carcasa pentru a fi sterilizata.

O poti comanda de aici.

Costum de Craciunita 

Fii o aparitie de senzatie in noaptea dintre ani, si suprinde-ti iubitul cu cel mai frumos cadou.

Costumul de Craciunita sexy este format din mai multe piese:

- babydoll rosu cu bretele ajustabile;

- sutien cu prindere in partea frontala;

- accesoriu tip gluga cu blanita alba, detasabila;

- boxeri cu volanase.

Il poti comanda de aici.

Vibrator iepuras cu bile

Vibratoarele tip iepuras au devenit populare inca din anii 90 odata cu aparitia lor in serialul Sex and the city. Vibratoarele iepuras sunt jucarii cu dubla actiune, care stimuleaza concomitent clitorisul si penetreaza in acelasi timp, oferind totodata posibilitati nelimitate. Poate de aceea 20 ani mai tarziu inca este popular.

Vibrator confectionat din material de cea mai inalta calitate, cu cap realistic si proeminent pentru stimularea clitorisului si cu stimulator clitoridian in forma de iepuras.

Vibratorul este prevazut cu 3 tipuri de vibratii si 3 tipuri de rotatii si prezinta bile rotative din otel inoxidabil.

Sistemul de comanda este simplu si intuitiv, pe baza a 4 butoane pentru a regla intensitatea vibratiilor si a rotatiilor si pe baza unui buton pentru a schimba tipul de rotatie.

Functioneaza pe baza de 3 baterii de tip AAA care se achizitioneaza separat. Il poti comanda de aici.

Lumanare masaj Shunga 

Ce poate fi mai senzual decat ceara calda parfumata si un masaj total? Reprezinta preludiul perfect ce incanta toate simturile si pregatesc atmosfera pentru momente incendiare. 

O noutate senzuala in materie de masaj si relaxare lumanarea se lasa sa arda timp de 20 minute si o aroma placuta afrodisiaca se va raspandi in incapere. Apoi ia cate putina ceara topita in palma si maseaz-o pe corp (uleiul va fi cald dar nu fierbinte). O poti comanda de aici.

Vibrator Lelo Mia 2

Mia 2 este ideal pentru cei care cauta un vibrator mic, compact si intuitiv de folosit. Ideal de luat in calatorii, avand forma si dimensiune discrete. 

Vibrator roz de la LELO sub forma de ruj, discret, usor de transportat oriunde. Este fabricat din silicon de cea mai inalta calitate.

VIbratorul prezinta 6 nivele de vibratii, incarcare prin USB si este rezistent la apa. Functioneaza continuu timp de 1.5 ore. Include incarcator, husa antibacteriana si un ambalaj elegant. Il poti comanda de aici.

Gel lubrifiant Pjur Superhero

Pentru momentele cand iti doresti un boost, sau ceva mai mult in momentele intime.

Serul este sub forma de lubrifiant cu formula concentrata, cu rol de intarziere a ejacularii. Intensifica senzatia de lubrifiere, formand o pelicula fina pentru a reduce sensibilitatea in zona intima. Nu induce o amortire completa, nu contine lidocaina sau benzocaina, si este compatibil cu prezervativul. 

Il poti comanda de aici.