Fara preludiu sansele de a obtine un orgasm se micsoreaza considerabil, cel putin atunci cand vorbim despre femei.

Fie ca il incepi mai devreme sau chiar inainte de sexul propriu-zis, preludiul nu trebuie sa lipseasca din viata de cuplu.

 

In mod traditional, preludiul era o metoda abordata de barbati prin care isi pregateau partenera pentru un contact sexual. Acum metoda este un proces absolut normal, esential in procesul de iubire si de desfasurare a actului sexual. Asta nu inseamna ca fara preludiu nu poti experimenta trairi intense, orgasmice si satisfacatoare, insa pentru o femeie preludiul este momentul propice de a se pregati pentru activitatea sexuala. Chiar si barbatii au nevoie de suficient timp pentru a fi complet excitati si pentru a fi capabili de a mentine o erectie ferma necesara pentru un act sexual prelungit.

 

O femeie, fara preludiu nu va ajunge la un nivel de excitare dorit pentru a-si pregati mintea si corpul pentru actul sexual in sine. In timpul preludiului, vaginul acesteia produce lubrifierea necesara pentru o penetrare facila. In caz contrar, actul sexual poate deveni dureros. In plus, odata cu inaintarea in varsta, femeile se confrunta cu problema uscaciunii vaginale, iar barbatii sufera de anumite disfunctii erectile. In aceste cazuri, preludiul prezinta un rol extrem de important in eliminarea problemei.

 

Nu exista o reteta sigura pentru preludiu, insa acesta incepe cu un flirt, complimente, masaj, o lenjerie sexy, un dans lasciv sau cateva cuvinte erotice. Muzica te poate ajuta si ea in masura in care stimularea mentala activeaza imaginatia experientei sexuale. De asemenea, muzica poate crea si un ambient erotic perfect pentru pregatirea actului sexual. Si pentru ca femeilor le ia mai mult timp pentru a ajunge la orgasm decat barbatilor, pentru acestea preludiul este esential si presupune mai mult decat cateva mangaieri si atingeri. Pentru ele am pregatit cateva obiecte sexuale care fac din preludiu un moment extrem de excitant.

 

Clitorisul este incebergul placerii, cea mai sensibila zona a corpului feminin si totodata cheia catre obtinerea orgasmului, iar vaginul se lubrifiaza in momentul stimularii acestuia. Asadar, preludiul perfect incepe cu un stimulator clitoridian. Vibratorul Magic Wand nu doar ca stimuleaza clitorisul cu cele 10 functii diferite de vibrare, insa mai poate fi folosit si pentru masarea diferitelor parti ale corpului.

 

Tot pentru stimularea clitorisului dar si intarzierea ejacularii, va propunem un inel pentru penis cu stimulare clitoris avand multiple nivele de vibratii si un design elegant, discret.

O alta metoda inedita de initiere a preludiului este vibratorul smart ale carui vibratii se pot activa de la distanta. Vibratorul iti permite sa creezi o conexiune sexuala cu partenera inca dinainte de a incepe actul sexual, iar vibratiile vor fi controlate doar de tine. In momentul in care ajungi la ea nu trebuie decat sa fii gata de actiune.

In cazul in care va aflati la restaurant sau ati iesit la un film impreuna, ii poti crea o stare de excitare unica cu ajutorul slipului cu vibratii, controlat cu ajutorul unei telecomenzi. Cu siguranta iti aduci aminte de secventa amuzanta din filmul “The ugly truth”. Deci, mare grija pe mainile cui ajunge telecomanda.

In timp ce barbatii prezinta un nivel de excitare mai ridicat la stimuli vizuali, libidoul femeilor este conectat la emotii, romantism si dragoste. Sarutul este primul pas catre un preludiu de succes, apoi atingerile si mangaierile partilor intime vor intensifica placerea. Un contact fizic cat mai lung ce nu implica sexul va creste dorinta sexuala si va vor conduce catre o stare de excitare completa. Abia atunci este momentul ideal de a incepe actul sexual.

 

 

La barbati, un preludiu prelungit ii va ajuta sa obtina erectii mai puternice. La ei preludiul consta in atingerea organelor genitale, insa, tot ei sunt receptivi la stimulii vizuali. Partenera autostimulandu-se sexual este un moment extrem de excitant pentru barbati. De asemenea, imaginea femeii care preia initiativa preludiului si ideea de a fi dominat sexual, amplifica mult dorinta sexuala la barbati.

 

Barbatul poate fi extrem de usor de incitat cu un dans lasciv sau o conversatie erotica. Trebuie doar sa fii deschisa spre a incerca experiente noi, sa ai o imaginatie bogata si il poti transforma in sclavul tau sexual. Tachineaza-l fara a intrerupe actul sexual, distrage-i usor atentia, incita-l si in felul acesta ii vei prelungi erectia.

 

Fara incredere, comunicare si cunoastere reciproca, nu veti putea realiza preludiul perfect. Preludiul trebuie sa fie natural, constand in implicarea tuturor simturilor.

Lasati frau liber imaginatiei si bucurati-va de momente unice impreuna!

sursa: romedic.ro