Profita de acest Halloween, scapa de inhibitii, pune cel mai sexy costum al tau, adopta cea mai sexy atitudine si feel the moment!

Deoarece monotonia intervine destul de repede in dormitor, ocaziile speciale reprezinta prilejul ideal pentru a incerca ceva nou.

Pssst.. ti-ai gasit costumul ideal pentru Halloween?

 

Daca raspunsul este afirmativ, foarte bine, ne plac femeile hotarate, iar daca inca mai cauti, poti sa arunci un ochi aici. In plus, 4Love ti-a pregatit si o surpriza: ai 25% REDUCERE pentru orice costum achizitionat pana la sfarsitul lunii, reducere ce se va aplica in momentul confirmarii telefonice.

 

Acum ca ai deja o idee despre costumatia ta sexy, 4Love iti propune un Halloween special. Suna tentant? Potrivit unor sondaje de opinie, se pare ca aproximativ 60% din cei chestionati au raspuns ca un costum fantezie ii face sa se simta mai sexy si mai increzatori.

 

Se pare ca jocurile de rol, cunoscute sub numele de role play, sunt percepute de creier ca fiind ceva nou, deci, o sursa de dopamina. Ca sa rezumam ideea de mai sus, mai multa dopamina=mai mult sex de calitate.

 

Deci, sa trecem la treaba :D Profita de acest Halloween, scapa de inhibitii, pune cel mai sexy costum al tau, adopta cea mai sexy atitudine si feel the moment!

 

 

 

1. Afla care sunt fanteziile partenerului

 

Daca iti doresti o seara reusita, indicat ar fi sa stii din ce film i-ar placea partenerului sa faca parte. Este cam dificil sa incerci sa-i indeplinesti partenerului tau fanteziile, daca nu stii care sunt acestea, nu?

Cea mai buna partida de role play incepe cu o conversatie buna. Poti initia aceasta conversatie oricand, fie prin email, fie prin mesaje, fie in masina, la cinema etc.- practic, poti initia aceasta conversatie in orice moment te simti pregatita, fara sa fii nevoita sa treci la actiune chiar atunci.

 

Poti sa-l intrebi ce il excita, ce i-ar placea sa-i faci, cum i-ar placea sa te gaseasca imbracata, ce rol i-ar placea sa joci etc.

Asculta cu atentie raspunsul fara sa ii judeci dorintele sau sa i le critici. Barbatii au nevoie de incurajari la fel ca noi. Incurajeaza-l sa vorbeasca deschis cu tine si astfel veti dubla placerea.

 

2. Stabileste-ti limitele

 

Nu uita de tine. Daca fanteziile partenerului tau implica lucruri pe care nu vrei sa le faci, nu te obliga nimeni sa le faci. Dupa ce ii asculti fanteziile, este foarte important sa stii ce anume vrei sa faci pentru el si ce nu vrei. Poate sunt lucruri cu care nu te simti confortabil si atunci e ok, nimeni nu te poate obliga sa faci ceva din ce nu vrei. Ideea este ca seara aceasta sa va apartina amandurora, adica amandoi sa va bucurati de ea in aceeasi masura. Ca sa eviti discutiile de tipul vreau sa fac asta, nu vreau sa-ti fac asta poti face o lista cu rolurile pe care esti dispusa sa le joci pentru el, si sa i-o arati. Barbatii nu vor avea nicio problema in a alege rolurile preferate.

 
 

3. Intocmeste un scenariu

 

Daca nu te simti tocmai ok atunci cand improvizezi, poate ar fi mai bine daca ai intocmi un mic scenariu, o schita cu niste idei despre cum va decurge jocul vostru de rol, despre ce gesturi ai sa faci, cum ai sa te misti etc. Daca esti mai pudica in dormitor, ar fi dragut si daca ai avea scrise pe o foita cateva replici de dirty talk pe care sa le repeti inainte cu voce tare (astfel nu ti se va mai parea ciudat cand le rostesti partenerului tau).

Retine, te rog, scenariul se refera doar la o schita, asta nu inseamna ca trebuie sa-l urmezi ca la carte, nici nu iti recomandam. Lasa-te purtata de val, intra in jocul partenerului, scrieti atunci propriul scenariu :D

 

4. Provoaca-l

 

O poza sexy cu catusele, cornitele, tridentul sau orice face parte din costumul tau, il va determina sa anticipeze ce va urma. Tine minte, barbatii sunt mai mult fiinte vizuale :D Un mesaj cu o astfel de poza il va face pe partenerul tau sa vina acasa mai repede decat o face in mod normal si, in plus, te va ajuta si pe tine sa intri mai repede in rol.

 
 

5. Scapa de inhibitii

 

Barbatii privesc sexul ca pe cadouri. El va observa efortul pe care l-ai depus pentru indeplinirea fanteziei sale si va dori sa faca acelasi lucru pentru tine. Barbatii adora costumele pentru role play si implicit si diversele personaje pe care le poti interpreta. Simte-te bine in pielea ta si fii cat de creativa iti doresti!

 

Tine minte ca trebuie sa-ti incurajezi partenerul. Barbatii au nevoie de multe incurajari. Incurajeaza-l spunandu-i ce anume iti place din ce face, cat de bine se descurca si astfel vei avea un partener dornic sa incerce lucruri la care probabil nici nu te-ai fi gandit.

 

Pentru ca partidele de role play sa fie niste partide de neuitat, ofera feedback partenerului. Vorbiti despre ce anume v-a placut, ce nu a mers, ce ar trebui incercat.

Bonus: in felul acesta iti poti pregati scena pentru urmatoarea ocazie.

 

Let the fun begin!