Daca esti intr-o relatie de ceva timp, poate ca ai intrat intr-o rutina cu sexul. Stii ca vine inainte de a te baga in pat, pentru ca e unul din rarele momente cand petreci timp impreuna cu celalalt, dar poate ca sunteti amandoi obositi si nu e cine stie ce. Poate ca tragi rapid concluzia ca nu poti face sex in alta parte a zilei sau intr-un mod nou, pentru ca a devenit ceva automat. Dar nu e neaparat adevarat!

Sexul rapid sau o partida rapida, se incadreaza in 1-5 minute per sesiune. Adesea poate ca nici unul din voi nu se dezbraca, si il strecori in timp ce te grabesti sa ajungi undeva, poate spre munca.

Poate ca nu suna tocmai romantic, dar e ok. Exista timp suficient sa te bucuri de partide romantice prelungite cu partenerul cand aveti timp, dar una mica este tocmai pentru cand nu ai timp....dar totusi va doriti unul pe celalalt atunci pe loc. Si ce daca ati putea fi prinsi sau nu aveti timp de orgasme multiple- totusi partidele rapide sunt distractive si au la baza chimia sexuala dintre voi doi.

Cel mai bun moment pentru o partida rapida

Cel mai bun moment pentru una mica este cand timpul e o problema! Nu exista un moment potrivit sau nu, dar vei descoperi ca, in functie de programul tau, s-ar putea sa fie totusi cea mai buna optiune pentru a avea parte totusi de sex.

Una mica de dimineata- este perfect pentru cand ai putin timp inainte de a pleca la munca, in special daca lucrati in programe diferite. Adesea automat sexul dimineata devine rapid pentru ca trebuie sa te pregatesti pentru ziua ce urmeaza. Valabil si seara cand poate esti obosit si vrei sa adormi mai repede.

Sistem de semnale- impreuna puteti dezvolta un sistem de semnale, pentru a il lasa pe celalalt sa stie ca e momentul pentru o partida rapida, chiar daca sunteti intr-o camera plina de oameni. Cu siguranta veti descoperi o modalitate distractiva pentru a va informa reciproc ca aveti chef!

Dar uneori una mica nu tine de faptul ca nu aveti timp. Poate doar are legatura cu faptul ca il doresti pe celalalt chiar in acel moment, si el simte la fel. Si nu mai aveti rabdare sa va rupeti hainele unul de pe celalalt, si rezulta in sex exploziv dar rapid. Si nu e nimic in neregula cu asta. Sa o faci rapid inseamna ca iti ramane timp pentru alte aspecte ale vietii.

Pregateste-te pentru o partida rapida

Pentru ca nu ai suficient timp si poate te ingrijorezi sa nu fii prins, trebuie sa fii eficient. Aceasta este cheia in a te bucura de o partida rapida si grozava. Asta nu inseamna sa iti dai jos toate hainele. Daca stii ca urmeaza, planuieste dinainte.

Poarta fusta- poate ca iti poti pune o fusta care e usor de descheiat sau dat jos pentru un acces mai rapid al partenerului.

Lenjerie intima- ia in considerare sa nu porti ciorapi sau chiloti. Sau opteaza pentru lenjerie decupata, care e sexy si nu pune bariere.

Nu te dezbraca- nu prea este timp sa te dezbraci complet cand ai timp doar pentru una mica. Va trebui sa pastrezi jocurile de rol si costumele pentru alta ocazie. De aceea in multe filme vei remarca scene cu participanti care au pantalonii ramasi pe glezne. Pur si simplu ii ridici inapoi, inchei fermoarul si te intorci la ceea ce faceai inainte de partida de sex.

Pastreaza lucrurile private- daca esti ingrijorat ca trezesti copiii, sau ca cineva va poate vedea, asigura-te ca ai inchis si incuiat usa. In caz contrar, poti seta un sistem de alerta cand cineva ar putea intra.

Fii atent la timp- o idee este sa setezi alarma pe telefon pentru a te asigura ca nu dureaza prea mult sau ca ridici suspiciuni despre ceea ce faceti in alta camera. Poate transformi asta intr-un joc. Poti sa te dezbraci si sa ai si orgasm inainte sa sune alarma? Pun pariu ca poti!

BDSM & jucarii sexuale- de vreme ce vorbim de o partida rapida, vei vrea sa eviti sectorul bondange si orice ia timp si pregatire speciala, in special daca stii ca cineva poate aparea in orice minut si sa va prinda. Jucariile sexuale pot fi o idee buna dar in timpul unei partide scurte poate nu e cel mai potrivit.

Este dificil sa ai timp de pregatire asa ca e bine sa ai tot ce ai nevoie in preajma. Deci vei vrea sa ai la indemana tot ce iti trebuie. Asta poate include servetele umede sau lubrifiant. Si sa nu uitam de prezervative! Doar pentru ca vrei una mica nu inseamna ca corpul tau a avut timp sa se pregateasca!

Pozitii si locatii pentru sex rapid

Cum faci dintr-o partida rapida un succes? Depinde de locatie si de pozitie. Poate nu ai un pat la indemana, asa ca foloseste aceste ponturi pentru cea mai hot partida rapida de pana acum:

- Foloseste masa, birou, si orice suprafata in avantajul tau. Te poti sprijini sau urca pe ele sau sprijini picioarele in timp ce partenerul sta in picioare.

- Apleaca-te peste mese mai mici sau scaune, pentru o penetrare mai intensa.

- Orice pozitie in care stai in poala lui functioneaza grozav si la birou. Doar asigura-te ca mobila sta la locul ei.

- O masina poate fi un loc grozav pentru una mica deasemenea. Te poti urca tu deasupra, sau sa lasi scaunele pe spate, pentru a incerca pozitia misionarului.

Cele mai multe pozitii pot fi adaptate pentru o partida rapida. Totul este despre conveniente si acces. Deci nu te lasa prins de ideea de pozitie corecta atat timp cat se simte bine.

Partea mai putin grozava

Adesea partidele scurte poate ca nu aduc atat de multa placere ca o partida indelungata pe indelete. Iata de ce:

Fara orgasm- pentru femei o partida rapida poate fi excitanta, insa uneori e dificil sa ajunga la orgasm atat de rapid. Mai ales ca majoritatea femeilor necesita in jur de 20 minute de preludiu. Deci daca scopul tau e sa atingi orgasmul, poate ca sexul rapid nu e pentru tine. Cu toate acestea, o partida rapida poate fi hot si grozava daca esti dispus sa faci unele sacrificii. Sau poate fi o partida preliminara pentru ceva mai lung care poate avea loc mai tarziu.

Ceva care poate fi de ajutor in cazurile acestea pot fi mesajele sexy trimise dinainte. Poate impartasirea fanteziilor, incat sa fii deja excitat cand te vezi cu partenerul. Totusi pentru unele femei e mai dificil sa devina excitate, asa ca un lubrifiant la indemana poate fi de ajutor.

Datorita lipsei de timp, poate ca nu esti pregatit complet pentru a face sex. Asa ca asigura-te ca partenerul tau nu tine cont de faptul ca esti epilat sau nu, sau ca nu te-ai spalat inca pe dinti de dimineata. Aceste lucruri nu trebuie sa fie importante atunci cand vrei o partida rapida. Si ca veti fi atat de prinsi in moment incat nu veti simti anxietate sexuala.

Adevarul despre partidele rapide

Sexul pe fuga nu ar trebui sa fie singurul tip de sex de care ai parte. Caci nu este doar despre a avea orgasm cand esti intr-o relatie. A face partide scurte te poate impiedica sa te conectezi la un nivel mai profund cu partenerul, asa cum poti cand faci dragoste pe indelete. Cand faci doar sex pe fuga nu apuci sa faci nici mare lucru. Anumite pozitii si fantezii le poti incerca doar cand ai timp.

O sesiune completa cu preludiu sau masaj poate fi tot ceea ce ai nevoie pentru a elibera stresul si a te relaxa complet. Partidele rapide pot fi uneori nesatisfacatore pentru ca stii ca trebuie sa te intorci la viata reala in curand. Nu apuci sa te alinti prea mult, lucru necesar de cele mai multe ori.

Partidele rapide se focuseaza pe sex, ceea ce este grozav, dar ar trebui sa fie doar presarate printre celelalte tipuri de sex pe care le faci. Asta asigura ca voi amandoi aveti sansa sa atingeti orgasmul si ca nu va veti satura de acelasi tip de sex.

Daca intalnesti pe cineva care are timp doar e partide rapide, ar trebui sa iti pui intrebari. Este prea ocupat pentru o relatie adevarata? Esti tu singura femeie cu care se vede? Este disponibil sa se conecteze emotional prin sex? Sau poate inca nu a invatat cum, si asta e ceva ce il poti invata pe masura ce relatia progreseaza.

Desigur o balanta sanatoasa intre partide rapide si sex normal este ceea ce ar trebui sa iti doresti. Partidele scurte nu implica la fel de mult angajament ca cele mai lungi, si te poti bucura fara sa te opresti prea mult din ceea ce ai de facut. Si tocmai asta le face grozave!