Vreau sa te gandesti la mine.

Iti vreau ochii asupra mea.

Iti vreau mainile pe mine.

Te vreau cu totul!

Putini sunt cei care se bucura de partidele de sex silentioase. De multe ori este reteta sigura pentru sex banal si plictisitor.

De aceea in cele ce urmeaza sunt prezentate cateva idei pentru a vorbi sexy cu partenerul tau, pentru a construi tensiune sexuala, a pastra atractia si cel mai important a avea partea de sex incredibil.

Vreau orgasm.

Cu limba ta!

Aceste idei si ponturi sunt incredibil de puternice, daca vrei sa le accesezi si sa ai parte de orgasme intense din cap pana in picioare, si senzatii care il vor face sa fie innebunit dupa tine.

 

 

De ce sa inveti sa vorbesti sexy/murdar de fapt?

Primul pas este sa intelegi de ce ai face asta.

Multe femei considera ca a folosi fraze sexy sau usor vulgare- cum sunt unele exemple enumerate aici- sunt tabu, sau rezervate pentru ce se intampla in dormitor. Cu siguranta face sexul sa fie mai placut, dar functioneaza si in alte arii ale relatiei de asemenea.

Construieste tensiune sexuala- de departe cel mai puternic beneficiu pentru a vorbi sexy este cresterea dorintei si a tensiunii intre parteneri. Tensiunea sexuala este pilonul pe care se construieste o relatie plina de pasiune si dorinta.

Multe persoane care se afla in relatii de cursa lunga, cu trecerea timpului, devin mai degraba prieteni sau colegi de camera decat atrasi unul de celalalt erotic.

In loc sa va rupeti hainele de pe voi constant, va chinuiti de zor sa intrati in dispozitie pentru sex. Poate ca ati si incercat cateva ponturi despre care ati auzit sau citit...dar nu au functionat cine stie ce.

Palmuieste-ma.

Musca-ma.

Defineste-ma.

Fa-ma a ta!

Tensiunea sexuala este cheia

Este acel sentiment magic, care te face sa te gandesti la celalalt, care te face sa iti doresti sa fii aproape fizic si care te face complet incitat cand va aflati unul in compania celuilalt.

A vorbi sexy cu partenerul este metoda cea mai buna pentru a construi tensiunea sexuala dintre voi. Poti invata niste fraze sexy care construiesc tensiunea intre voi in cele ce urmeaza.

Sex mai intens

A folosi fraze sexy sau obraznice poate intensifica viata sexuala. Poti striga si pronunta tot felul de fraze oricat de obraznice in timp ce sunteti in procesul creator: "F.....mai tare", "Vreau sa iti gust sperma", "Ador sa te simt in mine".

Dar....poti folosi de asemenea si alte fraze mai intense sau nu, care fac tot actul sa para mai sexy. Poti sa ii soptesti in ureche "Nu te opri, imi place ce imi faci" sau "Te simt incredibil", si vei vedea ca face toata diferenta.

Tine-l cu gandul la tine in permanenta

A construi tensiunea sexuala cu barbatul tau este evident un beneficiu al folosirii cuvintelor murdare in acest ghid. Un alt beneficiu este ca il vei pastra pe celalalt cu gandul la tine in permanenta.

Nu este nimic mai inconfortabil decat sa stii ca iubitul tau este departe, si are alte prezente feminine in jur. A folosi tipul corect de cuvinte sexy cu el il va pastra constant cu gandul la tine, avand fantezii referitoare la ce va face cand te va vedea, asteptand cu nerabdare sa ii scrii sau sa il suni.

Cand combini construirea tensiunii sexuale, a il tine cu gandul la tine si a avea parte de sex intens impreuna, probabil vei observa beneficiile vorbitului sexy in relatia voastra.

 

Cum sa vorbesti sexy si obraznic- instructiuni pas cu pas

Acum ca am stabilit beneficiile, este timpul sa inveti cum se face:

1. Incepe usor- daca incepi deodata sa vorbesti obraznic cu partenerul, si sa fii extrem de explicit/a, exista sansa ca celalalt sa intre putin in panica, in special daca e unul din putinele lucruri la care nu se astepta de la tine. Este o idee mult mai buna sa introduci treptat vorbitul sexy care nu este foarte extrem sau explici. Incepe usor si construieste dupa lucrurile mai intense.

2. Incepe in dormitor- vei gasi ca este mai usor si mai natural sa introduci acest gen de activitate sexy in timp ce te afli cu celalalt in momentele voastre intime sau in dormitor. Acolo presiunea este mai mica si lucrurile decurg natural.

Odata ce devii confortabila cu vorbitul obraznic in privat, apoi poti experimenta treptat in orice context. Nu este nimic mai incitant decat a ii vedea reactia celuilalt cand te apleci si soptesti ceva sexy la ureche, in timp ce va aflati amandoi intr-un bar aglomerat, sau un loc public.

Da-mi.

Tot.

Pana la ultima picatura.

3. Modeleaza discursul dupa preferintele celuilalt- aproape fiecare barbat de pe aceasta planeta adora sa vorbesti obraznic cu el, dar este vital sa inveti rapid ce tip de vorbit sexy ii place cel mai mult. Unii prefera subtil, sau chiar politicos, in timp ce altii prefera super explicit.

Asa ca poate barbatul tau adora sa ii spui ceva simplu si subtil cum ar fi :" Abia astept sa ajungem acasa" in timp ce va aflati poate la biserica. Sau poate prefera ceva incredibil de explicit cum ar fi: "Abia astept sa ajungem acasa si sa ma asez in genunchi in fata ta pentru a-ti simti penisul cum pulseaza cu putere in gura mea".

4. Modeleaza discursul dupa gustul tau- evident ca vrei sa vorbesti obraznic in moduri in care partenerul va fi excitat. Dar nu uita ca si tu ai nevoie de distractie. Atat de multe persoane uita asta.

Daca nu te simti confortabil sa folosesti un limbaj explicit in timp ce vorbesti obraznic cu partenerul, sau daca nu iti place ideea de a ii trimite mesaje obraznice, atunci nu o fa. Cheia este sa faci sa functioneze si pentru tine.

Cu toate acestea, sfatul meu este sa incerci mai intai, si dupa sa decizi daca este pentru tine sau nu. Este perfect normal sa te simti putin emotionat, nervos sau timid cand incepi sa vorbesti sexy cu partenerul sau cand incerci ceva nou. Cu cat faci asta mai des, si vei vedea reactii pozitive, cu atat increderea ta in tine va creste.

5. Nu te forta- sfaturile pe care le citesti aici sunt doar atata- sfaturi. Nu este litera de lege care functioneaza fara greseala de fiecare data si in fiecare situatie. Nimeni nu are solutia ideala pentru oricine, si formula magica secreta care sa functioneze in orice caz.

Asa ca daca ai incercat o tehnica de cateva ori si nu primesti reactia pe care ti-o doresti, nu te simti ca si cum trebuie sa continui. Uita de aceasta tehnica si incearca altceva. Prin acest proces de incercare si eroare ai ocazia sa vezi ce este si ce nu este pentru tine, si vei construi asa o enciclopedie de vorbit sexy si strategii care va vor tine pe amandoi in priza si dornici.

Unii gasesc ca vorbitul mai direct si explicit le ofera mai multe beneficii, in timp ce altii prefera lucrurile mai subtile. Unii exceleaza la sexul prin telefon, in timp ce altii se simt mai confortabil sa discute prin mesaje. Cheia este a te focusa pe ce functioneaza mai bine pentru tine.

6. Marea minciuna referitoare la vorbitul obraznic- exista o conceptie gresita pe care multe femei o au cand incep sa vorbeasca sexy, este ca o capcana in care cad fara sa isi dea seama- si anume agresivitatea. Unele femei isi imagineaza ca cea mai buna cale de a vorbi sexy este prin a fi agresive si explicite. Pe masura ce parcurgi exemplele care urmeaza vei realiza rapid ca a fi subtil cand vorbesti sexy este mult mai intens si puternic decat a fi agresiv sau explicit.

De exemplu in timp ce te afli la o petrecere cu partenerul, a te apropia de el si a-i spune "Nu iti imaginezi ce ti-as face daca nu ar fi atata lume in jur", si apoi sa il saruti dulce pe obraz inainte sa continui conversatia ca de obicei, este incredibil de puternic si il va da pe spate. Acesta se va intreba constant la ce te-ai referit, si ce veti face dupa petrecere, si desigur va fi foarte incitat.

Si cand te gandesti ca nu ai spus mare lucru. Pastreaza in minte faptul ca pe masura ce experimentezi si inveti sa vorbesti sexy, vei avea langa tine un partener complet dependent de tine si numai de tine.

Sexul cu tine este ca un drog.

Cred ca sunt dependenta.

 

Idei de fraze sexy si obraznice pentru inspiratie

Sunt organizate in trei categorii: prima este pentru a construi tensiunea sexuala, a doua este pentru a intensifica sexul si a treia este pentru a il lasa sa se gandeasca la tine si numai la tine.

Fraze pentru a construi tensiunea sexuala

- Daca nu am fi la aceasta petrecere cu toti acesti oameni in jur, as sari pe tine imediat.

- Ce ai spune daca ti-as cere sa imi faci sex oral chiar acum?

- Poate suna intens dar am nevoie de p... ta chiar acum.

- Te voi stoarce de energie diseara!

- As vrea sa ma pot controla mai bine in preajma ta, dar cand te vad tot ce imi doresc este sa rup hainele de pe tine si sa te f.....

- Am nevoie sa te simti in mine.

- Nimeni nu mi-a mai tras-o asa ca tine!

- Chiar si cand esti intr-o dispozitie proasta, imi vine sa te f....

- Diseara te voi marca- ca fiind al meu.

- Cand vom ajunge acasa vreau sa iti provoc cel mai intes orgasm.

- Stiind ca ai control asupra mea, ma face sa ma simt atat de excitata.

- Ce preferi sa port in diseara? Tanga, chilotei, sau nimic?

- M-ai disciplina daca nu as fi cuminte?

- Diseara te voi rupe in bucati!

- Daca toti oamenii astia nu ar fi in jur, as fi in genuchi cu p.... ta in gura.

- Abia ma pot concentra- ma tot gandesc la tine cum ma apuci si ma patrunzi.

- Am o surpriza sexy pentru tine mai tarziu

- Ce as vrea sa putem sta in pat si sa facem sex toata ziua (perfect pentru cand pleaca de la tine).

- Ador sa te vad purtand haine stramte

- Ghici ce culoare au chiloteii mei?

- Trebuie neaparat sa ne vedem dupa munca, excitarea ma doboara.

- Tot ce vreau este sa imi simt p...... pulsand in jurul p..... tale.

- Arati al naibii de sexy dimineata.

- Port acesti chilotei special pentru tine.

- Ma simt atat de excitata si lipsita de aparare cand ma domini.

- Diseara va fi super fain! (perfect si ca mesaj)

- Daca te comporti cum trebuie, prevad placere pentru tine in viitorul apropiat

- Inceteaza sa ma mai privesti asa, ma faci sa ma umezesc.

- Diseara vom face tot ce vreau eu. Dar nu iti fa griji, va fi distractiv.

- Diseara te voi face sa strigi si sa taci in acelasi timp.

- Pacat ca nu suntem in pat acum, pentru ca ma gandesc numai la a iti simti corpul deasupra mea.

 

 

Fraze sexy pentru sex intens

- Vreau doar sa fiu jucaria ta sexuala.

- Vreau sa iti simt p....in gura mea.

- Imi place cand ma f....ca pe o curva.

- F...- ma bine!

- Nu vreau sa imi mai simt nici o particica din corp dupa ce termini cu mine.

- Vreau sa iti gust sperma.

- Sa te fac sa ai orgasm este prioritatea mea principala acum.

- Gusta-ma.

- Nu vreau sa pot sa pot sa merg pe picioare maine, asa ca f...- ma bine.

- Foloseste-ma.

- Nu te opri.

- F...-ma ca si cum as fi proprietatea ta.

Ma faci sa imi dau drumul.

- Ador p... ta.

- F...-mi p....!

- Umple-ma!

- Vreau sa termini pe mine.

- Vreau sa adorm cu tine in mine.

- Apuca-mi sanii si musca-mi sfarcurile.

- Am fost foarte rea si acum vreau sa ma pedepsesti.

- Nu pleci de aici pana nu iti simt sperma in gura mea.

- Mai adanc (si apoi il tragi in interior cu mainile si picioarele).

- Vreau sa te aud cum imi strigi numele cand ai orgasm.

- Iti place cum te f..?

- Trage-ma de par si plezneste-ma.

- Te rog f...- ma tare!

- Fa-ma c...a ta!

-Termina pentru mine!

 

Fraze sexi pentru a il face sa stea cu gandul la tine (Multe din acestea sunt ideale de trimis ca mesaje)

- Ma simt atat de mica cand ma cuprinzi cu bratele....mi-e dor de asta.

- Cateodata mi se inmoaie picioarele cu totul cand ma saruti.

- Doar gandul la tine ma face sa ma umezesc complet.

- Mi-e dor de p... ta.

- Daca ar fi sa facem sex intr-o singura pozitie pentru tot restul vietii, care ar fi aceea?

- M-am masturbat cu gandul la tine seara trecuta.

- Inca ma doare tot corpul dupa noaptea trecuta.

- Cred ca esti singurul tip care ma face sa ma simt furioasa si excitata in acelasi timp.

- Cel mai hot moment aseara a fost sa simt cum iti dai drumul in mine.

- Inca iti simt gustul.

- Vreau sa fiu doamna ta pe strada si c.... ta in pat.

- Nu m-as fi gandit ca o sa intalnesc vreodata pe cineva care sa ma faca atat de excitata.

- Ar trebui sa muncesc dar nu ma pot gandi decat la tine si cum ma domini.

Acum ca ai ajuns pana aici cu acest ghid si ai invatat atatea despre a vorbi obraznic, poate esti interesat sa inveti anumite fraze care il vor face pe celalalt sa fie dependent sexual de tine. Ramai aproape, urmeaza un articol in curand.

(adaptat dupa badgirlsbible.com)