Desi nu toti ar recunoaste-o, jocurile sexuale dintre parteneri au un rol important in consolidarea relatiei.

Fantezii sexuale? Jucarii? Fetish-uri? Orice relatie are nevoie la un moment dat de putina “condimentare”, insa depinde de parteneri cat de departe sunt dispusi

sa mearga in dormitor. Sunt insa si joculete pe care le puteti incerca si care va vor imbunatati atat viata sexuala cat si imaginatia!

Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie si este esential ca partenerii sa se obisnuiasca sa spuna ce nevoi sau dorinte au; partenerul/partenera va fi incantat/a de initiativa si cu siguranta va raspunde pozitiv si va va rasplati pe masura.

Mai jos gasiti cateva sugestii de jocuri pe care le puteti incerca:

1. Partenerul sta intins pe spate, timp in care il puteti saruta/musca/juca cu el; este important sa va stabiliti un traseu, de ex. incepeti de la fata si terminati cu zona intima. Partea interesanta este ca el nu are voie sa va atinga (deloc!). Daca nu se poate abtine si va atinge, o veti lua de la capat. Faptul ca trebuie sa mai astepte pana veti ajunge unde isi doreste el de fapt ii va aduce o stare de nerabdare ce se transforma ulterior in placere… pentru amandoi. Imediat dupa, va vrea sa schimbati rolurile!

2. Adevar sau provocare! Cine spune ca acest joc (aparent banal) nu poate fi folosit in cuplu? Pregatiti fiecare biletele cu 10 intrebari (legate de fantezii si ce v-ar place) si 10 provocari iar mai apoi incepeti jocul. Cu putina imaginatie acest joc va fi preludiul perfect pentru o partida de sex nebuna.

3. Joc cu zarul. Nu aveti nevoie decat de un zar si putina imaginatie. Fiecare parte a zarului ar putea reprezenta o noua pozitie sexuala sau o dorinta pe care v-ati dori sa v-o indeplineasca partenerul/partenera. Notati pe o hartie ce reprezinta fiecare numar si renuntati la inhibitii.

4. Ati incercat vreodata sa va jucati cu un cub de gheata? Ar trebui! Senzatia de rece pe piele poate provoca placeri la care nici nu v-ati gandit. Pentru a face aceasta experienta si mai placuta, legati-va partenerul/partenera la ochi si plimbati cubul de gheata pe piele. O parte interesanta a acestui mic joc este ca poate fi facut si in public; desi nu puteti sa profitati de cubul de gheata cum v-ati dori, acesta poate fi inceputul unui preludiu perfect.

5. Insusiti-va diverse roluri. Fie ca alegeti sa va costumati sau nu, puteti sa ii sugerati partenerului/partenerei ca ati dori sa va jucati in acest mod - cu siguranta nu va spune nu. Daca aveti mai mult curaj puteti sa il/o surprindeti intrand direct intr-un anumit rol. Nu doar ca va veti distra dar aveti sansa sa experimentati si sa va condimentati putin relatia.

6. Masajul. Desi nu este un joc propriu-zis oricine apreciaza un masaj - mai ales daca tine locul preludiului. Pentru a intensifica insa placerea, puteti incerca sa va folositi de limba in loc de maini.

7. Jocul cu sticla. Nu aveti nevoie decat de o sticla si putina imaginatie.Ganditi-va ce v-ati dori sa va faca partenerul/partenera, faceti biletele si incepeti jocul. Pentru a fi totul mai incitant, incepeti sa jucati pe dezbracate. Rotiti sticla si in dreptul cui se opreste va trebui sa dea un obiect vestimentar jos. Jocul se termina atunci cand unul dintre voi va fi complet dezbracat si nu mai are biletele. Distractia poate continua insa si dupa terminarea jocului.

8. Poker pe dezbracate! Desi este un joc clasic ii puteti oricand adauga elemente noi si il puteti face mult mai interesant decat este deja. Astfel, pe langa dezbracat puteti adauga provocari sau porunci.

9. Biletele! Scrieti fiecare cate 2 serii de bilete: pe o parte din biletele veti scrie denumiri ale partilor corpului ( de ex: buze, gat, spate, abdomen etc) iar pe celelalte biletele veti scrie diferite actiuni intime (de ex: sarut, masaj, muscat etc). Pe rand veti extrage bilete din cele 2 serii si va trebui sa respectati combinatiile sugerate. De exemplu daca pe biletele extrase ti-a picat “sarut” si “spate”, va trebuie sa ii saruti spatele partenerului/partenerei.

Acestea sunt doar cateva exemple de jocuri pe care le-ai putea incerca in dormitor ( si nu numai…)! Ai nevoie doar de putina imaginatie, iar inhibitiile vor disparea pe parcurs intensificand pofta de sex pe masura ce va avansa si jocul ales. Daca sunteti mai curajosi, puteti alege si cateva jucarii pe care sa le folositi la provocari. 

4love iti pune la dispozitie 28 de provocări erotice, plus 8 bonusuri misterioase, ascunse în punguţe sigilate împreună cu accesorii sexy, intrigante. 

Tu cum te joci astazi?