Se vorbeste peste tot de ele, le vedem in tot mai multe filme, li se dedica anumite articole/carti si auzim tot mai multe persoane care le-au incercat si sunt incantate de experienta traita.

Si ce poate fi mai placut decat un orgasm dus pana la capat. Desi jucariile sexuale sunt inca privite cu o oarecare reticenta, acestea promit multe si cu siguranta satisfac si cea mai dificila persoana.  

Noi am facut un top al vibratoarelor ce trebuie incercate cel putin o data in viata. 
 
1. We Vibe IV Plus
 
Vibratoarele We Vibe prezinta functii si calitate superioara, clasificandu-le in topul preferintelor femeilor. Acesta poate fi folosit in timp ce faceti sex, asigurand o placere dubla, atat pentru partenera (prin stimularea clitorisului si a punctului G) cat si pentru partener (care resimte vibratiile).
 
In plus, We Viber IV Plus vine cu o aplicatie ce poate fi controlata din orice loc unde exista wi-fi. V-ati gandit vreodata ca ati putea primi orgasm de la 1 km distanta?
 
 
2. Lelo sex oral
 
Vibratiile multiple pe care le prezinta Lelo nu cunosc alta distractie decat orgasmul intens. Sexul oral poate fi reprodus in cele mai intense forme ale sale cu stimulatorul pentru sex oral de la Lelo. Forma speciala il face usor de utilizat.
 
 
3. Vibrator Svakom Lester
 
Vibratorul este prevazut cu functie de incalzire de pana la 40 de grade si prezinta o putere de pana la 48 de ore de vibratii si 8 functii diferite de vibrare. Designul ajuta la stimularea punctului G, dar si a clitorisului. Deci practic, vibratorul Lester inlocuieste cu succes orice barbat.
 
 
4. Vibrator Delight
 
Vibrator curbat in forma de "S", special conceput pentru a atinge punctul G atat la femei, cat si la barbati. Vibratiile intense asigura o stimulare intensa placuta.
 
 
5. Love Machine
 
Cine mai are nevoie de partener cu masina de sex “Love Machine” ? Prevazuta cu multiple accesorii pentru stimularea vaginala si anala, masina de sex este destinata atat femeile, cat si barbatilor.
 
 
6. Lenjerie intima cu vibratii
 
Poate ai auzit de lenjeria cu vibratii din filmul “The ugly truth” si scena din restaurant. Daca nu, afli de la noi ca acum exista nenumarate modalitati de a obtine placerea, iar lenjeria intima cu vibratii e una din ele. Bucura-te de senzatii intense cu lenjeria tip tanga, ce acopera doar zona intima si prezinta 10 nivele de vibratii controlate cu ajutorul unei telecomenzi.
 
 
7. Vibrator Lelo
 
Maseaza, vibreaza si functioneaza si sub jetul de apa. Aceasta este scuza perfecta pentru a-ti lua liber 1 zi de la munca. Bucura-te de cele 8 nivele diferite de vibratii si placerea unui masaj intens oferit de Lelo.
 
 
8. Vibrator limba
 
In mod categoric sexul oral este la mare cautare. Acum ai posibilitatea de a te bucura de cel mai intens sex oral cu limba cu vibratii prevazuta cu cele mai avansate functii.
 
 
9. Vibrator Touch Ice
 
Un vibrator cu totul deosebit este vibratorul cu gheata. Merita incercat!
 
 
10. Vibrator Fluture
 
Vibratorul cu bile prevazut cu un fluture la baza stimuleaza atat clitorisul, cat si zona vaginala, iar varful usor curbat ajunge exact acolo unde iti doresti.